mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mene izmozga to, ker morem skoz odgovarjat. Pa razmišljat kako naj odgovorim, da bo otrok prav razumel... Čist na vsako stvar, ki jo vidi, počnemo...ima vprašanja. Pa tut če ve za kaj se gre, hoče slišat še 1x. In če rečem drugače kakor sem recimo en teden nazaj, se razjezi in me popravi. Zdaj je najbolj slišana besedna zveza iz njenih ust: 'Dej no mami, ti nimaš pojma.' OMG, sem mislila, da se bo samo meni zmešalo. Štrcelj, frcelj ima dobri dve leti in me lahko celo dopoldne/popoldne matra z vprašanji - mami, kaj je to, mami kaj je to - po petkrat za isto stvar, pa to stvari, ki jih itak pozna. No, tistega zadnjega - nimaš pojma - HB še ne slišim. Sem ugotovila, da je edini način, da jo zaustavim, tak, da kontriram z vprašanji - namesto, da bi odgovorila, vprašam, "kaj pa je to?". MI odgovori, to ponovim parkrat, pa imam potem vsaj pol ure mir z vprašanji... IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz sem pa fejst zbolela. Od osmih- zlikan cel triglav cunj, pomita tla, smeti odnešene v eko otok... Vmes sem še večerjala, dala prat, pospravla iz sušilca. HELP??!!!?! A to dolg traja??? Mah, ne, samo do tretjega brinjevca IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tudi vi. Jst bom tut šla. Sama HB. Sam prej si morm grivo oprat, ker je groza od groze. Pa na banko morem. Ja, katera je pa odprta ob sobotah? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa še krofki za pustne šeme: Šema sem samo, če štejejo podočnjaki do kolen. Bi pa tegale čokoladnega, prosim. Pri nas je bila noč obupna, jutro pa zaradi trmarjenja starejše tako grozno, da sem šele zdaj pozajtrkovala, ko sta z šla gledat maškare na Ig (sva se odločila, da J. ornk pocajtamo, tako da še nekaj dni ne gre zdoma - reva uboga, že od prejšnjega petka...) - je bilo tako, da se mi je tudi hrana uprla, sem šele zdajle pozajtrkovala. Včasih pojma nimam, kaj jo daje - pust je, vse super, čokolada in krofi za zajtrk, hkrati pa tuli in se ob tla meče za take malenkosti . Ful se vidi, da je škorpijonka. HB, da sem pri J. držala noge skupaj do 21. maja, ker bi me še ena taka trma kot so bikci spravila v Polje.
|