neka_noč
|
Evo me nazaj.... Je šel moj k njemu.... Res ne morem spati, potem naj se pa zopet ene tri ure premetavam po postelji v upanju, da zaspim nazaj - kot včeraj. Skratka... Morda sem včeraj malo čudno napisala glede svojega in je izpadlo, kot da je šel raje k frizerju kot pa urejat z menoj očetovstvo.... Mene je raz.....ilo to, da on (uradno) dela do 16-ih, tam pa je bil do 16.45 (itak vedno potegne), bila pa sva dogovorjena, da bo (vsaj včeraj) nekoliko prej zaključil ravno zato, da bova lahko očetovstvo uredila na CSD-ju - ker ravno oddajam tudi svojo vlogo.... Vedno jim gre "na roke", vedno tudi izven delavnika (tudi med vikendi) leti v službo, če je kaj narobe oz. ga kdo kaj potrebuje,.... KO PA GA JAZ RABIM - skoraj vedno zahinavi. Vedno je nekaj.... Enkrat sem mu že rekla, da naj se kar s službo poroči, ali pa z direktorjem, pa še posteljo naj odnese tja, da bo lahko tam spal in jim bo "na dohvat ruke" Res, včasih imam tega tako dovolj - glede te njegove službe se pa (s)kregava. Upam, da urediva najine zastavljene načrte. Vem, da jih bova - upam le, da čimprej. Ni vse odvisno le od naju. No, ko je doumel, da do CSD-ja ne bo mogel priti pravočasno, je logično razmišlja, da gre mimogrede še k frizerju.. Tako je bilo. AMPAK sem bila vseeno jezna nanj. Ti deci... Kakorkoli... Cojka ti si pa kar celo pojedla (pizzo).... No, saj sem jo jaz v bistvu tudi.... tisti košček za sina je bil itak bolj tako - se bi mi revček smilil, ko bi v avtu zagledal čisto prazno škatlo.... Pojedla sem jo pa med vožnjo. Sama se boš lotila risanja? Krasno. Vedno mi je to všeč. Škoda, ker eni pa nimamo talenta za to. Moja sestra ima "umetniško" žilico, a dela druge stvari. Lepo, lepo - ko boš imela narisano - obvezno slikaj. Ne se zgovarjat, če ne bo ok.... Itak, da bo odlično. Ti si tak perfekcionist, da vem, ko se boš lotila - se boš tako kot je treba in bo odlično izpadlo. Kar veselo na delo. Prvo pa v Švico. To boš uživala. Skupaj s Čojo. (No, tvojim dragim tudi.... ) Mi smo mislili, da bomo uspeli iti vsaj na Pokljuko čez vikend, pa je padlo v vodo. Žal. Pohvalno od tašče.... Pa držim pesti, da ti uspe voziček sestavit - meni ga ni. Sem morala svojega takrat lepo prosit, da mi ga je sestavil, ko sem bila noseča šele dva meseca - potem sem ga pa "prevozavala" po stanovanju, ker je bil povsod v napoto (beri je bilo veliko navdušenej) . Zdaj imam pa lupinico na Quinny-u montirano, pa sin po stanovanju vozi notri dva medvedka - čez ima pa most z igračkami.... (da se medvedka lahko igrata ). Nadaljuje mojo "tradicijo" . Marjanaj drugič moraš priti pa dobiš kak piškot, ali pa dva. Zdaj jih je Nax odnesla domov, se je nekaj pritoževala (potem pa vse pohrustala ) - smo ji rekle, da je ona največja suhica.... pa ti si tudi, tako da.... imaš šanse, da jih drugič ti odneseš domov. Ampak - težka bo. Če nas bo več, noben ne bo ostal za domov. Saj veš - bo prišla Krtkova (ona bi tudi), pa vse ostale - mislim, da nič ne ostane. Razen, če jih full napečem. To bi bila varijanta. Ali pa, da pridete k meni, pa imamo delavnico peke .... Zdaj se moram pa zresnit.... Mislim.... Stara sem ..... Koliko že? Glede opreme za . Intermeco; Kupujte škarijce za striženje nohtov. Namreč, jaz sem v prvi nosečnosti za sina kupila eno ful "kjut" ščipalko za nohtke, ki pa se je kasneje izkazala za zelo neuporabno - iz vidika.... kako naj napišem, da ne bo še bolj grozno..... z njo sem mu odščipnila pol blazinice na prstku... Ja. Katastrofa. Mali je spal in takrat sem mu šla strčt nohtke (drugače ni pustil), torej je bila rokica pri miru, ampak tista ščipalka je bila tako butasto narejena, da v bistvu nisi dobro videl kaj si dal vmes - nohtek ali še kaj zraven..... pa sem mu to naredila. Nehote, a bila je grozna izkušnja. Kri je bila povsod, da ne omenjam, kako se je drl... Toliko v vednost. Ni vse kar prodajajo tudi uporabno. Kako pa naj bi vedele ali je ščipalka ok - pojma nimam. Spomnim se le, da je bilo čez neko "varovalo" - ravno za zaščito, da se ne bi poškodoval No, pa sem mu skoraj pol prsta zraven odstrigla. Katastrofa. Raje kupite škarijce z zaobljenimi konicami, seveda. So pa odlične od Wilson-a . Ne vem če sem prav napisala. Dve sablji so gor narisani oz. vgravirani. Imajo tudi moške britvice. Wilkinson mislim, da je pravilno. Nič, bo dovolj. Kar pišem, pišem in pišem. Nax - ne bit jezna. Spet je cel roman. A ti gre/-m na živce? So what? A me boš Nič, res - raje grem dol z rr.... Aja, pa dobro jutro vsem, ki ste se naspale in vstajate.... Pa pa....
|