Hanuši
|
Jutro, ja punce vi kar ploskajte Binetu, meni se pa trga . Ne, malo heca, saj je prav, da tako lepo napredujejo, samo sedaj pa prihaja ta težko obdobje za nas, starše. Binetu je sedaj najbolj zanimiva Hanina soba. Seveda, ko je pa tok robe in barv, pa sva včeraj zjutraj vse male stvarce, nevarne za v usta pospravili in kaj ne bi mali firbec našel še 3 kocke od mini baby bornov. Mi je kar slabo postalo, ko sem videla, da 2 drži v rokicah. Včeraj sem se hecala, da bomo kupili tako žičnato ograjo kot jo ima Ava(sestričnin 8 tednov star zlati prinašalec), da mu bomo ogradili 2x2m. bačko, a iz ležečega se dvigne, kaj tko kot, da bi trebušnjak naredila? Ja, bravo Lora . JanciF te čisto razumem kar se faxa tiče. Jaz sem med Hanino nosečnostjo naredila extremno veliko izpitov(bi morala bit še kako leto noseča), potem je bila pa taaaaaaaka muka. Ampak vztrajaj, sploh, če te veseli in da je perspektiven. MIŠEL, kako je bilo meni v olajšanje, da smo ga dali cepit za rota. Sem se najprej sekirala, v zadnjih 14 dni pa ga je prebolela 3-letna Hanina in Binetova sestrična, s katero smo skoraj vsak dan skupaj in pa od prijateljev hčerka, s katerimi smo pa tudi sigurno 3x na teden. Kako sta bili bogi, Zoja je že tako ali tako suhec, sedaj je pa dahovec. Če ima drisko, bi jaz kar P poklicala in povedala za situacijo.