metuljcek321
|
Guten morgen! Naspidirana že od 6.30 ... otrok na mini holidays (alles OK, drnjohala 12,5 ur, dobro razpoložena, edino nosek je en mal zabasan), ata na morju, jaz pa počistla, posesala, pobrisala bajto, kamin, oprala žehto, jo obesila, zdaj sem pa frej do ponedeljka - you wish, ampak kaj zelo konkretnega pa res nimam v načrtu ... no, še krofe bova zdaj delali z mami - bo zabavno ... potem pa via Kongo ... se mal razvajat na ženski čvek ... uf, je čudno, k sem sama doma ... kar naprej gledam, kam je šibnla malečka in kaj počne ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- džanika, ful, ful dobro, da je AB prijel - sem hepi, hepi, hepi. Skrajni čas, da so nekaj naredili, ker to je blo pa res grozljivo, da je bil tko švoh mali mož. Naj se dobro cajta še naprej. zimska, upam, da tudi vaše težave z zdravjem minejo asap! Enako tebi, nanka! Virusi in bacili si pri vas res kar podajajo roko - grozljivka ... šcccc, šcccc, šcccc z njimi ... pa taka grozljivo visoka vročina ... revčki mali. Za vse: neboglasnica & 3jemi, kaj pa vidve zdaj počneta? Načrtno napadata julijke s sladkišami in jih dražita ... imata pa vrhunsko ponudbo, moram rečt. Priznam, da sem ene par koščkov že sunla ... mea kulpa majuška, si kar predstavljam, kako živahen čvek je bil. Toliko punc na kupu - to je enkraten recept za ornk dozo smeha, čveka, sprostitve, ... jaz tud za danes komaaaaj čakam ... sem bla zdajle v januarju čist družbeno nedejavna, ej. Boriiiing ... populis, imaš čist prav, se mi je Mt. Everest odvalil od srca, aha . Pikica je potem zaspala, ko je pliškotom razkazala knjigice? Upam, da je bla mirna noč, za vaju z možekom pa razgibana Almera, okusne menije si včeraj degustirala. Se ti je že predelalo? Nič skrbet, kar gre not, gre slej ko prej tud ven Drugač boš pa dalmatinček z mini bauhijem, kar pa tud ni slabo. Jo danes mahnete na pustovanje ali ju3? Pa ostale? Greste kam? 3jemi, kako je tvoj žurer? Si mu zdaj že ukinila tiho mašo? So dobro proslavili deklico? flower, ful lepo brat, da uživaš ob delu z malčki - ekola, tko kot praviš - cukrčki so, cartki mali ... kje si pa naslednji teden? In flaški ste rekli goodbye? Pri nas laufa samo še zjutraj, ko vedno spije dozo mleka, zvečer pa pred spancem zmelje skodelico Čokolešnika. Če vržeš flaško stran? Hm ... jaz bi jo pospravla nekam v omaro ... but, hey, that's me ... poslušaj svoj glas, kaj ti pravi. Poročaj. filmi/otročki - jokam kot dež. Itak sem take sorte, da me (kot sem že napisala ene parkrat) vsaka stvar vrže v solze - pozitivna in negativna, tko da ... ja, dosti robčkov gre v promet thanks to me ... taki smo, takle mamo ... Last but not least: merci beaucoup vsem za čestitke ... mi veliko pomenijo ... zlate ste, bejbike moje ... --------------------------------------------------------------------------------------------- Have a great day, grem se jaz malo dol družit z našima dneva, pa krofe ustvarjat - tiste velike, okusne, z ulala marmelade .... mnjaaaam ...