|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
4.2.2010 11:23:35   
Ursi2

nO, PA SEM SPET JZ TUKI! sEM BRALA POST OD dINKI, KO JE NAPISALA KAKO NAS MALI RADI posnemajo.
Vam m orem povedat, kaj je naš nardil zadnjič. Jz sem se na koncu že tako smejala, da dihat nisem več mogla, sem mislila, da bom šla kr rodit, moj je pa sam še pisano gledal.

Neki smo se igrali v zgornjem nadstropju, pol pa je moj na stopnicah sedel in začne malo z roko po steni trkat, potem pa je ene 2x z glavo not butnil. Pa kmentira, ej ne morš verjet, kk je Knauf mehek. Ga Luka gleda, se zalavfa proti steni in z glavo v steno (ki ni bila iz knaufa). Ga moj gleda, če s emu je zmešalo. Se jz že smejim, pa mu rečem, ja če te je vidu. In potem je stal LUka pre dtseno in se z glavo not zaletaval. Pa pogleda mojga, pride do njega, ga prime za glavo in da naj se še on zaletava. No, pol mu moj razloži, da ne, da to ni fajn, da boli,..., da sje sam neki porbal,...
Potem pa smo sedeli za mizo in je Luka jedel jogurt in moj s prstom not v jogurt in Lukana po ličku. Evo, je že LUka isto začel delat-seveda njega. Potem je pa vzel mobitel od mojga in se je igral znjim in je pol moj videl, da je cel masten pa umazan in je kr mal ga kao oslinil in ščistil. Jz mu rečem, ne delaj tega. Evo, je že imel LUka v roki mobitel in ga lizal. Jz itak spet v smeh, moj pa s eje sam za glavo primu, kao kaj sem mu mogel pokazat. POtem pa sem jz vrečke skupi zlagala in sem šumela z njimi in me moj, kk mi uspe tk šumet, pa še zavedam se ne, pa da kdaj zvečer, ko hočem meso ali kaj ven iz zmrzovalnika vzet tako šumim, da on še spat ne more na kavču in gre in mi pokaže, kk naj bi to zgledalo. Jz sem sam gledala, pa se mal smejala, pol pa se moj vsede, LUka pa zleze dol s stola, gre do hladilnika, odpre zmrzovalno omaro in začne šumet not, tako kot prej moj. Jz pa seveda spet v smeh, tak, da so mi solze tekle. Moj pa ni več d+vedel, kaj naj nardi. Pa se je pol tud sam še smejal. No, zdej sma pa dva, ko mu šumima.user posted image user posted image user posted image

Se je prvič res zavedal, kako je treba pazit, da res čisto vsako stvar poberejo.

Dinki, a tudi Tit ne prizna, da je zaspan. Ja, to je res tako hudo, ko morjo it spat, pa če še komi gledajo, ko ne bojo priznali!user posted image user posted image

San, čestitke za stanovanje!Res super!!!!!!!!user posted image user posted image SEm ful vesela. Joj, zdej pa pride ta boljši del-opremljanje!OK, sej pakiranje je še tudi, ampak sej bo!Zdej pa hitro v Ikeo!!!!!!!! Veliko užitkov!!!!!
Pa porodnišnica čist blizu, Kul!!!!!!!user posted image No, me zanima, kaj bota tasta pa tašča rekla. Najbrž jima bo šok, da mislite resno, kaj!!!!?

O, sem prebrala, da je bil tast celo navdušen. Sej, kolker mal poznam LJ je tisti del res fajni!. Pa še celo kosilo ti je skuhal. Hm, mogoče mu je pa mal težko, da bote res šli. user posted image Ma, so čudni, namest, da bi takrat, ko ste skupi se fajn imeli in ne bi cel čas neki nagajal.

Tina, super, da je bilo na pregledu ok. A sladkor da imaš na meji? No, sej si že proti koncu. Ja, res se je težko odpovedat sladkemu. Meni sicer ni neki ful do sldkega v primerjavi kk sem drgač ful sladkosnedna, edin jagodna milka je pa zakon mi zdej. Je včeri moj šel ob 23 zvečer in mi jo kupil. Sem bila čist adijo, tk sem bila presenečena. Pa nisem nič kaj posebej težila, sam rekla, sem kaj se mi neki lušta. pa moj, da če mi prinese jagodno, pa ga gledam, je jo ima. Je rekel, si jo pa ja zadnjič kupla. Sem se začela smejat, da je bilo to v soboto in da je pa res optimist, če je mislil, da je je še kaj. Pol pa ni nič več rekel, se je pa dobil z enim kolegom pol ko mu je neki mogu dat in je šel še po čokolado. Jz sem že napol spala, ko mie jo je prinesel, sem bila takoj budna!user posted image Ja, res je blo lepo od njega!!!!!user posted image

jA, to glede grizenja tudi meni ni jasno. Pri nas pa včasih ušipne, ampak samo naju. Tako se stisne k enemu ali drugemu in potem v trenutku v lice všipne. Mi gre tudi na živce in mu povem, da se ne sme, da naj poboža, ...., pa mal pomaga, pol pa spet kdaj to nardi.user posted image user posted image

mERGETKA, pridna, da si se javila!user posted image Ja, tale gnezditveni sindrom je super!jZ SEM SE ŽE POČASI LOTILA jURETOVE sobe in jo vsak dan malo pospravljam. Zdej je not, ko bi bomba padla. Sma rekla, da jo boma zdej zrihtala, preden, da se kopalnice lotima. Sem čist v luftu. Pa LUka tud kr pridno pomaga!

Vreča za spanje: tudi naš je ne prenese, zato ga jz hodim ene parkrat na noč pokrit. Se mi zdi, da se tudi od tega zbudi, ko ga zazebe ponoči. Sej ga imam v bodiju z dolgimi rokavi pa enodelni pižami, sam se vedno odkrije in potem ga zazebe. Ga bom pač še hodla nekaj časa pokrivat. Vreče pa sploh ne prenese, bi se mu pomoje zemšalo, če bi ga hotla not spravit.user posted image

Ja, to kazanje pa siljenje otrok je meni ful mimo. Ma, kr lasje mi grejo pokonci. Pa še niti pošteno ne stopimo skoz vrate, že LUka, kaj boš jedel, kaj boš pil, pokaži to, pokaži uno,... povej to, povej ono,.... Pa se neki zašpila, pa ga že z nečem drugim silijo. Pol pa slišim, kk nima enga obstanka, da ne more 1 minuto ene stvari delat. Pa meni je tudi logično, da je enmu takmu ful zanimivo raziskovat po podstrešju ali si ogledovat sobno kolo, pa plezat na njega, pa pritiskat, gledat, kje so šravfi in da vedno kaj novga pogrunta. Pa me ne moti, hvala bogu, da ga zanima, pa da bi rad raziskoval, (seveda ne da zdej vse obrne na glavo, ali da kaj uniči, da ne bo pomote). POl pa tašča, pa kaj rineš tja, pa sej to je vse brezveze pa dolgocajtno, pa pusti tole, prid pogledat, kkjz tuki orehe tolčem. Pa sej ji pomaga ful rad, sam pol ga pa začne silit, da naj proba, kk je dobro, da zakaj noče in da ona ma to ful rada, da naj je,.... kr neki. Pol pa gre vstran. pA ji spet ni prav.user posted image

Pa bravo za sestavljanje sestavljank!!!!user posted image user posted image

Igrače: pri nas so tudi zdej na tapeti traktor pa tovornjak. se je sposoben cel popoldan samz njimi igrat pa da sma na kolenih in jih vozima okorg po hiši, pa dirkama, se sučema,.... Niti kocke niso zanimive. No, zvečer pa knjige. Aja, pa skrivanje mu je ful zanimivo. Al da se on skrije in ga pač morem jz z eno plišasto živalco iskat, al pa, da jz skrijem avto, pa ga pol on išče.user posted image

Dinki, priden Tit, da tako lepo pomaga kidat!Kaka faca je!!!!!user posted image user posted image user posted image Pa kr z veliko lopato!Frajer!!!

Evo, zdej morem pa it malco nardit!!!!!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
4.2.2010 13:15:52   
Dinki

FEBRUARSKI MARČEVCI 2008

Ursi2: Luka - 19.2.2008

Azzurra: Daša - 21.2.2008

miska_32: Nejc - 24.2.2008

miska_32: Neva - 24.2.2008

Arabela: Sergej - 25.2.2008

Aleži: Sara - 27.2.2008

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
MARČEVCI 2008

katj: Rok - 2. 3. 2008

Joži79: Juš - 2.3.2008

lucalu: Tai - 3. 3. 2008

Nasy : Maša - 4.3.2008
Lona 76: Taja - 4.3.2008

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008

Čakajoča: Nik - 7.3.2008

Mumu: Tia - 8.3.2008

Timoty: Timotej - 8.3.2008

Tina50: Lan - 9. 3. 2008

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008

Špela100: Maks - 11.3.2008

Ek76: Mia - 12.3.2008

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008

Terida: Erika - 16. 3. 2008

paola: Vesna - 17. 3. 2008

Zofy: Julija - 18. 3. 2008

medica: Anis - 20. 3. 2008

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008

san: Urban - 21. 3. 2008

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008

Vilma: Julija - 22.3.2008

Zala:Zala- 23.3.2008

Violica_23: Nataša - 24.03.2008

perp: Neja - 25.3.2008

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008

gaya24: Maj - 31. 3. 2008 

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008

APRILČEVSKI MARČEVCI 2008 

Katy13: Taja - 4. 4. 2008

Dinki: Tit - 7.4.2008

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.2.2010 13:19:56   
Dinki
Glede na to, da ima že kar nekaj naših user posted image  RD v februarju, sem nam pripopala naš seznamček, da ne bomo na katerega pozabili user posted image .

En lep pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.2.2010 13:30:35   
Ursi2
dINKI, SUPER ZA SEZNAM. jA, KMALU BO SPET AKTUALEN!!!!!! (Ups)

Pa še enega, ki sem ga tudi še mal nazaj šla iskat:

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image PDP pričakujemo rodila ime

Terida 2.12.2009 user posted image 5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010 user posted image 2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010 user posted image
Joži79 14.3.2010
Ursi2 23.3.2010 user posted image Jure
Mumu 04.06.2010 user posted image
San 15.5.2010 user posted image
Mergetka

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 4.2.2010 13:31:06 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
4.2.2010 13:35:02   
Ursi2
Hm, sem kr nekak uredila seznam, ko sem ga pa objavla, je pa kr nekaj ven nastalo. No, kakor koli, dejte še dopolnat. Jz nisem imen in tega dopisovala, ker se mi zdi, da je boljš, če same.

Pa še eno obvestilo.
Od 4.2.-7.2. je v PIkapolonci na vse izdelke 15% popust.

No,s em ravno razmišljala, da boma najbrž šla, pa kupila traktor za Lukija, pa še kovtrček za Jureta. DRuge imama vse, sam to rabima in pa zavese za sobo. Ampak to pa potem pride na vrsto. MOrma se najprej odločit za steno.
Aja, a katera ve, kk so kaj te stenske nalepke iz Pikapolonice? MI imamo v Lukanovi sobi Medvedka Puja iz Baby centra, pa so mi fajne, pa niti ne predrage. V Pikapolonici se mi zdijo kr drage, sam ne vem, a je večji paket, al kaj!?user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.2.2010 20:55:52   
terida
Dober večer!

Nimam dosti časa, a sem rekla, da vam pridem sporočit kar vem od Zofy. Pravi, da je rodila s svojimi popadki, da pa so bili enako če ne bolj boleči kot umetni. Pa da je Matej zaspanček in zato ne ve, če bo jutri že lahko šla domov. Sicer je v redu in ni dobila niti enega šiva. user posted image

Zofy, upam, da boš kmalu doma in da Julija ne bo ljubosumna! Pa da vama dojenje steče kot mora!

Mi gremo za vikend domov, potem pa bom jaz z otrokoma ostala tam do drugega vikenda, medtem ko bo možek prišel nazaj (saj zato že danes nimam nič časa za RR, ker je treba še kup stvari zlikat, pa zrihtat pa kaj vem kaj še vse). Tako da vas do nadaljnega verjetno ne bom kaj dosti brala (ali pa vsaj ne pisala). Lepo se imejte!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.2.2010 8:38:23   
san
pozdsravljene punce,
se samo na hitro oglašam...

najprej, super zofy, da si jo takole brez šivanja odnesla, bravouser posted image in držim pesti, da bosta s tvojim zaspančkom že danes domauser posted image

terida, uživajte te dni, ko vas bo babi razvajalauser posted image

dinki, kako je s tvojo taščo? že kakšno premirje...?

ursi in dinki, super, da sta pripopali seznamčka. sploh sem pozabila, da imamo tolikoooo februarskih marčevcevuser posted image

margetka, mene tudi v vsaki nosečnosti zagrabi, moram vse prestavit in prebarvatuser posted image , no tokrat bom to še z večjim veseljem počelauser posted image

drugače pa glede stanovanja, tašča itak ne bo komentirala, ker je preponosna. tast pa se še vedno ka drži... moja mama se je pa včeraj pripeljala z vlakom samo zato, da ga vidi in je navdušena totalno. bolj kot jazuser posted image .
no poročilo o notranjosti: edina slabost zaenkrat je ta, da bi res bila lahko ena soba več. ful mi manjkauser posted image , ampak tudi tako bomo zrihtali, da bo ok in itak da je veliko bolje kot sedaj. drugače je pa ogromna kuhinja z dnevno sobo skupaj, pa še iz dnevne se gre na kar dosti velik balkon (celo za mizico in stole in rože bo plac), potem sta pa dve sobi, ena malenkost večja od druge in obe sta lepo kockasti - to mi je všeč! potem je pa wc, ki ima notri umivalnik in prostor za omarice, in še ena kopalnica, tudi z wc-jem, banjo, umivalnikom in bidejem, pa tudi lep prostor za omarice ima in za stroj. to sem navdušena, namreč prej sem živela v bloku in sem pričakovala podobno, no pa je vse bolj prostorno. in zelo je svetlo, velika okna, pa še na tako stran gledamo, edino upam, da nam poleti ne bo prevroče. aja, pa v vse prostore s gre iz predsobe seveda. klet je pa ogromna za moje pojme, zidana, notri pa spravimo lahko vso našo šaro, od koles, do smučarske opreme in ostalega.
kot sem pa že napisala nam ena soba fali, sicer je v dnevni še ena taka kocka ven 2 x 2 m, tam bi lahko pregradil recimo za naju, ali pa za izabelo, da bi bila posebej, ampak rabiva tudi nujno plac za delat, tko da bo tam najverjetneje kar deloni prostor, ker je za to res idealno, svetlo in dovolj prostorno.
no, bomo še videli...

danes nisme preveč pri volji, pa sem mislila, koliko bom letala naokoli. včeraj sem izvedela namreč zelo pretresljivo novico, da ima moja zelo dobra prijateljica (še iz oš) raka, najverjetneje na ščitnici... doma ima pa 1 mesec starega sinka... mene je kar pobiralo, že dolgo nisem tako joakala...sej vem, da se bo zmazala iz tega, ma debelo kožo, mora se!!! ampak me je to čist vrglo, ker res nisme pričakovala takega rezultata iz punkcije..
joj, ne bom vam težila zdej s tem...

v glavnem vam želim vsem en lep danuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 5.2.2010 8:40:07 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.2.2010 9:37:43   
Dinki
Daaaan,
najprej hvala tistim, ki ste pohvalile mojega Titka user posted image . ja mi imamo tudi malo lopatko pa sploh ni niti približno zanimiva. Je pa ta tavelika plastična in je mnogo lažja kot kovinska, jo je pa seveda samo porival, dvignit je ni mogel sam.

Joži79, jst žal nobenega ne poznam, ki ima tako dvignjeno posteljico, mi je pa ta rešitev ful všeč če je prostorska stiska. Take rešitve imajo predvsem v Ikeii. Je pa res verjetno še prezgodaj za dvo letnike user posted image ....mogoče malček kasneje pa že.

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Maškare. Včeraj sem bila v Supernovi in nisem našla nič pametnega. Imajo nekaj za dojenčke, potem pa od 3h let naprej. Ful bi rada da bi bil Juš Nodi, pa nikjer ni kostuma. Mogoč doma kej izbrskam, če je še ostalo od nečakov... Pač ne bo Nodi (ful ga ma rad).

Tudi Titova prijateljica bo Nodi...itak! every body loves Nody user posted image ¨...ampak njena mami je bila tako pridna, da je vse sama sešila. Sem se pa včeraj spomnila nate ko sem listala katalog od Pikapolonice. Tam se da kupit Nodi opravo, se mi zdi pa kar draga....mislm da je 22 €. No, toliko v info. Tit bo pa levček ali pa slonček. Imam dva sposojena pajaca, ki sta mu prav in bo nekaj od tega. Sem ga že poskušala obleč pa sploh noče in me že skrbi, da sploh ne bo hotel bit maškara user posted image user posted image

Terida hvala za info glede Zofy. Uživaj na dopustu pri starših user posted image

Zofy....brez šivov user posted image  UAU!!!! user posted image user posted image  to si pa res super izpeljala  user posted image . Upam, da bosta z Matejem kmalu doma in da vama dojenje steče user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, kako je s tvojo taščo? že kakšno premirje...?

Ne. Se niti ne vidiva. Včeraj smo imeli ponovno šolo za starše in je šel tudi moj mož zraven ker je ful lušno. Spet smo se ful nasmejali...to bi res mogli imeti čez celo leto user posted image . No in se je on zmenil s tastom in taščo, da bosta imela to uro in pol Titka. Ko sva prišla domov je pa takoj k nama pritekel user posted image  in tašče ni bilo nič videti, tako da se me očitno izogiba. Kr neki....malce otročje se mi zdi vse skupaj. Sej nismo 15 let stari. ne vem kaj misli, da bo dosegla s tem.
Hvala ker si vprašala.
Bravo za stanovanje user posted image . Po opisu sodeč je res lepo in svetlo. Tudi prostorno, ampak vas je pač veliko user posted image . Ampak slabše vam zagotovo ne bo pa če bi šli v pol manjše. Na kolikih kvadratih ste bili pa do sedaj? Malo še premislite glede razporeditve, vprašaj za mnenja in boš videla, da boš najdla krasne rešitve. Pa to, da imate velik dnevni in kuhinjski prostor je pa tudi zlata vredno za skupno preživete dneve in večere user posted image . Pa bravo tvoja mami....z velikim M user posted image . Vsaj nekdo, ki se res veseli z vami.

Joj, tole za tvojo prijateljico je pa res user posted image ....pa dojenčka ima? user posted image  ja kako grozno. Upam, da se bo vse dobro končalo!

No, včeraj je pa rodil še moj sodelavec, je dobil punčko....se mi zdi, da zna bit tole leto 2010 kar konkurenčno nam rekorderkam 2008 user posted image .
Nič, toliko od mene. Gremo še narest kar je za naredit potem pa podaljšan vikend user posted image user posted image . V soboto praznuje moja sestra, ki je imela 30, potem v nedeljo pa za 2 dni v Bovec user posted image . Se že prav veselim user posted image .
Uživajte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 5.2.2010 9:41:28 >

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.2.2010 9:46:25   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Aja, a katera ve, kk so kaj te stenske nalepke iz Pikapolonice? MI imamo v Lukanovi sobi Medvedka Puja iz Baby centra, pa so mi fajne, pa niti ne predrage. V Pikapolonici se mi zdijo kr drage, sam ne vem, a je večji paket, al kaj!?user posted image user posted image

jst sem jih takrat kupila (nalepke kmečke živali-bordura) v Pikapolonici in so čist kul. Te medvedek pu in podobne so pa itak isti prosizvajalec, a niso? tko da se ti pomojem splača malo preverit kje je ceneje. No, kasneje sem mu pa nalepke živalice kupila v Ikeei in jih je veliko pa še več kot pol ceneje kot pri nas. Pa ful jih ima rad.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.2.2010 10:42:20   
ek76
Pozdravljene!

Najpej Zofy čestitke za sinčka, čestitke tudi sestrici in očku.

Mi smo doma iz smučanja, smo celi. Bilo je enkratno tudi Mia je bila zelo pridna, očitno ji gorenjski zrak koristiuser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
5.2.2010 13:42:25   
pomlad08
Draga Zofy, čestitke!!! Vsej družinici želim vse najlepše, Mateju pa sploh - naj bo srečen, vesel fant.

Si se fejst namatrala? Upam, da sta ok in da kmalu pokata domov!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
5.2.2010 13:47:38   
pomlad08
Mi smo ta teden čist out - Job preboleva norice in moram rečt, da mu niso čisto nič prizanesle ... Revež je pikast od glave do prstov na nogah, ma res, prov grozno je, na trebuhu ima piko pri piki, na hrbtu tud. Sem mislila da so te norice bolj na izi, pa smo se kar fejst namatral. Vročino ima, kašlja, smrka, bruhal je ... No sej zdej gre na bolje, danes se prvič v celem tednu ni zbudil z novimi izpuščaji.

Bom raj nehala ker sem ga glih za silo uspavala, pa ga ne smem motit - kle zraven spi ...

Lepo bodte!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
5.2.2010 17:57:41   
Zofy
Dober večeruser posted image

Mi smo pa prišli domov, zlatenice ni, mi je pa vseeno Matej zelo suljiv, ker je malo rumen, pa da ne govorimo kakšen zaspanček je. Zdaj ga grem budit, da se bo dojil, ker če ne bo spet ponoči žurka.
Porod je bil kar boleč pa čisto drugačen kot 1. - sej se je drugače tudi začel. Kot je že Terida poročala, se mi zdi, da so bili moji popadki skorajda bolj boleči kot umetni. Aja, pa tisto proti bolečinam je tudi bolj zadelo kot 1.user posted image .

V glavnem zdaj smo doma, bomo vidli kako se bomo kaj rihtali.

Hvala vsem za čestitke, pa se tipkamo!!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
5.2.2010 21:17:12   
mergetka
Malo dopolnjen user posted image

SEZNAMČEK NOSEČK

Terida 2.12.2009 user posted image 5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010 user posted image 2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010 user posted image
Joži79 14.3.2010 user posted image
Ursi2 23.3.2010 user posted image Jure
Mergetka 7.5.2010 user posted image
San 15.5.2010 user posted image
Mumu 04.06.2010 user posted image

[/quote]
Evo, MAtic je lepo zaspal, mami pa na RR.

Pozdravljena doma Zofy!!!user posted image user posted image
Najbrž ful paše bit doma, a ne? Meni je bilo prvič tako lepo priti v gnezdece, se še zdaj čist raznežim, ko se spomnim user posted image ...

Urši2, si me zvabila v Pikopoko user posted image in sem kr preveč eurčkov tam pustila. Mal sem kupila za 2. rojstni dan malemu oz. zdaj bom morala počasi začeti pisati velikemu... Se kr splača ujet tak popust. Sem kupila Mehurčke in eno knjigico od Oke, kjer je vse naslikano narejeno iz plastelina. Prej smo imeli že živalice iz te serije, zdaj pa še "Besede v podobah" in je res fajn knjiga, ker so tanke platnice, ampak plastificirane.

Tina50, lepo ime ste zbrali za user posted image .

San, super za stanovanje!!! To je res fajn, da je svetlo in s prostornim dnevnim delom! Pri nas je tudi tko, pa na zahod gledamo in kak je fajn, ko posije noter sonce, sploh pozimi. Sicer nam tudi manjka 1 soba, sam bo že 1x... V glavnem, pri nas je bilo poleti ful vroče in smo dali najprej klimo, letos pa še tendo. da smo lahko tudi na balkonu. Odkar imemo tendo, skoraj nismo užgali klime, tko da skor brezveze, da smo jo tkRt montiral...

Lep vikend vsem in uživajte!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
5.2.2010 21:26:38   
mergetka
Neki sem se spomnila. A mi lahko svetujete, katera knjiga o ortoških boleznih je fajn?

Hvala in lp!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
5.2.2010 21:41:07   
Ursi2

SEZNAMČEK NOSEČK

Terida 2.12.2009 5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010 2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010
Joži79 14.3.2010
Ursi2 23.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 04.06.2010
Pomlad08

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
5.2.2010 22:04:17   
Ursi2
Živjo, punce

Sem še neki za službo delala, pa se mi prav čist nič ne da več!PA sem prišla tule sem mal pokukat!
Sem vidla, da se je Zofy javila!!! SUPER!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sem res vesela, da ste že doma!user posted image user posted image Upam, da se fajn rihtate, da se imate lepo, da Matej lepo je in da je Julija vesela brateca!!!!!!!!user posted image

Mergetka, lepo, da si dobila kaj v Pikapoki. Ja, tudi meni se zdi fajn, če mi uspe kaj na kaki akciji dobit. No, tudi mi smo šli včeraj tja pogledat. Smo šli kar peš oz z vozičkom, ker je tašča sedež odpeljala. Pa traktorja nismo dobili, ker so imeli zlo slabo izbiro. Sam dva, enga od 2 let in enga od 3 let naprej. Ampak oba sta res taka plastik fantastik delovala. Sej vem, da je vse skupi ena plastika, sam vseen je deloval zelo nekvalitetno. Tako da sma se premislila. Sma pa dobila kovter za Jureta in pa take drobnarije (blazinice za mene pa baby palčke in moderc za mene). Pa sem tudi kr neki prišparala.

Ja, tudi Lukanu je zlo všeč una knjiga od OKE, Živali v podobah. Jo je dobil lani za RD in je ful nor na njo. Zadnjič sma šla pa v knjižnico in se je sprehajal med policami in ga grem gledat, kaj dela, pa je sedel na tleh in je gledal to knjigo Besede v podobah in je bil čist navdušen. Si jo je sam našel med vsemi knjigami. Sem si jo sposodila in mu je tudi všeč.

Za knjigo o otroških boleznih ti pa nažalost ne znam svetovat. Zaenkrat še nimam nobene, grem kr na internet brskat, ko je treba.

Pomlad08 za vas pa en kup user posted image user posted image user posted image , da hiter izginejo tele norice in nehajo tako matrat Joba!!

Ek76, super, da ste uživali na dopustu in da je bila Mia tako pridna!!!!!user posted image user posted image

Dinki, hvala za CD!!!!!!!!!!!!!!! Super ste!user posted image user posted image user posted image Luka je bil čist zmešan!user posted image user posted image Sem mu povedala, kaj je dobil, se je šel takoj vsest na kavč in se zibat (to pri njemu pomeni, da bi gledal Telebajske). Je bil zlo navdušen!!!!!! user posted image
iN HVALA za odgovor glede nalepk!!user posted image

Glede maškar pa jz tudi razmišljam, ali ima sploh smisel, da kupujem obleko za Telebajska. Sej všeč bi mu že bila, dokler da je ne bi bilo treba oblečt!Tudi naš ne mara takih stvari. Še bunde nekaj časa ni maral. Pa sploh ne vem, ali bomo šli na kako povorko oz na kake maske. 13. IMA nečak praznovanje, tako da takrat odpade. Bom najbrž svakinjo prosila, ko ima od svoje ful lušno miško, ko jo je sešila, če bo mogoče hotel Luka oblečt!

No, upam, da se uspeta s taščo mal pomenit!To pa je res malo otročje, da se te zdej v bistvu izogiba. Ma, ne sekiri se. Sej bo!Prav si nardila, jo bo že minilo!!!!user posted image user posted image user posted image

Uživajte v podaljšanem vikendu!!!!!!!!!!!!

Terida, tudi ti uživaj pri starših!!!!!! Se bote vsi malo razvajali, kaj! user posted image Upam, da bote imeli srečo z vremenom!!!!

San, super, da je stanovanje tako svetlo in prostorno. Verjamem, da bi ti vsaj še kaka soba prav prišla, ampak tudi to, da ste na svojem, je luksuz!!!!user posted image user posted image user posted image
Za tvojo prijateljico pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo imela moči za borit se!Tebi pa user posted image user posted image user posted image , ker si lahk sam mislim, kk ti je težko!Meni je šlo na jok, ko sem prebrala, da ima dojenčka doma! (oprosti, hormoniuser posted image )

Lepo se imejte in uživajte v tem podaljšanem vikendu s svojimi dragimi!!!!!

Bom pa vesela kake idej, kaj bi lahk z LUkijem v POn počela, ko sma sama doma (moj gre na eno izobraževanje v tujino). Jutri se boma pa šla z Lukijem najbrž kopat. Boma pa šla sama, ker se moj slabo počuti.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
6.2.2010 22:12:13   
jagoga
Punce samo toliko, da vas pozdravim, da me ne boste čist izključile.
Vidim polno zanimivega se dogaja
ZOFY - čestitke, naj se princ čez dan večkrat prebudi in ponoči mirno spi, naj pridno je in mamico in očka razveseli. Sestrici Juliji pa jeziček naj pomoli.
SAN - čestitke za stanovanje, zdaj pa veselo na delo, mi smo tudi 3.2. dobili ključe od sotanovanja
Pomlad08- upam da so norice v čim lažji obliki in da nislo preveč moteče.
Nič  se ne oglašam, ker imamo polno dela s selitvijo, danes smo vse pohištvo preselili v novo stanovanje, razen nekaj malenkosti nas še čaka v starem. Zdaj nas čaka še vse, da postavimo na pravo mesto in v naslednjem tednu zaživimo na novo . Nam se je pa s selitvijo šolski okoliš spremenil. Prej smo imeli šolo 30 m stran zdaj bodo pa otroci pešačili, kakšnih 600m, kasneje ko bodo pa novo zgradili pa cca 1 km. Od vsega bom pa najbolj pogrešala odlične sosede, ki smo jih imeli do sedaj, ampak upam da z novimi ne bo problema, ker jih večina že poznam.
Punce uživajte v zimskih radostih, saj mi nimamo časa oz. trenutno niti snega nimamo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.2.2010 0:11:08   
san
hojla dečve

sam na brzino, še komi oči skup narazen držim

zofy, krasno da sta že doma, lepo se štimajtauser posted image

pomlad, ja ti šment no, sedaj ste verjetno že bolje, ne? držim pesti, da jauser posted image . aja, kako si zadovoljna s svojim lesenim pultom?

jagoga, super, bravo za ključe in selitevuser posted image . mi smo se ravno uspeli nekaj na pol zakuhnjo zmenit, pa priklope zrihtat. zdej bomo pa počakal, da bo kuhinja notri, vmes bomo še postelje zrihtal, pol ko bo kuhnja gotova pa bomo vse prenesel. na zač. bomo pa verjetno mal brez omar, ker so mere take, da od obstoečih nič ne gre notri in zdej nama jih en dela, no riše, da bi bile do stropa, pa čim bolj izkoriščen prostor, ker nas je velik, placa pa premal, pa bomo videli kakšna je cena... smo pa mi tudi imeli prej šolo 2 minuti stran, čez cesto, zdej bo pa kar ene 15 min peške, no s kolesom bo pa hitr. pa še bus vozi zraven in je 2 postaji proč. no, ne bo tak luksuz kot je bil do sedaj, ampak bo čist ok.

dinki, a tko pol se te izogiba. jaz sploh ne razumem, zakja smo ljudje taki, da tako težko sprejmemo kritiko, ki to v bistvu sploh ni... in si kompliciramo življenje... upam, da kmalu poštimate zadevo, ker je pa to tudi zoprno, da se bo v nedogled skrivala pred tabo... upam, da bo doumela...

joj, zdej morm pa spat, ne morem več...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
8.2.2010 20:01:51   
Lona76
Dober večer!

Evo konc praznika in jutri spet služba. Blek.

Vikend smo preživeli kar v redu. DAnes pa smo šli v Martuljek. Sva s Tilnom smučala, Taja in oči pa sta se sankala, potem pa smo šli še na kosilo in pa v Planico pogledat skakalnico. Da jo je vsaj Tilen videl to našo velikanko. Skratka nasmučala sva se, za domov smo pa vsi trije zaspali kot polhiuser posted image . Možek je pa mogel vozit. Ja kaj čmo smo bli zelo zmatrani. Pa še staro mamo sem videla po skoraj enem letu. Ja zdaj je kar v Martuljku, ko pa je v Lj. pa al so moji otroci bolani al gre samo k zdravniku skratka jo zelo malo vidim.

Moram pa pohvaliti danes Tajo. Je rekla da bo kakala in je šla  v kopalnico po kahlico. In lej res se je pokakala v kahlicouser posted image user posted image user posted image . Me pa je potem tudi hecala in govorila da bo še kakala pa seveda ni več. Se mi je pa ravno sedajle od kar je v postelji že dvakrat do nagega slekla. Tudi pleničko je dala dol lumpa. Razigrana je k  ne vem kaj. Očitno je v avtu preveč spala, ker je čisto v luftu.

San, super, da je stanovanje svetlo in kar prostorno. Ja ena soba pa tudi nam manjka ampak smo vsaj na svojem. Glede prijateljice pauser posted image user posted image user posted image . Saj se bo pozdravila boš videla. Tudi moja znanka je dobila raka na dojkah ko je imela dojenčka. Njena punčka je par dni starejša od naše Taje. Za bolezen pa je  prav tako zvedla ko je bila punčka stara 4 mesece. No sedaj je HB zdrava.

Dinki tašča naj se pa kar drži če se hoče. Ampak je res otročje. SE mi zdi da si ji čisto prav povedala in če ne sprejme kritike je to njen problem. Je pa res, da je zoprno živeti z nekom ki se te "izogiba". No sej mogoče se je do danes že zrihtala. No moja je tut užaljena če ji kaj rečem. Ampak se je z leti že navadilauser posted image . Pa vedno ji prijazno rečem pa je .

Jagoga tudi vam čestitke za ključe in selitev.

No evo princesa se je spet slekla. Nič zdej grem pa likat ker mam ogromen kup. Sej najbolj elagntno bi bilo če bi pustila pa bi mi mami jutri ko pride Tajo pazituser posted image .  No ampak mi vedno, pa ji ne moram spet kupa pustituser posted image .

Lahko noč

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
9.2.2010 8:22:24   
jagoga
Ta teden sem na dopustu, pa imam malo jutranjega časa, da se malo oglasim.
Lona ste uživali včeraj v zimski idili, sem si zadnjič pogledala posnetke tvojega Tilena, ma je smučar in pol, se vidi da je imel dobro učiteljico, ki jo je dobro gledal in se veliko naučil. A vidiš kaj dela ljubezenuser posted image .
Terida, upam da se uživali pri starših in da si se naspala in malo odpočila. Če se ne motim nisi še kaj dosti pisala, da si utrujena od nočnega vstajanja. Kaj je Primož priden ponoči?
Nosečnice se bodo pa kar vrstile v teh spomladanskih mesecih, zdaj je pa že Tina na vrsti in upam da jo ne bo nobena prehitela.
Mergetka, glede knjige o otroških boleznih pa ti ne morem nič svetovat, ker se nobene ne poslužujem. A zdravnico vprašam, ali pa mojo sestro.
Zofy, upam da se lepo privajate en na drugega, pa oglasi se kaj. Kako je z zlatenco, te je patronažna kaj potolažila. Običajno so lahko otroci po zlatenci tudi cel mesec rahlo rumeni. Pa lepo ime si dala sinu, pri nas bi bil tudi Matej, če ga ne bi že imeli v ožji družini.
Dinki, pusti to tvojo taščo, se bo že unesla. Vsak od nas je kdaj užaljen, ko ni čist po njegovo. Si pa čisto prav naredila, da si ji to povedala. Kako je bilo v Bovcu, si kaj moja sinova srečala, saj sta na počitnicah pri tašči, da se lahko midva v miru posvečava urejanju stanovanju. Mi je žal, da nisva istočasno v Bovcu se bi lahko na kakšni kavici srečali, pa drugič, če ti bo všeč in če se boš še kdaj vrnila v Bovec.
Urejanje stanovanja kar teče, smo v nedeljo in ponedeljek malo mirovali z razbivanjem in vrtanjem. Sem pa včeraj risala v otroški sobi na steno, da bosta naša dva fanta imela malo spremembe, ko se vrneta domov. Sva pa včeraj z možekom šla prvič v Ikejo, da bi malo nakupila stvari za stanovanje, ampak me je ta Ikeja prav malo razočarala. Brez zamere vsem, ki ste veliki privrženci Ikeje, ampak meni njihov način prodaje ni všeč. Mogoče, ko jo bom pogosteje obiskala in spoznala način razvrščanja, se jo bom privadila. Sem pa v Ikeji kupila že darilo za Tomažev rojstni dan - leseni vlakec z vsemi dopolnili (dodatni viadukti, vlakci, podaljšano progo,..)

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
9.2.2010 12:27:55   
Dinki
Dan punce, na hitrco se pofočkam.
Sem doma na dopustu, ker ga imam še 12 dni lanskoletnega in ga bom morala počasi po kakšen dan izkoristiti. no pa sem mislila drugače izkoristiti ta dan pa imam tudi Titka doma ker ful kašlja pa še driskal je včeraj cel dan...je bil enkrat posran skoraj do vratu user posted image  v takem tekočem stanju je....no ja, smo pa bili sedaj 2 dni v Bovcu in sem se počutila skoraj da kot v nebesih. To je pa res en raj v Sloveniji. Pa tako vreme...ufffffff......snega pa mnogo manj kot pri nas pa že toplo. Je bil dva dni sonce in popoldne tudi do 8 stopinj.

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Kako je bilo v Bovcu, si kaj moja sinova srečala, saj sta na počitnicah pri tašči, da se lahko midva v miru posvečava urejanju stanovanju. Mi je žal, da nisva istočasno v Bovcu se bi lahko na kakšni kavici srečali, pa drugič, če ti bo všeč in če se boš še kdaj vrnila v Bovec.

jagoga, meni je Bovec in log pod mangartom že od nekdaj všeč, ampak se bolj poredko odpravimo ker je vožnja kar dolga. Drugače smo bili sedaj slučajno povabljeni k prijateljem, ki imajo v Bovcu stanovanje. Upam, da nas povabijo še kdaj user posted image  in mogoče se pa res še srečamo.
Pa veliko potrpljenja pri selitvi ti želim, prav tako San! Uf, potem bo pa lušno ko biste vseljeni user posted image

Zofy, lepo da si se oglasila! Bravo še enkrat za super porod brez šivov user posted image  zdaj pa upam, da se brez večjih težav rihtate.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Neki sem se spomnila. A mi lahko svetujete, katera knjiga o ortoških boleznih je fajn?

mi imamo doma knjigo Otroške bolezni (prepoznavanje, zdravljenje, preprečevanje) od dr. helmut keudel. Jo sem pa tja malo pogledam če je kaj novega pri titku.

Glede tašče....hvala vsem za razumevanje in tolažbo. zanekrat ni nič boljše. Včeraj sva slučajno naleteli ena na drugo in jst sem bila čist kul, ona se je tudi razveselila Titka, ampak sva šli hitro narazen. Ma bo že, večno se itak ne more držat na mene.

Lona76, super da ste ponovno uživali v zimskih radostih user posted image . Naju je tudi spet prijelo ko smo se peljali mimo Kranjske, Podkorena....in sva se odločila, da gremo naslednjo zimo po parih letih pavze za en teden nekam na smučanje. In bravo taji za kakanje v kahlico user posted image user posted image user posted image

San, tako kot je že Lona napisala....ena soba gor ali dol....končno boste na svojem in to je nekaj neprecenljivega user posted image

Toliko od mene, grem še malo pospravit zdaj ko Titek pančka.
lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 9.2.2010 12:30:46 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
9.2.2010 13:09:49   
mumu
čao, še od mene na ekspres

Za nami je spet en user posted image  vikend, praktično imamo po novem vikende rezervirane za dežurnega pediatrauser posted image . V petek se je Tičica zbodla v srednji prstek na desni roki (ne vemo kam, kdaj,...) in se ji je prstek zagnojil, tako da smo bili spet na AB, tokrat Ospen. Zvečer je fasala še visoko vročino 39,5 tako da smo šli v soboto nzaj na previjanje in dat kri. Potem smo imeli celo stranske učinke na Ospen (rdečica in vnetje piše), smo mogel nehat. Ji pa moram še vedno trikrat na dan previjat prstka in mazat s kremo.
Tolk hodmo okrog teh zdravnikov, da če zgubim službo dam lahko komot v ZD prošnjo za medicinsko sestrouser posted image .
No med pregledom je bla itak Tia ful firbčan je blo skos Kaj to?, kdo to?, pa da bi to mela pa spet drugo, pa da bi rada potem dobila štampiljko,.... Na koncu me zdravnica gleda in pravi: "A vi se morate vedno tolk ukvarjat z njo? Al vi morate počivat..." in se je reva res samo čudla na kakšnem spidu je Tia user posted image user posted image . Pa sem ji samo odgovorila da sem na srečo po štiri ure na bolniški, tako da se lahko malo odpočijem.  Sem pa končno "vesela", da je še kdo drug ugotovil - opazil, da je Tia blazno zahteven otrok in, da to ni samo v moji glavi zraslo.

Jagoga častitke za stanovanje.

vsem bolančkom user posted image user posted image .

Sej več si pa niti zapomnila nisem, ker sem ful površno brala, pa lepo se imejte.  

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
9.2.2010 18:15:08   
Zofy
Dober večer!
Najprej pikapoke polančkom in "pohabljenčkom"user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi za nami je pester vikend... V nedeljo sta šla Julija in ati v Atlantis se kopat in po eni uri kopanja, ko sta se šla malo posušit in ogret na ležalnik, je Julija nekam prst vtaknila in si ga ful rpiščipnila na stolu.user posted image user posted image user posted image Prstanec desne roke. Pa jo je mož ves paničen taoj domov pripeljal, da bo šel z njo na urgenco... Ampak ker ni bilo krvi in je Julija rekla, da jo ne boli več, sem rekla, da naj ne zganja panike, da ni potrebno. No, zvečer Julija spet potoži, da jo buba in ko je šla spat vidim, da ji je noht čisto odstopil, samo še obstrani se je držal za prst user posted image . Skoraj me je pobralo... In ni hotela za vraga imet nič na prstu. Pa glede na to, da je bila ura 9 zvečer se mi ni zdelo smiselno jo vozit na urgenco. DAla sem ji Calpol in jo, ko je zaspala, povila s flajštrom in zjutraj sta šla z možem na urgenco in so ji odstranili noht. Boga revica. To se pa zgodi, ko očetje pazijo na otroka... a nam pa non stpp teijo, da moramo biti pazljive (vsaj moj).

Drugače pa se lepo rihtamo, Matej je rumen, samo patronažna pravi, da ni hudega, bo pa vseeno prišla pojutrišnjem spet. Se mi zdi, da postaja čedalje bolj zaspan, danes bolj ali manj spi, zato ga grem zdaj počasi zbudit. ga je pa Julija zlo lepo sprejela, sploh ne kaže nobenih znakov ljubosumja, non stop ga boža in ljupčka po glavi in treba je samo pazit, da ga ne pomendra. Zaenkrat ga še ne doživlja kot tekmeca. Patronažna pravi, da ga niti ne bo, ker je med njima tako mala razlika.
V bistvu ona pravi, daje Matej moj dojenčke, punčka pa njen (ker je Matej prinesel iz porodnišnice v dar dojenčka), tako da je res super, tudi, če ga cel dan po rokah vlačim. Je pa zato ati sedaj No. 1. Ati je glavni, ker jo samo on 100% rihta, jaz sem pa z Matejem zaposlena. In mi je na trenutke malo hudo, ker jo malo zapostavljam, samo sej bo kmalu mimo, ko bo imel Matej že en red pri hranjenju in bo jedel na 3 ure. Pa toplo bo kmalu in bomo lahko skupaj hodili ven. Sedaj sem že 1 teden not in me kar ima, da bi šla malo ven. Jutri se bom do Dma in knjižnice sprehodila, lih da naredim par korakov in se malo razmigam.

Ok, zdaj pa grem Matejčka budit. Hvala vsem za čestitke in lepe želje in se tipkamo[user posted image .

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
10.2.2010 10:49:37   
ek76
Boga Julija, user posted image user posted image user posted image da bo nohtek hitro in lepo nazaj zrastel. Fino, da se lepo rihtale in se imate radi (ni ljubusumja).

Pri nas pa tako sneži, da ne vem kako bom šla po Mio, kakšna bo cesta (ker je hrib), zjutraj mož ni prišel gor in jo je moral nesti. Mogoče bomo pa kar pri babici ostali.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......