neka_noč
|
Dobra noč od Neka_noč Spet nočno javljanje... Vem, da je huda zima in da imamo kamin, pa drva.... AMPAK moj tako vztrajno žaga, da sem šla raje na rr. Danes bi si lahko privoščila kak pošten boksarski udarec, glede na to, da naš sin spi v svoji sobi, pa se mi kljub vsemu smili - ker bi ga res pošteno usekala. Že ničkolikokrat sem ga rukala (komolčkala),... on pa še kar žaga. Sem mu rekla da vem, da je huda zima in da mora žagat, ampak, da naj že neha ker ne morem spat - pa mislim, da ni ravno dojel - je samo nekaj brundal, se obrnil drugam, pa spet pričel žagat.... Sem raje šla.... Še ene postelje nimam, itak pa sem budna ko sova. Zdaj mi manjka le še to, da se vklopijo radarji od sina... Potem gremo pa lahko še pečt pomfri. Sem ravnokar pojedla dve banani, zdaj pa vas grem brat za nazaj... Nax v bistvu sem kupila vse uporabno, ker sem se prej posvetovala s prijateljicami, ki so ravno pred mano rodile. Res sem kupovala že davno pred mš, ampak sama veliko več dam na prakso (življenjsko) kot pa tiste "šolske" zadeve. Edino kar sem se "zafrknila" sem se pri oblačilcih. Sem veliko kupovala št. 56, kar pa je zelo hitro prerastel. Glede št. nisem nikogar nič spraševala - niti nisem vedela da naj bi kaj vprašala. Mi je bilo logično, da v trgovini gledaš na cm , nisem pa vedela da tako zelo hitro raste. Imam pa danes zato kar nekaj res kjuti kompletkov št. 56 . Vem sicer da jih bo hitro prerastel a kaj čmo... Takrat tudi nisem bila toliko pozorna na čas ko kupuješ oblekice za in čas, ko jih bo le ta res nosil. Kupovala sem jih (sem šla v H&M v Avstrijo, ker ga takrat v Slo. še ni bilo) enkrat nov., rodila pa poleti - konec junija. Torej kupila veliko kompletkov z jopicami, ki pa jopic, poleti res nisem potrebovala. Pa še s kapuckami - te so na začetku, ko je res majhen in večino časa prespi - v napoto. Je pa tako, da mi bodo sedaj v tem času ti kompletki zelo prav prišli. Edino št. mi je žal, da ni raje 62 . Drugače pa sem kupovala stvari, ki so mi res prišle prav. Nič "brezvezih" stvari - bolj bi rekla, da sem si dala duška, ko sem videla kaj res lepega, pa sem poklicala kako prijateljico in vprašala koliko je zadeva tudi uporabna, potem pa sem kupila ali pa ne. Ko že toliko kupujete - tudi zaščite za pečice, predale,... vtičnice,... svetujem tudi da kupite tisto zadevo za na vrata, ki preprečuje, da bi se le ta zaprla in otročku preščipnila prstke. To je meni zelo prav prišlo - sicer bolj za obiske otrok kot za svojega sina, ker je obvladal vrata in predale. Je bil neverjetno pazljiv in si nikoli ni nič preščipnil. Stalno je sedel pri vratih in "treniral" odpiranje in zapiranje. Eni otroci so tudi taki... Marjanaj ti si kar daj duška in kupi zeleno. Zakaj pa ne? Sama imam za malega ( ) vse v modri in sedaj mi gre to pošteno na živce. Vsaj body-i so beli s Pu-ji .... (Ja Cojka mi smo bili tudi fun-i Pu-ja. ) Takrat ko sva midva kupovala je bilo vse samo roza ali pa modra. Pa imamo modro. No, zdaj imam za sina zelo veliko rdeče, oranžne barve - letos pa prevladuje zelena. Meni so za fantka zelo lepe tudi druge barve - ne vem zakaj imajo (kasneje ko so večji) pretežno temačne barve; ali pa vse nekaj potiskano s Spiderman-i, .... Naš sin ima letos zeleno bundo od S.Oliver - ko sem jo videla sem jo takoj kupila, ker drugače bi morali pristati na kaki črni , v najboljšem primeru temno modri.. Krtkova saj res, mene tudi zanima glede plenic... Saj jih imaš zame, ne? Kdaj pa jih dobim? A prineseš na shooping ali lahko kaj prej? Pa evrčke ti moram dati... Cojka ko si napisala za zvočnike in uspavanke, sem se spomnila, da sedaj prodajajo tudi avtosedeže (za večje, ne lupinice) tudi z zvočniki in mp3 playerjem ter slušalkami. Res, sem kar debelo pogledala na eni predstavitvi - že pred časom . Mogoče imajo sedaj že montirane prenosne DVD-je. Mislim, kam gre ta tehnika - že otrokom montirajo. Moj sin bi bil navdušen, če bi takrat to videl. Bi sigurno želel nov avtosedež. Ve si ga boste pa lahko omislile, če boste tako želele oz. se vam bo zdelo praktično za vaše otročke. Nikoli ne veš. Današnji otroci se rojevajo s čipi. Varno vožjno in UŽIVAJ/-te! Aglaia ti pa si faca. Kake strsaš. Te sploh ne bom komentirala.... Bcljka jaz imam tudi bioritem ko ena sova. Otvoritev pa sem zamudila... Nič, se tipkamo.... grem nazaj spat. Upam. Sin nima vkljoplenih radarjev... in upam da imam še frej posteljo, ter da so drva nažagana....
|