Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 10:50:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kok pa pr naaaaaaaaaaas snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kok pa pr naaaaaaaaaaaas snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii men tudi ni všeč, kolk sneži ... in baje se tole obeta še nekaj dni
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 10:54:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 10:59:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 11:00:42
|
|
|
|
dzanika
|
pust... Mi še nimamo nič. Mam sicer ogledan en kostum od Nodija ampak bomo še vidli kako bo sploh z zdravjem. Sicer pa je rekla vzgojitelca da je najbolje da zapakiramo v vrečke in jih potem one tam oblečejo da niso cel dan v tistih oblačilih...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 11:02:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 11:20:06
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kok pa pr naaaaaaaaaaas snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kok pa pr naaaaaaaaaaaas snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii men tudi ni všeč, kolk sneži ... in baje se tole obeta še nekaj dni ... a morm jst klele kej rečt... ... ne ne... pa dajmo zapakirat vse skupaj pa inigo poslat...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 11:21:29
|
|
|
|
Majuska
|
Uh saj res populis, dobro da si me spomnila. Boste za pustno soboto našemile otroke? Kam jih boste kaj peljale na pustno prireditev? Mi imamo kostum pingvinčka, ampak ne vem, koliko se bo Aleksander pustil našemiti
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 11:22:03
|
|
|
|
3jeMi
|
metuljcek... kako Anja, kaj bolje? zimska... drž se! pusta hrusta... tudi mi bomo letošnje šemljenje izpustili, čeprav krofov se pa ne bomo branili, oh, sploh ne... jih pa itak že cel teden jemo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 11:25:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 11:27:14
|
|
|
|
3jeMi
|
... mljask mljask... hvava...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 11:29:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 11:31:08
|
|
|
|
3jeMi
|
... ups, pardon... ... sem že...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 11:33:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 11:36:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 11:54:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... ups, pardon... ... sem že... ok ,sej veš da nau fovšije
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 11:55:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Uh saj res populis, dobro da si me spomnila. Boste za pustno soboto našemile otroke? Kam jih boste kaj peljale na pustno prireditev? Mi imamo kostum pingvinčka, ampak ne vem, koliko se bo Aleksander pustil našemiti Majuska, nimam pojma, po moje da ne , ker midva sva oba ful NE za take fore, se bom pa slej kot prej morala prilagoditi tem norčijam. Sej midva tut ne ... jaz se vedno prepozno spomnim, da bi rabili kak kostum, mojemu se itak ljubi - zato sem zadnjič nalašč kupila za Aleksandra. Če ne drugega, mali bo pa ja maškara
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 13:23:48
|
|
|
|
3jeMi
|
nič... krofov je zmanjkal... zdaj pa zajamem sapo in grem ven...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 14:24:59
|
|
|
|
3jeMi
|
jaz in sneg... http://www.youtube.com/watch?v=eim5jLlEPYI moram pa priznat, da mi je šofer avtobusa polepšal dan... se ata s kapco na glavi pripelje na bavarca, z busom, s katerim se greš vozit, ko si že zares želiš it rodit... pa me gospod z nasmehom pozdravi, pozdrav vrnem in grem dalje... pa se začne... pri vsakem speljevanju je šel zadnji konec busa en mičkan počez, pri konzorciju že spelje pa hit zabremza, ker za avtobusem teče mična gospa srednjih let, ji odpre vrata in reče: No, lepotica le hitro le hitro. ... gospa se nasmeji, zardi in nerodno poišče svoj zic, ima pa verjetno zdaj zaradi komplimenta neverjetno lepši dan... pa gremo dalje, pri aškrčevi čez cesto (v ježco po rožce v stožce) stopita dve mladenki, ko se naš ata šofer obesi na hupo, o jej... speljemo pač v stilu kot vedno do zdaj, malo počez in malo povprek... se pripeljemo do moje izstopne postaje, ata še med vožnjo odpre vrata v stilu: Iskači, ne možem da stanem. ... aa, s sopotnico, neko gospo upokojenko, se spogledava in se krepko oprimeva vsaka svoje štange, in čakava ali se bomo sploh ustavili... uf, k sreči sva lahko mirno izstopili in se odrsali vsaka svojo pot... skratka zunaj je cela štala in bljak... zdaj pa računi za poštimat in potem spet ven, po Lovra...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 10.2.2010 14:27:11 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 14:53:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 15:31:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 15:33:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 10.2.2010 15:53:09
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jaz in sneg... http://www.youtube.com/watch?v=eim5jLlEPYI moram pa priznat, da mi je šofer avtobusa polepšal dan... se ata s kapco na glavi pripelje na bavarca, z busom, s katerim se greš vozit, ko si že zares želiš it rodit... pa me gospod z nasmehom pozdravi, pozdrav vrnem in grem dalje... pa se začne... pri vsakem speljevanju je šel zadnji konec busa en mičkan počez, pri konzorciju že spelje pa hit zabremza, ker za avtobusem teče mična gospa srednjih let, ji odpre vrata in reče: No, lepotica le hitro le hitro. ... gospa se nasmeji, zardi in nerodno poišče svoj zic, ima pa verjetno zdaj zaradi komplimenta neverjetno lepši dan... pa gremo dalje, pri aškrčevi čez cesto (v ježco po rožce v stožce) stopita dve mladenki, ko se naš ata šofer obesi na hupo, o jej... speljemo pač v stilu kot vedno do zdaj, malo počez in malo povprek... se pripeljemo do moje izstopne postaje, ata še med vožnjo odpre vrata v stilu: Iskači, ne možem da stanem. ... aa, s sopotnico, neko gospo upokojenko, se spogledava in se krepko oprimeva vsaka svoje štange, in čakava ali se bomo sploh ustavili... uf, k sreči sva lahko mirno izstopili in se odrsali vsaka svojo pot... skratka zunaj je cela štala in bljak... zdaj pa računi za poštimat in potem spet ven, po Lovra... zdej sem se pa nasmejala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 16:23:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 16:26:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 16:27:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.