sassy0
|
Pozdravljene punce, se še jaz oglašam po parih deh in vidim, da se je debata že na polno razvila Lejla hvala za tvojo izkušnjo o rihtanju dveh. Bi imela pa še par vprašanj, če smem. Kdaj zjutraj starejši ustane in kdaj potem hodi spat? Pa a opoldansko spanje ima pred kosilom? Pa kdaj je tvoj iz službe doma? Danes sem celo sfolgala zjutraj sama oba uštimat, je starejši sam spal od 7ih do 8ih, tako da sem v tem času malega porihtala, potem pa še njega. Je pa pri meni problem to, da moj mož hodi iz službe med sedmo in osmo zvečer, tako, da sem praktično cel dan sama in če hočem potem zrihtat oba za spat je to spet nemogoče, sploh ker moram s ta velikim skupaj v posteljo, da mi zaspi. Pa še to ni tako, da bi zaspal v roku 10min ampak traja včasih tudi 1 uro, ta mali mi pa med tem bedi in itak protestira, kadar mu duda pade ven, če se nič ne dogaja, jokat ga pa ne morem pustit. Nošenje: jaz imam že od prvega trak in sem ga pri njemu tudi ful uporabljala in je ful užival not, celo tako, da smo potem imeli problem, ker ni hotel bit v vozičku. Pri tem je pa problem, ker ga za ven ne morem zbasat not tako oblečenega, ko bo pa sezona lažjih oblačil, bo pa po moje bolj užival v vozičku, čeprav ima ta trak možnost navezat tako, da ti sedi, ko v kengurujčku. Pa ko se enkrat zverziraš to navezat imaš pripravljeno en, dva tri. Kaplice:jaz dajem Oleovit d3, sem imela že pri prvem in ni bilo težav, sem sedaj tudi p rekla, da bom kar na teh, da ad3 sploh ne upam dat, ker ima že tako probleme. Zaščita: jaz se bom tudi odločila za mireno in upam, da jo bom marca ali aprila mela že vstavljeno. Kolike: ta članek sem jaz že pri prvem prebrala in moram rečt, da sem ga kar dosledno upoštevala in krčkov ni bilo. Pri tem, pa žal ne gre, ker ni sam in mi po navadi začne jokat ravno takrat, ko starejšega previjam ali pa kaj z njim počnem, da ne morem isto sekundo k njemu. Marija tako, da tega tudi jaz pač pustim,da malo pojokca, čeprav s težkim srcem, samo kaj čem, klonirat se ne morem, starejši me pa tudi rabi. Dojenje: so pa že vse punce pred mano lepo razložile in se ne bom ponavljala, ko papiga mogoče samo to, da sem jaz jedla praktično vse od sadja in zelenjave samo v malo manjših količinah, pa ni bilo nobenih problemov. Smo pa drugače še vedno prehlajeni, samo če bodo tako lepi dnevi kot pravijo, bomo vseeno šli malo na zrak, ker tole čepenje notri (pa imamo dovolj prostora) prav ubija in tudi starejši je posledično bolj siten. Želim vam mirno nočko, pa lahko noč.