|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
3.2.2010 20:50:13   
štrumfek
hmm jaz sem  imela 50g... 100g mi ni bilo treba ker je bilo vs ok

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.2.2010 9:45:36   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

hmm jaz sem  imela 50g... 100g mi ni bilo treba ker je bilo vs ok

Jaz isto.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.2.2010 10:36:16   
divans1
Jst sm pa 100 g mela v petek....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 428
6.2.2010 10:46:03   
divans1
Ali občina Brežice da pri rojstvu denarno pomoč?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.2.2010 11:49:26   
emibu
jst pa sploh nisem imela tega testiranja...

glede pomoči pa si preberi tukaj čisto spodaj zadnji odstavek

http://www.brezice.sds.si/news/24518

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.2.2010 9:57:02   
mala2001
To ni ista pomoč kot tista na centru za soc. delo? Kako pa prideš do te pomoči?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.2.2010 10:05:54   
štrumfek
to je enkratna pomoč (v krškem je 200 €, za drugje pa nevem) ki ti jo da občina. Ko greš na CSD urejat za porodniško reci še za (ponavadi ti jo že sami dajo) vlogo za enkratno denarno pomoč ob rojstvu novorojenčka od občine. tisto izpolniš, potem pa ko se otrok rodi, dobiš tisto nakazano (ponavadi naslednji mesec)

emibu To testiranje mora mislim da vsaka nosečnica dat skozi...  (to je tisto ko sladkano vodo spiješ, čez 1 uro moraš pa kri dat...) če tega nisi mela bi na tvojem mestu prašala G zakaj ne...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.2.2010 10:19:36   
divans1
Javljam vam, da je izvid 100 g testa v redu, tako da mi ni treba več nikamor hodit glede cukra....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.2.2010 10:49:46   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Javljam vam, da je izvid 100 g testa v redu, tako da mi ni treba več nikamor hodit glede cukra....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeej superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.2.2010 11:27:19   
divans1
Hvala štrumfek!!!!user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.2.2010 11:59:14   
ninka80
divans... bravo!!!!!

štrumfek...tudi jaz nisem imela tega testa, ne v 1. niti v 2. user posted image .

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.2.2010 12:58:21   
divans1
Jah, zdj pa kr radi dajejo nosečke na ta test nekje po 24. tednu.... user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.2.2010 13:21:10   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

divans... bravo!!!!!

štrumfek...tudi jaz nisem imela tega testa, ne v 1. niti v 2. user posted image .

zanimivo.. ker moja G da vsako na testiranje... no ja očitno vsak G po svoje...

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.2.2010 13:31:05   
divans1
Veliko je tudi odvisno od ginekologa! Žal...

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.2.2010 13:31:36   
štrumfek
ja pa še res je tako... na žalost

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.2.2010 13:57:07   
divans1

user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.2.2010 19:09:21   
ninka80
divans...a imaš za G Preskarja iz KK. Tut nobene moje kolegice ni dal na ta test.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.2.2010 19:30:05   
emibu
Štrumfek- Kok je men ginekologinja povedala,to dajo nosečnica,ki so imele otroke z povečano telesno težo ali pa se same hitro oz. preveč redijo.Ker v mojem primeru za to ni nevarnosti mi testa ni potrebno opravljat.

divans-jst sem že čez 24 teden pa me ni dala..

Tut dve moje prjatlce ki imajo rok konec februarja ena pa v začetku junija niso šle na ta test,pa so v nm.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.2.2010 19:30:50   
emibu
evo link o sladkorni..

http://www.fidimed.si/zdravstvene_teme/clanki_strokovnjakov/15/sladkorna_bolezen.html

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.2.2010 19:33:35   
julka8

js mam ginekologinjo u nm pa me je dala 1 mesec nazaj na ta test (24.tedenuser posted image ), ampak ni blo nč posebnga, razloga zakaj tut niso povedale, blo pa je dost drgač kot ene pravjo: ni mi blo treba bit na tešče, kri so mi vzel pa samo potem po 1 uri...k vidm da so mele ene drgač..rezultatov še nč nevem, očitno je vse ok (upam)user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.2.2010 7:30:22   
divans1
Jst mam dr. Kočnarjevo v Brežicah. Ne vem, kuk sm jst slišala, dajo na ta test preventivno....user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.2.2010 7:35:07   
divans1
Pa tud nimam še nobenega otroka in tudi teža mi narašča normalno, pa me je vseeno dala...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.2.2010 8:48:31   
Crystall
Punce, po novem naj bi vsi šli na test za sladkorno - preventivno. Tud društvo za sladkorno priporoča ginekologom, naj dajo vse nosečnice na ta test. Ogromno je nosečnic, ki imajo prikrito sladkorno - s tem se lahko škodi otroku in nosečnici.

Moj primer je bil pa tak: mene dr. Preskar (KK) ni dal. Vse je super potekalo. V celi nosečnosti se nisem zredila niti za 10 kg. In potem proti koncu nosečnosti (po 36. tednu) je bil otroček naenkrat velik, težak ... Panika in takoj delati test za sladkorno. Hvalabogu je bil negativen. Takrat sem bila besna kot ris - kaj bi bilo, če bi imela nezdravljeno sladkorno????!!!! Tako, da priporočam vsem, da ga greste opravljati. Kaj pa je en majhen testek v primerjavi z vašim zdravjem in zdravjem bodočega otročka?

Sem pa potem rodila 13. dan po roku fantka težkega 4320g in velikega 55 cm. Včeraj sva imela pregled in moj sinček pri 3 mesecih in 6 dneh tehta 8310g in je velik 66,5 cm. user posted image user posted image user posted image  Oblekice nosimo vse 68 številko in angleške 3-6 mesecev. Pri pleničkah smo pa na 4 user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.2.2010 9:17:40   
divans1
Uaauu Crystall, maš pa res pravega velikana, porod je bil težek?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 449
11.2.2010 9:33:24   
Crystall
Ne! Super je šlo user posted image  Sem pa rodila v nm s pomočjo epiduralne in sem bila zeloooo zadovoljna. Mislim, da je nekaj strani nazaj moja porodna zgodba user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?