Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 16:57:16
|
|
|
|
MMMojca
|
Jaz sem pestunjo dobila danes. Ma nekako ne vem, če bom pikico znala noter spravit. Danes veliko spi, zato nismo niti poskusili. Povejte kakšen praktičen trik za lažjo "montažo". lp
|
|
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 17:06:38
|
|
|
|
egleria
|
zgleda kr zanimiva zadeva ta pestunja.. bom še malo razmislila o nakupu.. mam bonov za 70€ za pikapolonico pa še kr ne vem kaj naj kupim... a ma kera mogoče kaj izkušenj z mireno? jaz razmišljam da bi si jo dala vstavit ampak nisem čist ziher..
|
|
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 17:12:13
|
|
|
|
somic
|
kakšne ste imele kaj izkušnje s temi ad3 kapljicami? jaz sem jih patriku dala danes prvič in imam občutek da ga po njih kar precej matrajo krči. bošček je že cel dan in prav nič ne pomaga. je možno da je to reakcija?
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 17:12:54
|
|
|
|
Zala01
|
Kaj ta pestunja je v bistvu sling? Jaz bi tudi imela kaj takega, tako da obvezno poročajte kako se obnese.
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 17:17:55
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic kakšne ste imele kaj izkušnje s temi ad3 kapljicami? jaz sem jih patriku dala danes prvič in imam občutek da ga po njih kar precej matrajo krči. bošček je že cel dan in prav nič ne pomaga. je možno da je to reakcija? somic, je kar značilno, da jih po teh kapljicah krčki še bolj matrajo. Samo nimaš kaj, so res zelo potrebne, da se sprednja mečava zapre, pa da se kosti bolj utrdijo, še posebno lobanjske. Krčki se pa ponavadi zraven pojavijo.
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 17:41:40
|
|
|
|
Kika99
|
Ojla punce Že cel dan sneži, za pop***** . Najina biba je že cel dan v hiši se mi kar smili. Tudi Anjo dajejo krčki po AD3 kapljicah pa mislim da tudi bolj prdka (kr ornk se moram prav nasmejat ko začne potem se začne pa še ona smejčkat ) Sem klicala tudi mojo G, ker bi morala danes na pregled. Povedala sem ji za situacijo pa je rekla da je 100% menstruacija in me je prenaročila za konec meseca. pestunja iz pikapolonice - tudi jaz razmišljam da bi jo nabavila, pa tisti obroček za v banico tudi.
|
|
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 17:43:40
|
|
|
|
mimikica
|
vau ste se načvekale, no saj prav tako. jaz sem že probala vse kar obstaja za našega proti krčem pa nič, tako da ne vem več kaj naj
|
|
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 18:02:31
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli A boste kaj našemile ? Mi našga bomo tak čist malo. Se bom težko uprla Mam eno kapco iz H&M z medo ušeski, če ne drugega Ko že gremo tisti dan spet na dolenjsko, ker mam naslednji dan jaz pregled. Na podelitev diplom, ki je za pusta, pa ne grem. Bom že preživela.
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 18:06:12
|
|
|
|
anita goitan
|
kapljice Zoji 1.dala pri 3m, tudi Uli bom takrat. Govorim o AD3
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 18:21:05
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Sem klicala tudi mojo G, ker bi morala danes na pregled. Povedala sem ji za situacijo pa je rekla da je 100% menstruacija in me je prenaročila za konec meseca. Jaz sem jo danes dobila pa sem ziher, da je to to, krči in vse je isto... grrr, sam mi je mal hitro po 6t Kapljic ad3 pa mu res še ne upam dat, ker ga taaak mučijo krči že nasploh Naš pa ima masko iz mercatorja zajčeka, no tole mislim (majo iste): http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=203185 če se ne bo preveč upiral
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 18:35:15
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: somic kakšne ste imele kaj izkušnje s temi ad3 kapljicami? jaz sem jih patriku dala danes prvič in imam občutek da ga po njih kar precej matrajo krči. bošček je že cel dan in prav nič ne pomaga. je možno da je to reakcija? somic, je kar značilno, da jih po teh kapljicah krčki še bolj matrajo. Samo nimaš kaj, so res zelo potrebne, da se sprednja mečava zapre, pa da se kosti bolj utrdijo, še posebno lobanjske. Krčki se pa ponavadi zraven pojavijo. in do kdaj naj bi te kapljice jemali? včeraj pri je bilo pri pediatru grozno. patrik je na koncu ko je ravno govorila o teh zdravilih začel jokat, pa zgleda da sem pol spustila kar je govorila.
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 18:52:18
|
|
|
|
alex17
|
sem šla kar sama na sprehod po snegu in v kar gostem sneženju, ful je pasal in sem si prav nafilala baterije, fanta sta pa tačas doma spala na kavču joj te ad3 kapljice, me prav skrbi da bo mel še več krčkov, mu jih začnem dajat drug teden ko bo star 6 tednov. jst tud razmišljam, da bi ga malo našemila, če bom našla kak lušten kostumček v trgovini pa če bo sploh dost toplo v nedeljo za ven zvečer gremo pa štirje pari na valentinovo večerjo v eno bližnjo domačo gostilno (majo super postrvi), malega bo pa moja mami tačas merkala se bo pasal mal zrihtat pa to mene tud zanima, kako se obnese ta vreča oz. sling, mam eno sposojeno doma pa se mi zdi ful majhna, ne vem kako bi našga velikana sploh notr spravla tko da se priporočam za vaše izkušnje!
|
|
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 19:28:58
|
|
|
|
poopek
|
čer čvekice še malo da se oglasim :) naša pupa pa je danes kar preveč pridna, mamica zelo zadovoljna , že odkar sva prišli iz porodnišnice ni bilo tako luštno. sam plenička zamenjat, podojit, malo se še cerklava pa zapančka. jupiiii sam da nov pol hotla žurat zvečer, ko bo pa mamica hotla spat ker podnevi se zelo spravim spat, razen da sem res koma... verjetno koroške kapljice pomagajo... ej, vse govorite kak to vaši radi cuzajo da so sladke, moja pa jih s težavo pogoltne, več pljune ven, morem prov pazit to pestunjo sem tud jz razmišljala da bi mela, a kaj ko je sedaj taka zima, da z vso zimsko navlako nebi not spravla, pa še po moje bi bla taka tečka tak da dvomim da jo bom kupla. spomladi in poleti ko bi jo pa lahko uporabljala, bo pa že tolk velika da ji nav pasal bit zadekana not... nočko in mirno naspano noč želim
|
|
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 20:12:50
|
|
|
|
mimikica
|
gkede teh ad3 kaplic---a to v 1.v posvetovalnici povejo za njih, ali kako
|
|
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 20:17:30
|
|
|
|
marijaa
|
Pestunja fajn zadeva, imam takšno slično zadevo še od Patrika, sem jo takrat preko nemškega e baya naročila, ampak obeh pa ne morem not spravit . kontracepcija Vsekakor mirena in nč drugega. Sem jo že imela leto in pol in sem jo super prenašala, le vstavitev je precej boleča in neprijetna, pa mene je malce to motilo, ker nisem imela menstruacije, pa ne misliti, da ljubim , a tako za samokontrolo, da veš da 100% nisi noseča. cepljenje Jaz bom oba definitivno dala cepit po programu in tudi proti raota virusu, po enem letu pa tudi proti klopnem meningitisu, ker bomo se dosti po nareavi potepali. plenice Meni so najljubše lidlove, saj pumperske tudi niso slabe, vendar so pa drage in pri nas jih gre ogromno. zategovanje glavice Naša 2 ne, tudi Patrik ni. kolki Alina je imela v P oba 1A, Tian pa levega !B zato ga previjam še široko. Rihtam vse 3 kar dosti sama, ko je doma mi moj pomaga, mama živi pa 100 km daleč. Dopoldan je moj oba skopal, popoldan sem bila pa sama s tremi, no sem še, moj še dela. Pa saj gre, le jezna sem, ker ne moremo ven.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 20:32:51
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: somic IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 Sem dobila , sam ni preveč po mojem okusu, se ne bom lotila tega delat Sta pa bili pridni obe sej tudi ni ne vem kako dobro tole, da ne boš mislila, da zamujaš ne vem kaj! če pa rabiš kakšen recept, pa vprašaj, zdaj imaš tukaj dve- eno aktualno (tincyko) in mene, ki sem že kar nekaj let ven iz sš, ampak šolska kuharska knjiga je pa še vedno zakon! vama jutri povem če je to dobr al ni, ker eden bo sigurno mogu tole nardit (drugače imamo 10 jedi na raspolago, pa listke vlečemo... kar izvlečeš tist moraš skuhat) ja, tako smo tudi mi imeli v šoli, samo jaz sem si vedno uspela nekako "naštimat" kaj bom kuhala, oz sem potem te listke menjala. ponavadi sem jemala bolj komplicirane jedi, da sem imela drugje malo privilegijev (pri čiščenju al pa čim podobnim) baraba, ni kaj. jaz sem se pa danes drugače znašla glede pospravljanja in pomivanja ... ko smo skuhal pa pojedl sem rekla če lahk grem zdaj domov ker morem tamali mlekeca dat (dojim) pa je itak profesor reku da lahka grem... pa mi ni blo treba pospravlat drugače sem pa mela jaz za skuhat gobovo juho pa ajdove žgance... sam žgance je profesor naredu ker sm js rekla da ne morem tak na full mešat mal se pa morš znajdit sošolka je pa nardila tiste jajce po turško... sam jih nisem probala sem kar na moji juhci ostala (je bla prav dobra pa čeprav sem jo prvič kuhala - so jo vsi pohvalili ), dobla sem pa 3 ker so mi pomagal juhco delat pa ker je profesor naredu žgance , sem zato dobla eno oceno nižje (važno je da je pozitivno )
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 10.2.2010 20:34:35 >
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 20:34:50
|
|
|
|
marijaa
|
kapljiceAD Kot ugotavljam in berem na forumu je tudi tu v zadnjih treh letih prišlo do spremmeb. Za Patrika smo kaplice dobili v prvi posvetovalnici in sem jih od takrat dalje mogla tudi dajat do pol leta 5, nato pa 10. Dajala sem vse naenkrat tako so rekli. Me res zanima kaj porečejo juti, ko imamo prvo posvetovalnico. alex17 od 4 meseca dalje v Atlantisu jok
|
|
RE: RmE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 20:38:51
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka Rutina itak, čisto vsi imamo kontrolo kolkov. pri meni je sin imel 1a in je imel kontrolo, sedaj ima 1b in imava kontrolo malo prej. naša Taja je imela tudi izvid kolkov - oba kolka 1B (pri 3 dneh) ... kaj pa pomeni to 1B? Pojma nimam kaj je 1b, ker na Ptuju prav nič od niča niso povedali, tako da predvidevam da nič posebnega, vem da 1a pomeni da sploh nebi rabili širokega povijanja, pol pa po kmečko sklepam da 1b pomeni povijanje z eno tetra pleničko zloženo, tako vsaj jaz delam, včeraj pediater tudi ni nič posebnega rekel. Sem pa jaz narobe pogledala, kontrolo kolkov imava čez 2 meseca, torej pri 3 mesecih in ne pri dveh. pri naši ni blo potrebno širokega povijanja (tako so rekli v P), tako da ji ne dam tetra pleničke sam pampers pa oblečem
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 20:51:11
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33 Zanima me če imate probleme s prebavo?sem zaprta in ne pomagajo nobeni kompoti...pijem lactecon iz lekarne, pa še to vedno ne pomaga. kakšni predlogi kaj jesti? jaz sem si jo uredila z JOGURTI ACTVIJA enega pojem zjutraj enega zvečer in mi pomaga
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 20:57:18
|
|
|
|
nincrli
|
Moj je imel desni kolk 1b pa sem mogla z dvema tetra plenicama povijat.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 21:07:40
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Moj je imel desni kolk 1b pa sem mogla z dvema tetra plenicama povijat. men je pa zdaj to čudno... zakaj pa meni nismo nič rekli pa ma oba kolka 1b na izvidu piše da sta kolka v mejah normale in da široko povijanje ni potrebno, pa patronažna mi tud ni nič rekla
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 21:55:37
|
|
|
|
marijaa
|
Je bilo trba najprej podojit, zdaj pa upam, da mi bo uspelo post do konca napisat. alex17 V difu pa jemljejo od 6 mescev dalje. Za otroke starješe od enega leta je pa posebna skupina. Z otrokom delaš razne vaje,na začetku si v vodi 15 minut, potem pa vsakič dlje, večinoma so v fredovem obroču malo pa tudi brez obroča. Glavni namen je, da otrok izgubi strah pred vodo, pa tudi za razvoj določenih mišic, za mamo je pa tud fajn malo po porodu v vodi migat- Otroci so oblčeni v nepreonske hlače, ki zadržujejo iztrebke in vzdržujejo otrokovo toploto. Pred prvo vadbo je predavanje za starše. Voda ima pa 32C, mora toliko imet. Zdaj se grem pa stuširat in spat dokler je še tišina, sem oba podojila istočasno in je celo Alina zaspala na joški, je moj glih prišel, da jo je v posteljo dal, jaz sem pa še Tiana. Upam, da jo je več dnevno žuranje utrudilo in bo ta noč mirnejša. Vsem januarkam želim mirno noč!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 10.2.2010 21:58:46
|
|
|
|
marijaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Moj je imel desni kolk 1b pa sem mogla z dvema tetra plenicama povijat. Tian je imel pa levega 1B in so enako naročili. Tudi v odpustnme pismu je napisano, da to priporočajo.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......