metuljcek321
|
Mami prišla domov ... sem zelo vesela ... in princeski je prinesla novo trenerkico & majčko ter cortlih kanglico za pomladno/poletne radosti (al pa jo bova s snegom nafilali - tud OK) IZVIRNO SPOROČILO: anikabd metuljček - mogoče bi se pa dalo še kaj urediti, če bi šla tja osebno in še enkrat razložila vso situacijo. bom probala zrihtat še v februarju, ja možeku za fotko, Majuška Almera, mojček, uživajta v zimskih radostih - letos je teta Zima resnično radodarna s svojimi čari populis, kolk je pa Lara spala popoldne? 3jemi za vlažilec - ekola, pa je nov ljubimec pri hiši - dobr ga ponucajte! Sem hepi, k berem, da je njegovo delovanje že obrodilo sadove neboglasnica, hitr šibn nekaj strani nazaj na piškote - to je UKAZ (ne bo ti žal, I promise) Joj, džanika, grozno zveni tole z vročino non-stop. Držim pesti, da res pade čim prej in se stvari porihtajo! He, he, 3jmi, dobre prigode gospoda šoferja za začetek dneva - faca je, model, ni kaj - take dobrovoljce rabimo flower, vam je uspelo priti domov? zimska, zdaj naj pa pikec še en majčken počaka, da se umirijo razmere na cestah, potem pa ku-kuc na plano. In upam, da bo Lan kmalu spet back to normal. uživanje v romantiki ob kaminu - will do that later on ... samo še domov prideta moja dva ... ... which reminds me, da moram it še 1x dvorišče skidat, da bosta normalno pripeljala v garažo ... ajde, see ya, zimske deklce, grem jačat mišiče ...