|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
11.2.2010 13:54:34   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Kako user posted image  naj vem ali imam dovolj mleka ali ne? In kdaj ga krčki in kdaj joka ker je lačen?

Saj to sem že spraševala, ampak kako ve, ki dojite, veste, da imate DOVOLJ mleka? Kako se to ve? Moj user posted image  pridobiva na teži, a ker mu dodajam od 30 do 60 ml na dan, ne vem ali je to tudi na račun dodatka... 

To vprašanje verjetno muči vsako...jaz mislim da je mleka dovolj če so mokre pleničke na cca 3ure, vendar če že dodajaš je to merilo nenatančno. Mojemu mleko teče iz ust ko zaključi s sesanjem in tudi nastavek je večkrat še poln mleka, tako da predvidevam da je mleka dovolj.
Sem že enkrat napisala, tiste ki imate premalo mleka, poskusite z Ašičevem MAMI ČAJEM in pa polento. Ker imam rada polento sem jo na začetku jedla, vendar...joške mi hotelo raznesti, tako da...poskusite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.2.2010 13:56:11   
ellie
Sem zdaj našla, da bi naj sab simplex kapljice bile podobne sestave. Naj bi vsebovale ta simetikon. Ampak mi jih je v lekarni odsvetovala za tako malega dojenčka user posted image  pol pa vedi, kdo ima prav..

Isabelle men se tud dogaja, da spim kot ubita. Včeraj zvečer sem preslišala sms, čeprav sem imela telefon zraven glaveuser posted image  sva bile s sosedo zmenjeni, da mi prinese kremico za ritko. Z mojim za vsako jutro nastaviva 2 budilki...ker se nama je zgodilo, da sva eno preslišala. Oz. sem jo jaz morala v spanju izklopituser posted image  tako kot zdaj spim...nisem nikoli... Sva pa tud midva z malim bila to noč budna od 2eh do 4ihuser posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.2.2010 13:58:55   
marijaa
Evo nas iz prve posvetovalnice. Oba sta dolga sedaj 55 cm, Alina tehta 4270, tudi Tian se je zredil dovolj, ima 3820 g. Tako, da moj strah, da Alina ne dobiva dovolj mleka je bil odveč, zato bom še naprej nadaljevala z polnim dojenjem. Vse je o.k, rekla je pediatrinja, da ni treba Tiana več široko povijat, ima ša Uz kolkov naslednji teden. Kaplice sta tudi dobila.
jabolka Skoraj vsak dan pojem eno. Mi je tudi patronažna rekla, da jabolka banane in hruške lahko jem.  Solate pa res ne jem, bom pa počasi začela vse jest.
Ta noč je bila pa kar solidna. Do polnoči Alina sicer ni dala miru, je pa takrat zaspala in spala do 4.20 kar je njen rekord nočnega spanja v kosu- Se je najedla in potem spala do 6 h spet.  Tian se je zbudil po 5 h ,takrat sem ga nahranila in previla pa je nazaj zaspal do 7.30h. Pol sem pa oba začela rihtat za posvetovalnico.
me nekaj zanima a ko vaši ponoči no pa tudi čez dan začnejo jokat takoj skočite ali jih tudi malo pustite? Hm jaz kar, ker mi je zelo žal, ampak se morajo pa že zgodaj navadit, da vse v istem hipu pa ne morejo dobituser posted image . Če sem sama in enega previjam pa se drugi začne jokat, unega do konca previjem pol pa še ta drugega vzamem v naročje ozroma ga porihtam Dolgo pa ne pustim jokat, to pa res ne, ampak ful egoiste pa tudi ne bi rada vzgojila, da v tisti sekundi vse dobijo, ko se sprdnejo. To noč sem Alino namrno pustila malo jokat in je zaspala. Je okrog 22h sicer zaspala, vendar že kmalu začela jokat, lačna in mokra ni bila krčov tudi ni imela, v naročju je utihnila in zadremala, ko sem jo odložila se je v sekundi oglasila. Ker mi je bilo pa 4 noči nošenja sem in tja dovolj sem jo potem kar pustila in po 15 minutah joka je zaspala in čudežno spala več kot 4 ure. Tako da je že zgleda šefica mala začela malce izsiljevatuser posted image .
U zdaj pa voham polne plenice svojih dveh sončkov.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.2.2010 14:11:09   
TiSta
Grahek hvala ti za članke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.2.2010 14:31:55   
Oren
Nincrli...to je čist podobna stvar kot knjiga The happiest baby on block. Punce poglejte si to http://www.youtube.com/watch?v=ddRkI5wVIqQ . Jaz kak naša pupi začne jokat jo zavijem v kociko in jo mirim na takšen način in ni ne duha ne sluha več o joku. Pred spanjem jo tudi lepo tako umirim in spi po 5-7 ur skupaj in se zbudi le za lakoto. Tudi knjiga je svetovna.

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.2.2010 14:38:35   
egleria
ful svetovn članek res..user posted image

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.2.2010 15:04:15   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

nincrli, na dolgo in široko o kolikah (podobno, kot navajaš ti, tudi link do youtube filmčka):
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978260,1978279#msg-1978279

grahek
ful zanimiv člank oz. ta teorija o četrtem trimestru... No tak bom rekla, da opažam pri mojem, da ga matra kaj v črevesju sam verjetno pa včasih sam tisto ni tolk hudo pa joka še zaradi drugih dejavnikov... Mogoče so res eni bolj občutljivi...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.2.2010 18:50:17   
alex17
zanimivo, midva ga tudi zavijava v dekico, samo da ga jaz nosim v naročju in malo poplesujem in mu govorim ali pojem, to šššškanje pa sem prakticirala v P, čisto nagonsko user posted image

Januarčk, meni je patronažna rekla, da od vsega sadja lahko najprej jem ravno jabolka pa banane in hruške, seveda ne veliko naenkrat, pa ni imel zaradi tega nič opaznih krčev, zdaj pa jem malo tudi klementine in solato, pa je OK.

Midva se zdaj ponoči z malim rihtava sama, ker ima oči zelo zgodaj službo in ga pustim, da spi, pa nama kar gre-po dojenju ga še malo pustim pri sebi, ko ornk zaspi, potem ga dam pa nazaj v posteljico in kar lepo zaspi. zbudi se pa nekje na 3 ure, pa zjutraj se kako urco crkljava skupaj user posted image  
sem pa prej ravno našla knjižico o masaži za dojenčke (je bila v unem baby paketu, ki sem ga dobila v P) in bo za probat, mislim da po 6 tednu. stopala in nogice mu že zdaj malo masiram pri umivanju, mu kar paše.

vidim da majo skoraj vsi user posted image krče po teh ad3 kapljicah, joj me je že zdaj strah user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.2.2010 20:56:56   
Anonimen
Količina mleka - Grahek in  Anita, hvala, sta me pomirili, saj tale forum poznam, sem tudi že pisala nekaj gor, samo vseeno je drugače, ko ti povejo punce iz prve roke. Mi je pa zdaj lažje, treba se je ravnat po občutku pač. Mislim, da je včeraj tako sesal zato, ker je imel res poskok v rasti in posledično imam jaz danes več mleka. Sem si ponoči načrpala 80 ml in sploh nismo porabili. Izogibam se stekleničke, čeprav bi mu rada dala.

AD3 kapljice - mi še nismo imeli prve posvetovalnice (verjetno ti jih tam presdpišejo), tudi mene je strah krčkov po njih.

Nošenje otroka - sem absolutno ZA, vendar imam že čisto boge roke. Ne razumem pa dobro, katera od stvari za nošenje naj bi bila najboljša za otroka: sling, ruta, pestunja itd? Predvsem me skrbi hrbtenica otroka, da ne bi bilo kaj narobe. Bom vprašala zdravnico na pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.2.2010 21:58:54   
sassy0
Pozdravljene punce,

se še jaz oglašam po parih deh in vidim, da se je debata že na polno razvilauser posted image

Lejla hvala za tvojo izkušnjo o rihtanju dveh. Bi imela pa še par vprašanj, če smem. Kdaj zjutraj starejši ustane in kdaj potem hodi spat? Pa a opoldansko spanje ima pred kosilom? Pa kdaj je tvoj iz službe doma?

Danes sem celo sfolgala zjutraj sama oba uštimat, je starejši sam spal od 7ih do 8ih, tako da sem v tem času malega porihtala, potem pa še njega. Je pa pri meni problem to, da moj mož hodi iz službe med sedmo in osmo zvečer, tako, da sem praktično cel dan sama in če hočem potem zrihtat oba za spat je to spet nemogoče, sploh ker moram s ta velikim skupaj v posteljo, da mi zaspi. Pa še to ni tako, da bi zaspal v roku 10min ampak traja včasih tudi 1 uro, ta mali mi pa med tem bedi in itak protestira, kadar mu duda pade ven, če se nič ne dogaja, jokat ga pa ne morem pustit.

Nošenje: jaz imam že od prvega trak in sem ga pri njemu tudi ful uporabljala in je ful užival not, celo tako, da smo potem imeli problem, ker ni hotel bit v vozičku. Pri tem je pa problem, ker ga za ven ne morem zbasat not tako oblečenega, ko bo pa sezona lažjih oblačil, bo pa po moje bolj užival v vozičku, čeprav ima ta trak možnost navezat tako, da ti sedi, ko v kengurujčku. Pa ko se enkrat zverziraš to navezat imaš pripravljeno en, dva tri.

Kaplice:jaz dajem Oleovit d3, sem imela že pri prvem in ni bilo težav, sem sedaj tudi p rekla, da bom kar na teh, da ad3 sploh ne upam dat, ker ima že tako probleme.

Zaščita: jaz se bom tudi odločila za mireno in upam, da jo bom marca ali aprila mela že vstavljeno.

Kolike: ta članek sem jaz že pri prvem prebrala in moram rečt, da sem ga kar dosledno upoštevala in krčkov ni bilo. Pri tem, pa žal ne gre, ker ni sam in mi po navadi začne jokat ravno takrat, ko starejšega previjam ali pa kaj z njim počnem, da ne morem isto sekundo k njemu. Marija tako, da tega tudi jaz pač pustim,da malo pojokca, čeprav s težkim srcem, samo kaj čem, klonirat se ne morem, starejši me pa tudi rabi.

Dojenje: so  pa že vse punce pred mano lepo razložile in se ne bom ponavljala, ko papiga user posted image  mogoče samo to, da sem jaz jedla praktično vse od sadja in zelenjave samo v malo manjših količinah, pa ni bilo nobenih problemov.

Smo pa drugače še vedno prehlajeni, samo če bodo tako lepi dnevi kot pravijo, bomo vseeno šli malo na zrak, ker tole čepenje notri (pa imamo dovolj prostora) prav ubija in tudi starejši je posledično bolj siten.

Želim vam mirno nočko, pa lahko noč.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.2.2010 23:14:37   
majčyca
Oj punce!
Zdaj mi 2 dni sploh ni uspelo priti do foruma, danes pa je naš ati šel nazaj v Nemčijo po enem mesecu, ampak pride že čez 1 teden nazaj domov
Sma pa bile danes s Pio pri zdravniku, ker sem zjutraj opazila, da ima okoli popka rdečo kožo in kot nek izrastek noter v popku in sem najprej poklicala patronažno in je prišla kar pogledat in je rekla, da je to kot neko živo meso in da naj grema k zdravniku in so ji pri zdravniku to požgali z neko tekočino in imava v soboto spet kontrolo. Je revica tam pri zdravniku tako neutolažljivo jokala mislim, da jo je peklo, ko so ji to delali ampak pomembno je, da se ji bo to uredilo...

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Že bla na tej dieti, ne bi še enkrat Saj jaz tud ne dojim zato pa nč dol ne gre

Tiste, ki imaste antiflat kapljice, kolko stanejo pa a zvija kaj manj vaše malčke?

Jaz pa dojim, pa ne gre nič dol
Antiflat pa mi tudi uporabljamo, pa je malo boljše, kot je bilo, ampak vseeno še ima ob večerih ful krče

IZVIRNO SPOROČILO: naja6
KG:sem jih izgubila že 10 tako da že nosim vse stare stvari

Kako ti je pa to uspelo?? Imaš kak recept za to? Se priporočam pa dojiš?

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Majcyca, midve sva rodili na isti dan. Kdaj pa imaš ti posvetovalnico?

Midve s Pio pa imava prvo posvetovalnico 17.2. (naslednji teden v sredo) in že komaj čakam, da vidim, koliko je zrastla in koliko je zdaj težka.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
Čišča pa tudi pri meni še kar traja. Moram met še dnevni vložek not.  Pa sploh mi ni jasno zakaj me je sestra naročila na pregled komaj 17-ega marca. Sem malo brskala po spletu in sicer načeloma ni narobe, če je pozneje pregled, a se vseeno bolj priporoča po šestih tednih.

Jaz še tudi imam dnevni vložek, čeprav se mi zdi, da bom počasi tudi tega lahko nehala uporabljat imam pa tudi jaz kontrolo pri G komaj 10.3.

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Punce, ali ste ve že dobile davčno št. od vaših malčkov?
Kako je pa že z zdravstveno izkaznico

Jaz sem davčno št. za Pio dobila nekje pred 14 dnevi, za zdravstveno kartico pa sem šla urejat na ZZZS (ker imam jaz s.p. in moram sama urejat, drugače pa mislim, da ti morajo to uredit v službi) in smo jo potem po pošti dobili nekje čez 1 teden.

IZVIRNO SPOROČILO: sassy0

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Kaj potem je treba it na upravo za davčno al ti jo avtomatično pošljejo?

Lahko jih malo pokličeš, jaz ful dolgo nisem prejela davčne to pot, pa sem klicala, pa so jo potem poslali. Rekli so mi pa, da lahko pridem na šalter, tam jo pa takoj dobim. Če nujno rabiš pojdi tja, če pa ne, pa malo zagnjavi. Pa to moraš naredit v občini v kateri si rodila. Če si recimo iz Kr in rodiš v Lj, ti davčno pošiljajo iz Lj.

Pri nas pa ni tako - jaz sem rodila na Ptuju, živim pa v občini Ljutomer in sem tudi iz Murske Sobote dobila davčno (ker davčna uprava v Ljutomeru spada pod Mursko Soboto).

Končno mi je uspelo vse prebrat, še komaj gledam zraven Pia spančka (upam, da bo vsaj nekje do pol enih), jaz pa tudi že šibam v posteljo. Lahko noč vsem in čim bolj mirno noč

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.2.2010 0:17:02   
naja6
majčyca;ja,sem na samem začetku dojila.Kako mi je uspelo,niti sama ne vem,kg so kar šli dol,edino to,je res,da sem se držala kaj in česa ne smem jesti,res dosledno.Ampak kot zgleda,sem posledično žal izgubil tudi mleko,pa še toliko kot ga imam,sedaj mali več noče intenzino vlečt in se samo krega na zizi,pa še živčki so mi začeli nagajat.Tako da punce,kg.so zadnja stvar,katera vas naj zdaj skrbi.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.2.2010 7:23:06   
egleria
jaz sem izgubila 12kg . zdaj se mi zdi da mam glih prav postavo ker prej sem bila presuha. jedla sem pač bol lahko hrano ker dojim. včasih ko me je pa primlo sem pa tud pojedla celo taveliko milko user posted image

no mi mamo danes prvo posvetovalnico. komi čakam user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.2.2010 8:44:45   
Kika99
jutro

pišem z eno roko, ker z drugo hranim bibo

kg - jaz sem izgubila 14 kg od poroda, pa bi jih rada še ene 8 da bi bila zadovoljna user posted image .

spali pa smo od 23.30 pa do 5 in od 5.30 do 8 nekaj jo je lakota dajala pa tudi pokakani smo bili že ob 5.

upam da danes ne bo preveč mraz bi šla rada mal ven z bejbo.

A boste kaj zavarovale svojeuser posted image ? midva bova, pa še varčevanje bova sklenila (eno razumno vsoto user posted image )

zaščita - jaz bom šla verjetno nazaj noa tabletke, se mi zdi še najbolj komot

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.2.2010 9:08:18   
Zala01
majčyca, ne sekiraj se zaradi kg. Meni tudi ne letijo kar dol, pa dojim. Jaz se ne sekiram niti malo, ker je bilo identično po prvem porodu...starejšega sinkota sem dojila 5 mesecev, pa nisem shujšala skoraj nič, po koncu dojenja pa so kg kar zleteli dol sami od sebe...res...sem jih takrat imela ene 3 kg manj kot pred nosečnostjo, pa nisem bila nikoli močne postave. Se spomnim, da so se takrat ljudje kar zgrozili, ker sem postala po koncu dojenja skoraj kot okostnjakuser posted image . Zdaj se mi bo zgodba očitno ponovila. Sploh ni pravila, kdaj shujšaš.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.2.2010 9:23:38   
majčyca
Punce, dajte mi še povedat (tiste, ki ste že toliko shujšale) ali imate toliko kg manj kot prej porodom ali ste toliko shujšale že odkar ste doma? Jaz jih imam zdaj 10 manj kot 1 dan pred porodom, ampak jih je še vedno 7 več kot pred nosečnostjo user posted image saj se ne obremenjujem nekaj s kg zdaj, ker mi je pomembno, da se s pikico lahko dojima, ampak se pa vseeno ne bi branila, če bi šel tudi zdaj kak kg dol...

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.2.2010 10:17:06   
polho3006
jaz sem  od poroda pa do sedaj dala dol 12 kg...pa se sploh nič ne pazim kaj jem. res je da sem tiste prve tedne kar hitri, skorajda prehitro topila kg, sedaj pa gre bolj počasi. tako mi ostanejo samo še 2kg od začetne teže, samo bi mi bilo pa všeč če bi jih dala dl še 10 da bi imela tam enih 65-67kg in bi bilo čisto o.k. za mojo velikost

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.2.2010 10:44:46   
Žaži
Jaz sem iz porodnišnice prišla z 2 kg manj kot takrat, ko sem zanosila (v nosečnosti sem se zredila 8kg in sem iz P prišla z 10 manj), torej sem med nosečnostjo celo shujšalauser posted image . Sedaj sem pa na to shujšala z dieto še 3kg, ker moram dol spraviti kg še od prej.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.2.2010 10:50:42   
Isabelle
Pri nas je danes ful lep sonček in mislim da okoli 5°C.Sam piha...zdej ne vem al it vn z mojo malo al ne.user posted image Kaj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.2.2010 11:03:06   
nincrli
Joooj ta menza, meni lije ne tečeuser posted image grrrr

Mali je končnooo zaspal, saj ga ni problem na rokah met ampak gospodič zahteva, da se ga skos nosi. Skos more bit neko dogajanje, joj že vidim ko bo večji bom samo laufala okroguser posted image Saj tud to ni problem, sam danes me vse tišči spodaj od te user posted image pa križ boli in se mi ga res ne da skos nosit, no sicer bo pa kmalu ata doma in ga ima pol on čez, ker je sam za vikende doma. Tak, da takrat je mama za hranit (pa še to ečkrat atejo podtakneuser posted image ) pa previjat... No pa če ga ne znajo pomirit, ko joka še vskočimuser posted image

Dans bom pa tamalega vzela zraven v tavelik mercator, ker mam tolk za nabavit pa ne morem mojega samega poslat, bo kaj narobe prinesouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Pri nas je danes ful lep sonček in mislim da okoli 5°C.Sam piha...zdej ne vem al it vn z mojo malo al ne. Kaj pravite?

Joj kak je vam fajn, pri nas ni sončka. Malemu daj plenico čez voziček al pa neki, da mu ne piha pa ste komot zun, edin če tolk piha, da bo plenico skos dol odnašalo...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.2.2010 11:29:31   
grahek85
Živjo!

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
jaz sem  od poroda pa do sedaj dala dol 12 kg...pa se sploh nič ne pazim kaj jem. res je da sem tiste prve tedne kar hitri, skorajda prehitro topila kg, sedaj pa gre bolj počasi. tako mi ostanejo samo še 2kg od začetne teže, samo bi mi bilo pa všeč če bi jih dala dl še 10 da bi imela tam enih 65-67kg in bi bilo čisto o.k. za mojo velikost

Jaz sem jih tudi snela že 12, pa jem res vse. Celo stvari, ki jih pred nosečnostjo nisem par let (piškote, navaden kruh, palačinke iz bele moke,...). Na začetku je šlo res na ekspres, zdaj pa bolj počasi. Ma se ne sekiram, ker vem, da lahko neham jest vse te "bele" zadeve, pa bo prec bolš. Mam jih pa še cca 4 ali 5 do predporodne teže, potem pa še kake 3 za dušo user posted image

Sem pa konec s čiščo user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.2.2010 12:01:05   
ellie
Jaz sem šla takoj po porodu dol 12 kg. Jih pa imam še 5 do predporodne teže in 2 za dušo...kot pravi grahekuser posted image   Ampak se zaenkrat ne premakne nikamor...pa tud polno dojim. Mah bo že...se ne sekiram...je še nekaj časa do poletjauser posted image  zdaj mi je v prvem planu spanje spanje spanje..

Pri nas bo pa danes proti večeru malo moja mami vskočla za varstvo, da greva z mojim mal v šoping. Bi lahko šla sama...ampak se mi zdi, da odkar imamo user posted image  si kar premalo časa vzameva za naju.

Jutri pa upam, da bo te nad 0 stopinj...da gremo tud mi končno na prvi sprehod. Nas je ta prehlad čisto predolgo zadržal noter.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.2.2010 12:39:37   
Oren
Glede odziva na jok...jaz tudi malo počakam ne letim glih takoj in jo vzamem v naročje in se včasih po 3 min joka kar sama potolaži in potem spet veselo opazuje okolico ali pa zaspi. SEm že ugotovila da včasih joka ker je zaspana in ko jo dvignem gor jo samo bolj razburim in potem še dalj časa rabi da zaspi.
Glede kg...jaz jih še tudi imam 5 viška pa bom na predporodni teži...od začetka so kar leteli zaj pa se je zabremzalo. Probam pazit kaj jem ampak mam neki veliki apetit, ko ga ponavadi nimam. Upam da bo šlo dol ker bi rada obelkla kake stare hlače,novih si tudi še ne mislim kupovat ker vseeno upam da bo mi v naslednjem mesecu al pa vdeh uspelo tolko dol dobit.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.2.2010 13:08:17   
nikita 33
Pri nas smo pa vsi 3je prehlajeni in tamali mi je hropel vso noč in se skozi zbujal in jokal. smo šli k zdravniku prejle in je vse ok s pljučki, tako da mu  moram skozi nosek pucat.

pa še en zanimiv link glede nošenja otrok
http://mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=preberi-poglej

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.2.2010 15:22:22   
lejla969
sassy0 ti odgovorim v ponedeljek.
Zdaj se odpravljamo v Ankaran na mini počitnice do nedelje.
Še prej pa gremo do pediatrinje, dobila je izvid brisa iz noska od Ivota. Ima spet neko novo bakterijo in nam bo dala nova zdravila.
Upam, da bo zdaj ok, ker je že 1 mesec bogi z dihanjem.
Lepo se imejte za vikend in uživajte v lepem vremenu. Vsaj tako napovedujejo.
Aja, pa za pusta kaj napravite user posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.