špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! otroka sta po dolgem času spet v vrtcu.Tilen je bil tako vesel svoje Ane-vzgojiteljice,se ji je tako lepo posmejal in dobesedno vrgel v naročje .Sem pa zvedela,da gre Ana čez 14 dni v drugo skupino,k Tilnu pa pride ena s porodniške.Pa tako se je navadil svoje Ane Saj verjetno nova tudi ni slaba,ne morem jo kar obsojati.Je pa res,da nad pomočnico ni tako navdušen.Njej se nikoli ne posmeji,ker je tudi sama preveč resna . Upam, da bo ta, ki pride s porodniške enako fajn kot njegova Ana. Sem pa dobila položnico za 1 mesec rezervacije vrtca 6 eur +potrdilo od P je bilo 10 eur,pa mi je še vedno ostalo 15 eur Glavno, da si kljub hudičevo dragemu potrdilu še vedno v plusu Midva morava pa obvezno čimprej prodati avto,ker menjalnik in sklopka sta že zelo slaba.Jaz to ne mislim več popravljati.Vinjeto imam kar v denarnici-jo šparam za drug avto,tako da se sedaj naokoli vozim,nič po avtocestah. Ob tvojih prodajalskih sposobnostih se ga bosta mimogrede znebila Midva zdaj čakava nov avto in je tudi karavan brez vinjete, zato zame AC odpadejo - moj mi je zdaj za v službo speljal fabio. Jana...potem je tvoj tako kot moj.Rabi en športni avto pri hiši.Saj sem tudi jaz navdušena nad njim,saj sem prej imela eno športno hondo vso v spojlerjih,sem se zelo težko ločila od nje;samo sedaj pa prisegam na udobje-EMŠO .Imam rada,da ko stopim na gas,da skoči,ampak da se tudi udobno pelje. HONDAAAAAAAAAAAA Ahhhhhhhhhh, moja hondica še vedno stoji v garaži - in čaka, da postane odltimer Suzy...hvala za slikice.Res so luštne kepice.Samo smo se odločili,da bomo psa nabavili spomladi,ko bo že toplo,ker ga bomo imeli zunaj in ga ne mislim sedaj mučiti na mrazu,čeprav imamo oreng pesjak narejen. Špelin@...pozdravite se .Tudi jaz sem že sita teh bolezni.Čakam kaj bosta ta teden spet navlekla domov Meni se je pa oko zagnojilo.Še dobro,da em zadnjič dobila Tobrex kapljice Uf, jaz moram naslednjič pri P reči za ene kapljice, da jih bom imela v zalogi, sem zadnjič hitro ukrepala, ker sem imela ene doma in sploh ni bilo treba do P Sem pa danes že zaslužila 50 eur,ko sem prodala traktor od Nejca,ker samo visi v garaži.Pravi,da bi rad imel skiro.saj bo kmalu rojstni dan Ej, ti boš celo bajto razprodala
|