Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 11:35:16
|
|
|
|
3Sonček3
|
čmrlika vsenajboljše za tvojo mami (če sm prou razumela) pa hvala za obvestilo o nakazilu, sm glih učerej zvečer gledala pa ni blo nč, joj kok bo lubi veseu da je že danes nakazano, je glih treba našga golfka mal natankat. hvala ti še enkrat, si mi polepšala dan. Js sm danes tut mela neke grozne sanje, da sm šla na wc in so ble gatke ful močno krvave in mokre in sm tok podoživljala use skupej, da ko sm se zbudila sm kr študirala al je blo to res, ko sm šla nazadnje na wc al je zdej kej krvavo al so ble sm sanje. No še dobr da so ble samo sanje, kr vrjetno še zdej nebi pršla do P v takem vremenu. Pa še moja dolžnost iz pregleda. je še vedno obrnjen na glavico in vrjetno misli tko ostat . Težki smo: - 70,5kg, se pravi smo na +12kg (pa vrjamm da če nebi v zadnjih dneh limale tistih krofkov na RR bi tehtnica manj pokazala ) - 2120g obseg glavice, trebuha in dolžina stegnenice ustreza dopolnjenim tednom nosečnosti, tko da je res use brez problemou. Pritiska sm mela 125/75 in še tretjič sm dala kri za tokso. Dobila sm spet eno cortkano slikico sicer je mal bl zmedena kot una prejšnja, ampak ko gledaš se lepo obrazek vidi. Tko, lepšga pregleda si nebi mogla želet. Naslednji pregled imam 9.3.2010 CTG
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 11:35:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aham, sem pozabla, če katera čaka denarčke od socialne namesto paketa...tistih 276.€..je danes nakazanih! Res je! Sem pravkar pogledala! bom jih hitro zapravla! Kaj boš pa kupila? Jaz sem rekla, da kupim ležalnik. ne vem še...hehehe, al bom pa kako položnico plačala... ...ne, mali bo nekaj dobil... bom že prišla na idejo ,,ja pa mamici darilo...pa še enih par rojstnih dnevov mamo pred vrati...ej, ga že ni več
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 11:37:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 čmrlika vsenajboljše za tvojo mami (če sm prou razumela) pa hvala za obvestilo o nakazilu, sm glih učerej zvečer gledala pa ni blo nč, joj kok bo lubi veseu da je že danes nakazano, je glih treba našga golfka mal natankat. hvala ti še enkrat, si mi polepšala dan. Js sm danes tut mela neke grozne sanje, da sm šla na wc in so ble gatke ful močno krvave in mokre in sm tok podoživljala use skupej, da ko sm se zbudila sm kr študirala al je blo to res, ko sm šla nazadnje na wc al je zdej kej krvavo al so ble sm sanje. No še dobr da so ble samo sanje, kr vrjetno še zdej nebi pršla do P v takem vremenu. Pa še moja dolžnost iz pregleda. je še vedno obrnjen na glavico in vrjetno misli tko ostat . Težki smo: - 70,5kg, se pravi smo na +12kg (pa vrjamm da če nebi v zadnjih dneh limale tistih krofkov na RR bi tehtnica manj pokazala ) - 2120g obseg glavice, trebuha in dolžina stegnenice ustreza dopolnjenim tednom nosečnosti, tko da je res use brez problemou. Pritiska sm mela 125/75 in še tretjič sm dala kri za tokso. Dobila sm spet eno cortkano slikico sicer je mal bl zmedena kot una prejšnja, ampak ko gledaš se lepo obrazek vidi. Tko, lepšga pregleda si nebi mogla želet. Naslednji pregled imam 9.3.2010 CTG Hvala v maminem imenu! Mene so tudi razveselili, pa še otroški dodatek je že jutri! ja se vidi da je februar kratek in so se zmigali malo prej! za pregled in merice!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 11:40:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aham, sem pozabla, če katera čaka denarčke od socialne namesto paketa...tistih 276.€..je danes nakazanih! Res je! Sem pravkar pogledala! Jaz sem pa namesto dinarčkov, dobila odločbo in me dinarčki čakajo šele naslednji mesec . sonček - za pregled. čmrlika - vse naj naj tvoji mami še v mojem imenu . Pa res lepo od nje, da pazi malo tajo, da lahko ti malo več počivaš .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 11:59:36
|
|
|
|
Zvezdici
|
Punce imam eno vprašanje glede otroškega dodatka. In sicer jaz , ki živim pri starših.. se upošteva njuna plača? Predvidevam, da se? Pa tudi dohodki preko študentskega servisa? Saj sem že vse prebrala, pa bi se rada prepričala, če sem prav razumela.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 11:59:41
|
|
|
|
lenčy
|
no super, vsak denar pride prav...jaz ga bom zapravila za kozmetiko zanj in zame, pa še bo ostalo sonček pa si tudi ti pričakala pregled naj te potolažim, sem celih 10kg težja od tebe aja sm pozabila povedat, da sm včeri prvi stroj cunjc oprala...so tk lepe bele
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:02:07
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Punce imam eno vprašanje glede otroškega dodatka. In sicer jaz , ki živim pri starših.. se upošteva njuna plača? Predvidevam, da se? Pa tudi dohodki preko študentskega servisa? Saj sem že vse prebrala, pa bi se rada prepričala, če sem prav razumela. kokr sm se js pozanimala, se dohodki tvojih staršev naj ne bi upošteval, prihodki študentskega dela pa mislm da se. tako sm js eno spraševala, če bi si mogla dat svoje gospodinjstvo zaradi staršev, pa je rekla, da njihov prihodek ne vpliva na doklade ampak samo najin. isto je za plačilo vrtca.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:05:06
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Punce imam eno vprašanje glede otroškega dodatka. In sicer jaz , ki živim pri starših.. se upošteva njuna plača? Predvidevam, da se? Pa tudi dohodki preko študentskega servisa? Saj sem že vse prebrala, pa bi se rada prepričala, če sem prav razumela. kokr sm se js pozanimala, se dohodki tvojih staršev naj ne bi upošteval, prihodki študentskega dela pa mislm da se. tako sm js eno spraševala, če bi si mogla dat svoje gospodinjstvo zaradi staršev, pa je rekla, da njihov prihodek ne vpliva na doklade ampak samo najin. isto je za plačilo vrtca. Ahaa.. upam, da res. Ker tisto kar je tam napisano nisem najbolj razumela. Ker piše ČE so te dolžni preživljati. In po pravici povedano ne vem .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:05:35
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika za bris pa sem vass jaz zadnjič opozarjala... okrog 35 se še menda dela... za mami... Kar se tiče brisa sem tudi jest svojo G spraševala, pa mi je rekla, da oni delajo v 37 tednu. Sej drgač ne bi bilo panike mi vzet, sam ker pa je bilo že popoldne, mi G ni mogla vzet brisa, ker na kliniki za mikrobiologijo ne delajo več Pač, bili smo prepozni z uradnimi urami, ne s čim drugim.
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 11.2.2010 12:06:46 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:07:40
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Punce imam eno vprašanje glede otroškega dodatka. In sicer jaz , ki živim pri starših.. se upošteva njuna plača? Predvidevam, da se? Pa tudi dohodki preko študentskega servisa? Saj sem že vse prebrala, pa bi se rada prepričala, če sem prav razumela. kokr sm se js pozanimala, se dohodki tvojih staršev naj ne bi upošteval, prihodki študentskega dela pa mislm da se. tako sm js eno spraševala, če bi si mogla dat svoje gospodinjstvo zaradi staršev, pa je rekla, da njihov prihodek ne vpliva na doklade ampak samo najin. isto je za plačilo vrtca. Ahaa.. upam, da res. Ker tisto kar je tam napisano nisem najbolj razumela. Ker piše ČE so te dolžni preživljati. In po pravici povedano ne vem . dej da bo zihr, vpraši tm k je nosečka24 že neki spraševala (na podforumu družinska zakonodaja). ker ene se res ful spoznajo na te zadeve...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
evo tudi jst sem dobila že nakazan iz CSDja Denar bo pa šel verjetno kar nastran, nič ne bomo zapravljali, ker denar še tak prehitro gre. Sneg - tudi tukaj ga je too much. Bi morala danes it k internistki, pa sem klicala, če mi lahko prestavijo na naslednji teden - tako da imam v četrtek internista in priprave na cr.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:11:51
|
|
|
|
rožca26
|
Drgač pa živjo! Danes sem boljše volje - predvsem zato, ker sem se naspala. Moj dragi kida sneg pred avti in čisti avtočka, jest sm gor za rač., mali pa je koma v postelji Kar se tiče gibov naše pupike - dans me je že do 10 ure tako nabrcala, tak da mislim, da se je tista G mal zmotila - predvsem pa ni upoštevala, da obstajajo tudi dnevi, ko otrok ni tok živahen kot ponavadi. Sm jo pa vprašala kak je to s štetjem gibov - ali se šteje posamezen gib ali sklop gibov. In mi je razložila da oboje. V primeru, da med enim in drugim gibom preteče nekaj minut, pomeni, da je otrok naredil 2 giba. V primeru, da pa je tok živahen in da se premika skoz brez kakšne minutne pavze, je pa to tudi 1 gib. Upam, da sem dost razumljivo napisala. Mi je lažje ustno razložit kot pisno
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:12:07
|
|
|
|
girl79
|
čao punce, Ja vidim da imamo vsaka svoje težavice...jaz že tretjo noč zapored nisem mogla ponoči spat, ampak no tokrat sem bila samo dobro uro budna ponoči, tako da je vsako noč malo boljše mogoče mi pa to noč uspe že celo noč prespat.. no ampak vsaj zatekam pa hvala bogu zaenkrat še nič... tudi pri nas še kar sneži in mi je akr fajn, da ne rabim nikamor it, tako da sedim za računalnikom, pa poskušam nekaj delat, pa mi ne gre ravno najbolje, pa potem me kmalu začne hrbet bolet in se moram it malo vležt, pa potem se silim jabolka ko sem lačna, čeprav mi vi skoz lušte delate s tem kaj boste za kosilo kuhale, da o vseh tistih krofih iz prejšnijih dni sploh ne govorim...ja pa šamrolc tudi še nisem pozabila- bo treba it nekaj sladkega kupit, kile gor al dol me je pa prejle oma klicala..pa se neki pogovarjava, pa reče "ja samo da bo fantek zdrav", pa sem ji rekla, da bo verjetno punčka, on pa reče..."ja škoda"... sem jo potem vprašala "ja, a ni fajn da bo punčka", pa reče oma , "ja če je pa Jan (to je moj mali bratec) tak luškan"....mislim..kr neki- no samo sem to jaz čisto pozitivno vzela, je naša oma že precej v letih, tako da itak vem da moram malo z rezervo vzet kar mi reče, pa saj drugače čisto dobro misli, samo malo čudno se izraža lepo se mejte, pa kaj fajnega skuhajte..jaz imam danes mojega doma in ga še neki prepričujem, da bi danes on kaj skuhal...bomo videli kdo bo zmagal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:14:20
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo tudi jst sem dobila že nakazan iz CSDja Denar bo pa šel verjetno kar nastran, nič ne bomo zapravljali, ker denar še tak prehitro gre. za nakazan denar. Sklepam, da ga imam tudi jaz. Oziroma ga bom jest dobila jutri, ker gre preko volksbanka mal počasneje. Zaradi komplikacij drugih, ne njih. denar bo šel pa za položnice Ostanek bomo pa dali za pomožni stolček na vozičku. Bomo videli kak bo marca Vid še hotel sedeti v vozičku.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač pa živjo! Danes sem boljše volje - predvsem zato, ker sem se naspala. Moj dragi kida sneg pred avti in čisti avtočka, jest sm gor za rač., mali pa je koma v postelji Kar se tiče gibov naše pupike - dans me je že do 10 ure tako nabrcala, tak da mislim, da se je tista G mal zmotila - predvsem pa ni upoštevala, da obstajajo tudi dnevi, ko otrok ni tok živahen kot ponavadi. Sm jo pa vprašala kak je to s štetjem gibov - ali se šteje posamezen gib ali sklop gibov. In mi je razložila da oboje. V primeru, da med enim in drugim gibom preteče nekaj minut, pomeni, da je otrok naredil 2 giba. V primeru, da pa je tok živahen in da se premika skoz brez kakšne minutne pavze, je pa to tudi 1 gib. Upam, da sem dost razumljivo napisala. Mi je lažje ustno razložit kot pisno Pol pa lahko prideš malo na FB.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:17:11
|
|
|
|
vekybel
|
čmrlika hvala za obvestilo o dinarčkih, sem pogledala in je res že nakazano, jupiiiii, se pravi da ju3 gremo po voziček, wuaaaa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:18:14
|
|
|
|
Zvezdici
|
girl79 - glede ome, pomoje res ni mislila tako kot se je slišalo. Da ti povem.. moja babi ima včasih res ekstra čudne. Kot na primer. Lansko leto je meni za novo leto dala krompir (ne vem kaj mi je hotela s tem povedati ), letos, pa sem dobila čistilo za kopalnico čistit! No in si misli svoje . S tem, da samo jaz iz naše družine dobivam taka ''unikatna'' darila. Pa si rajši razlagam, da je imela najbrš samo dober name. Uh ja glede spanja.. tudi mene muči nespečnost. Tako kot tebe 3 dni. Bi si morale ponoči družbo delati, hehe. Pa neprestano treba hodit na wc, ter ni več pomembno na katerem boku ležim, ker mi ne en in ne drug ne odgovarjata in potem se kajr vsedem in gledam v strop (dobesedno) .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:19:38
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel čmrlika hvala za obvestilo o dinarčkih, sem pogledala in je res že nakazano, jupiiiii, se pravi da ju3 gremo po voziček, wuaaaa. za voziček! rožca - meh.. saj veš tisti v ZD-ju včasih imajo dober dan včasih bi jih, pa najrajši kam pritisnil . Ti samo, tako kot si sama rekla, se ravnaj po tvojem občutku. Kako pa mami?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:22:20
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Kako pa mami? Mislim da vsak dan boljše, ker gre jutri dam
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:23:47
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Kako pa mami? Mislim da vsak dan boljše, ker gre jutri dam bo pa hitro doma
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:30:41
|
|
|
|
3Sonček3
|
oho debata o babicah, to sm čakala js mam tut ene par takih čudnih izjav da je groza. Res da je naša babica že zelo stara in sklerozna, pa vendar. - Živijo v zelo stari hiši in so nekej časa nazaj pršli eni s tv al kaj js vem iz kje da če bi lahko nek film snemali tam al neki tazga in od takrat naprej babica pravi, da hodjo neki tipi okol hiše zvečer in je usa preplašena. - En dan je ob obisku moje tete kr začela jokat da kaj bo z njeno vnukinjo nobenmu nč jasno zakaj se gre? pa praša teta zakaj pa, kaj je pa narobe? pa pravi babi ja njena starša sta šla narazn, kje bo pa ona zdej živela WTF nevem od kje ji te novice - Majo enga lepga kužija in poleti se mu je zarad sonca spremenila barva dlake ane, pa babi pravi: Poglejte kok je našga Pikija lepo sončk opeku (ma zagorelo polt kao) - da o tem da se še vedno ni navadla eurou sploh ne govorim kr je katastrofa. Ona misli da je 10 evrov isto kot 10.000 SIT (ja sej bi blo fajn, če bi blo tko) ok to je blo sm nekej takih k sm se jih zdej na hitrco spomnla, da vas mal nasmejim
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:42:49
|
|
|
|
vekybel
|
Ah babice, ni jim za zamerit, ker z leti so res smešne. zvezdici si dobila vsaj darila ki jih 100% uporabiš, bolje to kot kaka brezvezna darila ki nabirajo prah ne. girl79 ni ji za zamerit, verjetno ni mislila nič slabega a ko bo vidla malo godpodično se bo že stopila. Moja je tudi ene 2 meseca nazaj sanjala da sem imela prometno nesrečo in ko se je zbudila je bila vsa nervozna in je klicala mojega strica da vpraša kako sem in valda moj stric ni vedel in me je klical, da vidi kaj se dogaja in sem mu rekla da z mano je vse vredu. Boga sploh ne ve ali je sanjala ali kaj je bilo. Pač leta naredijo svoje ni kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:44:44
|
|
|
|
Zvezdici
|
sonček - uh jaa.. tile naše babice dobivajo najbolj zanimive informacije kar je možno. Imam jaz tudi eno zanimivo izpred 3h let. Ko sem še hodila z enim drugim fantom, ki živi še naprej od vrhnike (in pač tam je malo več kmetij ane). In ko sva šla midva narazen, je ona (nimam pojma od kje) slišala, da razlog, da sva šla narazen je bil ta, da on ni imel več časa zame, ker je moral za prašičke skrbet. S tem, da niso bili na kmetiji in ni bilo nobenih prašičkov. Vglavnem jaz sem se valjala po tleh od smeha . Pa še kakšna zanimiva bi se našla. Včasih za zjokat, včasih pa za smejat.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:45:46
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel zvezdici si dobila vsaj darila ki jih 100% uporabiš, bolje to kot kaka brezvezna darila ki nabirajo prah ne. Ja uporabna pa so bila.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 11.2.2010 12:51:47
|
|
|
|
MUREN
|
Hej! Se vam pridružujem marčevke... Kako ste? Jst že komi čakam, mam že počasi dovolj... a mislite, da je porod v drugo lažji? Hitrejši? Mene je kr mal strah, glede na to, da sem dala to že enkrat čez-veš, kaj te čaka. Drugače pa že komaj čakamo... upam, da bo že februarja, ne začetek marca. A je še katera v drugo noseča?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?