Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 10:43:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 morgen danes na delovnem mestu do 13.30, ker moj pazi Nejca, sem jima dala nalogo da gresta kupit pustni kostum ..to bomo videli kaj bosta kupila.. Drugače pa običajen dan.. komaj sem vstala. Včeraj ko sva imela kontrolo sem dobila drug AB,ki se jemlje na 12 ur, Nejc ša more hiconcil spit do konca, torej še 5 dni neprespanih noči.. potem pa mu takoj začnem dajat Bio Gaia..ker drugače bo spet kaj pokasiral. No grem delat ! bio gaia je fajn,če mu daješ med jemanjem AB,ker ravno takrat najbolj potrebuje probiotike,saj AB uniči slabe in dobre bakterije Sem hotela že tole napisat, pa sem videla, da je že tilči jana81, kar zdaj mu že začni dajat probiotične zadeve - mi vedno ob jemanju AB jemljemo še tole: http://www.lekarnar.com/izdelki/yogermina-100-kapsule http://www.lekarnar.com/izdelki/yogermina-25-junior Gregiju pa sem dajala kar probiočni jogurt ali Actimel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 10:48:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst bom evo v torek peljala na pustovanje v konjicah. mislim, da jutri nimamo nič pri nas če prideš jutri v Celje, pridi popoldan, pa gremo skupaj na pustno rajanje v hotel Evropo ob 17h za otroke.. jutri ne bo šlo, ker grema okrog 17. ure na rojstni dan. pa drugo leto!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 11:01:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 morgen danes na delovnem mestu do 13.30, ker moj pazi Nejca, sem jima dala nalogo da gresta kupit pustni kostum ..to bomo videli kaj bosta kupila.. Tudi mene zanima Drugače pa običajen dan.. komaj sem vstala. Včeraj ko sva imela kontrolo sem dobila drug AB,ki se jemlje na 12 ur, Nejc ša more hiconcil spit do konca, torej še 5 dni neprespanih noči.. potem pa mu takoj začnem dajat Bio Gaia..ker drugače bo spet kaj pokasiral. A potem ti prejšnji AB ni nič prijel? No grem delat ! je prijel , ne vem zakaj mi je menjal, mi pa paše ker je ta na 12 ur
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 11:02:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst bom evo v torek peljala na pustovanje v konjicah. mislim, da jutri nimamo nič pri nas če prideš jutri v Celje, pridi popoldan, pa gremo skupaj na pustno rajanje v hotel Evropo ob 17h za otroke.. jutri ne bo šlo, ker grema okrog 17. ure na rojstni dan. pa drugo leto! aha tako..no pa drugič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 12:41:59
|
|
|
|
nia5
|
Dan Spali smo super, celo do osmih Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo , ker te zime še očitno ne misli biti konec (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajliji ) Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari. Nič, grem malo komentirat.
< Sporočilo je popravil nia5 -- 12.2.2010 12:42:45 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 12:46:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Nia5 škoda, da te niso vzeli. Jaz bi tudi delala na CSD. Pa kaj pa vem, nisem nekaj razočarana, ker nisem prepričana, da bi to delo bilo zame. Ker tu se gre za družine z alkoholizmom, duševnimi boleznimi, nasploh z boleznimi....tako da... Sem pa videla da iščejo pri nas v DM-u nekoga, ampak sem videla zadnji dan in bi bilo prepozno za poslat prošnjo, tako da grem ju3 tja vprašat, če še rabijo. Ne bi bilo slabo V DM delat po moje ni slabo, ker kolker poznam zadeve so prodajalke vedno ful založene z testerji, pa kremami in ostalimi zadevami in vseto zastojn. Bom videla jutri, upam na najboljše , nekako se me ne drži sreča zadnje čase. držim pestke! Sem bila tam, pa je rekla vodja, da je drug teden še drugi krog, pa da naj kar tja prošnjo prinesem, tako da bomo videli. Torej pestke drug teden
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 12:47:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pa dobr večer. Pr nas smo ok, nč nouga. Ne morem verjet da sm že na polovici in počutim se ODLIČNO, sam zgaga me začela matrat ...donat pa bo ok...pa tud je odvisn kaj pojem da me pol po tistm peče. Včeri je tud moj čutil brce. Tko, zdej pa grem gledat TV pol pa ninanana, zjutraj pa v šiht, še dobr da je petek. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 12:53:10
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Spali smo super, celo do osmih Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo , ker te zime še očitno ne misli biti konec (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajliji ) Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari. Nič, grem malo komentirat. Kako je z Niino prebavo? Jaz sem prej Tilnu kar svečko dala in se je čez 5 minut ukakal.Tako gladko šr ni šlo.Sem mu pa danes kupila activio jogurte,da malo zrihtamo prebavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 12:54:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat Koliko časa je potem še spala? Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 14:13:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pozdravljene! Da ne bo treba špelini vohunit , sem s pregleda, G pravi, da kar se njega tiče zdaj lahko greva se rodit. je nardli hitri Uz, zmeril pretoke, plodovnice je dovolj, se baje še lepo godi... mamice ni vprašal po počutju ... je pa malo med manjšimi ampak še vedno v zlati sredini...tako da ga bo lažje roditne,,.. no, upam, da še jutri počaka, da našega klovnčka malo popeljemo po pustnih rajanjih, se tako veseli, jaz pa tudi ...potem pa lahko zaradi mene... toliko ... grem ležat...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 14:13:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si že bolj budna in manj jezna na snegeca? Ammmmmmmmmm... ne je danes ziher bolje?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 14:43:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Spali smo super, celo do osmih Opsala Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo , ker te zime še očitno ne misli biti konec (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajliji ) I love smajlije Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari. Nič, grem malo komentirat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 14:44:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pa dobr večer. Pr nas smo ok, nč nouga. Ne morem verjet da sm že na polovici in počutim se ODLIČNO, sam zgaga me začela matrat ...donat pa bo ok...pa tud je odvisn kaj pojem da me pol po tistm peče. Včeri je tud moj čutil brce. Tko, zdej pa grem gledat TV pol pa ninanana, zjutraj pa v šiht, še dobr da je petek. Nočko Joj, Srčekgirll, kje je pa meni tale tvoj post ušel? Oprosti Kakšna čudovita novička
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 14:44:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravljene! Da ne bo treba špelini vohunit , sem s pregleda, G pravi, da kar se njega tiče zdaj lahko greva se rodit. je nardli hitri Uz, zmeril pretoke, plodovnice je dovolj, se baje še lepo godi... mamice ni vprašal po počutju ... je pa malo med manjšimi ampak še vedno v zlati sredini...tako da ga bo lažje roditne,,.. no, upam, da še jutri počaka, da našega klovnčka malo popeljemo po pustnih rajanjih, se tako veseli, jaz pa tudi ...potem pa lahko zaradi mene... toliko ... grem ležat... Super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 14:45:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat Koliko časa je potem še spala? Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele No, je pa zjutraj malo dlje spančkala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 14:46:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si že bolj budna in manj jezna na snegeca? Ammmmmmmmmm... ne je danes ziher bolje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 15:23:51
|
|
|
|
nia5
|
Uh kak sem jezna Fu...nilo me je ven iz RR in se sploh nisem imela možnosti prijavit, le postat nov član. Pol ko sem se kao na novo začela prijavljat in ko sem vtipkala svoje geslo, mi je napisalo, da že uporabljam svoje geslo in me napotilo do prijave, ko pa sem pred tem vtipkala svoje uporabniško ime, pa mi je napisalo, da ga že nekdo drug uporablja . Za kozlat res, sem skoraj znorela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 16:53:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh kak sem jezna Fu...nilo me je ven iz RR in se sploh nisem imela možnosti prijavit, le postat nov član. Pol ko sem se kao na novo začela prijavljat in ko sem vtipkala svoje geslo, mi je napisalo, da že uporabljam svoje geslo in me napotilo do prijave, ko pa sem pred tem vtipkala svoje uporabniško ime, pa mi je napisalo, da ga že nekdo drug uporablja . Za kozlat res, sem skoraj znorela. Prenavljajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 16:53:56
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, nina7, sem ravno malo brskala po FB in slučajno najdem enega svojega sošolca iz OŠ med tvojimi prijatelji - zdaj me pa firbec, če se dejansko poznata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 17:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, nina7, sem ravno malo brskala po FB in slučajno najdem enega svojega sošolca iz OŠ med tvojimi prijatelji - zdaj me pa firbec, če se dejansko poznata povej kdo končno doma po celodnevnem potepanju drugač pa nimam časa nazaj brat, mam norišnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 17:41:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, nina7, sem ravno malo brskala po FB in slučajno najdem enega svojega sošolca iz OŠ med tvojimi prijatelji - zdaj me pa firbec, če se dejansko poznata povej kdo končno doma po celodnevnem potepanju drugač pa nimam časa nazaj brat, mam norišnico O, si hitra Ti bom na ZS napisala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 18:55:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Spali smo super, celo do osmih Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo , ker te zime še očitno ne misli biti konec (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajliji ) Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari. Nič, grem malo komentirat. Kako je z Niino prebavo? Jaz sem prej Tilnu kar svečko dala in se je čez 5 minut ukakal.Tako gladko šr ni šlo.Sem mu pa danes kupila activio jogurte,da malo zrihtamo prebavo Bolje, sicer je danes le enkrat kakala (no včeraj potem 3x), jutri pa upam da se poštima. Se trudim, da ji čim manj dajem smokijev...da dovolj pije in poje sadja. Drugače pa tudi mi imamo Activio, zame in zanjo A svečko mu daš tako zgodaj, že prvi dan?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 18:58:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči ali katera pozna te izdelke: http://www.waya.eu/probiotiki_Waya.html
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?