|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
9.2.2010 18:10:17   
nhaya
Urshy a ET tud boli? Joj, sem misnla da je punkcija tist "najhujše"...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.2.2010 18:13:47   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Urshy a ET tud boli? Joj, sem misnla da je punkcija tist "najhujše"...

ET-ja ne čutiš.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.2.2010 18:17:53   
Urshy78
nene, nč ne boli user posted image mene boli po ET user posted image ampak mi je bil pa ET bolj neprijeten kot punkcija..saj vem, čudna sem user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.2.2010 19:08:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78
ampak mi je bil pa ET bolj neprijeten kot punkcija..saj vem, čudna sem user posted image user posted image

tud men...me je kr mal zapeklo...mah sej ne znam opisat...sva že dve čudni...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.2.2010 19:11:15   
jona klara
ivyy, urshy-bravo, ste na poti k težko pričakovanemu cilju, bo uspelo, ker mora
diana-tudi jaz ti svetujem, da prekineš s testi, ker te samo delajo negotovo, boš vidla v petek kaj bo.....upajmo na najboljše
loremi-upam, da se ti umiri in da ne bo kaj hujšega držim pesti zateuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.2.2010 19:17:56   
IVYY
dianauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj prosim te, lahko da je še vse v redu.
Ti priporočam, da počakaš do 12.2 in greš delat krvnega. Bom molila zate !!!

loremi, tudi nate mislim in boš videla, da se bo vse dobro končalo in bosta obe pikici pri tebi ostali.
Ena te že sedaj  pač malo heca in ti preizkuša živčkeuser posted image , kaj bo šele, ko bo prikukala na svet.user posted image

Urshy, ma nisi ti čudnauser posted image Ko sem bila prvič na punckiji je ena punca razlagala, kako sploh ni čutila punckije, transfer pa je bil ful boleč. Smo si pač različne.
Jaz vem, da bom sporščeno dihala in če bo bolelo pač bo, važno, da bosta pikici pri meni!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.2.2010 19:44:53   
Urshy78
ivyy, saj daleč od tega da bil transfer boleč. sam je blo na trenutke mičken neprijetno, ko sem čutila, kako mi "brska po moji notranjosti" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nisem bila sproščena, sem bila čisto trda, je bil MV čisto zaprt.

vse se da potrpeti, vse bi prenesla, samo da bi se mi to obrestovalo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.2.2010 21:53:20   
Rakica_80
user posted image

AKTUALNO  

Torek, 09.02.
Urshy78 - ET
HANYBANY - UZ

Sreda, 10.02.
nhaya - ET
Teja K. - punkcija
Selena78 - UZ

Četrtek, 11.02.
IVYY - ET
skuštrana suzi - punkcija

Petek, 12.02.
Barbara31 - UZ
BEBIII - UZ

Ponedeljek, 15.02.
vrtnica.m - UZ
TittyK - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Diana79 greje user posted image user posted image  test 12.02.
Urshy78 greje user posted image user posted image  test 24.02.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4. IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, začetek v marcu)
  • Teja K. (dr. Reš)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

user posted image   Diana79 (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 9.2.2010 21:54:00 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.2.2010 22:01:56   
Rakica_80
Dober večer lepe moje, upam, da ste dobrouser posted image  Sem vas na hitro prišla pozdravit, šibam se učit.....
Loremi, držim pestke, da bo vse OK, v to pa ne dvomim!!!!!
Nočkouser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.2.2010 22:19:07   
špica84
nocko vsem.jutri sem cel dan spet v sluzbi,to me pocas (ubija).komaj cakam da se to neha in da mi ne bo treba delat celodnevnih in nocnih user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.2.2010 22:43:35   
miklarom
nhaya - ET - da bi lepo sprejela svoje pikiceuser posted image
Teja K. - punkcija - čim manj bolečin in čim več lepih celicuser posted image
Selena78 - UZ - veliko foliklčkovuser posted image

SS -user posted image user posted image user posted image

IVYY - vauuuuuuu, kolk sem vesela zate lepo da imaš dva zarodka, to je super , ma bejba moja drži se mi in mislila bom nate na smučanju

mismis - hvala za lepo čestitko in tople besede, jaz tudi upam da se mi letos uresniči največja želja , skratka sploh pa za vse nas držim pesti, da bo letos naše leto in da vse postanemo srečkeuser posted image  in jih tudi srečno dočakamo

Urshy78 - lepo mi čuvaj svoji pikico in čez 14. dni javi lepooooooo novičko

Loremi - lubika moja kako si mi , je vse o.k. mislim nate, na tvoje bebike in RTM

Diana - ne obupaj prehitro, ti samo lepo počivaj, se čuvaj ne naprezaj in počakaj še na krvni test, pa ži včke do takrat na stran , mislim skos nate

sonček33 - hvala lubica moja, pa ti si res vse zapomniš, pa vedno spomniš name, kolk te mam jest radauser posted image
 BEBIII - hvala tudi tebi srce moje zlato , kolk jest mislim nate vsak dan, želim ti sedaj veliko sreče in fuul te imam radauser posted image

vse vas imam muuuuuuučo rada  user posted image

vsem žellim lepo in sladko noč, lepo pančkajte in kaj lepega sanjajte, tako kot bom jaz user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.2.2010 6:33:04   
Selena78
MIKLAROM hvala lepa za lepe želje. Foliklov je dosti, danes si dam stop inekcijo in v petek imam punkcijo. Upam, da bodo lepi. Še nekaj me zanima tiste, ki ste bile pri Rešu. Kaj, kdaj in koliko ste vzele proti bolečini. Hvala lepa.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.2.2010 7:35:28   
Rakica_80
user posted image

Dobro jutro vsem
Loremi, malo za spremembo, da se tudi jaz pokažem, da tako zgodaj vstajamuser posted image Kako si mi? Je kej boljše danes?

Sreda, 10.02.
nhaya - ET
Teja K. - punkcija
Selena78 - UZ
Punce lepo opraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selena78)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.2.2010 7:45:17   
IVYY
Dobro jutro drage moje,
za mano je dooooolga noč, me je ob treh zbudila huda bolečina v levem jajčniku, da sem se kar malo ustrašila.
Sem šla lulat pa je bilo potem malenkost boljše, a nikakor zaspat..pa skrbelo me je, ali je z mojimi dvemi zarodki vse v redu...ma saj vem, da je in da me bodo jutri pridno pričakaliuser posted image

Diana, kako si? Mislim nate in ti pošiljam pozitivne misliuser posted image

nhaya - srečno na ET in nestrpno čakam na super dobro novičkouser posted image user posted image
Teja K. - želim ti čimmanj bolečo punkcijo in dosti lepih celic
Selena78 - srečno na UZ

skuštrana suzi - jutri pa se midve mogoče vidiva, sicer jaz pridem šele za 11. uro na ET.
Bom pa vseeno vpršala, v "čakalnici" za punkcijo, če je katera Suziuser posted image
SREČNO!!!!

Urshy, kako pa kaj ti? Si lepo spala s tvojimi dvemi pikicami? Ko pomislim, da bom tudi jutri zvečer jaz na tvojem mestu, mi je prijento pri srcu.
Si me prav pomirila s tisto 11. uro, tako da mi danes ni treba sester po telefonu gnjavit.
A ja, kako pa se odločijo, koliko zarodkov ti vstavijo? Tu berem, da skoraj vsaki vstavijo 2, verjetno, da se vsaj eden ziher prime.

Miklarom, uživajta z dragim na dopustu! A si dobila slike? Moram jih še Bebiii poslat, ker ona je ta glavna na parih slikahuser posted image

(odgovor članu Selena78)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.2.2010 7:49:00   
metuljci
dobro jutro po zelo dolgem času.

malo se vam oglašam, čeprav vas redno spremljam.
sem bila prejšnji teden na razgovoru in so ti moji zanimivi jajčniki en velik problem, tako, da smo se odločili da probamo naslednjič s postopkom IVM, če ne bo ratalo pa me čaka laparo zaradi pco user posted image

držim pesti za vas vse, da čimprej dočakate svoje sončke z čimmanj "matranja" user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.2.2010 8:09:54   
loremi
Dobro jutro!

Ma jst nisem nič kaj boljše, še karimam krvavkaste izcedke in me vsakič sprot, ko jih čutim in vidim na hlačkah, stiska pri srcu. user posted image

Bebiii hvala za kavico in dobre želje, hvala tudi miklarom (love you too) in ostalim!

Vsem želim vso srečo in lep spet malo zasnežen dan!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.2.2010 8:55:55   
diana79

samo da javim,danes počutim boljše kot včeraj!z možem sva odločila da ne bova več teste delala,ampak počakava  na krvno!danes sem čist pomirjena kaj bo bo!aja tiste izcedke od včerj ni več,oz je bilo tako malo da lakho bi spregledala če ne bi bila pozorna!

ivyy:veš da z tvojim pikicama vse ok!jaz o tem ne dvomim

hvala za podpora vsem ki mislite name!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.2.2010 9:12:15   
Anonimen

Se kar podpišem pod tole!!

ivyy, držim pesti zate, da bi te jutri počakala dve čudoviti blastocisti!! user posted image user posted image user posted image user posted image Boš danes še kaj klicala v laboratorij? Kar se tiče števila zarodkov je baje odvisno od starosti ženske (tako meni pravi dr. D), ampak jaz tega ne verjamem.  Ker pri meni je rekel, da bo 100% eden, ker sem tako mlada, pa sem potem govorila s parimi enako starimi, pa so jima vstavili po 2.

loremi, držim pesti tudi zate!! Ful!! user posted image user posted image Naj te mulčka nehata zafrkavat!

diana, jaz še vedno vrjamem, da je včerajšnji test pokazal narobe!! Kdaj imaš krvnega? V petek?

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
10.2.2010 9:21:25   
IVYY
suzi,  ne bom klicala danes v laboratorij, grem jutri gor in upam na najboljšeuser posted image
vsaj ena od dveh me bo pa ja pričakala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.2.2010 9:54:13   
miklarom
IVYY - ja sem dobila slike thanksuser posted image , ja naša BEBIII je res glavna na parih slikah, prava faca je onauser posted image , tebe pa bojo jutri kar obe počakale nič bat in že danes držim pesti zate

Loremi - naj se ti čimprej umirijo ti izcedki, in naj te nehata mala dva hecat, sej bo vse o.k. držim pestke zate

Diana - lepo, da se ti je umirilo, ti kar lepo počakaj do testka, da bo vse sigurno , in vem da tudi bo

BEBIII - thanks za kavicouser posted image  to pa nekaj zate malo sladkega user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.2.2010 10:04:57   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tudi je podpišem pod tole. dobro opravite user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.2.2010 10:23:24   
Urshy78
ivyy, spala sem pa bolj slabo. celo noč sem mislila na svoji pikici in probala čim več ležati na desnem boku, ker je baje tako najbolje. in čim sem se obrnila na trebuh sem se bala, da jih nisem speštala user posted image user posted image drugače pa res lep občutek, če pomisilš na to, da obstaja možnost, da v tebi nastaja novo življenje.
se velikokrat pobožam po trebuhu in pikicama govorim, da naj ostana z mano. res. občutek je lep.

sicer boš pa jutri to lahko sama doživela in tudi ti opisala svoje občutke. že komaj čakaš,  a ne user posted image zdaj pa še sploh, ker veš, da te čakata dve pikici. si imela pa res super rezultat glede na to, da si imela "samo" tri oplojene celice.

glede tega kdaj ti vstavijo dva zarodka: ponavadi vstavijo blastocisto in morulo. tako obstaja več možnosti, da se vsaj ena obdrži. če ostane še kakšna blastocista jo zamzrnejo, morul pa kot vem ne zamrznejo. če se motim, naj me katera popravi.

lep dan želim vsem user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.2.2010 10:25:04   
Urshy78
diana, super da se bolje počutiš. še malo pa bo petek. držim pesti da bo vse ok user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.2.2010 10:52:10   
diana79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.2.2010 12:18:08   
Teja K.
Pozdravček vsem, ki ste za nas dane sdržale pesti. Punkcija je za mano :) Bila je malce boleča, kar sem itak vedela user posted image Pa saj sem tu...bolečina kot bi dobila user posted image
Pridelali smo 13 jajčec, v ponedeljek pa transfer. Se mi še kdo pridruži na ET v ponedeljek pri Rešu??

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.