|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 19:59:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
10.2.2010 20:05:30   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Katrinka res si dobrodošla med nami. user posted image Ko bi ti vedela kako se smejimo na naših srečanjih. Upam, da se spoznamo.
Pa da ne boš mislila - sem tudi jaz en nočni ptič. Tudi danes sem bila pokonci ob 03.45 - a nisem šla za računalnik, ker sem upala, da zaspim nazaj.user posted image Pa sem bedela do 06-ih. Ko je bilo pa treba vstat, bi pa spala.
Veš, jaz imam nočne samogovore. Če pa bova obe gor na rr, se lahko veliko pomeniva. Moja ura je navadno okoli četrte ure zj. .

ves, drugace sm jz v postelji ze ob osmih in ne maram biti pokonci ponoci a zal nimam gumba za spanje in pol bedim...groza, upam da bo tale noc boljsauser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
10.2.2010 20:35:32   
Anonimen
krtkova nič bit jezna na nas, drugič pa še ti pridiuser posted image

U neka_noč se je spet razpisalauser posted image A že zdej si Lukata vpisala v šolo? A tok kmal je to treba? Glede tvojega te pa čist razumem, tud jaz bi bila jezna. Sej ti pravim, tipi so ena čudna bitja na trenutke.

cojka veš, da sem ti fouš, ker boš šla v soboto. Midva bi tud mogla iti ravno to soboto v Švico. Sta bila ravno 2 dni nazaj kolega pri nama, ki gresta, bi mogli it skupaj, mi je prav žal, da bova doma.

A veste kaj sem se pa jaz spravila zdele delat. cene si pišem iz BC, DM-a, Mullerja,... (to k sem si v soboto napisala v trgovinah), tako da bom lahko primerjala.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 20:42:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.2.2010 20:46:49   
anajrim
Hojla pnce!

Se vam malo javim! Snega je toliko da ne vem če bo domaja skopnel. Imam ga zelo rada ampak letos ga je pa preveč, sploh v lj ga je toomuch!!!

Povejte mi ali katera pozna koga ki pordaja sanke in bi mij prodal???

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.2.2010 20:59:20   
Anonimen
cojka ja sej je fajn, da imam napisane cene, sam bolj k si prepisujem zdej, manj mi gre skupi, ker to sem jaz kar neki pisala. Se vid, da nimam pojma. Če nimam napisanih ene 100 plenic od npr Pampers, pol pa vedi katere sem mislilauser posted image
Ja ma veš kje je že Mehika, že daleč. Jaz bi šla zdele isto tako na snegca, pa sonček, pa pomfri, pa čajček,...joj preveč si lušte delam.
Tale dekca je pa res luškana. Pa kok boš dobrega Pu-ja narisala. Ful dor. Blagor ker imaš talent. Kdaj boš pa začela risat?

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 21:20:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.2.2010 21:32:25   
Anonimen
cojka boš ogla dat pa potem kakšno fotko gor ko boš končala z risanjem. Prov? Dej ko boš imela čas si malo napiši katere stvari bi imela, da jih bova potem naročile. Edino se moram še pozanimat kako je s poštnino, da ni previsoka.

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
NO, najbolj važno je - paket je ostal zapakiran - tašča se je zadržalauser posted image user posted image user posted image

Tole si pa zasluži pohvalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
10.2.2010 21:34:38   
marjanaj
Ojla cvekaste srakice!

joj nimam in nimam casa se nic javit... sproti berem, pa vseeno ne dohajam user posted image pa se vsak dan po sluzbi v MŠ, pa zjeb*** dam pridem ob pol devetih pa sem cist konc...

Aglaia - jest sem pa mislila, da delavce naokoli podi, da ji stanovanje zrihtajo, a ti si jo pa tako undercover v bifeju zasacila user posted image

nax05 a ves, da sem te zadnjic sanjala user posted image sem ti pozabila rect... si imela kmetijo in konje in en kup otrok in vse je bilo zeleno in drevesa so cvetela in.... user posted image prav lusno je bilo... Si te kar predstavljam. user posted image

krtkova jest sem tut s tabo! Predlagam, da sva obe skregani z piškotaricami user posted image kaj se pa to pravi, da se basejo brez naju! user posted image

bcljka kaj če ustanovimo klub nosečk s S-maxi? Hehehe, zdaj nas je pa ze kar nekaj, ki nas ima te velikane. Krtkova, jest navijam, da ga tudi ti nabavis user posted image

kile - pa Natasa, kako ti to uspeva? user posted image Jaz imam zdaj ze +11 user posted image pa imam se dobra 2 meseca za pocakat user posted image Pa baje se ravno v teh 2 mesecih zredis +6 kg ker mora otrok tolk pridobit user posted image

neka_noč jest bi tut piskotke user posted image

cojka po moje si bo tašča vse ustnice pogrizla od samega firbca...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 21:49:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
10.2.2010 22:02:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
nax05 a ves, da sem te zadnjic sanjala user posted image sem ti pozabila rect... si imela kmetijo in konje in en kup otrok in vse je bilo zeleno in drevesa so cvetela in.... user posted image prav lusno je bilo... Si te kar predstavljam. user posted image

marjanaj sej ne morem verjet. Kje si šla ti mene sanjatuser posted image Sva zgleda preveč zadnjič debatirale o konjih.

marjanaj - a ko si sanjala nax, a je bil tudi kak bik an kmetiji

cojka kaj misliš, da sem bikova semena nabiralauser posted image

cojka ja sej je možno, da jim kakšen dan zmanjka, potem pa dobijo robo in imajo spet na zalogi.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 10.2.2010 22:03:35 >

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 22:13:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
10.2.2010 22:24:34   
Anonimen
Joj, samo ta stran. Jaz bi kar vse imela.

cojka sploh ne govor. Jaz bi tud vse imela, sem naredila tak spisek, da bo tega gospoda od očita kolega kap. Pomoje je on mislil, da bom jaz naročila kakšno stvar, ne pa cel tovornjak.

Neposredna povezava do sporočila: 2713
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 22:31:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
10.2.2010 22:44:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Joj, samo ta stran. Jaz bi kar vse imela.

cojka sploh ne govor. Jaz bi tud vse imela, sem naredila tak spisek, da bo tega gospoda od očita kolega kap. Pomoje je on mislil, da bom jaz naročila kakšno stvar, ne pa cel tovornjak.

Bi moral s šleparjem dostavituser posted image

Ja zgleda da res. Sploh če te jaz dobr poznam, boš imela na spisku ravno tok kot jazuser posted image Sej bi nama moral že skor zastonj v Slo pripeljat.

Neposredna povezava do sporočila: 2715
10.2.2010 23:28:41   
marjanaj
nax05 user posted image kaj pa vem zakaj sem te sanjala user posted image ... se vidi da res ze pocasi full pogresam konjcke... user posted image

ej a ste vidle ta nov katalog od E.Leclerca? Sploh nisem vedela, da imajo tam tudi toliko stvari za dojencke... http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=307&d=0 zacne se na strani 12 user posted image

a mislite, da je njihova roba ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 23:40:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
10.2.2010 23:46:53   
marjanaj
cojka user posted image jest sem tut rekla, da bom sla jutr po sluzbi malo pofirbcat user posted image kaj me pa stane? Vsec so mi teli kompletki: skarjice, termometer, glavnicek,...en manjsi kompletek stane 7,85 €, drugi potovalni pa 14,06 € (oba sta na strani 16). A mislis, da so uredu? Pa se Tosamine stvari so fullll poceni... Pa te njihove blazinice ful hvalijo. Sem bila zdanjic pri eni kolegici, ki je par mesecev nazaj rodila in mi je dala za potipat Mulerjeve in Tosamine skupaj in ne mores verjeti kaksna razlika user posted image Mulerjeve so res cisto plasticne proti Tosaminim, ki so bombazne user posted image . Moram rect, da meni te Mulerjeve (ki jih imam zdaj doma) res niso vsec... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2718
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 23:54:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
11.2.2010 3:08:05   
bcljka
no, sm se odločla da se javm na nočnem dežurstvu... kje je kkšna k bi z mano čvekala?!user posted image
dons se niti ne učim (ker sm ugotovila da ta izpit k ga mam v petek je še konc marca in aprila... tipično zame... zakaj bi se torej učila še jutr cel dan?!)... zdele bi seveda loh spala pa k se uležm sploh ne gre... premetavam se sm pa ke pa sm pa tja, pa blazino za dojenje mečm iz enga konca postle na druzga... user posted image user posted image user posted image ... moj je pa itak v nočni tko da mi niti težit ne more nej zaspim user posted image

groza groza...

sm si kr laptop v postlo prnesla pa bom mal brskala po netu dokler ne crkne baterija... kaj pa čm... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2720
11.2.2010 4:45:40   
neka_noč
Bcljka sem tukaj, z zamikom dobre ure in pol. user posted image Se vidi, da sem šla včeraj prej spat - čeprav to ni ravno razlog, da ponoči gledam v "zrak" (beri sem na rr) user posted image . Pogrešam še Katrinko - kje si? Pišeš post ali spiš? user posted image Upam, da vsaj ti spiš. Ja, kmalu bomo "nočne ptice" chat-ale na rr. Dnevne bodo naklofale čez dan, me nočne, pa ponoči. user posted image

Nax moram napisat cel doktorat, če vas hočem  pokomentirat - toliko načvekate, da potem, v kolikor me ni gor, totalno zaostajam...user posted image user posted image user posted image user posted image
Si pa pridna glede zapisovanja cen - sama nimam pojma koliko kaj stane, nakupiti pa moram v bistvu le še kozmetiko (in nekaj malenkost) in v prejšnji nosečnosti sem šla v lekarno s spiskom, povedala kaj želim, so mi dali in konec. Zdaj boš pa ti lahko povedala kje naj kaj kupimo ceneje ali pa boljše oz. kakorkoli. Super! user posted image

Evo, ne morem vsega napisati kar sem želela - mali je spet "v luftu" in pravi, da mi bo ugasnil računalnik... Pa ta ima res radarje montirane.... user posted image    No comment!  Grem.... pišem kasneje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2721
11.2.2010 5:34:06   
neka_noč
Evo me nazaj.... Je šel moj user posted image k njemu....  Res ne morem spati, potem naj se pa zopet ene tri ure premetavam po postelji v upanju, da zaspim nazaj - kot včeraj. user posted image

Skratka...

Morda sem včeraj malo čudno napisala glede svojega user posted image in je izpadlo, kot da je šel raje k frizerju kot pa urejat z menoj očetovstvo.... Mene je raz.....ilo to, da on (uradno) dela do 16-ih, tam pa je bil do 16.45 (itak vedno potegne), bila pa sva dogovorjena, da bo (vsaj včeraj) nekoliko prej zaključil ravno zato, da bova lahko očetovstvo uredila na CSD-ju - ker ravno oddajam tudi svojo vlogo.... Vedno jim gre "na roke", vedno tudi izven delavnika (tudi med vikendi) leti v službo, če je kaj narobe oz. ga kdo kaj potrebuje,.... KO PA GA JAZ RABIM - skoraj vedno zahinavi. Vedno je nekaj.... Enkrat sem mu že rekla, da naj se kar s službo poroči, ali pa z direktorjem, pa še posteljo naj odnese tja, da bo lahko tam spal in jim bo "na dohvat ruke" user posted image Res, včasih imam tega tako dovolj - glede te njegove službe se pa (s)kregava. Upam, da urediva najine zastavljene načrte. Vem, da jih bova - upam le, da čimprej. Ni vse odvisno le od naju.
No, ko je doumel, da do CSD-ja ne bo mogel priti pravočasno, je logično razmišlja, da gre mimogrede še k frizerju.. Tako je bilo. AMPAK sem bila vseeno jezna nanj. Ti deci...

Kakorkoli...

Cojka ti si pa kar celo pojedla (pizzo).... No, saj sem jo jaz v bistvu tudi.... tisti košček za sina je bil itak bolj tako - se bi mi revček smilil, ko bi v avtu zagledal čisto prazno škatlo....  Pojedla sem jo pa med vožnjo. user posted image
Sama se boš lotila risanja? Krasno. Vedno mi je to všeč. Škoda, ker eni pa nimamo talenta za to. Moja sestra ima "umetniško" žilico, a dela druge stvari.
Lepo, lepo - ko boš imela narisano - obvezno slikaj. Ne se zgovarjat, če ne bo ok.... Itak, da bo odlično. Ti si tak perfekcionist, da vem, ko se boš lotila - se boš tako kot je treba in bo odlično izpadlo. Kar veselo na delo. user posted image
Prvo pa v Švico. To boš uživala. Skupaj s Čojo. (No, tvojim dragim tudi.... user posted image ) Mi smo mislili, da bomo uspeli iti vsaj na Pokljuko čez vikend, pa je padlo v vodo. Žal.
           Pohvalno od tašče....  Pa držim pesti, da ti uspe voziček sestavit - meni ga ni. user posted image Sem morala svojega user posted image takrat lepo prosit, da mi ga je sestavil, ko sem bila noseča šele dva meseca - potem sem ga pa "prevozavala" po stanovanju, ker je bil povsod v napoto (beri je bilo veliko navdušenej) user posted image . Zdaj imam pa lupinico na Quinny-u montirano, pa sin po stanovanju vozi notri dva medvedka - čez ima pa most z igračkami.... (da se medvedka lahko igrata user posted image ). Nadaljuje mojo "tradicijo" .

Marjanaj drugič moraš priti pa dobiš kak piškot, ali pa dva. user posted image Zdaj jih je Nax odnesla domov, se je nekaj pritoževala user posted image (potem pa vse pohrustalauser posted image ) - smo ji rekle, da je ona največja suhica.... pa ti si tudi, tako da.... imaš šanse, da jih drugič ti odneseš domov. Ampak - težka bo. Če nas bo več, noben ne bo ostal za domov. user posted image   Saj veš - bo prišla Krtkova (ona bi tudi), pa vse ostale - mislim, da nič ne ostane. Razen, če jih full napečem. To bi bila varijanta. Ali pa, da pridete k meni, pa imamo delavnico peke .... user posted image user posted image user posted image  

Zdaj se moram pa zresnit.... Mislim.... Stara sem ..... Koliko že? user posted image

Glede opreme za user posted image . Intermeco;   Kupujte škarijce za striženje nohtov. Namreč, jaz sem v prvi nosečnosti za sina kupila eno ful "kjut" ščipalko za nohtke, ki pa se je kasneje izkazala za zelo neuporabno - iz vidika.... kako naj napišem, da ne bo še bolj grozno..... z njo sem mu odščipnila pol blazinice na prstku... Ja. Katastrofa. Mali je spal in takrat sem mu šla strčt nohtke (drugače ni pustil), torej je bila rokica pri miru, ampak tista ščipalka je bila tako butasto narejena, da v bistvu nisi dobro videl kaj si dal vmes - nohtek ali še kaj zraven..... pa sem mu to naredila. Nehote, a bila je grozna izkušnja. Kri je bila povsod, da ne omenjam, kako se je drl... Toliko v vednost. Ni vse kar prodajajo tudi uporabno. Kako pa naj bi vedele ali je ščipalka ok - pojma nimam. Spomnim se le, da je bilo čez neko "varovalo" user posted image   - ravno za zaščito, da se user posted image ne bi poškodoval user posted image No, pa sem mu skoraj pol prsta zraven odstrigla. Katastrofa. Raje kupite škarijce z zaobljenimi konicami, seveda. So pa odlične od Wilson-a . Ne vem če sem prav napisala. Dve sablji so gor narisani oz. vgravirani. Imajo tudi moške britvice. Wilkinson mislim, da je pravilno.

Nič, bo dovolj. Kar pišem, pišem in pišem. Nax - ne bit jezna. Spet je cel roman. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti gre/-m na živce? user posted image user posted image user posted image So what? user posted image user posted image user posted image   A me boš user posted image
Nič, res - raje grem dol z rr.... 

Aja, pa dobro jutro vsem, ki ste se naspale in vstajate....  Pa pa....

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
11.2.2010 8:10:29   
krtkova
Dobro jutro,

če ne bi imela tako zakompliciranega načina priklopa interneta (kabel gre iz spalnice in pol ne morem zapret vrat in bi s tem zbudila mojega - mah, sej ni važn, skratka ne morem na net ponoč), bi se vam ponoči pridružila. Sem vandrala po stanovanju gor in dol. Grozno!!

Sam sporočam, da grem zdejle na 3D UZ!!user posted image  Poročam, ko se vrnem!!

Drugače pa ostalo na hitro:

- leclerc - men ni nič všečuser posted image  Vse mi je bolj cheap, sam greva vseen pogledat tja (niti ne vem več zakaj)

- piškoti od Neke_noči - predlagam, da jih ima s seboj na "sraka-šopingu"!!!

- S-max - nimam dnarja zanj, zapufala se pa tud ne bi do vratu za en avto. Vse pa kaže, da Ford bo, verjetno kak mondeo - pa raje neham razmišljat o tem, ker imam že nočne more z nakupm avta!!user posted image

- bikova semena; Nax - semen se ne nabira, oz. vsaj ne tako kot rožice. user posted image user posted image  Mogoče ti manjka kakšna lekcija spolne vzgoje.user posted image user posted image

Zdej pa šibam v Septum!!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
11.2.2010 8:21:58   
petrca2507
krtkova...najbolš, da si prenosni računalnik in wireless nabaviš user posted image  .
Lepo opravi na UZ. Upam, da ne boš imela sitnosti na cesti zaradi snega in sneženja. Jaz bi najraje kak OFF gumb pritisnila, ker imam že dovolj tega sranja.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
11.2.2010 9:04:59   
Anonimen
Jutro srake!

marjanaj ja sej sva rekle, da ko boš doma boš šla en dan z mano do konjčkov. Glede Leclerka- ja njihova roba je dobra, je imela moja kolegica vse bodije in pajacke od njih, pa je bila res zadovoljna. Tako, da sem tud jaz že 4 bodije tam kupila. Škoda, ker je bil včeraj tak vreme, drugače bi šle s cojko in pobrale verjetno celo zalogo.
A to govoriš o blazinicah To To, da so ok? Aja pa moja kolegica je imela tud plenice iz Leclerca, baje so kul.

moj spisek- sem ga včeraj potem uredila, tako da bom tam kjer je ceneje obarvala ceno z rdečo in bomo vedle kje kaj kupit. Ker dobra stvar je, da so ita vse te trgovine v BTC-ju na kupu.

neka_noč kaj si pa kupila v lekarni od kozmetike? A gaze? Pa meni je kolegica rekla, da naj vzamem Ribodermin za ritko, da je najboljši. To imajo tud verjetno samo v lekarni ne.
neka_noč ja logično,. da sem se branila piškotov, če sem točno vedela kako bo ko jih prinesem domov. So pregrešno dobri. Škoda, ker te nisem prej poznala, bi te najela za poroko.
Kok si me spet nasmejala. Ti nisi resna. In pol človek pravi, da se zresni na "stara" leta. Ja valda. In ne nič te ne bom na user posted image , ker mislim, da se potem lahko odpovem tvojim dobrotam, tega ti pa ne pustim, da mi naredišuser posted image

škarjice za nohte- men je kolegica (spet men ej kolegica, men je kolegica rekla,....bla, bla bla,...ubile me boste), da so nekatere škarjice za nohte zelo zanič. MI je povedala katero firmo kupit, se bom pozanimala, ker sem pozabila.

krtkova poročaj ko boš nazaj s pregleda.

Ste pa zdej tok vse v šopingu za novim avtom, da jaz ne vem kako ste to prenesle na mojga (mogoče vas pa bere ko jaz spimuser posted image ), ker mi je prišel ven z idejo, da prodava najingauser posted image Jaz ne vem zakaj vsakič ko se jaz navežem na avto, ga gre moj prodat.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......