|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 20:14:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
12.2.2010 20:26:28   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Natka je zakuhala na 40, torej ponovi vajo iz prejšnega tedna z Zojo, se beremo čez 5 dni ( ko upam da bo tole za nami).

user posted image user posted image user posted image a dej no... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
12.2.2010 20:32:49   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

neboglasnica... , saj je že skoraj konec dneva... BTW, a lahko en košček roladice sunem... plis...

Neee, ok, naj ti bo, ampak samo en mali košček.

user posted image

... ampak ne danes, hvala, je že pozna ura in tudi zobe imam že umite user posted image

khm khm... tale stran http://www.international-chocolates.com/ se mi zdi pa precej slastna... mnjam...

Neposredna povezava do sporočila: 1953
12.2.2010 20:35:30   
neboglasnica

... ampak ne danes, hvala, je že pozna ura in tudi zobe imam že umite user posted image

khm khm... tale stran http://www.international-chocolates.com/ se mi zdi pa precej slastna... mnjam...

1. smrtni greh, jaz še gruntam kaj bi požrla in umiti zobje pa res niso ovira, jih boš pa še enkrat user posted image

2. zdaj si me pa zakurla user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
12.2.2010 20:36:48   
3jeMi
user posted image Lan ... flaško pa res kar stran vrzi... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Sem pa sedajle z enim učem škilila Pod lupo pravice in jokam, brez veze, ampak zgodba je taka, da je en nasilen mož, drugače policist, rajši kot da bi sprejel dejstvo, da žena noče živeti z njim, eno hčerko vrgel v reko, da je utonila. Njegova žena je zato drugo hčerko pustila v cerkvi, ker se je bala, da bo še njo ubil. Svašta! Saj vem, da tole ni resnično, ampak verjamem, da se dogajajo tudi take reči.

o groza. Še hujše stvari se dogajajo.. lahko potrdi populis, ki je prav tako kot jaz obsedena z ID-jem, ne? user posted image Jaz sem pa še mamo okužila in zdaj tudi kar naprej to gleda.

Ampak jaz ne morem več gledat oddaj, ki vključujejo smrt otrok. zdaj že preventivno preklopim, ker mi je prav psihični napor, ne morem.. Preden sem imela Lana, sem samo jokala, zdaj pa prav trpim zraven, me stiska v prsih itd..

tudi jaz... prav grozno mi je gledat kakšne takšne filme, kjer otroci kakorkoli trpijo... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
12.2.2010 20:38:08   
neboglasnica

image

3jeMi ob 20:36

v temi RE: Julijske čvekice 2008 - 4

s foruma Otrok - Čvekamo o naših
image

neboglasnica ob 20:35

image

3jeMi ob 20:32

image

blackcoffee ob 20:30

v temi RE: Mamice po 35. letu

image

3jeMi ob 20:26

s foruma Otrok - Čvekamo o na[/quote]

A sva faci?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
12.2.2010 20:39:57   
neboglasnica
http://www.ringaraja.net/uporabnik/jaka_rr/dnevnik/ringarajina-nova-podoba_320.html

A se tale mal heca?

Neposredna povezava do sporočila: 1957
12.2.2010 20:40:45   
neboglasnica
Trenutno naše družinsko življenje zgleda takole: punci pred TV, mama za compom, ata nekje na fuzbalu, mali spi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
12.2.2010 20:43:28   
neboglasnica
Že veste kaj boste cvrle jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 1959
12.2.2010 20:44:05   
neboglasnica
Buuuuu, kje ste?

No, jaz sem naklofala 5555 user posted image user posted image user posted image jaz, vam pa

nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1960
12.2.2010 20:49:59   
3jeMi
zdaj pa zakaj sem sploh prilezla nazaj... bajdpotka, zadnje čase ugotavljam, da je kopalnica edini prostor, kjer lahko v miru razmišljam o stvareh, se kaj spomnim kar sem pozabila in mi na momente tudi kapnejo kakšne ideje... user posted image

dzanika... naš ima zelo rad EGO probiotične jogurte... one s čudnimi mešanicami okusov - mislim, da je rdeča pesa-malina, pa pomaranča-korenček... probaj te, ali pa kefir... je pa pri jemanju AB priporočljivo uživanje probiotikov, ker AB "uničujejo" črevesno floro, probiotiki pa jo krepijo in uravnavajo... je pa tudi zdravo črevesje v 80% zaslužno za dober imunski sistem...

http://www.zdrava.si/uporaba-probiotikov-pri-otrocih-a-258.php

http://www.lekarna-velenje.si/farmacevt-svetuje/probiotiki/

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 12.2.2010 20:55:54 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
12.2.2010 20:52:25   
3jeMi

Trenutno naše družinsko življenje zgleda takole: punci pred TV, mama za compom, ata nekje na fuzbalu, mali spi... user posted image

jaz pa solo sama s sabo in z malim v njegovi sobi... gledam pa... SLO HD - OI...

Neposredna povezava do sporočila: 1962
12.2.2010 20:53:34   
3jeMi

image

3jeMi ob 20:36

image

neboglasnica ob 20:35

image

3jeMi ob 20:32

image

blackcoffee ob 20:30

v temi RE: Mamice po 35. letu

image

3jeMi ob 20:26

s foruma Otrok - Čvekamo o na

A sva faci?

... sva... user posted image

... pa una blackcoffee bi nama tudi zato kakšen kofe skuhala, a ne...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 12.2.2010 20:55:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1963
12.2.2010 20:54:44   
3jeMi

Buuuuu, kje ste?

No, jaz sem naklofala 5555 user posted image user posted image user posted image jaz, vam pa

nočka,

user posted image

čestitam in te pozdravljam... tudi jaz bom izrekla slovo compu...

lahko noč...

Neposredna povezava do sporočila: 1964
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 20:57:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1965
12.2.2010 21:32:50   
dzanika
netki smola za mucka. Hitro si novega nabavite da bo malce lažje...user posted image

metuljcek super za oceno in napredovanje!! Pa za super vikend! user posted image    in jeeeeeees za napotnico! Vedela sem da ti bo uspelo! user posted image user posted image

nanka user posted image user posted image da boste čimprej zdravi!!

3jemi hvala za podatke o teh probiotičnih jogurtih. Res nisem bla seznanjena s tem da je to tako zelo zdravo... Jaz bi rekla da jogurt sploh ni priporočljiv za drisko. user posted image   Sem pa kupila danes ene mislim da od Ljubljanskih mlekaren in ga je pojedel nekaj žličk. Bolše kot nič...

sicer vam pa moram javit da sem trenutno najsrečnejša na svetu. Ne vem al je možno al ne da je Janu že prvi odmerek antibiotika prijel???  Ker do danes ni niti vstal. In ko sem mu dala antibiotik je eno uro odspal. Ko se je zbudil je dobil še svečko za vročino in v eni urci je ratal živahen. Začel se je igrat in hodit. user posted image    In zdej zvečer sploh ni hotu it spat ker on bi se še naprej igral.   user posted image   Mami je pa seveda pri tem zelo uživala tko da sva se igrala do zdaj ko je mogel dobiti ponovno antibiotike, zdaj sem ga dala pa spat in zaenkrat je tišina. user posted image   Sploh vam ne morem povedat kok sem srečna. Mi kr srce igra. Ker zdej smo meli en teden res mučen. 

Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.2.2010 21:50:40   
Majuska

Že veste kaj boste cvrle jutri?

jaz nič, se je tašča potrudila namesto mene - nekaj krhkih flancatov je že v mojem želodčku user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 21:50:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
12.2.2010 21:52:27   
Majuska

zdaj pa zakaj sem sploh prilezla nazaj... bajdpotka, zadnje čase ugotavljam, da je kopalnica edini prostor, kjer lahko v miru razmišljam o stvareh, se kaj spomnim kar sem pozabila in mi na momente tudi kapnejo kakšne ideje... user posted image

Itak user posted image

z mojim sva že ugotavljala, da je kopalnica zelo produktiven prostor. ponavadi pride do kakšnih hudij idej, ko si na wc-ju ... jaz sem pa ponavadi misli dala na pašo, kadar se kopam user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
12.2.2010 21:57:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

No, za piko na i pa se je celo sranje (viroza) lotila še mene, imam vneto grlo, teče mi iz nosa, včeraj sem skoraj bruhala (slabo...)... Pa glih zdej... user posted image Vsega mam že vrh glave, sploh se nimam časa naspat in pozdravit... in spet samo morim...

revica - in to ravno sedaj, ko si tik pred rokom. pa še veliko zdravil nimaš na izbiro, ne? Potlej ostanejo čajčki. Jaz priporočam trpotčev mix, z njim sem se najbolj pocajtala + veliko medu.

In spet bolančki, ne morem verjet  - Nanka, pri vas imate spet novo rundo? Tole je pa res že grozno user posted image

Dzanika, me veseli da ste pri vas bolje user posted image

Vsem pošiljam veliko  user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1970
12.2.2010 22:02:31   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Mi smo danes uspeli prit do Lanove zdravnice, to je bil že 3. obisk ZDja ta teden. Vročina mu danes ni narastla nad 38, še vedno pa zelo kašlja in posledično bruha. No, to bruhanje je lahko tudi od kakšnega virusa, ker ima tudi drisko. Bruha 2x, 3x na dan, nič noče jest (par žlic čokolina), skoz preoblačim posteljnino in perem...

Pljučka se pucajo, gre počasi na bolje, ima dodatno še vneto uho. Zdr. ga ni poslala v lab, je pa dala ene močne AB, ki naj bi jih jemal 2 uri po hrani 1x dnevno in sicer 5 dni. OK, najprej cela procedura, da je sploh jedel, potem čakamo 2 uri, dobi sirup in BRUHA! Damo še enkrat in čez par minut še enkrat vse izbruha. Več nismo upali dati, ker piše cel kup stranskih učinkov za predoziranje, ne vem kolk je šlo dejansko v njega, kolk je ostalo v trebuščku...

Zdravnica (naša) je rekla, da super da smo danes prišli (na kontrolo), ker če ne bi - bi definitivno fasal pljučnico v nedeljo ali ponedeljek. Halo - sej smo vsak drugi dan v ZD??

No, za piko na i pa se je celo sranje (viroza) lotila še mene, imam vneto grlo, teče mi iz nosa, včeraj sem skoraj bruhala (slabo...)... Pa glih zdej... user posted image Vsega mam že vrh glave, sploh se nimam časa naspat in pozdravit... in spet samo morim...

joj neeeeeeee. Pa ne tudi vi. user posted image user posted image    Pa sej to ni več res no. Kaj se to dogaja z našimi otročki. Mi smo bli danes četrtič pri zdravniku v enem tednu in smo tut končno prišli do naše zdravnice da mu je vsaj kaj dala. user posted image     Joj res držim pesti da se oba čimprej pozdravita!!!  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1971
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 22:03:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
12.2.2010 22:28:49   
Majuska
Počasi prihajam čez današnje branje ... vmes odgovarjam eni kolegici, s katero se že nekaj mesecev nisva videli user posted image

Metuljčica, čestitam za napotnico user posted image   zdaj pa hitro akcija!!

čvek - jaaaa, kako to paše ... danes smo se skupaj na kavi našle (v službi) tri mlade mamice in dve, ki si to želita biti. Kakšna debata je ratala, hudooo, kar nisem mogla verjeti! user posted image

In končno vikend ... jeeeeeee! user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1973
13.2.2010 4:35:48   
glugluglu
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
13.2.2010 8:16:40   
netki
jutro

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.