|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
10.2.2010 11:45:24   
Lona76
Hoj!

Danes pa vas je vse zasnežilo ker se nič ne javite.

Najprej Juliji in Tiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prstke. Naj se čimprej pozdravijo!

Pa bravo Zofy da se lepo rihtate, upam, da bo Matej kmalu zgubil rumeno barvo.user posted image user posted image user posted image

Dinki super da si lahko še malo doma, da ti je ostalo še toliko dopusta. Meni so ga kar nekaj dni požrle ure (prepozno pridem v službo pa zdravniki pa......) No ga imam še 3 dni in ga šparam, če bova šli s Tajko letos spet na Rakitno. Pa bi bila jaz z njo en teden, en teden pa mami ali pa tašča.

Punce dons grem mojga Tilija upisat v šolo. Ga moram tam kjer ima stalno prebivališče, potem pa ga bomo prepisali tja kjer dejansko stanujemo. Se mi zdi da je fino če otrok hodi v šolo v domačem kraju, pa dobro da imam mami blizu, da mi ga bo hodila iskat, ker drugače ne vem kako bi iz službe prišla ta pravi čas po njega?  Zdej gre pa zares, priprave na šolo se začenjajouser posted image . Me že stiska user posted image .

Nič grem naprej delat, ker se utapljam!

Lep zasnežen dan vam želim.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
10.2.2010 12:49:27   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Danes pa vas je vse zasnežilo ker se nič ne javite.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri nas pa dež in burja. A zamenjamo?? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

To se pa zgodi, ko očetje pazijo na otroka... a nam pa non stpp teijo, da moramo biti pazljive (vsaj moj).

Julija ubožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
si me nasmejala s tem, ker jaz tudi ko sem pustila ga z njima se je vedno kaj zgodilo. Ali je padla s kavča, ali se udarla...no malenkosti...ma mi je bilo hudo!
Važno, da bo vse v redu!!
pa še user posted image user posted image user posted image user posted image  Mateju zaspančku!!!!! in koliko dni je lahko še rumen??

jagoga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za novo stanovanje!!!!!!!!!!Lepo uživajte in lepo ga opremite, potem pa pridemo na user posted image

kje ste pa ostale nosečke in ne nosečke??user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
10.2.2010 12:50:35   
aleži
opsss, ravno kar sem pogledala skozi okno in tudi pri nas naletava sneg..ga nosi z burjo...jojmee!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
10.2.2010 13:08:31   
Zofy
Joooj tale sneg. Sneži in zneži, mi pa ne moremo ven. Je pa že lepše imet spomladanskega otroka, ampak sej bo pomlad kmalu tu...

Aleži, nimam pojma kako je s to rumeno barvo, po moje je lahko rumen še kar nekaj časa.
Tukaj ima že svoj spletni album, če koga zanima: http://picasaweb.google.com/Sabina.Kugler/Matej# Na tisti sliki, ko je z Julijo, se prav vidi kako je rumen.

Lona, uau, že šola!!?? Meni se zdi, da tej naši otroci prehitro rastejo....

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
10.2.2010 13:40:36   
Joži79
Najprej popravljen seznam - z G sva namreč popravili PDP:

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka PDP pričakujemo rodila ime

Terida 2.12.2009 user posted image 5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010 user posted image 2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010 user posted image
Joži79 20.3.2010 user posted image
Ursi2 23.3.2010 user posted image Jure
Mergetka 7.5.2010 user posted image
San 15.5.2010 user posted image
Mumu 04.06.2010 user posted image
Pomlad08

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 10.2.2010 13:53:05 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
10.2.2010 14:05:22   
Joži79
Zofy, moj Juš je bil tudi še nekaj časa rumen, še patronažna je opazila, vendar so bile meritve bilirubina daleč pod mejo, zato se nisem preveč sekirala. To je potem počasi izginilo.

Mi smo spet doma - Juš je imel v ponedeljek dop. 37,1°C, videla sem, da ima grlo vneto. Mislim da je to tudi posledica izraščanja 5k. Tako da bo kar cel teden doma. Moj itak vztraja da kako je bolan, vendar od takrat nima niti več povišane temperature ali kaj podobnega... Tako sva spet skupaj... Upam da me kaj ne prehiti, ker z njim nimam sploh časa ali energije urejati stvari za dojenčka. No pa drug teden.

Mene že zanima kako bo z 2. dojenčkom in mojo taščo. Seveda je izvedela da bo punčka in je že začela kupovati roza stvari (meni je ta barva user posted image , poleg tega imam vedno v mislih rezervo da je lahko fantek - UZ tudi ni vedno 100%) - povrh vsega pa št. 50. To je poturila mojmu in ko je rekel da bo to premajhno, mu je še natvezila, da te številke niso glede na velikost otroka. Sem po tem, ko ji je nesel vse nazaj vprašala, če je izvedel glede na katero famozno mero označujejo št. cunj za dojenčke. Pa je bil kar tiho user posted image .

V glavnem, zdaj je ne bom pustila blizu, ker sem se neučila, da moram najprej zase poskrbet in da mi je ni treba prenašat, kot sem to delala pri Jušu. Je trajalo več kot eno leto, da sem presekala.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Julijo in Joba. Joba je pa tole res zdelalo. Ponavadi niso tako hude. Še sreča da jih preboleva samo 1x.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
10.2.2010 14:12:20   
mumu
čao

gledam skozi okno in razmišljam kdo bo šou danes po Tio v varstvo ker bi rabila najmanj 4x4 pogon na avtu da bi vn pršla. za peš mam pa 1,5 km, tast je šu v avstrijo, tko da mi ne ostane druzga kot da grem kidat in zraven upat da Tit ne bo padu ven user posted image .

zofy pika poke za Julijo da nohtek hitro zraste, ja pr nam je isto, da me skos krega da nč ne gledam kaj dela, ko sta pa sam dva je pa skos neko vpitje user posted image user posted image user posted image . Matej je ful lep, najlepša slikica mi je pa tista ko oba spita user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lona a Tilen bo šou pa že kar v šolo?? Jst ne vem no ampak a ne gre ta čas ful hitro.

Jst sem ene 14 dni nazaj odnesla prošnjo za vrtec in zdej držim pesti, da bo Tia sprejeta.

Drage nosečke, a si je katera od vas zaželela, da bo imela nov vozek za novega družinskega člana. Mene je kar neki obsedlo 100 na uro, tako, da sem ga šla že danes kar naročit. Sej košaro in lupinico bom imela še vedno prejšno športni del sem si pa nov zaželela in sem si zbrala Peg perego GT3 (ga v petek že dobim, komaj čakam, ker zarad vozička že dve noči ne spim sem ko majhen otrok user posted image user posted image user posted image ). Upam, da bom zadovoljna. Je pa res da ga bom dobila po ful ugodni ceni, tut v navadnih trgovinah se da glihat ne sam na placu user posted image user posted image user posted image .

Ajde, grem se mal s pecivom nafilat k se je lih speku, da bom lahko kidala.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
10.2.2010 14:32:36   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Drage nosečke, a si je katera od vas zaželela, da bo imela nov vozek za novega družinskega člana. Mene je kar neki obsedlo 100 na uro, tako, da sem ga šla že danes kar naročit. Sej košaro in lupinico bom imela še vedno prejšno športni del sem si pa nov zaželela in sem si zbrala Peg perego GT3 (ga v petek že dobim, komaj čakam, ker zarad vozička že dve noči ne spim sem ko majhen otrok user posted image user posted image user posted image ). Upam, da bom zadovoljna. Je pa res da ga bom dobila po ful ugodni ceni, tut v navadnih trgovinah se da glihat ne sam na placu user posted image user posted image user posted image .

Mumu, upam, da ti uspe po Tio in da vas ne zasneži preveč. Ja, je smotan tale sneg, meni že malo presedauser posted image .

jaz sem tudi o novemu vozeku razmišljala, pa skoraj sem že prodala tastarega, pas em si pol premislila in bomo kar v tastarem furali še 1 leto. Mi je škoda 400€ in še več, me je pa matralo user posted image . Zdaj si Buggy boarde ogledujem, samo se mi še ne mudi. Poleti razmišljam, da bi imela Julijo doma, ker bom dosti v Izoli in je moja mama doma, pa itak šla Julija tudi h babici kdaj in mož bo doma na dopustu oz,. bomo kam šli. tako da 1 mesec bom 100% koristila rezervacijo, mogoče celo 2.
Ne vem če veste, da bo spet nov točkovnik za sprejem otrok v vrtec in upam, da bomo za Mateja dobili vrtec, če ne bo to res en velik finančni zalogaj enega met v vrtcu enega pa v varstvu.

Aja, da povem, da sem sama prerezala popkovnico od Matejauser posted image . Upam, da bo to bodoča snaha znala cenituser posted image
user posted image Mož ni hotel, ker tudi pri Juliji ni, pa ker so mu to že na mojem trebuhu naštimali, sem kar jaz škarje vzela in jo prerezala. Mogoče se zato ne doji kot Julija - ona je visela non stop na zizi, on pa spije in se odstavi. tudi dude zaenkrat sploh ne rabi, ker ko sesa, pije.

no, zdaj pa je alarm....

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
10.2.2010 18:06:57   
mergetka
Zofy, kak luškan dojenček je tale vaš Matejuser posted image user posted imageuser posted image user posted image Super za slikice; sem še mal pokukala na ostale in morem rečt, da si bila ful lepa nevesta. Pa kak fajno ogrlico si imela! Kje si jo dobila?

user posted image user posted image user posted image za Julijin prstek, upam, da je ne boli preveč!
Pa user posted image za popkovnico, si hitra jauser posted image user posted image .

Ja, Lona, verjamem da te kr stiska, ko gre tvoj fant že v šolouser posted image . Moja nečakinja ima tudi ta teden vpis in mene je tud kr presentila, kako hitro je to prišlo. Se spomnim, da se je ravno rodila user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Drage nosečke, a si je katera od vas zaželela, da bo imela nov vozek za novega družinskega člana. Mene je kar neki obsedlo 100 na uro, tako, da sem ga šla že danes kar naročit. Sej košaro in lupinico bom imela še vedno prejšno športni del sem si pa nov zaželela in sem si zbrala Peg perego GT3 (ga v petek že dobim, komaj čakam, ker zarad vozička že dve noči ne spim sem ko majhen otrok ). Upam, da bom zadovoljna. Je pa res da ga bom dobila po ful ugodni ceni, tut v navadnih trgovinah se da glihat ne sam na placu .

Ajde, grem se mal s pecivom nafilat k se je lih speku, da bom lahko kidala.

Mene ne drži za nov voziček, ker imam takega, kot si ga zdaj ti naročilauser posted image user posted image in sem ful zadovoljna z njim. Razmišljam pa o novi košari. Pri Maticu sem mela eno starejšo, tako mehko, ki ni čist gor pasala, zdaj pa bi to od PP kupila.
Sem mu pa kupila ležalnik. Tud od PP in sem ful zadovoljna, majo res tko praktično vse za poštimat. Ampak sem kupila rabljenega od ene pupe in je čist lep. Mi je blo mal čez 100 eur za to kr preveč dat.

Po kaki ceni si ga pa dobila?

Uživajte v zimski idili!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
10.2.2010 20:53:54   
Naša črtica koraka
Dober večer,

na hitrico, ker potem me čaka deloooo - nadomeščam in sem po cele dneve v šoli user posted image -

LONA, user posted image za prvošolčka! No, mi smo pa včeraj vpisali našega prvorojenca v šolo. Ne vem ali naj se jokam ali cmerim ... sem skoz mislila, da se bomo prej odselili in mu ne bo treba ravno na to šolo hodit ... zdaj držim fige, da bo vsaj v razredu manj ko 20 učencev (čeprav je ravno 2004 prva obilna letina ... in seveda 2008) user posted image .

SAN: te čisto razumem glede pomankanja prostora, kabinet je skoraj nujno potrebna oprema, če delaš doma ... saj se da vse nakako pregraditi s pohištvom in itd., pa to ni to. Otroc pa bodo že. Bodo pa prej samoatojni user posted image

AJa, pa IKEJA- včeraj sem za cca. 20€ videla CENEJŠO omaro v Ikeji Italija (Villlenese al-ne-kaj-že), kot pa je bila tista v Gradcu!! Kupiti moram novo omaro (ali dve)

ZOFY: jeeeeuser posted image čestitam, za prerez popkovine! Snahe ti bodo prav gotovo hvaležne. Zlasti pa, če bo znal uporabljati koš za perilo, vedel kaj je sesalec in ga znal uporabiti ter našel stvari, ki mu stojijo pred nosom Ampak do tega je še daaaaaaalec! Naj bo lepo pridkan in naj papa user posted image user posted image

MUMU: šment, upam, da se te je kakšen sosed usmilil in ti skidal!!
ALEŽI: smo se te usmilili, pa smo malo snegeca pihnili še k vam user posted image

Naj vam povem, da sem se danes dobesedno skidala iz službe user posted image pa verjetno nisem edina.

no, to je bil moj takratek!

mejte se, pa obvezno pri zdravju ostanite!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
11.2.2010 8:54:16   
aleži
Dobro jutro,

kako smo? eno prijteno user posted image  in topel čajček.

Pročilo iz Obale: Izola zasnežena, v Kopru ni nič, okoliš zasnežen.... Včeraj je tako snežilo v Izoli, ko pa sem šla proti Kopru ni bilo ne duha ne sluha. Verjetno je oblak spustil snegec samo nad Izolo in okolišem!!

Lona in NČK: bravo Tilna in Matijouser posted image user posted image  prvošolca bosta. Mene toka drugo leto in tudi me že kar stisne pri srcu....user posted image

Zofy: ja user posted image za prerez. A so te same vprašale ali si rekla? Mene niso prva nič pri Sari in tudi mojemu niso nič rekleuser posted image  (potem se me se spomnila, da mu niso ponudile), pri Žigi so mu pa dale in se je malo kregal, ker so hotele da z desno, on pa je rekle, da je levičar in skoraj skoraj mu niso dale da prereže user posted image . To je bilo vse v hecu, da ne bo katera mislila, da so bile user posted image . Potem pa je lepo prerezal in ga prvi pestvaluser posted image

Mumu: kako je šlo do vrtca?  Ubožca ti user posted image  in upam,da bo dobila vrtec. Verjetno boš nekje v začetku junija izvedla!

Joži79: user posted image user posted image  za user posted image . ti si ista kot jaz, vsi ki so prišli so nam prinesli večinoma roza stvari ja pa user posted image , tvoja tašča pa je vsa navdušena, da bo imela punčko!
user posted image user posted image user posted image user posted image  Jušu, da hitro ozdravi!!!

lep pozdrav

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
11.2.2010 13:00:47   
san
živjo punce,
vasa samo na hitro pozdravim, ker šibam naprej...

zofy zelo zelo lepe slikiceuser posted image !!! je bil pa tudi urban zaspanček in rumen, bilirubina je imel 207, ko sva šča domov in po enem mesecu tudi, naju je patronaža poslala nazaj. pa so rekli v P da ni panike, da se pač počasi razkraja in da bo kmalu ok in res po ene 6 tednih je rumena barva počasi zbledela. sej če se prav spomnim je bila julči tudi rumena, pa sta šli še nazaj v P, ane?
pa kar sama si prerezala popokovino, uauuser posted image

drugače pa pikepoke za preščipnjenčke, bolanče in vse s tegobamiuser posted image user posted image
user posted image , da hitro minejo...

mumu, jaz sem imela 3 krat drugačen vozičekuser posted image
in držim pesti za vrtecuser posted image

čestitke bodočim prvošolčkom za vpis, tudi mi se pridružujemo klubuuser posted image user posted image

margetka, jaz imam eno zelo staro knjigo o boleznih in glede na to koliko je novih, tiste so pa že izzvenele, ni ravno najboljša... ponavadi kar pogooglam, pa je.

joži, sej bo. glavno, da si ti prišla do te stopnje, da se tašči ne pustiš več. prva si ti, potem pa ostali... je pa vsaj navdušenauser posted image , sej moja je tudi prvič in drugič kupila št. 50. izabeli je kupila temnomoder pajacek, izidorju pa vijoličastega z rožicamiuser posted image . izabela ga je točno enkrat imela, potem ga je dobil njen dojenček,ki ga še sedaj veselo nosi, izdor pa svojega niti enkrat ni oblekel, ga je pa imela moja nečakinjauser posted image . urban je dobil pa v dar premajhno jaknico in najprej premajhne, nato pa po zamenjavi prevelike čevlje - ki so mu btw ravno sedaj šele prav, ampak kaj ko so poletni...jaz se vedno lepo zahvalim in to je to, pa če jim potem dam gor ok, če ne pa tudi prav...

ikea... kaj pa jaz vem, meni se določene stvari dopadejo, no pri kuhinji in omarah pa priznam sva bila z mojim v živo kar nenavdušna.... to se mi je že kar nekajkrat zgodilo, da me je kaj totalno navdušilo v katalogu, potem ko sem videla, pa razočaranje... itak sem znana po čudnem okusu in še bolj čudnih željah in potem ima čuden okus in želje še moj dragi in da midva prideva skupaj je cel projektuser posted image . pa najhuje je, ker jaz bi midva vedno vse kvalitetno, ampak jaz bi tudi cenovno ugodno in potem traja in traja..., da jaz to najdem in da je obema všečuser posted image

hehe aleži, sam še dež pa burja manjkata ja, matr mamo snega že za izvozuser posted image . jst bi sončka naročilauser posted image

btw. koliko ste kaj ve dale za kuhinje ali pa pozante koga, ki jo je v kratkem menjal...

joj, joj koliko je ura.. zamujam, letim

papa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
11.2.2010 13:46:28   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

MUMU: šment, upam, da se te je kakšen sosed usmilil in ti skidal!!

To so bile tudi moje sanje, user posted image  ki se žal niso uresničile. Edino avti so se mimo vozile in me prov čudno gledali. Edina oseba ki je prišla mimo je soseda, ki ima tudi sama 4 nadobudneže  in mi je ponudila pomoč, pa sem jo prijazno zavrnila, ker ima tudi ona dovolj doma pred svojo hišo. Počistila sem pa samo izvoz od hiše - pločnik, ki je bil zametan do konca (od pluženja ceste) ko sem prišla domov je bila na pločniku že nova pošiljka user posted image user posted image user posted image .
Danes pa imam pomočnika, v vasi imamo namreč vaškega posebneža, in potem hodi okrog pa pomaga za kakšen evro oz. za kakšen deci še raje, jaz pa mu vedno ponujam hrano pa je ne mara, prepričat pa ga žal ne morem.

Margeretka voziček sem zglihala iz 490 € na 390 € (men se to zdi uspešno glihanje user posted image ).

Pa lep dan še naprej.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
11.2.2010 14:41:31   
Joži79
Hvala za pikepoke za Juša. V bistvu je imel samo v pon. dopoldne tisto vročinco in potem nič več. Tako da vseeno uživava na snegu.

Sem bila pa danes pri P zaradi parazitov - v petek sva bila namreč na bioresonanci in ga je testiral še na to. Juš naj bi bil pozitiven, mi je dal kar recept. No, jaz mu zdravil nisem dajala, bomo zdej dali pregledat stvari po uradni medicini. Upam da ne bo nč.

IZVIRNO SPOROČILO: san

izabeli je kupila temnomoder pajacek, izidorju pa vijoličastega z rožicami

user posted image user posted image user posted image

Navdušena pa je itak. To so njeni prvi vnuki, sam men je vse to težko prenašat, ker to potem prehaja v cel teater. Bog ne daj da otrok joka (njeni niso nikoli jokali), potem vpije "Meni se srce para, tako ne more biti". Nakar pokliče svoje stare znance iz študentskih časov (pozna ene četrt slovenske medicinske srenje) in začne z njimi razkladati o našem ubogem otroku. Potem pa s tem nafila mojga, on pa mene ob živce spravi. Pri Jušu je slo tako daleč da me je bolel želodec od vsega.

Glede neuporabnih stvari jih pa jaz na žalost že nimam več kam spravljat, ker Jušu skos kupuje ene premejhne al pa prevelike stvari. V resnici sploh ne vem kam bom dala zdej cunje za dojenčka. Morm orng preštudirat. Nimamo namreč niti kleti, ker so tile od mojga totalni hrčki in so zabasali celo klet s pohištvom, ki je šlo ven ko sem se jaz priselila, starimi igračami (še od mojga) in podobno šaro. Komi da smo Juševe sanke not zbasali, da lahko vsaj malo uživa zuni.

Mumu, nisem razmišljala o vozičku. Imamo Quinny Speedy SX in sem zelo zadovoljna. Pri Jušu sem imela tudi MaxiCosi lupinco, ki je pa sedaj na žalost ne morem dobit (je bla sposojena) - je blo fajn ko si jo kar gor na vozek prpopal. Dobim zdej Romerjevo. Za tiste par mescev bo že. Je pa men carsko met orng vozek, ker sva z Jušem bla skos na Rožniku in si ne predstavljam, da bi nekimi jajci z mejhnimi kolesi gor hodla.

Zofy, ful lepe slikce in user posted image user posted image user posted image za popkovino. Tvoj je pa prpa user posted image . No sej js se od 1. poroda sploh ne spomnim kako je blo z rezanjem. Mislim da sem bila preveč zadeta od protibolečinskih zadev. Zdej dali popkovnično kri shranit tko da ne vem kako je pol.

Mumu, upam da te kidanje ni preveč utrudilo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
11.2.2010 15:13:53   
Dinki
daaaan mamice user posted image
ravno nazaj s kidanja snega. Letos sem ga premetala pa že nekaj kil, kot da ni težek sine že dovolj user posted image
No mi smo doma kot že večina veste. Titek je doma že od začetka tedna, ampak naj bi ga imel očka še danes pa sta sedaj oba bolana in sem jst njuna negovalka. Bogi Titek, on prav jokat začne ko bruha, se kar ustraši zgleda user posted image . Upam, da bo kmalu tole mimo. Spet nam letošnje maškare očitno niso usojene. No držim pesti da bo kmalu bolje.

Berem, da sta si 2 marčevki poškodovale prstek. user posted image user posted image user posted image za Tio in Julijo!!!! 

Zofy, kako lepo je brati, da ima Julija rada Mateja in da ne kaže nobenega ljubosumja. Bodi vesela. Moja dobra prijateljica ima tudi tako razliko kot ti in je tamala živčne zlome doživljala ko so bratca domov pripeljali. In slikice....user posted image user posted image user posted image  imaš PREkrasnega sinčka! Pravi lepotec! In prav spomne na Julijo ko je bila dojenček user posted image .

Tilen še malo pa prvošolček??? user posted image user posted image user posted image  bravo! Naj mu bo v šoli kar se da lepo!

Mumu, držim pesti, da dobite vrtec!
Jst sem danes poklicala, da sem malo poročala kako je Tit in mi je pomočnica rekla, da jih je v Titovi skupini le 6. Vsi ostali so doma z enakimi simptomi - bruhanje in driskanje user posted image

Joži79....ja tašče, tašče....moja se zdej vsaj z mano pogovarja, ne drži več surle. Joj kako je ona dobra v tem. Pomojem, da ga ni človeka, ki zna tako zameriti kot ona in te potem tudi profesionalno ignorira.

Zofy....uau, a kar sama si prerezala popkovino? user posted image user posted image user posted image  bravo mami in kako zelo si uvidevna že sedaj do tvoje snahe user posted image . Sem prepričana, da bo to vsaka njegova resna punca slišala od tebe user posted image  Kako pa to, da je ni mož tudi že pri Juliji? mu to ni apetitlih?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
11.2.2010 19:58:12   
Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: san

ikea... kaj pa jaz vem, meni se določene stvari dopadejo, no pri kuhinji in omarah pa priznam sva bila z mojim v živo kar nenavdušna.... to se mi je že kar nekajkrat zgodilo, da me je kaj totalno navdušilo v katalogu, potem ko sem videla, pa razočaranje... itak sem znana po čudnem okusu in še bolj čudnih željah in potem ima čuden okus in želje še moj dragi in da midva prideva skupaj je cel projektuser posted image . pa najhuje je, ker jaz bi midva vedno vse kvalitetno, ampak jaz bi tudi cenovno ugodno in potem traja in traja..., da jaz to najdem in da je obema všečuser posted image

hehe aleži, sam še dež pa burja manjkata ja, matr mamo snega že za izvozuser posted image . jst bi sončka naročilauser posted image

btw. koliko ste kaj ve dale za kuhinje ali pa pozante koga, ki jo je v kratkem menjal...

joj, joj koliko je ura.. zamujam, letim

papa

san, mi trenutno adaptiramo stanovanje (oz. če povem prav po pravici nam adaptira mož od aleži in njegova firma user posted image ) v katerega se najverjetneje ne bomo vselili, pač pa ga bomo...hmmm....najbrž oddali.... Stanovanje je najino, kupljeno "ante puer et puella" user posted image user posted image . no, nekako sva se odločila, da bova ostala tu, kjer sva zdaj "začasno že 6 let" user posted image in bova k hiši mojih staršev v pritličju, kjer zdaj živiva, prizidala še en prostor, ki nam manjka. otroka bosta tako dobila vsak svojo sobo, jaz pa moje "sanje" - poleg kuhinje še jedilnico (upam, da prostorno) in dnevno sobo. Zdaj imamo 2 spalnici, dnevno in kuhinjo.

ker sva se projekta lotila istočasno (beri adaptiranje stanovanja in zidava prizidka), bova najverjetneje kuhinjo - vsaj v stanovanju za oddajanje - opremila z ikeo. jaz sem imela priliko videt nekaj kombinacij kuhinje "v praksi" in so me rešitve in postavitve naravnost navdušile, pa tudi lastniki so zelo zadovoljni z njimi. No, to je res stvar okusa in dojemanja posameznika, ampak to kar sem videla, se lahko mirno kosa z marsikatero kuhinjo, ki so jo drugi po raznih salonih "plačali ko žuti". Meni je ena od ikeinih kuhinj čisto všeč in razmišljam celo, da bi jo imela tudi za v novi dom, torej ta, kjer bomo ostali. Samo se bojim, da boš ti prej kupovala kot jaz. Aležin možek je namreč povedal, da bo stanovanje čez 2 meseca, naš prizidek pa je še v fazi projektiranja oz. geodetskih meritev na parceli (zaradi grdega vremena, dežja in blata so v naši občini geodeti v močnem zaostanku...). No, ko bodo enkrat papirji narejeni, pa upam, da bo zašibalo in da bomo naslednjo jesen že obedovali v novi jedilnici.

Se pa za kako dobro idejo priporočam tudi jaz, san, tebi pa obljubim, da če bom kaj izvedela ali kaj izprobala, ti pa javim.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.2.2010 11:58:38   
Zofy
Najprej Mergetka - hvala za komplimente user posted image . Ogrlica, ki sem jo imela na poroki, je ročno delo in sem jo kupila v Ljv eni trgovini na Gornjem trgu, mislim da od Katarine Silk. Imajo razno razne nekonvencionalne ogrlice.

Glede ikee - jaz bom po moje celo stanovanje opremila v Ikei, ko ga bomo enkrat našli. Se da dobit ugodno in dobre rešitve. tudi kuhinjo sem že v živo vidla - sicer ni bila po mojem okusu, ampak je zgledala čisto kvalitetna. pa tudi pohvale sem slišala od drugih kolegov, ki jih imajo. Je pa po moje odvisno na kaj naletiš, ko prideš tja. No, upam, da vam kmalu poročam, da si opremljava domek. Sva včeraj mislila še 1x pogledat hiški v Črni vasi, pa nas je čiato zasnežilo...

Kako so kaj drugače vaši malčki? Julija prihaja v eno obdobje trmarjenja in neposlušnosti... pa vse je njeno, nič ne deli...Zdaj pa ne vem kako se s tem spopadat: naj ignoriram in čakam, da samo mine al naj spodbujam k npr. posojanju igrač? Zdaj imam doma knjigi Družinske vrednote in Kompetentni otrok od Juula, pa razmišljam, da bi kupila knjigo Znanost o vzgoji. A jo je katera brala? Kaj pa tisto od Juula To sem jaz, kdo si pa ti?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.2.2010 13:12:39   
Zofy
Aja, pa Dinki, pikaopke za Titka user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da se vi ne nalezete.

Pri nas v vrtcu pa so se spet pojavile norice (zadnje obvestilo je bilo pred 1m). Še dobro, da zadnji mesec Julijo vozimo tako pozno v vrtec, da je že v svoji skupni in ko jo pridemo iskat, so samo 2 skupini šele združeni. Danes bo mož povprašal, če so se pojavile v teh dveh skupinah ali v kakšni drugi. Upam, da se jih ne naleze, ker ne vem, če je dobro, da jih Matej dobi že tako zgodaj. Ali je morda zaščiten, ker ga dojim user posted image ???

Joži79, pri nas sta tašča in moja mama na istem - obe ne moreta poslušat jokanja, kar srce se jim para... bla, bla, bla... Julija pa to s pridom izkorišča. Ja, to so očitno babice, za vnuke veljajo drugačna pravila kot so veljala za nas. Moja mama je bila zelo stroga, sedaj pa ni niti več senca same sebe...
Pa o kakšnih parazitih govoriš? A glistah? Joj, upam, da jih nimate, ker to je tudi menda treba zdravit celo družino in nosečke naj se ne bi zdravile (menda zdravila niso kul). Pikapoke za vsak slučajuser posted image user posted image .

Mumu, dobro si scenkala vozek, bravo user posted image user posted image

San, Matej je imel bilirubin 202, pa je bil kljub temu rumen oz. še vedno je. Julija pa je imela 215, pa so naju nazaj poslali in je imela čez 300. Pa pol ni in ni hotel pasti, ker pri tako starih otrocih ne pomaga več fototerapija. Ampak glede na to, da Matej res pridno je (kar se vidi po ultra polnih plenicah), mislim, da ni panike z zlatenico.
Aja, že ki smo pri plenicah. A se še spomnite v kakšne plenice ste dajale novorojenčke? Juliji je odgovarjala skorajda vsaka plenica. Matej pa toliko lula inkaka, da mu po 4-5 urah plenica premoči in ga moram ponoči preoblačit, ker je cel moker. Ni mi jasno.. pa kaka tudi ful ponoči, Julija ni nikoli. A naj s Pamperskami iz Muellerja poskusim ali so kakšne boljše za fantke?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
12.2.2010 14:49:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

ker sva se projekta lotila istočasno (beri adaptiranje stanovanja in zidava prizidka), bova najverjetneje kuhinjo - vsaj v stanovanju za oddajanje - opremila z ikeo. jaz sem imela priliko videt nekaj kombinacij kuhinje "v praksi" in so me rešitve in postavitve naravnost navdušile, pa tudi lastniki so zelo zadovoljni z njimi. No, to je res stvar okusa in dojemanja posameznika, ampak to kar sem videla, se lahko mirno kosa z marsikatero kuhinjo, ki so jo drugi po raznih salonih "plačali ko žuti".

jst se tudi podpišem pod tole izjavo user posted image . jst ne trdim, da so Ikeine kuhinje top. zagotovo obstajajo boljše in kvalitetnejše, ampak za to ceno in kvaliteto je pa definitivno ni boljše. Ikeine kuhinje imajo pri tihem zapiranju vse Blum-nova vodila, ki so najboljša. Pri ta dragih kuhinjah ti jih zaračunajo še pa još. Ne vem....jst bolj poznam primere, ko so si pari kupili veliko bolj dražje kuhinje ker si Ikeiinih niso upali in so danes zaradi tega žalostni. moja prijateljica ne more verjeti ko vidi mojo kuhinjo, da je bila za tretjino cene njene kuhinje s tem, da je moja večja. Midva sva z mojim pred nakupom kuhinje naredila cele študije okoli tega...ni da ni kje nisva bila in da ne govorim kako me je jezilo to, da sva čisto povsod mogla plačat za izris kuhinje, medtem ko ima Ikea vse to zastonj na spletni strani.

azzura, želim vam, da prideš čim hitreje do svoje željene jedilnice user posted image

Zofy, tudi zate držim pesti, da čim prej najdete svojo sanjsko hiško user posted image user posted image
Gled knjig....imam doma 3 od Juula in niti ene še prebrane user posted image  sploh si ne najdem časa za to. Tit je glede sposojanja igrač takole: ko smo šli čez vikend v Bovec, smo vzeli s sabo tudi nekaj igrač od Tita (avto, traktor, bager - to je pri nas 1A user posted image )....no in ko se je tam fantek h kateremu smo prišli samo dotaknil njegovih igrač, so tekle krokodilje solze. Pa sva mu razlagala, da je to vse njegovo in da si bo **** to le sposodil....pa smo najprej imeli par ur joka, no naslednji dan je pa dojel zakaj gre in ko je začel tisti fantek jokat ga je Tit pogledal in mu rekel "na" in mu mirno dal tudi njegovo igračo. Nisem mogla verjet kako je doumljiv za take stvari. sej nočem bit pametna, ampak Tit dejansko ni problematičen otrok kar se tega tiče...kako bo pa potem ko bo enkrat dobil doma konkurenco pa bomo še videli.

Hvala za pike poke user posted image  danes je že bolje, čeprav ima Tit še zmeraj drisko, no vsaj bruha ne več.

Glede plenic....jst sem čisto na začetku uporabljala pamperske iz Mulerja. Danes bi takoj na začetku štartala s plenicami iz Hoferja, ki so za moje pojme mnogo boljše od Pampersk in vseh ostalih, ki sem jih probala do sedaj. So edine, ki nam ponoči ne premočijo pa veš, da je Tit prvak v pitju tekočine. A kaj ko včasih nisem verjela, da imata tudi hofer in Lidl kvalitetne stvari.

toliko od mene, zdej grem pa malo ven ko Titek spi, da se prezračim vseh bacilov, ki krožijo pri nas doma.
želim vam lep vikend pa uživajte v maškarah. Upam, da bo Tit vsaj v torek že bp, da bo končno tudi on maškarca user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 12.2.2010 14:53:13 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
12.2.2010 14:56:34   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Glede plenic....jst sem čisto na začetku uporabljala pamperske iz Mulerja. Danes bi takoj na začetku štartala s plenicami iz Hoferja, ki so za moje pojme mnogo boljše od Pampersk in vseh ostalih, ki sem jih probala do sedaj. So edine, ki nam ponoči ne premočijo pa veš, da je Tit prvak v pitju tekočine. A kaj ko včasih nisem verjela, da imata tudi hofer in Lidl kvalitetne stvari.

A imajo v Hoferju tudi 2-ko?? Se mi zdi, da so nekoč imeli od 3-ke dalje...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
12.2.2010 15:51:19   
mergetka
Mumu, user posted image user posted image za voziček!!! To je kr neki eurčkov, ja!

Dinki, upam, da sta tvoja moška ;) že boljše, vseeno nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo za zihr...

Zofy, "To sem jaz, kdo si pa ti" jaz mam in je dobra knjiga. O trmi boš zihr dobila kak dober nasvet. Pa o tem, da je brez pomena vztrajat, da otrok pred tretjim letom deli igrače (to je najbrž iz Kompetentnega otroka). Za "Znanost o vzgoji" pa mene tud zanima, kaka je.

Ikea je zame tko: ful imajo dobre ideje; poceni stvari so ok za neki časa, pol jih je pa treba mal menjat (npr. ene mizice za v dnevno so ful poceni, sam so iz iverke in se hitro uničijo, po drugi strani so pa lahke in zelo uporabne). Mi2 sva imela eno rdečo in kaj vse je dala skoz... Imela sva jo tudi za pomoč pri kopanju Matica v čebričku v kopalnici in to jo je najbolj zdelalouser posted image . Zdaj jo ima mali, da na njej riše in sem kupila še ene ful lepe lesene rdeče stolčke za zraven, za dnevno pa novo in je čisto ok za ta čas, da ne rabiš skoz skrbet za praske in to.... Ene stvari imajo pa kr drage, sam tiste so pa zelo kvalitetne, tudi iz furnirja in stabilne itd. Na primer imava veliko pisalno mizo, kjer lahko spreminjama naklon in je res zakon. Pa volnen tepih smo kupili  (tudi kr drag) in sem še vedno ful zadovoljna z njim. Si je pa treba vzeti čas in res pogledati, kaj imajo, ker na prvi pogled res marsikomu ni všeč. Eni pa so nasprotno čist navdušeni že prvič...

Plenice za novorojenčke so bile meni fajn tiste rumene Pampers ali pa Fixis, sam tiste čist ta prve. Pol mi ene več niso bile všeč.

No, mi smo končno dobili vse izvide iz Infekcijske o tistih nepojasnjenih vročinah. NAj bi bilo pri njemu to čist normalen razpon in da naj smatramo, da je vročina pri njemu šele čez 37, 8°C, zbijamo pa naj po 38 stopinjah. Tko, da lahko gremo tudi ven pri 37, 5, odvisno od njegovega počutja. No, glavno, da so vsi izvidi okuser posted image user posted image user posted image .

Vsem, ki obnavljate, opremljate, iščete nov domek .... veliko dobrih idej, sreče in naj se vam vse lepo poklopi. Mi2 tudi malo gledava za kakim dvojčkom ali večjim stanovanjem. Zaenkrat je to še malo daleč, sam lahko pa pride kaka fajn ponudba mimo...

San, za kuhinje se splača pogledat Spono. Večkrat so imeli akcije 40% 8ne vem, kako je sedaj s tem) V glavnem, mi smo jo tako kupili in sem ful zadovoljna.

UŽIVAJTE IN FAJN SE CARTAJTE!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
12.2.2010 16:09:31   
Zofy
Mergetka, super za dobre izvideuser posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
12.2.2010 16:10:06   
Zofy
Danes Matej spi in je, pa skozi na RRju visimuser posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
12.2.2010 18:46:47   
aleži
Dober večer,

ravno kar sem prišla iz plesnih uric...so imeli ples v maskah in še mamice smo mogle plesat in otroci so bili v user posted image , da smo z njimi plesale. Fantastično!!!

Danes pa tudi praznujeva 5 obletnico poroke in greva končno po dolgemmmm času na večerjo v dvoje. Tašča bo čuvala in ju dala spat. user posted image

Glede plenic: meni so super dobreeee iz Hoferja in jih kupujem že od Sarinega kake 9 meseca in jih ne zamenjam več!!! Kot ti je napisala Dinki, če bi prej vedla, bi jih tudi kupovala. Na žalost, pa takrat ko je bil on majhen, hofer še ni bil pri nas!
Št. 2 imajo tudi v Hoferju, 3, 4 in 5. Za 1 pa ne vem!!! So pa ravno zdaj malo znižane za enih 30 centov.user posted image
margetka user posted image user posted image user posted image  za dobre izvide in user posted image user posted image  bodo pomogale.

Dinki pa še user posted image user posted image user posted image  za tvoja fantiča. Mame pa če zbolimo, zbolimo samo za 1 dan user posted image

Ajde, grem da t otroke končno v varstvo

< Sporočilo je popravil aleži -- 12.2.2010 18:48:30 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
13.2.2010 7:59:58   
aleži
Dobro jutro,

naša budnica je bila danes ob 5.30 jajaomeeee!!! zato se

imejete  lepo na pustno soboto in enega velika

user posted image  

in pustne maškare

user posted image

Uživajte kjer koli boste!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......