Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 12:28:38
|
|
|
|
Urshy78
|
Teja, pa je punkcija za tabo 13 celic?? waw, super rezultat, bravo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 12:32:28
|
|
|
|
Teja K.
|
HVALA, tudi jaz sem vesela..žal je bilo foliklov veliko, a so bili prazni
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 12:43:30
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ciao Teja K. Bravo za 13 celic to pa je res veliko število Žal jaz še nimam ET sem še na začetku....katero terapijo pa si imela in koliko enot? Sem ti poslala ZS, nevem če si videla Urshy78, kako se počutiš IVYY, jutri pa boš že dvojna mami Mikla, hvala ti srce moje, če verjameš ali ne lih žrem čikolado Lepo se imej na smučanju
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 12:46:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY suzi, ne bom klicala danes v laboratorij, grem jutri gor in upam na najboljše vsaj ena od dveh me bo pa ja pričakala Ma kaj upaš, seveda da bo In tebi bojo dve vstavili ne samo eno tralala
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 12:59:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
MISMISUUUUUUUUUUUUUUUU, MA KJE SIIIIIII, PRAV TE POGREŠAM TUKI Kdaj imaš ET???
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 13:14:31
|
|
|
|
IVYY
|
TejaK, čestitke za 13 celic !!!! Ti zdaj kar lepo počivaj do ET. Diana79,sem vesela, da si dobre volje. Bodi močna in pozitivno misli Urshy moja, nič se ne boj, ne moreš jih pomečkati, a vem, kaj misliš . Koliko dni pa boš na bolniški zdaj po ET? Vem, da nam pripadajo 3 dnevi, a meni se to zdi nekam malo ?!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 13:18:53
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY Koliko dni pa boš na bolniški zdaj po ET? Vem, da nam pripadajo 3 dnevi, a meni se to zdi nekam malo ?! IVYY, res je da ti pripadajo 3 dnevi, ampak je odvisno od osebnega zdravnika kok ti dodatno še napiše...jaz sem še vedno doma. od punkcije dalje (16.10.).
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 13:24:59
|
|
|
|
IVYY
|
BEBIII...ma ti me vedno spraviš gor, e kaj bi jaz brez tebe . Si dobila slike na mail? Sem ti jih danes poslala. pa še kakšen čokoladen piškotek bi ti pasal, a ne? Joj, koliko sem jaz požrla sladkarij, ko sem se učila [link=http://www.picturesanimations.com/hearts/0/0-hart-dolfijnen.gif][/link]
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 13:27:32
|
|
|
|
IVYY
|
Fargesia, superca ! Tako se dela ! Jaz bom verjetno še kar cel naslednji teden doma, si ne predstavljam, da grem delat. Ma saj ne delam nič kaj težkega, delam v pisarni, samo me mučijo stopnice, ki jih morem prehodit do pisarne (sem v tretjem nadstropju in ni dvigala v stavbi). Če se pa sedaj ne bomo razvajale, kdaj se bomo.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 13:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
teja, čestitke za 13 celic!! To je ful, ti nima bit kaj hudo!! ivyy, jaz bom doma samo tiste 3 dni po transferju - itak imam transfer v torek, se pravi, da imam do petka bolniško (3 dni), potem je pa itak še vikend. Uf, me je kar zmrazilo, ko sem napisala, da bom doma po transferju - upam, da res!! (bom kar sama seb nalimala par pikapokic za srečo). Evo, jaz sem naredila v službi vse za nazaj za te dni k me ni bilo in še malo za naprej. Tako, da šibam domov - če bom prišla, ker nas je čisto zamedlo.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 13:57:34
|
|
|
|
HANYBANY
|
Zdravo punce! Jst sm mela včer uz, tako da danes štartam z Menopurjem (čeprov sm mela najprej napisan Gonal ) Urshy, čestitke za dve pikici, pa mislim da sem te vidla na oddelku ko si čakala (a maš temne lase pa očala?) Še eno bedasto vprašanje Ali naj bi se Suprefact pa Menopur dajal ob istem času??? Sej si mislim da najbrž se ampak moram vseeno prašat da mam potrditev Naslednji UZ mam 19.2 lep zasnežen pozdravček vsem!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 14:08:31
|
|
|
|
Urshy78
|
moje počutje je ok, me pa na trenutke špikne v jajčnikih, včasih bolj, včasih manj, sploh ko vstanem so bolečine močnejše, hujšega pa ni. ivyy, po ET ti pripada 3 dni bolniške, potem je pa odvisno kako se zmeniš s svojo osebno zdravnico, pa tudi odvisno je kakšno delo opravljaš. jaz sem se z zdravnico zmenila da imam bolniško še do petka, potem je pa itak še dva dni vikenda, v ponedeljek pa veselo na delo. saj boš sama videla kako se boš počutila. Bebii, ti se kar veselo baši s čokolado, naj ti tekne suzy, tako se govori, da BOŠ imela ET, to so taprave besede naj še par pikic pokic od mene pa svoj podpis si večkrat preberi, pa bo hany bany, možno da sva se videle, samo nisi gledala tapravo, sem blond pa brez očal včeraj sem bila najprej tam ob 9 da sem zvedela če imam sploh ET, potem sem pa nazaj prišla ob 11. upam da boš lepo reagirala ne Menopur. tudi jaz vam pošiljam snežen pozdravček, čeprav..jaz imam tega snega za letos čez glavo zadosti
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 14:20:59
|
|
|
|
BarbiG
|
Diana, lepo, da si se umirila, bo tudi za tvoja bolje, če bo mamica mirna. Drgač pa držim fejst močno pesti zate za v petek.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 14:44:40
|
|
|
|
HANYBANY
|
hany bany, možno da sva se videle, samo nisi gledala tapravo, sem blond pa brez očal user posted image user posted image user posted image včeraj sem bila najprej tam ob 9 da sem zvedela če imam sploh ET, potem sem pa nazaj prišla ob 11. upam da boš lepo reagirala ne Menopur. hijou, to pa še bolj falit ne bi mogla
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 15:19:19
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček vsem, vidim da veselo čvekate!! Moram it malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem. Ljubčki in objemčki za vse...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 15:21:04
|
|
|
|
Urshy78
|
o aqui moja, kako lepo te je spet brati tukaj
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 17:10:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček vsem, vidim da veselo čvekate!! Moram it malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem. Ljubčki in objemčki za vse... ŽEEEENOOOO , PA KJEEE SI TI MENIII Dej javi se kej no
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 17:28:24
|
|
|
|
nhaya
|
Hej..evo mene..no, pri meni se že grejeta dve pikici..Test imam pa 24.2...upam še naprej na najboljše.. TejaK čestitke za 13 celic..lepa številka ..upam, da te v ponedeljek pričakajo lepe novice.. Ivyy tebi pa srečno za jutri...naj še tebi male pikice polepšajo dan..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 18:06:43
|
|
|
|
IVYY
|
nhaya, hvala in lepo grej tvoji dve pikici in držim pesti za debel plus 24.2 jaz pa sem že malo nestrpna za jutri, ne morem dočakat suzi, tako se govori !!! ET bo in pika !!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 18:10:10
|
|
|
|
IVYY
|
hanybany, ja menopur in suprefact si daješ ob istem času
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 18:26:36
|
|
|
|
HANYBANY
|
IVYY hvala za odgovor, mam zdej potrditev pa sm bl mirna ,pa SREČNO JUTRI, držim pestke nhaya čestitam za pikici, le čuvaj jih 24. pa itak en veeeeeliiiik plusek
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 18:48:45
|
|
|
|
Urshy78
|
nhaya, super, zdaj pa čuval lepo pikici. bova pa obe trepetali 24.2. ivyy, lepo jutri sprejmi tvoji pikici in tudi ti jih skrbno čuvaj suzy, tebi pa jutri želim čim manj bolečo punkcijo in čimveč celic. srečno!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 18:55:06
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-imaš email, sicer pa čuvaj na svoji dve pikici, počivaj suzy-srečno jutri, držim pesti loremi-tudi nate mislim, upam da si bolje, ter da se vse konča tako kot se mora, pozitivno seveda, bodi močna diana-tudi na te mislim, srečno v petek, do takrat pa bodi mirna kilikor se le da vsem želim lepe, zdrave bebice
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 18:57:41
|
|
|
|
jona klara
|
špica-konzilij je že bil, čakajmo na pošto kdaj bo prispela k nama.... teja- 13 celic, pa saj to je neverjetno, lep izid, držim pesti, da se jih čimveč oplodi
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 10.2.2010 20:34:51
|
|
|
|
IVYY
|
LAHKO NOČ VSEM...SLADKE SANJE
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
KOLKIčipka(odgovarjajo tiste, ki so široko povejale svoje dojenčke)
Koliko časa ste široko povejale svoje dojenčke?par tednov (
27%)
1 mesec (
18%)
2 meseca (
16%)
3 mesece (
25%)
4 mesece (
8%)
več kot 5 mesecev (
6%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!