Azzurra
|
IZVIRNO SPOROČILO: san ikea... kaj pa jaz vem, meni se določene stvari dopadejo, no pri kuhinji in omarah pa priznam sva bila z mojim v živo kar nenavdušna.... to se mi je že kar nekajkrat zgodilo, da me je kaj totalno navdušilo v katalogu, potem ko sem videla, pa razočaranje... itak sem znana po čudnem okusu in še bolj čudnih željah in potem ima čuden okus in želje še moj dragi in da midva prideva skupaj je cel projekt . pa najhuje je, ker jaz bi midva vedno vse kvalitetno, ampak jaz bi tudi cenovno ugodno in potem traja in traja..., da jaz to najdem in da je obema všeč hehe aleži, sam še dež pa burja manjkata ja, matr mamo snega že za izvoz . jst bi sončka naročila btw. koliko ste kaj ve dale za kuhinje ali pa pozante koga, ki jo je v kratkem menjal... joj, joj koliko je ura.. zamujam, letim papa san, mi trenutno adaptiramo stanovanje (oz. če povem prav po pravici nam adaptira mož od aleži in njegova firma ) v katerega se najverjetneje ne bomo vselili, pač pa ga bomo...hmmm....najbrž oddali.... Stanovanje je najino, kupljeno "ante puer et puella" . no, nekako sva se odločila, da bova ostala tu, kjer sva zdaj "začasno že 6 let" in bova k hiši mojih staršev v pritličju, kjer zdaj živiva, prizidala še en prostor, ki nam manjka. otroka bosta tako dobila vsak svojo sobo, jaz pa moje "sanje" - poleg kuhinje še jedilnico (upam, da prostorno) in dnevno sobo. Zdaj imamo 2 spalnici, dnevno in kuhinjo. ker sva se projekta lotila istočasno (beri adaptiranje stanovanja in zidava prizidka), bova najverjetneje kuhinjo - vsaj v stanovanju za oddajanje - opremila z ikeo. jaz sem imela priliko videt nekaj kombinacij kuhinje "v praksi" in so me rešitve in postavitve naravnost navdušile, pa tudi lastniki so zelo zadovoljni z njimi. No, to je res stvar okusa in dojemanja posameznika, ampak to kar sem videla, se lahko mirno kosa z marsikatero kuhinjo, ki so jo drugi po raznih salonih "plačali ko žuti". Meni je ena od ikeinih kuhinj čisto všeč in razmišljam celo, da bi jo imela tudi za v novi dom, torej ta, kjer bomo ostali. Samo se bojim, da boš ti prej kupovala kot jaz. Aležin možek je namreč povedal, da bo stanovanje čez 2 meseca, naš prizidek pa je še v fazi projektiranja oz. geodetskih meritev na parceli (zaradi grdega vremena, dežja in blata so v naši občini geodeti v močnem zaostanku...). No, ko bodo enkrat papirji narejeni, pa upam, da bo zašibalo in da bomo naslednjo jesen že obedovali v novi jedilnici. Se pa za kako dobro idejo priporočam tudi jaz, san, tebi pa obljubim, da če bom kaj izvedela ali kaj izprobala, ti pa javim.
|