lucika
|
3sonček3, tudi v leclercu imajo super bodije in zelo poceni. kr zraven jo vzamita, pa naj tam kupi... je pa tak lep zdaj tanovi leclercov prospektek, da mi je kr žal, ko že imam vse pripravljeno:) torej, veselo nakupovanje vozička. aja, pa da ne boš huda name, mi imamo tudi to ime, še kot rezervo za prvega, pa se je moj kr odločil, da bi liam. meni je pa itak že od nekdaj všeč. pa marcel tudi, pa patrik. punčko bi moj imel lizo, jaz pa alino. ampak bi bil res čudež, če bi bila punčka. samo, dokler ne pride ven, jaz ne verjamem 100%. ampak tile krofi se pa že meni luštajo:) pa ravno ugotavljam, da se mi lušta takih kupljenih, popolnoma umetnih. je tašča pekla, pa mi marmelada ni bila všeč...ne vem, če ne bomo malce v trgovino skočili popoldne. pa veste kaj se mi še lušta? kokic s čokolado:)))) tudi jaz sem dobila nakazano. ampak imamo prokleto registracijo ,pa jaz rd in bo treba malo častit....točno vem, kak hitro bomo zapravili... povejte še, a bodo vaši naredili kaj žurke za rojstvo? mi smo v prvo imeli tako lepo jesen in je bil žur zunaj, so kr pasulj nakuhali in povabili en kup kolegov, sodelavcev, v glavnem, žur da se reče. zdaj je pa brrr mrzlo, pa ni take variante. v gostilni je malo predrago, doma pa tud ni nekih takih zadev za delat, glede na mojo predhodno namensko sterilizacijo hiše...
|