|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
11.2.2010 13:23:45   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

...joj samo slike ne....user posted image , ker če ne si ga bom narisala in pojedla papir user posted image .....

user posted image user posted image

A jih nisi ravno ti pekla pred nekaj dnevi? Ko si prilimala slikico krofov??

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
11.2.2010 13:27:05   
vekybel
ja sem ja, sam kaj mi pomaga, veš kdaj je bilo to.....

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
11.2.2010 13:29:14   
Zvezdici
Ja že kar nekaj časa nazaj.
Bo treba spet kaj.. da boš imela zalogo doma.user posted image user posted image
Jaz se jih rajši sploh ne spravljam delat, ker nisem ravno talent za take bolj zahtevne zadeve user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
11.2.2010 13:30:46   
tamala86
oj!jst sem pa prvič noseča in bova imela punčko...ime ji bova dala mancauser posted image komi čakamo...upam da bo hitro minilo do 26.3.user posted image

Men je pa glih učer krofov zmankaluser posted image ...ampak bi tud jaz zdej enega...preveč govorite o krofih...user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
11.2.2010 13:33:05   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: tamala86

oj!jst sem pa prvič noseča in bova imela punčko...ime ji bova dala mancauser posted image komi čakamo...upam da bo hitro minilo do 26.3.user posted image

Men je pa glih učer krofov zmankaluser posted image ...ampak bi tud jaz zdej enega...preveč govorite o krofih...user posted image

Moje ime je manca. Lepo ime user posted image .

hehe ja moramo nehat o krofih!

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
11.2.2010 13:33:31   
branka28

MUREN jz sem prvič noseča in nosim fantka, ki mu bova dala ime Marsel.
Kako pa ti?

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii  Marsel user posted image user posted image , to ime mi je nenormalno všeč- dobra izbira, sem mislila da če bo fantek bi bil Marsel, čeprav je moj dragi bolj navijal za Danijel.
No zdaj pa bo user posted image   Žanet.

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
11.2.2010 13:33:37   
malicki
Evo mene - lenobico user posted image

Danes kot prvi prosti dan sem izkoristila v nulo. Sem si obljubila da se ničesar ne taknem, samo postelje sem nam pospravila, pa nekaj malega pomite posode zložila. Ja pa našo punco sem v vrtec peljala, bo tudi ona sedaj malce uživala in dlje spala. Je res nisem imela srca ob 6h buditi. Sva pa tudi komaj do vrtca prilezle toliko je snega. Še dobro da je vrtec samo par metrov stran.
Se mi je pa zjutraj malo čudno zdelo kaj gre lubi tako hitro v službo - ja valda če je pa sigurno prej še 20min avto čistil.

Tako da sem celo dopoldne preležala na kavču, pogledala 2 filmčka. Čez 1 uro grem po Zalo v vrtec, še kosila mi ni potrebno kuhati ker dobim dostavo na dom user posted image

Plamen - a lahko prosim pripopaš link na Ebay-u za nalepkice? thx

Jutri bom pa bolj pridna - moram it v nabavo, pa torto moram spečt.

Čmrlika in Lina - a sta jutri za kavo? Dopoldan, v Europarku?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
11.2.2010 13:35:21   
branka28
 Muren dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
11.2.2010 13:36:05   
Anonimen
jao punce sam krofi vam grejo po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
11.2.2010 13:40:05   
Jessy
Vekybel, a bi en krof? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti ga prilimam, pol pa lahko začneš monitor lizat. user posted image user posted image user posted image  joj, kolk sm nesramna, a ne da!?!? user posted image

Babice: Pri nas je živa samo še od mojga babica, pa mi je že, ko sem bila za Nejo noseča, zaželela, da bi bil fantek, pa sem ji rekla, da nama je čisto vseeno, samo da bo otrok zdrav. in ona nekaj odkimava z glavo. user posted image user posted image  Letos, ko smo spet za novo leto izrekali voščila, me full stisne in pravi: "Da bi bil le fantek." Pa sem ji moje mnenje ponovno povedala. Potem se je še tašča razhudila, da kaj za vraga tako tišči za fantka, ko pa je vseeno, kaj je, samo da je zdravo, pa pravi babica, da je fajn, da je vsaj en moški potomec. Jao!user posted image To je še iz starih cajtov,k o so "morali" imeti moške potomce, danes je pa prav vseeno. No, potem sem ji pa rekla, da če mene vpraša, bi bilo še bolj praktično imeti še eno punco, ker imamo ogromno cunj za punčke, ker če bo fant, bo treba kar za 2 nove cunje kupovat (za Nejo in fantka). Pol me je pa čukasto gledala.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
11.2.2010 13:40:22   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Kako pa ti?

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii  Marsel user posted image user posted image , to ime mi je nenormalno všeč- dobra izbira, sem mislila da če bo fantek bi bil Marsel, čeprav je moj dragi bolj navijal za Danijel.

Sem prav vesela da ti je všeč ime. A veš da obstaja tudi Marcel? Meni je ljubše z s-jem.
Moja prijateljica je Žanet in ti povem da so prav lepe punce veš. Lepo ime in še ni tako pogosto.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
11.2.2010 13:40:47   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

jao punce sam krofi vam grejo po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa so tako dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :

user posted image

ta dva še čakata na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
11.2.2010 13:42:10   
Anonimen
Jst pa še ne vem, kakšno ime bom dala. Najbolj ziher bo ko jo bom videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
11.2.2010 13:44:12   
Jessy
Tudi midva se še nisva zmenila za ime, čeprav v moji glavi eno ime prav močno prevladuje in bom skušala mojga prepričat, da še njemu postane všeč. user posted image user posted image user posted image

Marsel je tudi meni lepo ime! user posted image user posted image

No, Branka, zdaj bom pa jaz začela lizat monitor! user posted image  In to čisto resno, ker sem včeraj pokurila zaloge iz skrinje. Bom mojga poslala v trgovino, ko bo na poti iz službe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
11.2.2010 13:45:22   
vekybel
Lumpa jessy user posted image ......................user posted image

sara kako se počutiš? Še malo pa boš rešena, čez dober teden greš rodit, kako lepo. Kako ji boš dala ime?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
11.2.2010 13:46:39   
3Sonček3
branka res si žleht s temi krofi. Sej bi tut js kr monitor pojedla, sm pol nebom mogla it po voziček k bo treba lubiju nov monitor kupt. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
11.2.2010 13:47:03   
branka28

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Kako pa ti?

Sem prav vesela da ti je všeč ime. A veš da obstaja tudi Marcel? Meni je ljubše z s-jem.
Moja prijateljica je Žanet in ti povem da so prav lepe punce veš. Lepo ime in še ni tako pogosto.

Ja za Marcel tudi vem, samo mi je ljubše Marsel.user posted image
Sem gledala na statističnem uradu RS za ime Žanet, če se ne motim jih je nekje okrog 100 oseb s takšnim imenom.
Smo pa razmišljali, da bi ji v originalu Jannette dali ime, samo se meni osebno zdi pretežko ime za otroka, pa še vsi se bi motili v pisavi itd.
Sem raje za to da bo kar Žanet.user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
11.2.2010 13:47:48   
vekybel
3sonček3 kdaj greš po voziček?
Jz grem jutri.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
11.2.2010 13:47:51   
3Sonček3
midva sva se pa odločla za user posted image Sanja in za user posted image Liam, čeprou user posted image me hoče na usak način prepričat da bi si premislna ime za fantka, pa mu ne bo ratalo...ja to smo pa trmasti user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
11.2.2010 13:48:32   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

branka res si žleht s temi krofi. Sej bi tut js kr monitor pojedla, sm pol nebom mogla it po voziček k bo treba lubiju nov monitor kupt. 

user posted image user posted image user posted image

Vekybel, nisem jaz žleht, Branka je tista lumpa, ki jih je tokrat nalimala. Še dobro, da imam monitor malce zaprašen, pa mi ni ravno do tega, da ga z jezikom očistim. user posted image
Sem pa pravkar prek MSN-ja lubiju naročila, da naj skoči čez cesto pogledat, če imajo še kak krof! Upam, da kakšnega še dobi.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
11.2.2010 13:49:05   
3Sonček3

Jz grem jutri.

Glih zdej me je lubi presenetu s klicom in vprašanjem če bi šla že danes po voziček? Tko da če bo pr volji greva že danes, drgač pa sva mela namen it naslednji petek, če bo kej € zmankalo, da lahko dodava od plače

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
11.2.2010 13:49:50   
Jessy

Jz grem jutri.

Glih zdej me je lubi presenetu s klicom in vprašanjem če bi šla že danes po voziček? Tko da če bo pr volji greva že danes, drgač pa sva mela namen it naslednji petek, če bo kej € zmankalo, da lahko dodava od plače

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa akcija!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
11.2.2010 13:50:20   
vekybel
branka ja se mi zdi da bolje Žanet. Sej tudi meni mi je bolje Marsel, ker če bi pisala z c-jem bi me spraševali kako se prebere z s-jem ali c-jem, tako pa je s in se ve kako se prebere pa še lepše je z s-jem.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
11.2.2010 13:51:36   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jz grem jutri.

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa akcija!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja komej čakam, mam občutek da ga bova že danes šla iskat. Pol si pa končno lahko torbo za P zrihtam. Aja pa tašča je rekla da greve jutr u špar iskat bodije k majo 3v1 so kr lepi, preprosti, za mal dnarja. Itak jih bo user posted image hitr prerastu tko da mi je useeno, nebom komplicirala

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
11.2.2010 13:53:36   
Jessy
Jaz sem iz Špara pri Neji večkrat kupila bodije, sam se mi zdi, da ko enkrat opereš, da se precej zmanjšajo, tako da preventivno kakšno številko večjo kupi. Saj govoriva o Sparkiju, kajne?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?