rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel ...aja pol pa bo dooooolgo poročilo ....držimo pestke. Jz sem full utrujena zadnje dni, ne morem verjet in rabim popoldanski spanec, ker ne zdržim ej. Kako pa ste ve kaj z počutjem? Še malo pa grem ene dve kitice odspat, ker ne morem več. Ja, jest sem vam končno javljam. Se prej nisem upala, ker sem bila kot zombi in sem se bala, da bi se tudi ve kaj nalezle od mene Drgač bo pa poročilo zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kratko. Nič posebnega - v P sem dala sam kri in vodo in sem šla. Več boste zvedele v torek, k bom v P lahka tudi 4 ure ali več, ker bom mela CTG, UZ, internista, G ... skratka celotni servis. Po eni strani komaj čakam, da bo torek. Prvič zato, ker bom takrat mela le še 14 dni do roka, drugič pa zato, ker lahko da me bodo že kej zadržali tam. Nikoli se ne ve. Pospravljanje ni nič pomagalo in mislim, da še lep čas ne bo Jest mam po moje notr kr še dodaten zamašek Sm pa jest tudi toooooooooooooooooooooooooooooooooook zaspana, da je groza. Ob poldne sva šla z Vidkom spat, ker ponoči nism dobr spala, in je tko pasal tisto uro in pol odhrkat. Zdej se spet počutim kot rožca, ker prej to nisem bila kar se pa mojga prehlada tiče - grlo ne boli več, me pa zato oči, pa težko diham, pa tečna sm, pa jamram, pa sama sebi se smilim ... A še kej manjka???? Bi me dons moj po vsej verjetnosti kar zamenjal s kakšnim frišnejšim artiklom Drgač pa Vekybel - zloooooooooooooooooooo lep voziček in za nakup