Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 13:18:34
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Spet ta sneg Jaz sem ga že sita, ker nam ovira napredovanje in opremljanje stanovanja, ker se ful počasi suši Nincy, upam, da si rešla in da je vse vredu! Joj, ko berem te komentarje od sladkorne me je kar strah. Meni je rekla na zadnjem pregledu, da ga imam na meji, torej 7,7. Ampak moji kilogrami so baje ok, tudi malček ni nič večji, tako da... Ampak če bo zdaj na drugem pregledu pokazalo preveč mi dieta ne gine Ko, sm jaz prebrala ta jedilnik, ki ga je ena gor nalimala, me je kar minlo! Pa saj vem, če ne gre drugače ne gre. Samo je res tako bolj jesti Ma itak me vsaj po dojenju čaka kaj podobnega, ker sem že pred nosečnostjo imela neke probleme z intoleranco. Saj ne vem, če sm prav napisala Cojka, ne mislit, da sm kaj slabega mislila s tem ko sem se začudila, da greš v Švico. Prav občudujem te, da imaš "jajca". Mogoče sm bolj po sebi sodla, ko sm taki ziheraš, da me v verigah ne spraviš sedaj nekam daleč Čeprav ne dvomim, da ti bo ful odgovarjalo. Le spočij se! Mogo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 14:11:01
|
|
|
|
babyloverka
|
no očitno bom morala jutri v intersparu pogledat za modrce. upam da najdem kaj primernega. jaz pa komaj čakam na petek, imam pregled. pa da vidimo koliko je težek naš dečko, ker mi zadnjič ni dal tega podatka pa pojma nimam kak smo s kilažo.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:15:39
|
|
|
|
dacy
|
Jeiiiiii ... pa smo ga koncno dobili ... NAS NOVI HLADILNIK zdaj se bo pa starega lahko ven dalo pa se bo lahko zacelo preurejat in da nardimo plac za posteljico za naso bebo
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:29:02
|
|
|
|
Kepica83
|
Ojla! Nincy skoraj 200% sem da je tebi odtekla voda. Pa šment no, kako upate še imet spolne odnose?? Ko pa tak hitro pride do česa. Ajajaj. Da se uživat tudi brez prodiranja no . Upam da si šla k g. No kepica pa je danes imela grozne popadke od jutrega. Sem jih čutila samo v križu. Popoldan pa tudi bolečine v trebuhu. Sem bila pri svoji G po zelo dolgem času. Ju3 morem v MB na ctg. MV je 2cm. Mater kak hitro se ta hudič krajša. Ja nič bomo kaj več videli ju3. Dovolj že imam bolnic. Ju3 greva z dragim po voziček Jihaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dacy Jeiiiiii ... pa smo ga koncno dobili ... NAS NOVI HLADILNIK zdaj se bo pa starega lahko ven dalo pa se bo lahko zacelo preurejat in da nardimo plac za posteljico za naso bebo IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Ju3 greva z dragim po voziček Jihaaaaaaa
< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 10.2.2010 15:30:56 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:35:41
|
|
|
|
nejanejc
|
Super za hladilnik Pa kepica, super za vozicek! Mi bi ga tudi mogli kmalu dobit.... Upam, da bo res... Zraven bi mogla prit se blazina za dojenje :) To pa res cakam :) Se malo pa se gremo cjazit nazaj domov po snegecu... kako se vam zdi http://nakup.pikapolonica.com//fehn-igralna-blazina-s-trapezom-ladjica/1434614001998143461 a to se rabi al sem spet nekaj nasla kar sploh ne rabim? :) lepo se mejte babe ;-)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:38:43
|
|
|
|
Kepica83
|
nejanejc luštna zadevca pa mislim da kar priporočljiva.No jaz si jo bom kupila. No ne sebi, ampak bebici
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:40:11
|
|
|
|
dacy
|
kepica in cojka obema za vozicek . nejanejc meni se to zdi cist fajn stvarca ... jo bom jaz verjetno tud nabavla ... to je pa cist od posameznika odvisno kdo bo to imel in kdo ne in al je uporabno al ne kepica pa fajn porihtaj jutri na CTG, upam da bo vse ok in da ne bos rabla spet tam ostat
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 15:40:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 15:43:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:49:42
|
|
|
|
nejanejc
|
cojka, ja maš prav, sem slisala, da se veliko takih dribnarij dobi :) Ko vem, da me bojo kaj sprasevali....pa kaj naj prnesejo jst bi pa kar vse sama kupla :) sem tudi vrtiljak narocila tak, kot bi ga rada mela. Pa ta igralna blatina mi je tko lusna.... ma bom mogla najprej cunjice pogledat pol pa take "drobnarije" ja tiste, ki mate mš fajn se mejte na predavanjih :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kok ste spet načvekale. Jaz čist preveč zaostajam. Tako, da sploh nisem vsega prebrala (še). nejanejc tud jaz bi najraj kar vse sama kupila, samo je pa res, da ti potem ljudje lahko prinesejo stvari ki jih že imaš, čeprov načeloma nosijo oblekce. cojka ti kar pogumno v Švico. Tud jaz sem bila noseča ko sva šla v Mehiko, pa je 100x slabš kot Švica. Manj paničariš, boljše je. aprilski hrošček včeraj sem te videla in ti pomahala, pa si zgleda spregledala. Sej si imela roza pulover a ne?
< Sporočilo je popravil nax05 -- 10.2.2010 15:56:40 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 15:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj nosečke Joooj, kok gre men na sneg na živce Jaz bi sončeeeeeeeek Nincy: upam, da si se šla pokazat! Jaz bi verjetno že kar zvečer letela v bolnico! Kepica: saj vem, da je lahko tudi brez lepo, ampak midva se mu nikakor ne namerava odpovedati, je pa res, da jaz nimam nobenih problemov. Cojka: uživaj v Švici! Nejanejc: midva bova to dobila za darilo. Mi je že ena prijateljica v Ikei to kupila. Sem pa te igralne podloge gledala na Bolhi in sem videla, da nekdo prodaja še nerabljeno za 25€! Ne spomnim se več kaj vse ste pisale Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 16:01:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 16:02:44
|
|
|
|
dacy
|
tudi midva se ne odpoveva ... ampak zal je pac tak da pa ene se pa morajo odpovedat... Meni HB zaenkrat se cist pase... cojka res ja ... uzivaj v Svici ... ah ja ... pa spet ne bo kave
< Sporočilo je popravil dacy -- 10.2.2010 16:03:54 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 16:05:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka - jaz moram priznat, da mi itak sploh ni do tega . Ko pa se že lotiva zadeve , mi je pa prav fajn in mislim, da če ni prepovedano s strani G, da je fajn, če se partnerja čim večkrat sprostita in povežeta. Ja tud men se neki ne da, ampak midva imava itak prepovedano, tako da v vsakem primeru ne smeva, tudi če bi hotela. Mislim pa da če je dovoljeno, da je prov, da še vedno, ker se mi zdi, da bo pa porodu še manj časa in volje za to.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 16:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka nax - prav imaš . Sej če bom imela spet internet v apartmaju, vam bom itak smetila od daleč cojka bolš to, kot pa da boš zapravljala Prišparaj še kaj za naš šoping.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 16:14:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 16:19:53
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ojla punce Evo mene iz mesta sva se z eno majčico dobile na pijački in sva šle še malo v Leclarca kr majo kao baby teden, pa majo fulk ugodne zadeve. Vse lepo in prav nakar sva imeli na poti domov skoraj prometno , avtomobil ki je peljal na nasprotnem pasu je začelo zanašat po cesti in ta je začel leteti proti nama,....., sej nevem kak ampak vem sam da sem volan potegnila v desno da bi se ga ognila , nakar se je njegov avto le ustavil par cm od mojega. Srce mi je padlo v hlače in sem začela kr sem se ful vstrašla. No HB se ni nič zgodilo, ampak v tem vremenu jkaz negrem več za volan, kr sem dans vidla da ni nujno da ti grdo voziš lahk je sekunda in dans bi lahk bilo kritično za dve nosečnici, HB da tisti avto ni mel neke brzine. Pol pa pridem k mojemu v službo in mu povem in je rekel da me bo on sedaj vozil okoli. In sem že pomirjena. Nič pupe lep dan še naprej in vse ki ste na cesti, previdno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 16:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Wannabemommy: HB, da je vse ok!! Verjamem, da si jokala, jaz sem tudi zadnjič. Naju je isto zaneslo z avtom - sem se že videla v bolnici Sem pozabila pohvalit tvojo posteljico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 16:48:47
|
|
|
|
babyloverka
|
uh wannabemommy verjamem da ni bilo prijetno. glavno da je za tabo in da ni bilo hujšega. res ni pametno dosti vozit v takih razmerah kot so danes če le ni potrebno. glede je pa pri nama tak, da jaz včasih ful bi, včasih pa nikakor in moj več ne ve kaj naj si misli no dokler se dobro počutim bova, ko pa bodo kakšne bolečine ali kaj podobnega pa ne bova, ni vredno tvegat. čestitke za hladilnik in vozek. glede leclerca sem vidla da majo ful akcijo, bom jutri v bližini pa mi je lubi prepovedal da grem tja le zakaj
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 16:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Wannabemommy a imajo še velik bodijev na razpolago v Leclerku (če si mogoče kej gledala)?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 16:58:29
|
|
|
|
ema tiara
|
a ve katera če bo za veliko družino ta al naslednji mesec.odločba je bila 3.2.izdana
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 17:29:28
|
|
|
|
aprilski hrošček
|
Nax05 oprosti, oprosti in še enkrat oprosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Včeraj to nisem bila jaz, ker naju ni bilo na MŠ. ne vem če si prebrala sem bila včeraj 5 ur v zdravstvenem domu, kjer so mi delali obremenilni test za skladkorno, katero imam zdaj potrjeno. Sem prišla tako utrujena domov da sem se lahko samo ulegla in zaspala do 19h in me moj ni niti budil Pridem pa jutri pa če smreke padajo!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 10.2.2010 17:32:09
|
|
|
|
pupa*81
|
ha ha, jst bi pa skoz no sej tudi sem, dokler G ni prepovedala aprilski hrošček upam da ti skidajo jutri do večera, k ga je kar fajn nasulo ane v Lj ga baje pol tolk ni... no razen na cestah za bodije v Eleclercu pa tudi mene zanima kakšni so
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 10.2.2010 17:33:05 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?