špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nek raport nosečniški sem vidla da je potreben. ..no...brez zamere,ampak bom trenutno prilepla kr post ki sem ga prej na marčevkah napisala... Lep praznični pozdravček! Mene so včeraj spustili iz P domov počivat, zato samo na kratko, ker mi lubi trenutno ne pusti bit za računalnikom, prenosnik pa nekaj šteka! Nisem brala nič za nazaj, menda pa vas je lina malo obvestila in sem prepričana da je bla tud kaka pikapoka zame! in za mojga ...HVALA! VSEM! Mat. vrat je že ful zmehčan, 1cm odprt... plodovnice je še kr dovolj , je ok...malecki bi pa lahko bil malo bolj konkreten , pa bo zgleda pizdek mali po meni...ipo preiskavah krvi in urina je kolko tolko ok,tKO DA SEM LAHKO ŠLA DOMOV STREOGO POČIVAT IN ČAKAT...SEM PA PREVENTIVNO VSEENO DOBILA MANJŠO DOZO INEKCIJ ZA RAZVOj pljučk ..ups nisem se hotla dret ...tako da bi moralo bit daj ok, tudi če pohitiva...je pa baje tak da lahko takoj preseneti, lahko pa čakava dan žena No, bomo videli, počutim se pa drugače zelo slabo, še nahodna sem...pa malo me živčki dajejo pa saj bo... se javim kaj kasneje, če usposobimo prenosnik. lepo bodite A si bila v P? Zakaj pa? A moram k marčevkam vohunit? No, zdaj sta z malim prešla kritično obdobje, če smem tako reči Kar mirno in pogumno, nič bit živčna, mislim nate Ni treba vohunit, ne... sem bla res grda, da nisem še tu lepo napisala...no pa saj v petek tud njim nisem...me jek olegica z istega foruma zatožla Ja sem mela redni pregled v petek in mi je dal kr napotnico za P...zmehčan vrat, pa pa mooj streptokok, pa odpiranje pa slabo počutje, pa nahod, preveč vsega je rekel, naj preverijo otročka...pa sem seveda ubogala in ostala noter na čekiranju do nedelje. dalje pa veste. sem se pa zdaj umirila, ker vem da bo ok... malo če še na teži dobiva, če ne pa bo tudi moralo pač štimat. upam na najboljše še vsaj kak teden. O, Čmrlika, še malo in ne boš več kinderjajček Le glej, da mi boš poslala sms, ko se mali rodi!!!
|