|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
13.2.2010 15:35:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

VIDu vse najboljše in najlepše za 1. rojstni dan.želim ti le zdravje,ker super starše že imaš.lepo praznujte

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za ponoso mamico

user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.2.2010 15:37:35   
sjmm
helov, helov!

Vidim, da vsi uživate na sončku...mi smo tud po doolllgggeeemmmm času, oči je ravno prišel smo pojedli juhico z rezančki, zdej pa se peče zloženka s krompirejm in porom, zravn pa bo ena fajn mešana solatka...pol pa še kak krof seveda...

ste kej maškarce???

no, fajn uživajte še naprej!!!

pa se zvečer kej tipkamo!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.2.2010 16:23:28   
Čebel@
dan

sjmm....kok si ti velike copatke naročila?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 16:54:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
13.2.2010 16:58:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA KAKO JE BLO U SLUŽBI

une copatke mam jst en par od 6-12 in enga 12-18....čeprav je minimalna razlika v velikosti, ko jih daš skupi, je na nogi čist drugač.....Rokso nosi še vedno une 6-12, ker v tavelikih dobesedno plava.
ej je bilo za preživetiuser posted image ......ampak smrdim po suhmu mesuuser posted image user posted image .....Hana je bila full pridna,edino ko sem domov prišla me ni bila nič veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........sej sem jaz tudi naročila tavelike in so ji 2cm prevelikeuser posted image tko da bom še tamale naročila,sej nogica bo itak zraslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 17:02:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
13.2.2010 17:03:17   
Čebel@
zdele pa čakava atija in gremo na rudnik po sedežuser posted image user posted image user posted image

takle nas čaka:

user posted image

od matke še vedno nobenga glasuuser posted image user posted image ...tamala me tudi nič ne pokličeuser posted image user posted image .....se mi zamalo zdiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
13.2.2010 17:12:32   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

VIDu vse najboljše in najlepše za 1. rojstni dan.želim ti le zdravje,ker super starše že imaš.lepo praznujte

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za ponoso mamico

user posted image

poljubčki tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
13.2.2010 17:14:50   
tanci29
čebela-fajn da je šlo dobro v službici....no evo led je prebit. a vi praznujete jutri?

mi danes že 3jič gledamo carse....dopoldne smo bili malo zunaj, zdej smo pa vsi neki zmatrani...včeraj smo se imeli super...gostilna neviđeno dol padeš res ful dobro

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
13.2.2010 17:15:41   
claud
Daaaaaaaan!!!

Waaaaaaaaau kaksen lep dan je bil pa donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa bli maskarce...no, Larissa je bla....full lustkan zajcek!!!!!!user posted image

Bli smo na karnevalu in je blo kr fajn, tamali itak ful zanimivo....zdj je pa zmatrana in je hit, lepo zaspala!!!!

Zdj grem pa jst cune dat prat, pa likat, pa pomivat...pol bom pa sam se dol padlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.2.2010 17:18:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela-fajn da je šlo dobro v službici....no evo led je prebit. a vi praznujete jutri?

ne,21. praznujemo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.2.2010 17:53:09   
simonakr
Dan! Mi smo tud zapravljali in smo kupli

user posted image

Za maškare bo pa čebela! Nam je kolegica posodla kostimček. Bom jutr slikce gor prilimala.

Čebela kako služba? Kakor berem ni blo tko hudo začet ane? Samo navadit se morš.

Grem večerjo kuhat za miškolino! Se beremo

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.2.2010 18:13:12   
baki
tk rojstni dan je šel mimo oz praznovanje.torta bila dobra.slikice bom dala gor ko jih dobimo po mailu,ker je nama aparat zatajil.nik je dons pop.spal 1 uro na sončku.je bil pol kr moker pod kapouser posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.2.2010 18:46:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čebela kako služba? Kakor berem ni blo tko hudo začet ane? Samo navadit se morš.

sem na drugem oddelku kot sem bila prej 3 leta,tko da mi je vse na novo,ampak je luštna ekipa in paše malo spremembe...jah sem skos gledala na telefon,pa pogrešala sem jo ffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllll-ampak se bom že navadla......super nakupuser posted image user posted image user posted image .....naša bo tudi čebelcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.2.2010 18:56:34   
sjmm

dan

sjmm....kok si ti velike copatke naročila?

6-12 mesecev in so še mal veliki...sm mu nogico izmerila....10,5 cm in so se mi te zdele dost velike..k jih pač rabi zdele precuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.2.2010 18:58:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

tk rojstni dan je šel mimo oz praznovanje.torta bila dobra.slikice bom dala gor ko jih dobimo po mailu,ker je nama aparat zatajil.nik je dons pop.spal 1 uro na sončku.je bil pol kr moker pod kapouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.2.2010 19:02:43   
sjmm
čebel@....sam, da ni blo prehudo...user posted image user posted image user posted image za Hanči d je tak pridnauser posted image

pri nas glih mal sadje grickamo, jutrio se gremo razvajat v Litijo k mami...že miške in krofke peče...mogoče bomo kej maškare...ta velki niso več kej za stvar

ata še neki po kuhinji rovari

mali dons spet 2x spal in je zdej popoldan krasne volje, se ful igra in smeje...še ne mislimo prešaltat na samo 1 spanje, ker je bil potem popoldan obup, pa še po tistem, ko je zaspal zvečer je 20x jokal čist neutolažljivo z zaprtimi očmi, se ga sploh ni dalo pomirit, sem mislila, da bo že kej hujšega, no, pa je bilo zgleda samo premalo spanjauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.2.2010 19:03:47   
sjmm

sem na drugem oddelku kot sem bila prej 3 leta,tko da mi je vse na novo,ampak je luštna ekipa in paše malo spremembe...jah sem skos gledala na telefon,pa pogrešala sem jo ffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllll-ampak se bom že navadla......super nakupuser posted image user posted image user posted image .....naša bo tudi čebelcauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.2.2010 19:04:13   
sjmm
a kej veste kje je urša???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.2.2010 19:05:05   
sjmm

Dan! Mi smo tud zapravljali in smo kupli

user posted image

Za maškare bo pa čebela! Nam je kolegica posodla kostimček. Bom jutr slikce gor prilimala.

Grem večerjo kuhat za miškolino! Se beremo

super nakup user posted image user posted image user posted image ...mi se tudi te dni odločamo za nekja takega...bo tricikl še mal počakaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.2.2010 19:06:01   
baki
tk nik spravlen za spat.sva zdej naredla inhalacijo pa 10 kaplic sinekoda je popil upam da bo dokaj spal ponoči.katja se kopa.jst sem pa zmatrana ko pes.me bolijo noge zaradiuser posted image .jutri pa bo še hujša gužva.karneval pol pa še na roj. dan.pol še pa en teden šole pa počitniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.2.2010 19:15:44   
claud
Larissa mi je ob 17h zaspala....in se kr spi....pa ropotam pa kr spiuser posted image ............cist jo je zmatral dons k smo bli velik zuni....user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.2.2010 20:28:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Larissa mi je ob 17h zaspala....in se kr spi....pa ropotam pa kr spiuser posted image ............cist jo je zmatral dons k smo bli velik zuni....user posted image

BOTE PA ŽURAL PONOČ..ups črke..pri nas se tud zgodi user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.2.2010 21:39:26   
sunny24
Čer!
Danes je biu lep dan in smo blu full zuni, pa še na maškarcah. Gajč je bla zajček, slikice bom dala na FB, ker tuki mi ne spusti skozi, pa pojma nimam zakaj...user posted image

Pol sva pa z mojim malo pospravla stanovanje, skuhala...Moj je šou zdej delat, Gaja lihkar zaspala...

čebela, user posted image user posted image user posted image    Sej se boš navadla bit spet v službi...Ti pa verjamem ja, da pogrešaš Hano...

claud, a tudi Larissa je bla zajček? Lepo! user posted image   Kaka slikica...

Grem slikice nalagat...Pridem nazaj če bo katera tuki!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.2.2010 6:43:10   
baki
jutro....nik je že vstal.sva že inhalirala.ima laringitis.katja ga je mela od rojstva pa do 6 let,pol pa vn pride.tk da sem bila pripravlena da ga bo nik tudi imel.hvala bogu da imamo inhalator.ko je bla katja majhna je dihala vročo vodo kar pa ni najbol prijetno.zatečejo glasilke in sluznica v žrelu.iz nosa mu nič ne teče.saj so me že pripravli da je da ja vlka vrjetnost da bo nik mel isto.adijo pamet kaj moremo dati vse skozi,kr naprej je nekajuser posted image user posted image user posted image zato pa pravim inhalatorji so zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?