neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jaz in sneg... http://www.youtube.com/watch?v=eim5jLlEPYI moram pa priznat, da mi je šofer avtobusa polepšal dan... se ata s kapco na glavi pripelje na bavarca, z busom, s katerim se greš vozit, ko si že zares želiš it rodit... pa me gospod z nasmehom pozdravi, pozdrav vrnem in grem dalje... pa se začne... pri vsakem speljevanju je šel zadnji konec busa en mičkan počez, pri konzorciju že spelje pa hit zabremza, ker za avtobusem teče mična gospa srednjih let, ji odpre vrata in reče: No, lepotica le hitro le hitro. ... gospa se nasmeji, zardi in nerodno poišče svoj zic, ima pa verjetno zdaj zaradi komplimenta neverjetno lepši dan... pa gremo dalje, pri aškrčevi čez cesto (v ježco po rožce v stožce) stopita dve mladenki, ko se naš ata šofer obesi na hupo, o jej... speljemo pač v stilu kot vedno do zdaj, malo počez in malo povprek... se pripeljemo do moje izstopne postaje, ata še med vožnjo odpre vrata v stilu: Iskači, ne možem da stanem. ... aa, s sopotnico, neko gospo upokojenko, se spogledava in se krepko oprimeva vsaka svoje štange, in čakava ali se bomo sploh ustavili... uf, k sreči sva lahko mirno izstopili in se odrsali vsaka svojo pot... skratka zunaj je cela štala in bljak... zdaj pa računi za poštimat in potem spet ven, po Lovra... IZVIRNO SPOROČILO: Almera Mojcek - saj veš, da se vedno pritožujejo nad cestarji - to je slovenski šport. Jaz sem se uspešno po zasneženi cesti pripeljala do MB in nazaj. Večji problem kot ceste so tisti, ki se ne znajo vozit po takih razmerah Podpišem..... IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 neboglasnica, hitr šibn nekaj strani nazaj na piškote - to je UKAZ (ne bo ti žal, I promise) Ok, jih je zmanjkalo, pa sumljivo malo jih je bilo. Predolgo sem čakala, ccc.
|