|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
10.2.2010 12:28:38   
Urshy78
Teja, pa je punkcija za tabo user posted image 13 celic?? waw, super rezultat, bravo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 976
10.2.2010 12:32:28   
Teja K.
HVALA, tudi jaz sem vesela..žal je bilo foliklov veliko, a so bili prazni user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 977
10.2.2010 12:43:30   
Rakica_80
Ciao Teja K.user posted image
Bravo za 13 celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je res veliko številouser posted image
Žal jaz še nimam ETuser posted image sem še na začetku....katero terapijo pa si imela in koliko enot?
Sem ti poslala ZS, nevem če si videlauser posted image

Urshy78, kako se počutišuser posted image
IVYY, jutri pa boš že dvojna mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mikla, hvala ti srce moje, če verjameš ali ne lih žrem čikoladouser posted image Lepo se imej na smučanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.2.2010 12:46:10   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

suzi,  ne bom klicala danes v laboratorij, grem jutri gor in upam na najboljšeuser posted image
vsaj ena od dveh me bo pa ja pričakala user posted image

Ma kaj upaš, seveda da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In tebi bojo dve vstavili ne samo enouser posted image user posted image tralalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.2.2010 12:59:26   
Rakica_80
MISMISUUUUUUUUUUUUUUUU, MA KJE SIIIIIII, PRAV TE POGREŠAM TUKIuser posted image user posted image user posted image

Kdaj imaš ET???

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.2.2010 13:14:31   
IVYY
TejaK, čestitke za 13 celic !!!! user posted image user posted image user posted image Ti zdaj kar lepo počivaj do ET.

Diana79,sem vesela, da si dobre volje. Bodi močna in pozitivno misliuser posted image user posted image user posted image

Urshy moja, nič se ne boj, ne moreš jih pomečkati, a vem, kaj mislišuser posted image . Koliko dni pa boš na bolniški zdaj po ET? Vem, da nam pripadajo 3 dnevi, a meni se to zdi nekam malo ?!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.2.2010 13:18:53   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY
Koliko dni pa boš na bolniški zdaj po ET? Vem, da nam pripadajo 3 dnevi, a meni se to zdi nekam malo ?!

IVYY, res je da ti pripadajo 3 dnevi, ampak je odvisno od osebnega zdravnika kok ti dodatno še napiše...jaz sem še vedno doma. od punkcije dalje (16.10.).user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.2.2010 13:24:59   
IVYY

BEBIII...ma ti me vedno spraviš gor, e kaj bi jaz brez tebe user posted image . Si dobila slike na mail? Sem ti jih danes poslala.

pa še kakšen čokoladen piškotek bi ti pasal, a ne? Joj, koliko sem jaz požrla sladkarij, ko sem se učilauser posted image

user posted image

[link=http://www.picturesanimations.com/hearts/0/0-hart-dolfijnen.gif][/link]

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.2.2010 13:27:32   
IVYY
Fargesia, superca ! Tako se dela ! Jaz bom verjetno še kar cel naslednji teden doma, si ne predstavljam, da grem delat. Ma saj ne delam nič kaj težkega, delam v pisarni, samo me mučijo stopnice, ki jih morem prehodit do pisarne (sem v tretjem nadstropju in ni dvigala v stavbi).
Če se pa sedaj ne bomo razvajale, kdaj se bomo.user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.2.2010 13:34:32   
Anonimen
teja, čestitke za 13 celic!!user posted image user posted image user posted image user posted image   To je ful, ti nima bit kaj hudo!!

ivyy, jaz bom doma samo tiste 3 dni po transferju - itak imam transfer v torek, se pravi, da imam do petka bolniško (3 dni), potem je pa itak še vikend. user posted image Uf, me je kar zmrazilo, ko sem napisala, da bom doma po transferju - upam, da res!! user posted image user posted image user posted image user posted image (bom kar sama seb nalimala par pikapokic za srečo). user posted image

Evo, jaz sem naredila v službi vse za nazaj za te dni k me ni bilo in še malo za naprej. Tako, da šibam domov - če bom prišla, ker nas je čisto zamedlo.  user posted image

(odgovor članu IVYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
10.2.2010 13:57:34   
HANYBANY
Zdravo punce!
Jst sm mela včer uz, tako da danes štartam z Menopurjem (čeprov sm mela najprej napisan Gonaluser posted image )

Urshy, čestitke za dve pikici, pa mislim da sem te vidla na oddelku ko si čakala (a maš temne lase pa očala?)

Še eno bedasto vprašanjeuser posted image user posted image user posted image Ali naj bi se Suprefact pa Menopur dajal ob istem času??? Sej si mislim da najbrž se ampak moram vseeno prašat da mam potrditev user posted image

Naslednji UZ mam 19.2
lep zasnežen pozdravček vsem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.2.2010 14:08:31   
Urshy78
moje počutje je ok, me pa na trenutke špikne v jajčnikih, včasih bolj, včasih manj, sploh ko vstanem so bolečine močnejše, hujšega pa ni.

ivyy, po ET ti pripada 3 dni bolniške, potem je pa odvisno kako se zmeniš s svojo osebno zdravnico, pa tudi odvisno je kakšno delo opravljaš. jaz sem se z zdravnico zmenila da imam bolniško še do petka, potem je pa itak še dva dni vikenda, v ponedeljek pa veselo na delo.
saj boš sama videla kako se boš počutila.

Bebii, ti se kar veselo baši s čokolado, naj ti tekne user posted image user posted image user posted image user posted image

suzy, tako se govori, da BOŠ imela ET, to so taprave besede user posted image user posted image user posted image naj še par pikic pokic od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa svoj podpis si večkrat preberi, pa bo user posted image

hany bany, možno da sva se videle, samo nisi gledala tapravo, sem blond pa brez očal user posted image user posted image user posted image včeraj sem bila najprej tam ob 9 da sem zvedela če imam sploh ET, potem sem pa nazaj prišla ob 11.
upam da boš lepo reagirala ne Menopur.

tudi jaz vam pošiljam snežen pozdravček, čeprav..jaz imam tega snega za letos čez glavo zadosti user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.2.2010 14:20:59   
BarbiG
Diana, lepo, da si se umirila, bo tudi za tvojauser posted image bolje, če bo mamica mirna. Drgač pa držim fejst močno pesti zate za v petek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.2.2010 14:44:40   
HANYBANY
hany bany, možno da sva se videle, samo nisi gledala tapravo, sem blond pa brez očal user posted image user posted image user posted image včeraj sem bila najprej tam ob 9 da sem zvedela če imam sploh ET, potem sem pa nazaj prišla ob 11.
upam da boš lepo reagirala ne Menopur.

hijou, to pa še bolj falit ne bi mogla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.2.2010 15:19:19   
aqua77
Pozdravček vsem,

vidim da veselo čvekate!! Moram it malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem.

Ljubčki in objemčki za vse...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.2.2010 15:21:04   
Urshy78
o aqui moja, kako lepo te je spet brati tukaj user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.2.2010 17:10:51   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček vsem,

vidim da veselo čvekate!! Moram it malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem.

Ljubčki in objemčki za vse...

ŽEEEENOOOO , PA KJEEE SI TI MENIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dej javi se kej nouser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.2.2010 17:28:24   
nhaya
Hej..evo mene..no, pri meni se že grejeta dve pikici..Test imam pa 24.2...upam še naprej na najboljše..

TejaK čestitke za 13 celic..lepa številkauser posted image ..upam, da te v ponedeljek pričakajo lepe novice..

Ivyy tebi pa srečno za jutri...naj še tebi male pikice polepšajo dan..

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.2.2010 18:06:43   
IVYY
nhaya, hvala in lepo grej tvoji dve pikici in držim pesti za debel plus 24.2
jaz pa sem že malo nestrpna za jutri, ne morem dočakatuser posted image

suzi, tako se govori !!! ET bo in pika !!!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.2.2010 18:10:10   
IVYY
hanybany, ja menopur in suprefact si daješ ob istem času

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.2.2010 18:26:36   
HANYBANY
IVYY hvala za odgovor, mam zdej potrditev pa sm bl mirna user posted image ,pa SREČNO JUTRI, držim pestke
nhaya čestitam za pikici, le čuvaj jih 24. pa itak en veeeeeliiiik plusekuser posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.2.2010 18:48:45   
Urshy78
nhaya, super, zdaj pa čuval lepo pikici. bova pa obe trepetali 24.2. user posted image

ivyy, lepo jutri sprejmi tvoji pikici in tudi ti jih skrbno čuvaj

suzy, tebi pa jutri želim čim manj bolečo punkcijo in čimveč celic. srečno!!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.2.2010 18:55:06   
jona klara
user posted image user posted image user posted image urshy-imaš email, sicer pa čuvaj na svoji dve pikici, počivaj
suzy-srečno jutri, držim pesti
loremi-tudi nate mislim, upam da si bolje, ter da se vse konča tako kot se mora, pozitivno seveda, bodi močna
diana-tudi na te mislim, srečno v petek, do takrat pa bodi mirna kilikor se le dauser posted image user posted image user posted image user posted image vsem želim lepe, zdrave bebice

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.2.2010 18:57:41   
jona klara
špica-konzilij je že bil, čakajmo na pošto kdaj bo prispela k nama....user posted image user posted image user posted image user posted image
teja- 13 celic, pa saj to je neverjetno, lep izid, držim pesti, da se jih čimveč oplodi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.2.2010 20:34:51   
IVYY

LAHKO NOČ VSEM...SLADKE SANJE

user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

KOLKI
čipka

(odgovarjajo tiste, ki so široko povejale svoje dojenčke) Koliko časa ste široko povejale svoje dojenčke?

par tednov (27%)

1 mesec (18%)

2 meseca (16%)

3 mesece (25%)

4 mesece (8%)

več kot 5 mesecev (6%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!