Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.2.2010 22:19:48
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
izpit***
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.2.2010 7:40:22
|
|
|
|
MEGi20
|
Tincy90 sem iz Novega mesta...veliko prebereš lahko v kakih revijah kot je omenila emibu ampak se bom pustila presenetiti. 3Sonček3 temperaturo si bom merila ker me res zanima ali nama lahko rata na to varjanto, mi je pa lažje opazovati MV ker sedaj je zelo zelo nizko in je zelo odprt tolk sem nekaj brala po netu da sem čist zmešana kdaj je nizko in odprt al pred al po A upam, da mi bo uspelo poštudirat kako te zadevice delujejo... Upamo pa da nam rata v tem korgu ker vse prijateljice so in zdaj je tudi vrsta prišla na mene, da nebo prevelika razlika v letih pri otrocih Sicer če nam pa takoj ne uspe upam da bo do AVG. ko ma dragi rojstni dan - bi bilo to FUUUL lepo darilce za oba k imava v razmaku 1t rojstni dan. Ampak snoč sem si rekla, da se bom pustila presenetit in nemislit na ker bom prej zagledala
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.2.2010 10:21:13
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - mogoče jo pa krči dajejo?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.2.2010 11:02:26
|
|
|
|
egleria
|
MEGi20 saj ti lahko uspe z merjenjem BT, ampak to ne sme vplivat na tvojo psiho.. (npr. da bi si šla merit BT, pa potem rekla evo zdej je pa čas gremo delat bebico..). odmislit moreš pri sexu to da delaš bebico. more bit sproščeno pa iz užitka.. 3Sonček3 js sem pa zvedla za nosečnost tik pred mojo maturo.. pa se mi ni uspelo nič učit ker sem bla skos zaspana. še na maturi sem zehala skos ampak mi je uspelo nardit - ne vem po kakem čudežu. a ti hodiš zdej na fax naprej?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.2.2010 12:04:31
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici možno je, da jo dajejo krčki sm do zdj je zmer z nogicami brcala pa bla nemirna, če je mela krče zto po tem njenem joku in nič zvijanju sklepam, da niso krči. Sm poklicala pediatrinjo in naju je lepo naročila za jutr zjutri, da vidmo kaj bi blo lahk to. Megi s kerga konca Nm-ja pa si? Js sm tud učasih živela u Novem mestu.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.2.2010 12:11:33
|
|
|
|
Tincy90
|
Aaaa, sjres, witch čestitam za izpit. je pala 10?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.2.2010 12:52:36
|
|
|
|
zinchy
|
Zvezdici hvala upam, da ne bo kakšnih zapletov malo sem brala o ss pa me je sedaj tako strah morm odmisliti to in bo vse vredu. MEGi20 nama je uspelo v 4. krogu ampak nisem pričakovala, ker nisva bila pridna glede prejšne mesece sva se trudila, probavala vse sorte taktike, vendar ni in ni uspelo. Ta mesec sem pa imela veliko drugega dela in v glavi sem si rekla,da ne bom mislila na niti tega foruma nisem brala. In z velikim veseljem ti povem da je uspelo Tako, da kar pogumno...Držim pesti da vama čimprej uspe!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.2.2010 14:37:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - no le poročaj potem jutri kaj bo rekla zdravnica. Sigurno bo vse ok. zinchy - joj sploh ne brati o tem!!! Jaz sem tudi to delala. Ampak resnično ti polagam na srce. Izogibaj se negativnim temam!! Ne naredijo ti nič dobrega, samo v negativno razpoloženje te spravijo!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.2.2010 17:10:53
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici zinchy - joj sploh ne brati o tem!!! Jaz sem tudi to delala. Ampak resnično ti polagam na srce. Izogibaj se negativnim temam!! Ne naredijo ti nič dobrega, samo v negativno razpoloženje te spravijo! jaz se sigurno strinjam s tem.. negativno mišljenje škodi tvoji pikici..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.2.2010 6:52:48
|
|
|
|
zinchy
|
ja sej sem hitro dojela, da te teme niso zame in sem zacela misliti samo na lepe stvari
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.2.2010 11:24:06
|
|
|
|
emibu
|
tut mene kake take teme spravjo v slabo voljo..zadnč sem recimo brala o prezgodnjem porodu en od znakov je bil bočeine u križu evo je že bla panika jooi rajš sploh ne berem več tega
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.2.2010 11:41:28
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria 3Sonček3 js sem pa zvedla za nosečnost tik pred mojo maturo.. pa se mi ni uspelo nič učit ker sem bla skos zaspana. še na maturi sem zehala skos ampak mi je uspelo nardit - ne vem po kakem čudežu. a ti hodiš zdej na fax naprej? Dala sm prjavnico na zdravstveno fakulteto - radiologija in bla sprejeta, ampak pol se nism šla vpisat, ker je ful velik vaj, to pa pomeni sevanje, kar pa ni dobr zato sm se odločla da ostanem doma in sm med počitnicami nekej delala, tko da je blo saj neki, no od 15.8.2009 sm pa že na porodniškem dopustu
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.2.2010 17:18:26
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: egleria 3Sonček3 js sem pa zvedla za nosečnost tik pred mojo maturo.. pa se mi ni uspelo nič učit ker sem bla skos zaspana. še na maturi sem zehala skos ampak mi je uspelo nardit - ne vem po kakem čudežu. a ti hodiš zdej na fax naprej? Dala sm prjavnico na zdravstveno fakulteto - radiologija in bla sprejeta, ampak pol se nism šla vpisat, ker je ful velik vaj, to pa pomeni sevanje, kar pa ni dobr zato sm se odločla da ostanem doma in sm med počitnicami nekej delala, tko da je blo saj neki, no od 15.8.2009 sm pa že na porodniškem dopustu ja sej prav da nisi šla.. sej maš še čas.. js sm pa šla vseeno naprej na fax.. do decembra sem še hodla na predavanja, naredila sem 2 izpita, januarja pa sem rodila..
< Sporočilo je popravil egleria -- 11.2.2010 17:19:01 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.2.2010 17:31:46
|
|
|
|
emibu
|
čedalje več dokazov da otrok ni ovira za kariero
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.2.2010 17:51:45
|
|
|
|
zinchy
|
se stinjam
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 10:08:39
|
|
|
|
zinchy
|
zivjo punce kako ste kaj danes?jest že čutim prve znake danes sem se zbudila kot da me je povozil vlak...pa skos mislim na pikico,se dobro da imam forum da malo berem Imam pa še eno lepo novico..julija se mi obeta še poroka vsem želim en lep dan
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 10:16:01
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu tut mene kake take teme spravjo v slabo voljo..zadnč sem recimo brala o prezgodnjem porodu en od znakov je bil bočeine u križu evo je že bla panika jooi rajš sploh ne berem več tega Jaz imam krče v križu in podobne bolečine kot pri menstruaciji že od 28. tedna. In lej mene.. še vedno 2v1 .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 10:17:24
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy zivjo punce kako ste kaj danes?jest že čutim prve znake danes sem se zbudila kot da me je povozil vlak...pa skos mislim na pikico,se dobro da imam forum da malo berem Imam pa še eno lepo novico..julija se mi obeta še poroka vsem želim en lep dan Čestiiiiiiitke za zaroko . Ja super!! Sem prav vesela zate .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 10:42:49
|
|
|
|
zinchy
|
hvala zvezdici mislm,da mi bo tele pol leta zelo minilo še eno vprašanje imam,jest sem zdej nekje v 7 tednu sem zračunala in zdej sem čisto zmedena, nekateri pravijo nej počivam,spet drugi nej se gibam...men paše bit na zraku,za vikend grem ponavadi na sprehod v Krnico,ki traja nekje 2 ure v eno smer..a je to preveč zdej za mojo pikico?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 10:53:26
|
|
|
|
Zvezdici
|
zincy - zakaj pa ti pravijo, da naj počivaš? Saj nisi bolna . Jaz mislim, da če si imela take sprehode vsak vikend, ni čisto nič narobe (če se tudi sama počutiš vredu), da greš na tak sprehod. Bolj narobe bi bilo, če bi kar zdaj iz nič (da prej ne bi toliko hodila) začela. Tako, da če se tu dobro počutiš ni nič narobe. Delaj vse tako kot si prej. No ja.. razen ne dviguj težkih bremen. Ko, pa ne boš morala več prehoditi te razdalje (proti koncu po vsej verjetnosti), boš pa pač začela hoditi na krajše razdalje. Ti kar uživaj !
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 11:05:38
|
|
|
|
zinchy
|
ja sej jest tudi tako razmišljam...mislim,da mi bo svež zrak le dobro del jooooj komej že čakam,da mi trebušček zrase sem si že dala delati majco...pridem oktobra
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 11:16:46
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja seveda. Ravnaj se po svojem občutku. Ti najboljše veš kako in kaj. Pa tudi veš kako se počutiš in po tem ravnaš. za majčko! Buši bo še prehiter zrastel. Ga boš imela še čez glavo dovolj . Jaz sem ga tudi komaj čakala. Se mi je dobro začel poznati šele v 26 tednu. Ampak to je bilo res neka binkica, hehe. Zdaj, pa se ga ne da več skriti. Ga ponosno razkazujem, ampak vseeno se ne bi branila če bi šla že rodit .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 11:26:04
|
|
|
|
zinchy
|
ja jest bom tut s ponosom kazala svoj buši danes sem sanjala že kako grem v beli obleki z velikim bušijam do oltarja kdaj pa imas rok?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 11:27:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
Hehe.. ja sigurno boš prav luštna . 24. marca. Še malo manj kot 6 tednov.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.2.2010 11:30:11
|
|
|
|
zinchy
|
juhu super se malo pa boš že crkljala svojo stručko
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?