|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
12.2.2010 10:43:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

morgen

danes na delovnem mestu do 13.30, ker moj user posted image  pazi Nejca, sem jima dala nalogo da gresta kupit pustni kostum user posted image  ..to bomo videli kaj bosta kupila..
Drugače pa običajen dan.. komaj sem vstala.

Včeraj ko sva imela kontrolo sem dobila drug AB,ki se jemlje na 12 ur, Nejc ša more hiconcil spit do konca, torej še 5 dni neprespanih noči.. potem pa mu takoj začnem dajat Bio Gaia..ker drugače bo spet kaj pokasiral.

No grem delat !

bio gaia je fajn,če mu daješ med jemanjem AB,ker ravno takrat najbolj potrebuje probiotike,saj AB uniči slabe in dobre bakterije

Sem hotela že tole napisat, pa sem videla, da je že tilči user posted image
jana81, kar zdaj mu že začni dajat probiotične zadeve - mi vedno ob jemanju AB jemljemo še tole: http://www.lekarnar.com/izdelki/yogermina-100-kapsule
http://www.lekarnar.com/izdelki/yogermina-25-junior
Gregiju pa sem dajala kar probiočni jogurt ali Actimel.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.2.2010 10:48:49   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
jst bom evo v torek peljala na pustovanje v konjicah. mislim, da jutri nimamo nič pri nas user posted image

če prideš jutri v Celje, pridi popoldan, pa gremo skupaj na pustno rajanje v hotel Evropo ob 17h za otroke..

jutri ne bo šlo, ker grema okrog 17. ure na rojstni dan. pa drugo leto! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.2.2010 11:01:57   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

morgen

danes na delovnem mestu do 13.30, ker moj user posted image  pazi Nejca, sem jima dala nalogo da gresta kupit pustni kostum user posted image  ..to bomo videli kaj bosta kupila..
Tudi mene zanima user posted image
Drugače pa običajen dan.. komaj sem vstala.

Včeraj ko sva imela kontrolo sem dobila drug AB,ki se jemlje na 12 ur, Nejc ša more hiconcil spit do konca, torej še 5 dni neprespanih noči.. potem pa mu takoj začnem dajat Bio Gaia..ker drugače bo spet kaj pokasiral.
A potem ti prejšnji AB ni nič prijel? user posted image

No grem delat !

je prijel , ne vem zakaj mi je menjal, mi pa paše ker je ta na 12 ur

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.2.2010 11:02:02   
jana81

jst bom evo v torek peljala na pustovanje v konjicah. mislim, da jutri nimamo nič pri nas user posted image

če prideš jutri v Celje, pridi popoldan, pa gremo skupaj na pustno rajanje v hotel Evropo ob 17h za otroke..

jutri ne bo šlo, ker grema okrog 17. ure na rojstni dan. pa drugo leto! user posted image

aha tako..no pa drugič

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.2.2010 12:41:59   
nia5
Dan user posted image
Spali smo super, celo do osmih   user posted image

Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo user posted image   , ker te zime še očitno ne misli biti konec  user posted image (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajlijiuser posted image )

Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari.

Nič, grem malo komentirat.

< Sporočilo je popravil nia5 -- 12.2.2010 12:42:45 >

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.2.2010 12:46:42   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Nia5 škoda, da te niso vzeli. Jaz bi tudi delala na CSD. user posted image

Pa kaj pa vem, nisem nekaj razočarana, ker nisem prepričana, da bi to delo bilo zame. Ker tu se gre za družine z alkoholizmom, duševnimi boleznimi, nasploh z boleznimi....tako da...

Sem pa videla da iščejo pri nas v DM-u nekoga, ampak sem videla zadnji dan in bi bilo prepozno za poslat prošnjo, tako da grem ju3 tja vprašat, če še rabijo. Ne bi bilo slabo user posted image

V DM delat po moje ni slabo, ker kolker poznam zadeve so prodajalke vedno ful založene z testerji, pa kremami in ostalimi zadevami in vseto zastojn.

Bom videla jutri, upam na najboljše user posted image , nekako se me ne drži sreča zadnje čase.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pestke!

Sem bila tam, pa je rekla vodja, da je drug teden še drugi krog, pa da naj kar tja prošnjo prinesem, tako da bomo videli. Torej pestke drug teden user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.2.2010 12:47:55   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pa dobr večer.

Pr nas smo ok, nč nouga. Ne morem verjet da sm že na polovici user posted image in počutim se ODLIČNO, sam zgaga me začela matratuser posted image ...donat pa bo ok...pa tud je odvisn kaj pojem da me pol po tistm peče. Včeri je tud moj čutil user posted image brce.user posted image
Tko, zdej pa grem gledat TV pol pa ninanana, zjutraj pa v šiht, še dobr da je petek.
Nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.2.2010 12:53:10   
tilči

Dan user posted image

Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo user posted image   , ker te zime še očitno ne misli biti konec  user posted image (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajlijiuser posted image )

Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari.

Kako je z Niino prebavo?

Jaz sem prej Tilnu kar svečko dala in se je čez 5 minut ukakal.Tako gladko šr ni šlo.Sem mu pa danes kupila activio jogurte,da malo zrihtamo prebavo

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.2.2010 12:54:33   
nia5

Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila user posted image . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat user posted image

Koliko časa je potem še spala?

Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.2.2010 13:03:18   
tilči
ali katera pozna te izdelke:

http://www.waya.eu/probiotiki_Waya.html

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.2.2010 14:13:47   
Čmrlika
Pozdravljene!

Da ne bo treba špelini vohunit user posted image , sem s pregleda, G pravi, da kar se njega tiče zdaj lahko greva se rodit.   je nardli hitri Uz, zmeril pretoke, plodovnice je dovolj, user posted image  se baje še lepo godi... mamice ni vprašal po počutju user posted image user posted image  ... je pa malo med manjšimi ampak še vedno v zlati sredini...tako da ga bo lažje roditne,,..user posted image

no, upam, da še jutri počaka, da našega klovnčka malo popeljemo po pustnih rajanjih, se tako veseli, jaz pa tudi user posted image ...potem pa lahko zaradi mene...

toliko ... grem ležat...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.2.2010 14:13:59   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Špelin@- si že bolj budna in manj jezna na snegeca? user posted image user posted image

Ammmmmmmmmm... ne user posted image user posted image user posted image

je danes ziher bolje?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.2.2010 14:43:15   
špelin@

Dan user posted image
Opsala user posted image
I love smajlije user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.2.2010 14:44:17   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pa dobr večer.

Pr nas smo ok, nč nouga. Ne morem verjet da sm že na polovici user posted image in počutim se ODLIČNO, sam zgaga me začela matratuser posted image ...donat pa bo ok...pa tud je odvisn kaj pojem da me pol po tistm peče. Včeri je tud moj čutil user posted image brce.user posted image
Tko, zdej pa grem gledat TV pol pa ninanana, zjutraj pa v šiht, še dobr da je petek.
Nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Srčekgirll, kje je pa meni tale tvoj post ušel? user posted image Oprosti user posted image
Kakšna čudovita novička user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.2.2010 14:44:32   
špelin@

Žal tehle ne poznam.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.2.2010 14:44:54   
špelin@

Pozdravljene!

Da ne bo treba špelini vohunit user posted image , sem s pregleda, G pravi, da kar se njega tiče zdaj lahko greva se rodit.   je nardli hitri Uz, zmeril pretoke, plodovnice je dovolj, user posted image  se baje še lepo godi... mamice ni vprašal po počutju user posted image user posted image  ... je pa malo med manjšimi ampak še vedno v zlati sredini...tako da ga bo lažje roditne,,..user posted image

no, upam, da še jutri počaka, da našega klovnčka malo popeljemo po pustnih rajanjih, se tako veseli, jaz pa tudi user posted image ...potem pa lahko zaradi mene...

toliko ... grem ležat...

Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.2.2010 14:45:41   
špelin@

Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila user posted image . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat user posted image

Koliko časa je potem še spala?

Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele user posted image

No, je pa zjutraj malo dlje spančkala user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.2.2010 14:46:04   
špelin@

Špelin@- si že bolj budna in manj jezna na snegeca? user posted image user posted image

Ammmmmmmmmm... ne user posted image user posted image user posted image

je danes ziher bolje?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.2.2010 15:23:51   
nia5
Uh kak sem jezna user posted image user posted image user posted image
Fu...nilo me je ven iz RR in se sploh nisem imela možnosti prijavit, le postat nov član. Pol ko sem se kao na novo začela prijavljat in ko sem vtipkala svoje geslo, mi je napisalo, da že uporabljam svoje geslo in me napotilo do prijave, ko pa sem pred tem vtipkala svoje uporabniško ime, pa mi je napisalo, da ga že nekdo drug uporablja user posted image user posted image user posted image . Za kozlat res, sem skoraj znorela.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.2.2010 16:53:07   
špelin@

Uh kak sem jezna user posted image user posted image user posted image
Fu...nilo me je ven iz RR in se sploh nisem imela možnosti prijavit, le postat nov član. Pol ko sem se kao na novo začela prijavljat in ko sem vtipkala svoje geslo, mi je napisalo, da že uporabljam svoje geslo in me napotilo do prijave, ko pa sem pred tem vtipkala svoje uporabniško ime, pa mi je napisalo, da ga že nekdo drug uporablja user posted image user posted image user posted image . Za kozlat res, sem skoraj znorela.

Prenavljajo user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.2.2010 16:53:56   
špelin@
Ej, nina7, sem ravno malo brskala po FB in slučajno najdem enega svojega sošolca iz OŠ med tvojimi prijatelji - zdaj me pa firbec, če se dejansko poznata user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.2.2010 17:06:19   
Anonimen

Ej, nina7, sem ravno malo brskala po FB in slučajno najdem enega svojega sošolca iz OŠ med tvojimi prijatelji - zdaj me pa firbec, če se dejansko poznata user posted image

povej kdo

končno doma po celodnevnem potepanjuuser posted image

drugač pa nimam časa nazaj brat, mam norišnico

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.2.2010 17:41:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

povej kdo

končno doma po celodnevnem potepanjuuser posted image

drugač pa nimam časa nazaj brat, mam norišnico

O, si hitra user posted image Ti bom na ZS napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.2.2010 18:55:47   
nia5

Dan user posted image

Kako je z Niino prebavo?

Jaz sem prej Tilnu kar svečko dala in se je čez 5 minut ukakal.Tako gladko šr ni šlo.Sem mu pa danes kupila activio jogurte,da malo zrihtamo prebavo

Bolje, sicer je danes le enkrat kakala (no včeraj potem 3x), jutri pa upam da se poštima. Se trudim, da ji čim manj dajem smokijev...da dovolj pije in poje sadja. Drugače pa tudi mi imamo Activio, zame in zanjo user posted image
A svečko mu daš tako zgodaj, že prvi dan?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.2.2010 18:58:08   
nia5

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?