Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.2.2010 16:38:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
zinchy - čestiitam!! Eno veliko pikopoko, da poteka vse brez večjih problemov! ninchy - jaz tudi do 8. meseca nisem hodila več kot 1x ponoči na wc. Sedaj mi uspe v 15 minutah iti 5x. Ne hecam se ! Pa vse me boli. Oh in sploh, hehe. Ampak se bo na koncu vse obrestovalo. Jaz kar ne moram verjeti, da imam do konca samo še 6 tednov . bostina - Žal res hodimo sem večinoma samo nosečke in mamice . Ampak saj lahko še o čemerkol drugem govorimo tudi. Samo temo je treba najti. Tebi tudi dam to veliko pikopoko, pa upam, da ti kaj pomaga v prihodnjem mesecu!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.2.2010 16:51:15
|
|
|
|
emibu
|
sa5i-glede učenja sočustvujem tut mene kjr glava zaboli ko vidim knjige wc-jst grem enkrat na noč na wc pa sem v 25 tednu... oh zvezdica fino ti je jst bi tut že šla rodddiiiit pa mam še 15 tednov do konca ah..saj bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.2.2010 17:37:14
|
|
|
|
egleria
|
emibu boš vidla kk se ti bo šele zadnji mesec vlekel.. sam men se zdej zdi da je cela nosečnost šla ful prehitro mimo.. jaz sem se tak fajn počutla s trebuščkom.. pa čeprav sem komaj čakala da rodim..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.2.2010 19:16:14
|
|
|
|
emibu
|
ja sej men je tut fino ko čutim brcike pa use to sam še lepš pa bo ko ga bom lahko objelaa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.2.2010 19:18:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
Pri meni je pa tako, da bom bistveno bolj mirna, ko jo bom imela v rokah. Ker tako jo bom videla in bom vedla da je vse ok, da ji nič ne manjka. Sedaj, je pa ne vidim in me po malem skrbi, da bi kaj spregledala ali karkoli. Oziroma, da ne bom preveč pozorna če bo manj aktivna. Saj vem, da ne smem tako misliti, pa vseeno. Pa še, da njen obrazek vidim. Joj komaj čakam .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.2.2010 20:11:43
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
Zinchy- cestitam!!! ...dejte se kako temo dobro odprt
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.2.2010 20:14:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
Hmmm.. Še vedno razmišljam
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.2.2010 20:23:32
|
|
|
|
Tincy90
|
Zinchy čestitke tudi od mene in čim lepšo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 6:15:20
|
|
|
|
egleria
|
itak da je neki najlepšega pikico objet.. sam tud nosečnost sama po sebi je ena najlepših stvari v življenju.. js sm se komi navadla da nimam več nič v trebuščku.. mi je bil prav čuden občutek - nič več brcik kr prazno neki vse.. po drugi strani sem pa bla vesela da mam v naročju takega sončka..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 9:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce se opravičujem ker sem anonimna vendar bi zaenkrat rada še ostala neprepoznavna!! zanima me samo eno in to je če je imela katera od vas vnetje v spodnjem predelu in kako ste to odpravile. za seboj imam že en porod pa sem imela vnetje in so rekli naj si to sproti zdravim vendar nihče ni rekel kako??? vprašati sem pa pozabila hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 9:58:26
|
|
|
|
MEGi20
|
Pozdravljenje. Naj se pofočkam... pri 19 letih sem rodila prvega (fantka ) zdj se pa trudimo pa trudimo a ne rata...Dec. 2009 sem imela SS ... zdej smo v 2krogu,ker naju je 05.02. presenetila (teta s Krvavca) - je bil dragi tako jezen,ker si želi, da končno zagledava in da bo on dobil punčko... Kak recept kako bi nama uspelo?? No grem naprej delati zvečer pa spet v boje-od danes naprej si opazujem tudi MV in merim T...ima katera kake izkušnje?? Aja pa punce z Dolenjskega konca lahko bi se dobile na kaki kavici FSM
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 10:02:08
|
|
|
|
egleria
|
anonimna neprepoznavna si lahko tudi če si nadeneš kakšno drugo ime (vzdevek). tukaj se itak večina punc med sabo ne pozna osebno. glede vnetja: lahko greš v lekarno pa kupiš Canesten, lahko tudi kakšno intimno milo. drugače pa si tudi nekatere pomagajo z domačimi zdravili, npr. navaden jogurt. pa čimveč umivat, uporabljat bombažno spodnje perilo...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 10:05:21
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Pozdravljenje. Naj se pofočkam... pri 19 letih sem rodila prvega (fantka ) zdj se pa trudimo pa trudimo a ne rata...Dec. 2009 sem imela SS ... zdej smo v 2krogu,ker naju je 05.02. presenetila (teta s Krvavca) - je bil dragi tako jezen,ker si želi, da končno zagledava in da bo on dobil punčko... Kak recept kako bi nama uspelo?? No grem naprej delati zvečer pa spet v boje-od danes naprej si opazujem tudi MV in merim T...ima katera kake izkušnje?? Aja pa punce z Dolenjskega konca lahko bi se dobile na kaki kavici FSM odmisli bebico, pa sexat zarad užitka ne zato ker delata bebico. psiha lahko fejst vpliva na to da ne zanosiš tak hitro. čist se moreta oba sprostit pa bo.. kaj pa če bo ratal fantek? realnega recepta za določitev spola ni..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 10:43:48
|
|
|
|
MEGi20
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria odmisli bebico, pa sexat zarad užitka ne zato ker delata bebico. psiha lahko fejst vpliva na to da ne zanosiš tak hitro. čist se moreta oba sprostit pa bo.. kaj pa če bo ratal fantek? realnega recepta za določitev spola ni.. ja če bo fantek je rekel da bo šel hitro v novi boj nevem nekam preveč vztrajen je jaz pravim kar bo bo sam da je živo pa zdravo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 11:58:04
|
|
|
|
Tincy90
|
Hej! Megi20 iz kerga konca Dolenjske pa si ti? hehe, moj hani bani hoče pa v drugo met fantka kr je prva punčka, ampak sm mu rekla d naj ne prčakuje d bo fantek kr u moji familiji smo same punce in sestra ma same punčke. ampak dobr, tusm itak u joke-u rekla kr na spol res ne morš sam vplivat, važn je to ja d bo živo in zdravo. Madona, moja pikica je pa zdj dva dni tko neki tečna, skoz joka, sm ko jo dam pa u nek poseben položaj pa utihne in je dobr. Mislte d je to razvajenost in sm hoče neki svojga dosežt al bi blo lahk kej narobe z njo, d jo kej buba?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 12:18:53
|
|
|
|
nincy29
|
jah jaz sem danes v 30. teden stopila in že približno 1 teden večkrat na wc hodim kot ponavadi.pa naš bejbi je začel tudi mal več pritiskat na tisti del kjer imam bolečine in sem zaradi tega tudi v bolnici bla. se mi je pa včeraj neki takega zgodi da me je kar panika primla.sva z dragim in med je neka tekočina iz mene prišla..sem celo postelnino zmočila..nikoli še tako..sem se ustrašla da mi ni kakšna voda odtekla..še kera imela tako izkušnjo?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 12:29:41
|
|
|
|
3Sonček3
|
MEGi20 js sm si nekej časa merla bazalno temparaturo, vendar sm hitr odnehala kr sem si u glavi poštimala da je to preveč obremejujoče in sm se pred usakim lepo sprostila in uživala do konca, Ne bom rekla da med nism pomislna na to da bi lahko zanosila, ampak useeno. V januarju 09 sm prenehala z jemanjem KT, da se mi bo telo mal spucalo, no do maja 09 sva bl čuvala kako , ker sm mela maja še maturo za nrdit in nebi hotla sekerat v bušiju zarat mojih izpitov in bedenja pozno v noč. Takoj po končani maturi je pa v prvem krogu nepričakovano uspelo. Nikol se nisva sekerala al bo al nebo, mi je pa nek notranji občutek govoru da je to to in sm nrdila 2 testa in oba rahlo pozitivna. Tko da drug mesec prčakujemo .
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 14:00:20
|
|
|
|
donna22
|
Hehe, moj je rekel, da nima neke posebne želje glede spola otroka, da pa če bi lahko izbral, bi prvi bil fantek ... No, pa sma dobila punčko - ki jo naravnost obožuje Zdaj bi še pa kar eno imel No, vsaj glede oblačilc bi blo bolj praktično imet še eno punčko Sicer pa nama je itak vseeno Vse, ki se trudite za - pošiljam vam dosti in pa čim manj načrtovanja in obremenjevanja ... in bo šlo!! Zinchy, čestitam Bostina, oglasi se še večkrat in dosti sreče želim Nincy29, meni to ni znano ... Po moje ni nič takega. Itak pa ti najbrž pritiska na mehur (glede na to, koliko hodiš na wc) in ti mogoče zato rahlo uhaja. Meni ni nič pritiskala gor, sem šla največ enkrat lulat ponoči tudi na koncu nosečnosti, pa tudi tistih znanih bolečih brc v rebra nisem čutila - ker je ostala na ritki Še spala sem do konca nosečnosti kot medo (da ne bom rekla dojenček, ker to ni to )
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 14:47:22
|
|
|
|
zinchy
|
hvala vsem za čestitke mam pa par vprašanj :) kdaj so vas naročile ginekologinje na pregled? mene so šele naslednji mesec pa se mi zdi to ful pozno pa prvič?pa če mi lahko da katera kakšne informacije na kaj moram bit pozorna v prvih mesecih? hvala ...LP
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 15:19:26
|
|
|
|
emibu
|
vnetje-ja če to misliš na tist pekoč občutek + lulanje usako minuto po eno kaplco potem je odgovor daaaa!! Sm imela to in mi gre grozno na jetre sam da stopim malo z golimi nogami na tla pa smo spwt tam groza in še enkrt grozaa..učasih me pa tut na drugačn način zmatraa imam pa kremo canesten in se potem namažem pa je malo boljše..pa umivam z niveinim milom za "spodaj" spol bebice-lahko eno vraževerno ven ruknem?? jst prebrala v reviji nosečnost se mi zdi..da je spol odvisen od hitrosti spermijev od starosti od količine posameznih spolov v družini itd.. no zato jst mojga skos dražim da ma hitre spermije kr je fantka naredu Nevem no spol sej je lepo da maš par al pa kakorkol sam pomembno pa res ni tko fejst..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 19:34:56
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy hvala vsem za čestitke mam pa par vprašanj :) kdaj so vas naročile ginekologinje na pregled? mene so šele naslednji mesec pa se mi zdi to ful pozno pa prvič?pa če mi lahko da katera kakšne informacije na kaj moram bit pozorna v prvih mesecih? hvala ...LP Jaz sem imela prvič pregled v 11. tednu. Hmm.. ubistvu pozorna moraš biti, da nimaš kakšnih krčev, ter krvavitev. Drugega se mi pa zdi da ni. Ti samo uživaj.. in čimmanj razmišljaj ter se samo prepusti .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 19:51:14
|
|
|
|
witch
|
zvezdici - hvala za linke jih bom seveda vse prebrala. vse nove dobrodošle če pa najdete akk recept kak hitro narediti pa se priporočam. Midva sva šla zdaj v 3. krog. In upam, da bo ta uspešen. Drugače pa naj se pohvalim da sem danes naredila izpit sa5i - kako pa je bil tvoj izpit?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 20:12:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
witch - čestitke za opravljen izpit! Glede . Pomoje moraš biti res sproščen in čim manj misliti samo na to. Naj bo spontano. Ter oba si morata močno želeti oba. Kolikor sem drugje prebrala, močna želja obeh včasih tudi pomaga (nekaj v zvezi s ph-jem nožnice. Pojma nimam točno kako .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 21:40:52
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
witch-cestitke za ispit
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?