neka_noč
|
Drage moje srake res je, danes smo se dobile v "Domžalama" na kavici, porihtale pleničke (še enkrat hvala Cojka), prinesla pa sem tudi svoje piškotke - cimetove... Pridite drugič še druge pa jih dobite. Tudi sama sem odšla iz Domžal s pizzo, ki pa ni dočakala prihoda domov, ker sem jo med potjo pohrustala. Celo! No, en košček sem pustila sinu. Včeraj sem shoopingirala, bila na kavici s prijateljico, danes tudi kavica (s srakami ) , nato pa sem norela ko nora od vrtca do doma, od doma do ZD Bežigrad, nato na CSD in končno oddala papirje za porodniško in paket (denar). Le očetovstva nisva uredila, ker moj ni uspel pravočasno priti. Sem mu rekla, da če prej rodim, se bo mali pisal po meni, pa da ga ne bo na rojstnem listu kot oče.... Je bil v službi do 16.45, potem pa je šel raje še k frizerju... Hallo?! Sem bila jezna ko . Že dop. se je pričel nekaj zgovarjat na sneg, pa da mu najverjetneje ne bo uspel priti do 17-ih .... Bla bla... Lahko bi se vsaj potrudil. Brez veze. Sem res jezna. Nekaj sem brala o seznamu... pa neke zamere.... pa odmere..... Vidim, da so res na pohodu hormončki. Ena bolj občutljiva kot druga... A ni brez veze? Vse nove ste dobrodošle - več nas bo - bolj ga bomo "pokale". Nataša sem prav čakala, da izvem kaj nosiš... pa ne morem verjeti, da še vedno noče razkriti... Ja, očitno imaš eno zelo odločno bitje....Noče se razkriti. Katrinka res si dobrodošla med nami. Ko bi ti vedela kako se smejimo na naših srečanjih. Upam, da se spoznamo. Pa da ne boš mislila - sem tudi jaz en nočni ptič. Tudi danes sem bila pokonci ob 03.45 - a nisem šla za računalnik, ker sem upala, da zaspim nazaj. Pa sem bedela do 06-ih. Ko je bilo pa treba vstat, bi pa spala. Veš, jaz imam nočne samogovore. Če pa bova obe gor na rr, se lahko veliko pomeniva. Moja ura je navadno okoli četrte ure zj. . Krtkova lepo te je spet brat - po dolgem času. Pa ne bit skregana, no. Please?! Dobiš kakšen moj piškot - upam le, da se dobimo v takem terminu, ko jih bom imela... Sorry. Pa še pohvalit te moram - lepo znaš sklanjat. (Neka_noč, neke_noči, ..... ) Aglaia, Marjanaj - kje si/sta???? Včeraj sem vpisala sina v šolo. Me je kar stisnilo. Sem pa prišla v pisarno in je tam bila tudi ena nosečka - v petem mesecu (julijka). In ko sva se pogovarjali o naših - horoskop,.... Sva ugotovili, da imava na isti dan roj. dan. Ne moreš verjeti. Mi je bilo prav hecno/neverjetno. Aja, pa danes sem na kavici Nax povedala ceno vozička za pasje mrcine (pred časom smo imele to temo) - je cena vozička (trikolesnika) 349€ + lahko dokupiš prenosno torbo; cena 119€ . To prodajajo v ZOO-iku v City parku. Mi je prav neverjetna cena za to, da vozič okoli (po Tivoliju) - psa. Hallo???! Pa saj stane skorajda toliko kot voziček za otroka. Sicer pa... Sem danes čisto "crknjena" in imam jutri popolnoma frej. Pride edino soseda k meni na čajček. No, ona pa pozna našo Tjašo (marčevko), ki je 28.01. rodila Urbana. Mi je povedala (včeraj), da je prišla Tjaša v petek domov.... in sem ji naročila, da naj jo pozdravi v našem imenu... Nič, toliko zaenkrat. Se bom še kaj oglasila.... Vse lepo bodite in ..... lepo pančajte... in božajte svoje bušije...
|