|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
13.2.2010 8:33:04   
metuljcek321
Guten morgen!

Naspidirana že od pol sedmihuser posted image  ... otrok na mini holidays, ata na morju, jaz pa počistla bajto, kamin, oprala žehto, jo obesila, zdaj sem pa frej do ponedeljkauser posted image  - you wish, ampak kaj zelo konkretnega pa res nimam v načrtu ... no, še krofe bova zdah delali z mami - bo zabavnouser posted image  ... potem pa via Kongo ... se mal razvajat na ženski čvekuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
13.2.2010 8:48:23   
metuljcek321
Guten morgen!

Naspidirana že od 6.30user posted image  ... otrok na mini holidays (alles OK, drnjohala 12,5 ur, dobro razpoložena, edino nosek je en mal zabasan), ata na morju, jaz pa počistla, posesala, pobrisala bajto, kamin, oprala žehto, jo obesila, zdaj sem pa frej do ponedeljkauser posted image  - you wish, ampak kaj zelo konkretnega pa res nimam v načrtu ... no, še krofe bova zdaj delali z mami - bo zabavnouser posted image  ... potem pa via Kongo ... se mal razvajat na ženski čvekuser posted image

... uf, je čudno, k sem sama doma ... kar naprej gledam, kam je šibnla malečka in kaj počne ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

džanika, ful, ful dobro, da je AB prijel - sem hepi, hepi, hepi. Skrajni čas, da so nekaj naredili, ker to je blo pa res grozljivo, da je bil tko švoh mali mož. Naj se dobro cajta še naprej.

zimska, upam, da tudi vaše težave z zdravjem minejo asap! Enako tebi, nanka! Virusi in bacili si pri vas res kar podajajo roko - grozljivka ... šcccc, šcccc, šcccc z njimi ... pa taka grozljivo visoka vročina ... revčki mali.

Za vse:
user posted image

neboglasnica & 3jemi, kaj pa vidve zdaj počneta? Načrtno napadata julijke s sladkišami in jih dražita ... imata pa vrhunsko ponudbo, moram rečt. Priznam, da sem ene par koščkov že sunla ... mea kulpauser posted image

majuška, si kar predstavljam, kako živahen čvek je bil. Toliko punc na kupu - to je enkraten recept za ornk dozo smeha, čveka, sprostitve, ... jaz tud za danes komaaaaj čakam ... sem bla zdajle v januarju čist družbeno nedejavna, ej. Boriiiing ...

populis, imaš čist prav, se mi je Mt. Everest odvalil od srca, ahauser posted image . Pikica je potem zaspala, ko je pliškotom razkazala knjigice? Upam, da je bla mirna noč, za vaju z možekom pa razgibanauser posted image

Almera, okusne menije si včeraj degustirala. Se ti je že predelalo? Nič skrbet, kar gre not, gre slej ko prej tud venuser posted image  Drugač boš pa dalmatinček z mini bauhijem, kar pa tud ni slabo. Jo danes mahnete na pustovanje ali ju3? Pa ostale? Greste kam?

3jemi, kako je tvoj žurer? Si mu zdaj že ukinila tiho mašo? So dobro proslavili deklico?

flower, ful lepo brat, da uživaš ob delu z malčki - ekola, tko kot praviš - cukrčki so, cartki mali ... kje si pa naslednji teden? In flaški ste rekli goodbye?user posted image  Pri nas laufa samo še zjutraj, ko vedno spije dozo mleka, zvečer pa pred spancem zmelje skodelico Čokolešnika. Če vržeš flaško stran? Hm ... jaz bi jo pospravla nekam v omaro ... but, hey, that's me ... poslušaj svoj glas, kaj ti pravi. Poročaj.

filmi/otročki - jokam kot dež. Itak sem take sorte, da me (kot sem že napisala ene parkrat) vsaka stvar vrže v solze - pozitivna in negativna, tko da ... ja, dosti robčkov gre v promet thanks to meuser posted image  ... taki smo, takle mamo ...

Last but not least: merci beaucoup vsem za čestitke ... mi veliko pomenijo ... zlate ste, bejbike moje ...

---------------------------------------------------------------------------------------------
Have a great day, grem se jaz malo dol družit z našima dneva, pa krofe ustvarjat - tiste velike, okusne, z ulala marmelade .... mnjaaaam ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
13.2.2010 9:12:10   
Majuska
Dobro jutro julijke,

ste se naspale? Jaz sem se le za silo, me je Aleksander ob 7h vrgel pokonci ... zdajle gleda risanke, potlej ga bom dala še malo spat, da bo popoldne lažje zdržal, če bomo res šli na povorko user posted image

user posted image

metuljčica, kaj se je zgodilo s tvojim postom? Nekam čudno ga vidim user posted image   nekaj teksta je kar čez reklame ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
13.2.2010 10:03:42   
nanka
dobro jutro,

pri nas je stanje malo boljše, NAtka je na svečkah za zbijanje vročine, tako da ji nižam visoko vročino, drugih znakov zaenkrat ne kaže. Noč je bila pestra, spala je pri nama ( zelo nemirno in z vsako urnim jokanjem), ob 5 sem ji dala svečko in je lepo zaspala do 9.30.

Dragi in Zoja sta se odpeljala v Samobor ( HR) na izlet po moj naročeni DVD latino fitnes in ga že prevzela, tako da je moj dan popoln.

Juhu začele so se olimpijske igre ( sicer z bolj žalostnim začetkom, ker je en udeleženec umrl), sem velik fan OI in bom gledala vse kar se bo predvajalo po TV, hvala bogu za Siol, da imam še Eurosport, ker naši predvajajo samo zvečer.

Zimska user posted image za vaju z Lanom, midve bi lahko pa odpre zasebno bolnišnico, ko imava otroke toliko bolne, saj bova še vse sva premagali, pa bova tudi to.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 11:40:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 12:00:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 13:21:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1982
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 13:37:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1983
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 13:45:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1984
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 13:51:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1985
13.2.2010 17:26:58   
Inigo
probiotiki - midva z brinom bi preživela na jogurtih. ego, lca... karkoli, sam da je jogurt user posted image

je pa tut brin danes u avtu, tik preden smo prispeli k babici, 3x u iber bruhal. cel avto v bruhcu, avtosedež, cote, bunda... fuj fuj! bogi revež, tak je jokal! danes ostane pri babici, ker z atijem rihtama njegovo bodočo sobico... eno steno popravljama s knaufom... ja ja, smo pridni. no, in prej babi kliče,da seji zdi, da je mal topel... fino! spet bomo bolani user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1986
13.2.2010 19:26:00   
neboglasnica
Ku ku...

user posted image

Bzzzz

user posted image

user posted image

No, sem kupila krofe, pa je bila starejša hči močno razočarana, ker nisem mesila flancatov, tako da smo tudi kvašene flancate na koncu jedli, user posted image . Sem pa presenečena, ampak iz leta v leto je manj maškar na vratih. Jaz pa kupila na tone čokolad. Le kaj bom z njimi? user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
13.2.2010 20:24:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, sem kupila krofe, pa je bila starejša hči močno razočarana, ker nisem mesila flancatov, tako da smo tudi kvašene flancate na koncu jedli, user posted image . Sem pa presenečena, ampak iz leta v leto je manj maškar na vratih. Jaz pa kupila na tone čokolad. Le kaj bom z njimi? user posted image

Bomo me prišle na vrata user posted image

Slikce so pa zelooo luštne user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 13.2.2010 20:25:16 >

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
13.2.2010 20:34:28   
Majuska

Naš otrok že spi ... danes smo ga dali na ornk spanje že dopoldne, nisem si mislila, da bo spal kar uro in pol. Po kosilu smo se pa potepali, smo se zapeljali en krog okoli Lj in do babi, šli smo še v trgovino in je bilo ful zanimivo videti toliko maškar. Recimo, pride mimo cela familija zajčkov ... user posted image

Sicer pa sem prav  žalostna, ker Aleksander noče biti maškara. Danes sem ga hotela obleči v kostum, se je tako drl in zganjal paniko, da sem morala nehati. In ne verjamem, da bo jutri kaj bolje. Tako da sem vrgla stran 20 € user posted image

Zvečer sta se fanta kopala, po ornk večerji pa je mali padel dol že ob 20:15, se pozna, da popoldne ni nič počival.

Dragi pravi, da bo nekaj spekel ... kul user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 21:28:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:28:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1991
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:32:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1992
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:33:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:33:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:34:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:35:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1996
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:35:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1997
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:38:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1998
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:39:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1999
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 22:42:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.