živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Tkole, srake moje! Morala bom popravit podpis na rr-ju!!! Hugo ni več Hugo! Je postal Huga (oz. ji moram najti drugo delovno ime). Rekli so, da imava 99% !! Joooj, krtkova, a je ?! Čestitke! Predlagam ime Hugolina . Saj ne rabiš tolažbe, ali ne? Sem se morala prav oglasit, ko sem tole prebrala . cojka, kako noro lepa posteljnina!!! Hitro povej, kje si katero kupila in koliko je bila. Je imam sicer dovolj, ampak ta je res, da se kar zaljubiš vanjo . Moja deca je spet/še kar bolna. Večji je imel včeraj 39 vročine po celem tednu doma, brez vrtca in brez izhodov ven. Pa če to ni za !!! In še v tem snegu in pred pustom, da še ven ne moremo! Saj vas kar berem, ampak se trudim delat in ne preveč viset na RR-ju, sicer boste ve med porodniško lepo uživale na sprehodih z otročki, jaz bom pa pisala za službo. Bom raje takrat več čvekala z vami in kofetkala; komaj že čakam ! Sem včeraj iskala ene fotke s terena iz leta 2008 in seveda jih ni, imam pa fotke mojega čvergija (drugorojenca), ki je bil v začetku 2008 star ravno dva meseca in se je že tako lepo smejčkal, pa se potem kmalu začenjal plaziti, igrati, nagajati ... jooooj, kolk je bil corti, komaj čakam še enega dojenčka (pa čeprav bo najbrž že tretjič fantek ). Zvezdici, za seznam: 2. 5. 2010, živa (32), 3. , 2 , . Hvala! Lp, živa
|