metuljcek321
|
Hoj! Wow, to je pa res vse nekaj drugače - točno tko, k si napisala, populis, najprej gmail z Buzzom, potem še rr z novim dizajnom - čist se jim je odpulilo, ej. 3jemi, odličen sestanek, sem uživala 100 na uro, k sem brala povzetek. džanika, javi, kako je Jan - srce se mi je trgalo, k sem brala, kakšen revček je mali. Upam, da so se zdravniki KONČNO pobrigali zanj tako kot je treba, ne pa da se nekaj paca in odpravi z besedami: "Saj bo vse OK, nič takega ni" .... vidijo pa kar čez obleko, kaj malemu je, al kako? Grrr, me to pogreje štosi - hi, hi. fotka SB - OMG, bi blo boljše, če je ne bi vidla ... sploh nimam komentarja na vse to dogajanje - karkoli je že blo - me spreletava srh ... sprijenost do konca & naprej ... petek - juhuhu! Meni se je pa ta teden tko vlekel - kljub temu, da je bil dan manj ... tolk sem imela enih reči za poštimat, da je blo kar tu mač. Zdaj pa 9 dni na off - PUČITNCE, YES! Kako tariq? A Iraya, bejba, pa kar sama v vrtec? In uživa, a ne? Pikica mala. Naša miss je šla pa k tastu in tašči za čez noč, da se mami in ati majčken spočijeta in naužijeta predvalentinovega romantičnega vzdušja ... opa, opa ... sicer pa ju3 bizi: jaz šibam s frendicami s faksa (6 komadov) v Kongo na en doooolg čvek ( ), moj pa na morje, tko da bo bizi ... nedelja bo pa bolj družinsko obarvana & na easy. netki, bogi muc, ej. Kakšna smola, no! Kar hitro si priskrbite drugega mačkona, da si zacelite rane ... jaz sem ful ljubitelj mačk & zmeraj tulim (ne samo jokam), ko gre mačka v mačja nebesa .... Vau, populis, 18 let, to je pa konkretna doba, a ne? Jaz sem pa zadnjič v vrtcu tud srečala sošolca iz OŠ & je tak dedec ratal, da wow ... se spomnim, da sem bla nesmrtno zaljubljena v njegovega brata dvojčka (sem ga tud srečala, k je prišel po malega zadnjič) ... in pišuka, Poldi, tud mi se menda nismo videli že vse od 8. razreda daljnega leta 1991 ... DŽIZUS, pa to je 19 let! Jao, ej. Smo fletno poklepetali. O, neboglasnica, ti si tud Pika Jaz imam eno poletno rumeno oblekco s pikami, pa ko sem imela ful dolge lase je blo tko fajn, k sem si naredila 2 kiti & sem bla čista Pikica ... pa nekaj pegic, gospoda Ficka na ramo ... luštno, luštno ... drugo leto v šoli again, I guess ...