|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
10.2.2010 10:35:00   
mkbk
se pridružujem vprašanjju zvezdici in dodajam_kako ti je pa ratal?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
10.2.2010 10:37:49   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

mkbk - o, tvoja kapicauser posted image . Veš kje imajo mogoče še kaj kap? V outletu na Rudniku. Jaz sem tam vedno kakšno lepo od Roxya dobila. Pa ni taka ful športna. No, upam da dobiš novo.

A veš da bom res šla gledat ..brez kape mi živeti niiii-sej mam eno še s cofom, pa je tok hecna in sploh ni za v službo! hvala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
10.2.2010 13:54:08   
krtkova
naaaax!!!!!user posted image user posted image  Jst tud ful pogrešam fore, pa še čist zgubljena sm k me ta nove tko resno jemljejo!!!user posted image user posted image  Dejva vsaj midve kakšno neumno prijavit!!user posted image

Katrinka še ZADNJIČ; jst sm te ful vesela in nočm met kratkega stika s tabo in nism NIKOL nč slabga mislila!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdej se pa plis nehi obešat na vsak moj stavek, ampak se raj smejmo skupi!!!user posted image user posted image

Jst sm pogruntala, zakaj me spodaj tok boli!!!user posted image user posted image  Ker mi je v bistvu fulllll trebuh zrastu in moje telo po mojem ne dohaja vsega tega. Mi je v zadnjem mescu trebuh tok zrastu, da ne vem, če ni notr poleg Hugota še kdo.user posted image user posted image  Al pa  si je Hugo kupil fuzbal žogo in sta zdej oba notr. Al kva? Nimam obrazložitve, zakaj zgledam kot v 9 mesecu. Jem normalno, ne nažiram se že 1 teden ne, pridno sem do pred kratkim telovadila. Jaooooo Aglaia  - kje si???? Ti bi razumela te moje debele traume!!!user posted image

Sej res, kje je Aglaia?user posted image

Mkbk - Cojka (al katera že?) ti je dala super idejo, kam iti po kapo. Tam jo res mogoće najdeš - pa še kaj zase.user posted image  Pol ti bom pa pela: M.. ma pa novo kapo!!! Novo kapo M. ima..... hi hi user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
10.2.2010 13:55:25   
krtkova
pa še to: pogrešana je tudi Neka_noč.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
10.2.2010 14:09:07   
mkbk
ja skor vse so pogrešane porkaflek, pa zdej je tok snega uzuni, pa se zgleda nekje naokol klatjo... a pol k bojo bejbiji bo pa vse čist čist zamrl...ooo to pa

nax, kje se pa ti skrivaš?

sej pa tud krtkova je samo na 10% svojih zmogljivostiuser posted image

Aglaia - a si še pri tašči al se že seliš?

BAAAAABE - res smo neusklajene, dons k se men klofa pa nč od nč

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
10.2.2010 14:21:58   
lumpa6
oj

evo mene z nuhalne, vse je super, maliuser posted image , premika rokice, nogice, skače, se je tako lušno premikau user posted image user posted image user posted image , skratka vse super, nama je posnela nekaj slikic, in 3 filmčke, jupiiii user posted image user posted image user posted image , dobila sem pa dobroston, ker imam malo rjavega iscedka, in je rekla da rabi posteljica malo podpore in da bo vse ok

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.2.2010 14:22:01   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

sej pa tud krtkova je samo na 10% svojih zmogljivostiuser posted image

Stara, veš kok delam tle!!!!!!!! Švicam skor zraven!user posted image  Še šefico nadomeščam, delam za 2!!user posted image  Za vse srake, k bodo kupovale nova stanovanja, da bodo imele poceni kredite pri nas!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.2.2010 14:25:20   
krtkova
Še to: iščem nekoga (lahko je postaven, bogat,.. a to ni toooooook pomembno), ki bi prišel do moje službe ob 4h, mi očistil avto (tukaj mu lahko malo pomagam) in me z mojim avtom odpeljal domov (in pol zginil). Ker men ni prav nič prijetno vozit v takem vremenu!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
10.2.2010 14:35:56   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Še to: iščem nekoga (lahko je postaven, bogat,.. a to ni toooooook pomembno), ki bi prišel do moje službe ob 4h, mi očistil avto (tukaj mu lahko malo pomagam) in me z mojim avtom odpeljal domov (in pol zginil). Ker men ni prav nič prijetno vozit v takem vremenu!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image Dober oglas

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
10.2.2010 14:36:45   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobra ideja, jst bi tud rabla enga tazga.......kje pa je tvoja služba (lokacijsko)...če si kje blizu bi ga lahko malo odstopila tudi meni...vsaj toliko da mi skida avto user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
10.2.2010 14:54:19   
mkbk
men se tud ne sanja kako bom prila domov, pa še vsa sem precvikana, ker danes je moj otrok za 3 ure sam z dedkom, prvič. Po moje ko bom prišla domov bom samo slišala - to je blo prvič in zadnjič user posted image . Včeri ga je pa v vmesnem času imela sestrična in  je menda eno uro samo sedel pri miru (to bi pa rada vidla), bomo vidli, če bo dones kom se bu zbudu in mojga fora zagledu kej sireno vklopu user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
10.2.2010 14:58:56   
petrca2507
MaliMišek...če se ne motim, sta s krtkovo sosedi user posted image . Tko da veselo na delo s čiščenjem in rekreacijo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
ja skor vse so pogrešane porkaflek, pa zdej je tok snega uzuni, pa se zgleda nekje naokol klatjo... a pol k bojo bejbiji bo pa vse čist čist zamrl...ooo to pa

Tale sneg je vse zamedel. Veste kolk sitnosti zna bit z njim user posted image . Jst ga imam že vrh glave. Še internet mi počas dela. Bo treba mal kable spucat, da bo šlo hitrej.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
10.2.2010 15:10:52   
NATAŠA35
zvezdici ja +3kg, samo je prej malo podlage user posted image user posted image , ker sem imela ne da bi vedla SS, pa so kg malo podivljali...je rekla G, da mi mali jemlje mojo zalogouser posted image user posted image , pa nič ne zgleda, ker je težak samo 1615guser posted image

zdaj pa na čiščenje avta in potem v šolo vpisat mojega malegauser posted image user posted image user posted image , kaj gre čas hitro

nax 09.03. imam UZ, ker še ni obrnjen na glavo, tako da mogoče takrat, upam, če ne pa na dan Duser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
10.2.2010 15:14:35   
Zvezdici
nataša - uf dobra si.. samo 3kg + user posted image . Pridna si user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
10.2.2010 15:17:28   
sasa1975
MKBK ali je sine na uvajanju :-)

punce ceste niso tko slabe gre bolj počasi ampak ni hudega,

smo bile v Domzalah na kavi (Neka noč,Nax,Cojka) in cvekale do nezavesti sej to da je 3 ure minilo kot bi mignil je ze rutina

naslednjic pa se le pridruzite če vam le uspe...

pozdravcek,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 2690
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 15:20:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 15:22:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2692
10.2.2010 15:31:04   
krtkova
MaliMišek - jst sm pri vhodu v BTC!! Marjanaj je v pritličju naše stavbe. In če se 3 zberemo, ni vrag, da nas ne bi en okol navozu.user posted image user posted image

Cojka - marjanaj JE ŠE živa, sem jo danes videla, ko sem šla na kosilo. user posted image

Sam sm vam pa fouš za današnje kofetkanje. Jst pa tle švicam od dela. Blagor vam!!!!user posted image

Kdaj bomo pa naslednje srečanje organizirale? Vsaj enega bi lahko pred šoping-dnevom!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
10.2.2010 15:35:04   
mkbk
user posted image   user posted image  ja pa en tak teden po možnosti, ko jst lahko...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 15:46:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
10.2.2010 15:48:34   
Anonimen
O danes ste pa celo mal več čvekale kot včeraj. Ja me smo uživale na kavici, je bilo res luštno, samo ne vem zakaj sem jaz dobila za domov piškotke, ker jih že ni večuser posted image Sem vam rekla, da to pri meni ni na varnem. Sam neka_noč so pa res svetovno dobriuser posted image

Za marjanoj tud jaz vem da je vse ok, ker sva se včeraj slišale po mailih. Sam kje je pa res Aglaia?

krtkova se je že kdo javil za tvojo popoldansko službouser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
10.2.2010 15:49:28   
Anonimen
Aja naše srečanje pred kvazi šopingom. Prosim NE torek in četrtek. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
10.2.2010 16:01:27   
krtkova
jst sm skregana z vami, srakami, ker ne samo, da ste se družile, še piškote od Neke_noči ste jedle.user posted image user posted image

ker se noben ni javil na oglas, grem pucat avto in počasi domov

adijo

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
10.2.2010 17:34:40   
bcljka
krtkova - zgrešila si forum za oglas! bi mogla dat tam kje k so sami moški user posted image

evo mene, zdej pišem k itak ni več nobene nikjer... katarinka jst sm tud nočna večino časa... ne hodm spat pred četro uro zjutri... sam nikol nč ne napišm k itak ni nobene gor user posted image
no, od učeri na dons mi je uspel prespat 24ur... ampak to so redke izjeme... sej k bo kons izpitov bom mela mal bolj urejen bioritem user posted image

drgač sva se pa dons zmenla za nov avto... in ga bova očitno mela že v roku 14dni... user posted image user posted image bel S-Max... user posted image user posted image me zanima če bom nadaljnih 5 let tud tok vesela k ga bom odplačvala user posted image

nataša - user posted image user posted image za kile... jst jih mam zdej v 22tednu +4 pa se mi zdi mal...

še 8 dni do morfologije... komi čakam...!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
10.2.2010 19:21:16   
neka_noč
Drage moje srake user posted image
res je, danes smo se dobile v "Domžalama" user posted image na kavici, porihtale pleničke (še enkrat hvala Cojka), prinesla pa sem tudi svoje piškotke - cimetove... Pridite drugič še druge pa jih dobite. user posted image
Tudi sama sem odšla iz Domžal s pizzo, ki pa ni dočakala prihoda domov, ker sem jo med potjo pohrustala. Celo! No, en košček sem pustila sinu. user posted image

Včeraj sem shoopingirala, bila na kavici s prijateljico, danes tudi kavica (s srakamiuser posted image ) , nato pa sem norela ko nora od vrtca do doma, od doma do ZD Bežigrad, nato na CSD in končno oddala papirje za porodniško in paket (denar). Le očetovstva nisva uredila, ker moj user posted image ni uspel pravočasno priti. Sem mu rekla, da če prej rodim, se bo mali pisal po meni, pa da ga ne bo na rojstnem listu kot oče.... user posted image Je bil v službi do 16.45, potem pa je šel raje še k frizerju... Hallo?! Sem bila jezna ko user posted image . Že dop. se je pričel nekaj zgovarjat na sneg, pa da mu najverjetneje ne bo uspel priti do 17-ih .... Bla bla... Lahko bi se vsaj potrudil. Brez veze. Sem res jezna.

Nekaj sem brala o seznamu... pa neke zamere.... pa odmere.....user posted image   Vidim, da so res na pohodu hormončki. Ena bolj občutljiva kot druga... A ni brez veze?
Vse nove ste dobrodošle - več nas bo - bolj ga bomo "pokale". user posted image

Nataša sem prav čakala, da izvem kaj nosiš... pa ne morem verjeti, da še vedno user posted image noče razkriti... Ja, očitno imaš eno zelo odločno bitje....Noče se razkriti.

Katrinka res si dobrodošla med nami. user posted image Ko bi ti vedela kako se smejimo na naših srečanjih. Upam, da se spoznamo.
Pa da ne boš mislila - sem tudi jaz en nočni ptič. Tudi danes sem bila pokonci ob 03.45 - a nisem šla za računalnik, ker sem upala, da zaspim nazaj.user posted image Pa sem bedela do 06-ih. Ko je bilo pa treba vstat, bi pa spala.
Veš, jaz imam nočne samogovore. Če pa bova obe gor na rr, se lahko veliko pomeniva. Moja ura je navadno okoli četrte ure zj. .

Krtkova lepo te je spet brat  - po dolgem času. user posted image Pa ne bit skregana, no. Please?!user posted image user posted image Dobiš kakšen moj piškot - upam le, da se dobimo v takem terminu, ko jih bom imela... Sorry. user posted image
Pa še pohvalit te moram - lepo znaš sklanjat. user posted image (Neka_noč, neke_noči, ..... )

Aglaia, Marjanaj - kje si/sta???? 

Včeraj sem vpisala sina v šolo. Me je kar stisnilo. Sem pa prišla v pisarno in je tam bila tudi ena nosečka - v petem mesecu (julijka). In ko sva se pogovarjali o naših user posted image - horoskop,.... Sva ugotovili, da imava na isti dan roj. dan. Ne moreš verjeti. Mi je bilo prav hecno/neverjetno.

Aja, pa danes sem na kavici Nax povedala ceno vozička za pasje mrcine (pred časom smo imele to temo) - je cena vozička (trikolesnika) 349€ + lahko dokupiš prenosno torbo; cena 119€ . To prodajajo v ZOO-iku v City parku. Mi je prav neverjetna cena za to, da vozič okoli (po Tivoliju) - psa. Hallo???! Pa saj stane skorajda toliko kot voziček za otroka.

Sicer pa... Sem danes čisto "crknjena" in imam jutri popolnoma frej. Pride edino soseda k meni na čajček. No, ona pa pozna našo Tjašo (marčevko), ki je 28.01. rodila Urbana. Mi je povedala (včeraj), da je prišla Tjaša v petek domov.... in sem ji naročila, da naj jo pozdravi v našem imenu...

Nič, toliko zaenkrat. Se bom še kaj oglasila....
Vse lepo bodite in ..... lepo pančajte... in božajte svoje bušije...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......