|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
10.2.2010 22:24:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Drugače pa pri njej je bil znak to, da je zelenkasto bruhala.

To sem tud jst enih 10 let nazaj user posted image zdj pa imam bolečine v tistem spodnjem predelu kot da bi me jajčniki boleli in me zagrab na cajte, me je v nedeljo spet user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
10.2.2010 22:29:42   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

najprej čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image .

tecka, kako pa vi rešujete problem, ko vstane v posteljici, ker pri nas že poizkuša eno nogo dvigovat, sva mu jogi čisto spustila, samo ne vem kako bo čez 2 meseca. Pa na prste se dviguje in se ziba na ograjo, samo čakam kdaj ga bo čez odneslo. Ker pri nas vstane tudi, če je v spalni vreči. Je dragi že razmišljal, da bi kar eno ograjo še na posteljico nabil.

Drugače pa pri nas samo še po dveh hodimo. Če ga poizkušam posedet, kar romulit začne, ko mi pa uspe, se pa v sekundi spet dvigne. Sedaj uporablja tisto hodalo, ki ga pred seboj poriva in se zgoraj za roč drži.

manna, ja Bineta sem na fertik pogrešala, najhuje je bilo pa, ko sem z dragijem po telefonu govorila in sem malega zadaj slišala. Če ne bi bile z družbo, da so me pregovorili, bi že naslednji dan pokala domov user posted image . So bili pregnani. So mi rekli, da moram tut na Hano mislit, ko tako uživa na smučah.

Ja čestitke 8m :-)))

Ma glej glej kako gre čas naprej, moja user posted image je tud pogruntala da ima noge in jih noče skrit, ko jo hočem v stolček ali posteljo uturit user posted image

Lej so imeli kolegi prav, ko boš čez kako leto nazaj slikice s smučanja pogledala in ti bo Hana povedala kak je blo fajn, se boš skulirala, če ne prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
10.2.2010 22:33:13   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pri nas celo zimo jemo rdečo peso. Včasih še stročji fižol, ampak to zimo mi ga še ni uspelo skuhat (ga imam v skrinji)
Jaz sem tudi kidala. Snega je bilo slabih 10 cm, ampak je bil lahek in sem bila fertig v 1 uri, vključno s spucanima obema avtoma. Sem to vzela za telovadbo, ker ta teden ne morem na aerobiko. Pa še Srečka sem fotru pustila, popoldne s Srečkom itak samevava. Pa samo vam povem: Najhujši od vseh obrokov mi je dopoldanska sadna malica. Ker traja in traja, da naš korenjak poje malo sadja. In sem neskončno vesela, da lahko ta obrok poturim možu, če ima popoldanski šihtuser posted image . Uradna verzija je seveda, da se mora Srečko navadit tudi od fotra jest.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]user posted image

user posted image user posted image user posted image tecka za tole izjavo :-))) ker je resnična in življenjska :-)

Pa pikepoke za Srečkovo zdravje in pikepooookeeee za vse bolane sončke in mamice ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
10.2.2010 22:35:23   
Mala_princeska

Bravo Bine!! user posted image

A se vaši tamalčki že usedejo sami iz ležečega položaja? Recimo ležijo na hrbtu in potem se dvignejo v sedenje? Naši ne rata. Se dvigne kot da dela trebušnjake, potem se zvali na bok in nato na trebušček na kravce. A mislite da ji bo sčasoma uspelo se usest al to ni pravi način? Kako naj bi se sploh usedali?

ja user posted image user posted image user posted image bine

soimenjakinji manci tudi ne rata manna user posted image user posted image
pa tud v posteljici se še ne dvigne sama, sem pa danes preventivno podn posteljice znižala na najnižjo stopnjo, ker je bila še visoko, se prijema za ograjo in pomoje bo tud vstala dokaj hitr sama.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
10.2.2010 22:40:36   
Mala_princeska
Mišel09 se mi zdi da je že prepozno za cepljenje proti rotavirusu? Vsaj tako sem jst slišala, da samo do par mesecev cepijo - mislim da 6? no ne bom pametovala pokliči k P bo najbolje.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.2.2010 22:42:56   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Nič, razen tega da sem nase jezna, ker sem totalna lenoba glede faksa.

Vsem želim mirno noč in lepe sanje, naš user posted image  že 1,5 ure pridno spi in upam, da bo do ene 8 ure zjutraj tako ostalo.
Moram pa reči, da je postal že pravi mali razbojnik, saj bi ves čas stal in se po možnosti guncal sem in tja ali pa razbijal z igračami, bolj ko poka bolje je.

Ja saj bo :-) Daj no še malo pa končas faks, če sem prav zastopla :-) Jst jutr mentorjema oddam dispozicijo....za diplomo.
Jaaa razbijat z igračami je zakon, moja user posted image bi pa kar z nogam ob previjanju ploskala in nogce jedla user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
11.2.2010 7:41:49   
lenika
Pozdravljene!
Nekaj dni smo imeli pokvarjen računalnik. V tem času ste napisale ogromno, tako, da sem samo preletela.
Mišel glede rotavirusa, mi smo Dašo dali cepit, je pa možno samo do 6. meseca in to morata biti obe dozi do takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3307
11.2.2010 7:47:22   
bačko
Dan!
Manna naša se zadnje dva dni usede tako da leži na hrbtu in se usede ali pa ko pase kravice se postavi na vse štiri in se usede.
Jaz imam danes obe doma zaradi snega.Tako da bom imela kar veselo.Zdaj Žana Lori bere knjigic ein poje.Prav luškani sta ko jih tako gledam.Lora se ji samo smeje.In prav vesela je da je doma.Imam pa občutek da se bo Lora kmalu začela postavljati na noge.Aja dajte mi nekaj povedati.Moja Zoja ima pri 4 mesecih 8300.A ni to malo veliko?Porodne teže je imela pa 3500.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
11.2.2010 7:52:06   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Dan!
Manna naša se zadnje dva dni usede tako da leži na hrbtu in se usede ali pa ko pase kravice se postavi na vse štiri in se usede.
Jaz imam danes obe doma zaradi snega.Tako da bom imela kar veselo.Zdaj Žana Lori bere knjigic ein poje.Prav luškani sta ko jih tako gledam.Lora se ji samo smeje.In prav vesela je da je doma.Imam pa občutek da se bo Lora kmalu začela postavljati na noge.Aja dajte mi nekaj povedati.Moja Zoja ima pri 4 mesecih 8300.A ni to malo veliko?Porodne teže je imela pa 3500.

Bačko, ali si prepričana, da je Zoja stara samo 4 mesece?
Naš Tom je imel pri 6 mesecih 8980g in je pediatrinja rekla, da je super in moram reči, da ni bajsek (no, vsaj za moje oči ne). Aja, velik je pa bil 73,5cm.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
11.2.2010 8:07:11   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Nič, razen tega da sem nase jezna, ker sem totalna lenoba glede faksa.

Vsem želim mirno noč in lepe sanje, naš user posted image  že 1,5 ure pridno spi in upam, da bo do ene 8 ure zjutraj tako ostalo.
Moram pa reči, da je postal že pravi mali razbojnik, saj bi ves čas stal in se po možnosti guncal sem in tja ali pa razbijal z igračami, bolj ko poka bolje je.

Ja saj bo :-) Daj no še malo pa končas faks, če sem prav zastopla :-) Jst jutr mentorjema oddam dispozicijo....za diplomo.
Jaaa razbijat z igračami je zakon, moja user posted image bi pa kar z nogam ob previjanju ploskala in nogce jedla user posted image

Na žalost nišem še čist na koncu, imam še 11 izpitov, kar pomeni še en letnik.
Na žalost pa imam jaz do faksa zelo slab odnos, saj mi je bolj kot kakšen hobi, kot pa kaj resnega.
Vedno najdem kaj kar mi je bolj pomembno.

Neposredna povezava do sporočila: 3310
11.2.2010 8:23:48   
bačko
Janci sem prepričana da je stara 4 mesece!Meni se zdi da ima full preveč kilogramov.Lora jih ima točno 9 kg pa je velika 74 cm.Pa še 4 mesece je starejša.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
11.2.2010 8:27:41   
manna
Dobro jutro
bačko, ja za Zojo se mi zdi zelo veliko pri 4 mesecih že toliko kg!! Če je dojena potem OK, če pa je zalivanček, potem bo treba pazit. Ena kolegica ko skupaj vozičkamo včasih, ima deklico ki ima 10kg pri 6,5 mesecih in pediatrinja ji ves čas teži in ji je prepovedala banano, piškote, linote, sladke čaje,...
Kako mora bit to luštno ko imaš dve pupiki da se skupaj igrata!!

Hanuši, a Bine ni nič mamice pogrešal ko te ni blo cel vikend? Je kaj jokal? Naša je bila zaenkrat v varstvu max. eno uro pri moji mami, no na svojga očkota je pa tko navajena da je lahko cel popoldan z njim.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
11.2.2010 8:32:37   
manna
Drugač je pa pri nas tudi ratalo pestro, Manca bi skoz neko akcijo, na previjalni je misija nemogoče ker noče ležat na hrbtu, v stolčku se tako popacka da jo je treba celo umit in preoblečt (še na laseh ima kašo), na tleh sploh ni več pri miru, pa vedno se proti kakšnemu el. kablu nameni. Pa igračke so ji ratale nezanimive, ona bi daljince, žlice, škatle, vrečke, kremce, robčke, pokrovčke, ščipalke,...karkoli, samo da je novo! In skoz čeblja ba-ba-ba in baj-baj-baj. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
11.2.2010 8:33:54   
Hanuši
Jutro,

ja punce vi kar ploskajte Binetu, meni se pa trgauser posted image . Ne, malo heca, saj je prav, da tako lepo napredujejo, samo sedaj pa prihaja ta težko obdobje za nas, starše.
Binetu je sedaj najbolj zanimiva Hanina soba. Seveda, ko je pa tok robe in barv, pa sva včeraj zjutraj vse male stvarce, nevarne za v usta pospravili in kaj ne bi mali firbec našel še 3 kocke od mini baby bornov. Mi je kar slabo postalo, ko sem videla, da 2 drži v rokicah.

Včeraj sem se hecala, da bomo kupili tako žičnato ograjo kot jo ima Ava(sestričnin 8 tednov star zlati prinašalec), da mu bomo ogradili 2x2m.

bačko, a iz ležečega se dvigne, kaj tko kot, da bi trebušnjak naredila? Ja, bravo Lora user posted image user posted image user posted image .

JanciF te čisto razumem kar se faxa tiče. Jaz sem med Hanino nosečnostjo naredila extremno veliko izpitov(bi morala bit še kako leto noseča), potem je bila pa taaaaaaaka muka. Ampak vztrajaj, sploh, če te veseli in da je perspektiven.

MIŠEL, kako je bilo meni v olajšanje, da smo ga dali cepit za rota. Sem se najprej sekirala, v zadnjih 14 dni pa ga je prebolela 3-letna Hanina in Binetova sestrična, s katero smo skoraj vsak dan skupaj in pa od prijateljev hčerka, s katerimi smo pa tudi sigurno 3x na teden. Kako sta bili bogi, Zoja je že tako ali tako suhec, sedaj je pa dahovec. Če ima drisko, bi jaz kar P poklicala in povedala za situacijo.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
11.2.2010 8:38:45   
Hanuši

Hanuši, a Bine ni nič mamice pogrešal ko te ni blo cel vikend? Je kaj jokal? Naša je bila zaenkrat v varstvu max. eno uro pri moji mami, no na svojga očkota je pa tko navajena da je lahko cel popoldan z njim.

ja saj je bil s tatijem, tko, da ni bilo panike. Sem bila pa kar malo žalostna, ko sva prišli domov in je prvo minuto rokice samo h Hani stegoval in samo njo fokusiral, res je obseden z njo. Našo Hano vsi mali otroci naravnost obožujejo, mi je kolegica rekla, da ima ta pravo avrouser posted image . Pa ne, saj potem pa z mojega naročja ni hotel več it. Sem ga hotla dat k tatiju, da se preoblečem, se me je držal kot klopuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
11.2.2010 8:44:59   
Hanuši

Pa igračke so ji ratale nezanimive, ona bi daljince, žlice, škatle, vrečke, kremce, robčke, pokrovčke, ščipalke,...karkoli, samo da je novo! In skoz čeblja ba-ba-ba in baj-baj-baj. 

manna, mi smo dali Binetu en nerabljen daljinec in staro tipkovnico. ZAKON, kaj igrače, tko, da res ne bom več zapravljala. Aja pa mi imamo malo morje raznih grizal, pa veste kaj pali, morska zvezda in ribica za v banjo. Plavutki in pa zvezdin krak grejo lepo v usta in skos to grizlja.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
11.2.2010 8:49:31   
lenika
Naša Daša se usede tako, da se iz pasenja kravic preko boka obrne in usede. Kobaca se sedaj že tako hitro, da moram res pazit. Je pa seveda, tako kot pri Hanuši najbolj zanimiva Matičeva soba, njegove kocke, tovorjaki in avti in pa seveda Matic sam.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
11.2.2010 8:51:06   
Naty*Taja
Oj, ste pa res pridne s pisanjem. Jaz pa ne pridem zraven. Imam zdej vse tri sama (no dopoldan sta tavečjadva v vrtcu) ker je mož na enem tečatju 4 dni...pa se mi malo trga od zaposlenosti. user posted image
Naš mali že pridno koraka po stanovanju - se dvigne ob vsaki opori, potem pa šiba. Pa če mu ponudiš prste se prime z rokicama in gremo. On bi kr za eno roko, pa včasih mu rata par korakov, potem ga pa obrne na rito...pa se jezi, spet vstane in gremo. Ja, Hanuši (mislim, da si ti rekla, ne?) zdej se je pa začelo tazoprno. Skoz pazit, kam pride, da ne najde kake male zadeve. Naš je tak, da če ima zraven sebe celo plahto peki papirja (btw - res fajn igrača user posted image ) in en čisto mali košček -ja kater je kaj bolj zanimiv? Tisti tamali, ki ga lahko pojemo! user posted image

Sem brala, kako se sprašujete, kaj lahko in kaj ne jedo.... jaz mu ponavadi dam kr od kosila in mu samo včasih skuham posebej. Kaj pa vem, sej večino stvari smo preizkusli na alergije, ni blo reakcij, torej jaz nič več ne kompliciram. Pazim samo, da ne dobi prevelike količine določene stvari naenkrat. Mleko za kašice, pire, špinačo ... jaz kr navadno mleko kupim in ga skuham pa razredčim in ni blo še nobenih problemov. Z onim alpskim in drugim pasteriziranim se pa res ne špilam, ker je tavečji imel ful probleme.

E...lepo se imejte in se pišemo...

MONTIGNAC

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
11.2.2010 10:28:36   
bačko
Manna ni dojena ampak ji daje Novalac in baje še zmeraj na 3 ure.
Hanuši ja tako se dvigne kot bi trebušnjeke delala.Naprej se malo dvigne potemse z roko opre ob tla in se dvigne do konca.Tudi mene je presenetila.Bine je zelo pogrešal mamico.A ne?
Naty-Taja čestitke za tvojega user posted image da je tako priden in hiter.user posted image user posted image user posted image Jaz sem se odločila ravno danes da ne bom Lori skoraj nič več posebej kuhala.Ker če ji posebej naredim noče jesti ko pa ji dam od našega kosilo malo za probati bi pa na veliko jedla.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
11.2.2010 10:59:43   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Madona ste natipkale...a niste nič kidale...jaz sem dvakrat po eno uro-tko da zdej bi blo pa loh res že počasi dovolj tega snegeca za odkidavat...ma sej mi je kul kidat pa vse ampak počas je dovolj user posted image ...

user posted image  srečkotu in binetu za stoječe podvige...

mojsonček-ti tvojemu še kar teži da ti ga fotka...tud jaz sem zamiudila najlepše trenutke pofotkat,ker pač moj ni imel časa...zanč sem se pa zjokala mi je pa mogu pomagat-oz.bit asistent...

lsica-a pol daš hrano tja not in otroček čez tisto cuza da se mu ne zaleti user posted image ...

mini86-aja žolčni kamni ,en user posted image  da bo boljše...

Jauser posted image user posted image .

Glede fotkanja si mi pa dala zdaj idejo....ni druge, zjokat se bo trebauser posted image .

Mojsonček, kam hodita na plavanje?

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.2.2010 11:01:08 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
11.2.2010 11:09:18   
Lsica
Aja še to...glede hrane, jaz še kar na veliko kompliciram. Sem zadnjič pekla štrudel, pa sem Maji malo skute dala za poskusit, pa mojmu ni blo nč všeč, je šel prec na compa na intrrnet gledat kaj dete pr 7-ih mesecih lahko je.user posted image No na koncu mi ugotovi, da tud rumenjaka še ne, da naj bi ga dobila šele po 8. mesecu. Pol sem pa zbrala vse tiste zloženke pa od naše patronažne seznam in veste kaj....na vsakem piše drugač. Moj pa sam gleda kdo je sponzor (kolinska, Hipp, Frutek...)user posted image . In pol ugotovi, da mandarin pa ne bi smela jest menda do drugega leta. Ha, jaz sem ji pa mandarinin sok dajala že nekje pr petih mesecih. Če me je pa gledala kako jem. Pa še všeč ji je blo.

In zdaj, da ne bo mama izpadla slaba...: Maja je samo korenje krompir brokoli, špinačo, kolerabo,....hruške, jabolke, banane. In hvala bogu za milupine kašiceuser posted image . Vsaj nekaj kar je pripravljeno en dva tri.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
11.2.2010 11:35:31   
Hanuši
Lsica, stvari katere si ji že dala in jih je dobro prenesla ji brez problema naprej daji.. 10 let nazaj je bilo samo rečeno, da pri 4 mesecih začnemo poizkušati sadje in zelenjavo, meso pri 6. razen svinjine, to pri 8.-ih in pa jagode ne pred enim letom. Sedaj pa s temi študijami delajo BLESAVE sami sebe in pa nas uboge starše.

Bine je z nami, samo, da ne solim, si posolimo naknadno. Jedel je pa že skoraj vse.

Jaz sem pa tok besnauser posted image user posted image user posted image  na svakinjo. Včeraj ob 21h sem šla kidat, da bo danes lažjeuser posted image . In kaj ona zjutraj naredi. Odkida svoj avto in zmeče sneg tja kjer sem jaz včeraj kidala za najina avta.Pa da pop.....is dobiš.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
11.2.2010 12:02:17   
bačko
Hanuši ti jo kar okepaj ko bo dam prišla!
Jaz pa sem jezna na Žano!Kar najprej neki teži ina kar išče da bi me spravila ob živce.Joka brez razloga, Lori nagaja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes je obup!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
11.2.2010 12:07:24   
Hanuši
bačko, po moje je tak dan. Midva sva bila s kengurujčkom že na enem sprehodu, a Bine je še vedno siten na kubik. Pa še do srede smo brez tatija, je šel danes v Nemčijo na sejem, pa še ceste so nikakve, tko, da ne morem k mojim u hribeuser posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
11.2.2010 12:18:09   
bačko
Ja Hanuši res je nekaj v zraku.Tudi Loro me je zdaj razjezila.Naredim ji za jest ona pa zaprta usta.Sploh jih ni hotla odpreti.Včasih sem prav jezna na ena in drugo.Jih imam zelo rada ampak....

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?