Ursi2
|
nO, PA SEM SPET JZ TUKI! sEM BRALA POST OD dINKI, KO JE NAPISALA KAKO NAS MALI RADI posnemajo. Vam m orem povedat, kaj je naš nardil zadnjič. Jz sem se na koncu že tako smejala, da dihat nisem več mogla, sem mislila, da bom šla kr rodit, moj je pa sam še pisano gledal. Neki smo se igrali v zgornjem nadstropju, pol pa je moj na stopnicah sedel in začne malo z roko po steni trkat, potem pa je ene 2x z glavo not butnil. Pa kmentira, ej ne morš verjet, kk je Knauf mehek. Ga Luka gleda, se zalavfa proti steni in z glavo v steno (ki ni bila iz knaufa). Ga moj gleda, če s emu je zmešalo. Se jz že smejim, pa mu rečem, ja če te je vidu. In potem je stal LUka pre dtseno in se z glavo not zaletaval. Pa pogleda mojga, pride do njega, ga prime za glavo in da naj se še on zaletava. No, pol mu moj razloži, da ne, da to ni fajn, da boli,..., da sje sam neki porbal,... Potem pa smo sedeli za mizo in je Luka jedel jogurt in moj s prstom not v jogurt in Lukana po ličku. Evo, je že LUka isto začel delat-seveda njega. Potem je pa vzel mobitel od mojga in se je igral znjim in je pol moj videl, da je cel masten pa umazan in je kr mal ga kao oslinil in ščistil. Jz mu rečem, ne delaj tega. Evo, je že imel LUka v roki mobitel in ga lizal. Jz itak spet v smeh, moj pa s eje sam za glavo primu, kao kaj sem mu mogel pokazat. POtem pa sem jz vrečke skupi zlagala in sem šumela z njimi in me moj, kk mi uspe tk šumet, pa še zavedam se ne, pa da kdaj zvečer, ko hočem meso ali kaj ven iz zmrzovalnika vzet tako šumim, da on še spat ne more na kavču in gre in mi pokaže, kk naj bi to zgledalo. Jz sem sam gledala, pa se mal smejala, pol pa se moj vsede, LUka pa zleze dol s stola, gre do hladilnika, odpre zmrzovalno omaro in začne šumet not, tako kot prej moj. Jz pa seveda spet v smeh, tak, da so mi solze tekle. Moj pa ni več d+vedel, kaj naj nardi. Pa se je pol tud sam še smejal. No, zdej sma pa dva, ko mu šumima. Se je prvič res zavedal, kako je treba pazit, da res čisto vsako stvar poberejo. Dinki, a tudi Tit ne prizna, da je zaspan. Ja, to je res tako hudo, ko morjo it spat, pa če še komi gledajo, ko ne bojo priznali! San, čestitke za stanovanje!Res super!!!!!!!! SEm ful vesela. Joj, zdej pa pride ta boljši del-opremljanje!OK, sej pakiranje je še tudi, ampak sej bo!Zdej pa hitro v Ikeo!!!!!!!! Veliko užitkov!!!!! Pa porodnišnica čist blizu, Kul!!!!!!! No, me zanima, kaj bota tasta pa tašča rekla. Najbrž jima bo šok, da mislite resno, kaj!!!!? O, sem prebrala, da je bil tast celo navdušen. Sej, kolker mal poznam LJ je tisti del res fajni!. Pa še celo kosilo ti je skuhal. Hm, mogoče mu je pa mal težko, da bote res šli. Ma, so čudni, namest, da bi takrat, ko ste skupi se fajn imeli in ne bi cel čas neki nagajal. Tina, super, da je bilo na pregledu ok. A sladkor da imaš na meji? No, sej si že proti koncu. Ja, res se je težko odpovedat sladkemu. Meni sicer ni neki ful do sldkega v primerjavi kk sem drgač ful sladkosnedna, edin jagodna milka je pa zakon mi zdej. Je včeri moj šel ob 23 zvečer in mi jo kupil. Sem bila čist adijo, tk sem bila presenečena. Pa nisem nič kaj posebej težila, sam rekla, sem kaj se mi neki lušta. pa moj, da če mi prinese jagodno, pa ga gledam, je jo ima. Je rekel, si jo pa ja zadnjič kupla. Sem se začela smejat, da je bilo to v soboto in da je pa res optimist, če je mislil, da je je še kaj. Pol pa ni nič več rekel, se je pa dobil z enim kolegom pol ko mu je neki mogu dat in je šel še po čokolado. Jz sem že napol spala, ko mie jo je prinesel, sem bila takoj budna! Ja, res je blo lepo od njega!!!!! jA, to glede grizenja tudi meni ni jasno. Pri nas pa včasih ušipne, ampak samo naju. Tako se stisne k enemu ali drugemu in potem v trenutku v lice všipne. Mi gre tudi na živce in mu povem, da se ne sme, da naj poboža, ...., pa mal pomaga, pol pa spet kdaj to nardi. mERGETKA, pridna, da si se javila! Ja, tale gnezditveni sindrom je super!jZ SEM SE ŽE POČASI LOTILA jURETOVE sobe in jo vsak dan malo pospravljam. Zdej je not, ko bi bomba padla. Sma rekla, da jo boma zdej zrihtala, preden, da se kopalnice lotima. Sem čist v luftu. Pa LUka tud kr pridno pomaga! Vreča za spanje: tudi naš je ne prenese, zato ga jz hodim ene parkrat na noč pokrit. Se mi zdi, da se tudi od tega zbudi, ko ga zazebe ponoči. Sej ga imam v bodiju z dolgimi rokavi pa enodelni pižami, sam se vedno odkrije in potem ga zazebe. Ga bom pač še hodla nekaj časa pokrivat. Vreče pa sploh ne prenese, bi se mu pomoje zemšalo, če bi ga hotla not spravit. Ja, to kazanje pa siljenje otrok je meni ful mimo. Ma, kr lasje mi grejo pokonci. Pa še niti pošteno ne stopimo skoz vrate, že LUka, kaj boš jedel, kaj boš pil, pokaži to, pokaži uno,... povej to, povej ono,.... Pa se neki zašpila, pa ga že z nečem drugim silijo. Pol pa slišim, kk nima enga obstanka, da ne more 1 minuto ene stvari delat. Pa meni je tudi logično, da je enmu takmu ful zanimivo raziskovat po podstrešju ali si ogledovat sobno kolo, pa plezat na njega, pa pritiskat, gledat, kje so šravfi in da vedno kaj novga pogrunta. Pa me ne moti, hvala bogu, da ga zanima, pa da bi rad raziskoval, (seveda ne da zdej vse obrne na glavo, ali da kaj uniči, da ne bo pomote). POl pa tašča, pa kaj rineš tja, pa sej to je vse brezveze pa dolgocajtno, pa pusti tole, prid pogledat, kkjz tuki orehe tolčem. Pa sej ji pomaga ful rad, sam pol ga pa začne silit, da naj proba, kk je dobro, da zakaj noče in da ona ma to ful rada, da naj je,.... kr neki. Pol pa gre vstran. pA ji spet ni prav. Pa bravo za sestavljanje sestavljank!!!! Igrače: pri nas so tudi zdej na tapeti traktor pa tovornjak. se je sposoben cel popoldan samz njimi igrat pa da sma na kolenih in jih vozima okorg po hiši, pa dirkama, se sučema,.... Niti kocke niso zanimive. No, zvečer pa knjige. Aja, pa skrivanje mu je ful zanimivo. Al da se on skrije in ga pač morem jz z eno plišasto živalco iskat, al pa, da jz skrijem avto, pa ga pol on išče. Dinki, priden Tit, da tako lepo pomaga kidat!Kaka faca je!!!!! Pa kr z veliko lopato!Frajer!!! Evo, zdej morem pa it malco nardit!!!!!!
|