|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
9.2.2010 22:19:48   
davorjeva pikica
izpit***

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
10.2.2010 7:40:22   
MEGi20
Tincy90 sem iz Novega mesta...veliko prebereš lahko  v kakih revijah kot je omenila emibuuser posted image  ampak se bom pustila presenetiti.

3Sonček3 temperaturo si bom merila ker me res zanima ali nama lahko rata na to varjanto, mi je pa lažje opazovati MV ker sedaj je zelo zelo nizko in je zelo odprtuser posted image  tolk sem nekaj brala po netu da sem čist zmešana kdaj je nizko in odprt al pred al po user posted image     user posted image

A upam, da mi bo uspelo poštudirat kako te zadevice delujejo... Upamo pa da nam rata v tem korgu user posted image  ker vse prijateljice so user posted image  in zdaj je tudi vrsta prišla na mene, da nebo prevelika razlika v letih pri otrocih user posted image  
Sicer če nam pa takoj ne uspe upam da bo do AVG. ko ma dragi rojstni dan - bi bilo to FUUUL lepo darilce za oba k imava v razmaku 1t rojstni dan.

Ampak snoč sem si rekla, da se bom pustila presenetit in nemislit na user posted image  ker bom prej user posted image  zagledala

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 3527
10.2.2010 10:21:13   
Zvezdici
tincy - mogoče jo pa krči dajejo?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Neposredna povezava do sporočila: 3528
10.2.2010 11:02:26   
egleria
MEGi20 saj ti lahko uspe z merjenjem BT, ampak to ne sme vplivat na tvojo psiho.. (npr. da bi si šla merit BT, pa potem rekla evo zdej je pa čas gremo delat bebico..). odmislit moreš pri sexu to da delaš bebico. more bit sproščeno pa iz užitka.. user posted image

3Sonček3 js sem pa zvedla za nosečnost tik pred mojo maturo.. pa se mi ni uspelo nič učit ker sem bla skos zaspana. še na maturi sem zehala skos user posted image user posted image ampak mi je uspelo nardit - ne vem po kakem čudežu. a ti hodiš zdej na fax naprej?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
10.2.2010 12:04:31   
Tincy90
Zvezdici možno je, da jo dajejo krčki sm do zdj je zmer z nogicami brcala pa bla nemirna, če je mela krče zto po tem njenem joku in nič zvijanju sklepam, da niso krči. Sm poklicala pediatrinjo in naju je lepo naročila za jutr zjutri, da vidmo kaj bi blo lahk to.

Megi s kerga konca Nm-ja pa si? Js sm tud učasih živela u Novem mestu.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
10.2.2010 12:11:33   
Tincy90
Aaaa, sjres, witch čestitam za izpit.user posted image user posted image je pala 10?user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
10.2.2010 12:52:36   
zinchy
Zvezdici hvala upam, da ne bo kakšnih zapletov user posted image malo sem brala o ss pa me je sedaj tako strah user posted image morm odmisliti to in bo vse vredu.
MEGi20 nama je uspelo v 4. krogu ampak nisem pričakovala, ker nisva bila pridna glede user posted image user posted image prejšne mesece sva se trudila, probavala vse sorte taktike, vendar ni in ni uspelo. Ta mesec sem pa imela veliko drugega dela in v glavi sem si rekla,da ne bom mislila na user posted image niti tega foruma nisem brala. In z velikim veseljem ti povem da je uspelouser posted image Tako, da kar pogumno...Držim pesti da vama čimprej uspe!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
10.2.2010 14:37:40   
Zvezdici
tincy - no le poročaj potem jutri kaj bo rekla zdravnica. Sigurno bo vse ok. user posted image

zinchy - joj sploh ne brati o tem!!! user posted image user posted image Jaz sem tudi to delala. Ampak resnično ti polagam na srce. Izogibaj se negativnim temam!! Ne naredijo ti nič dobrega, samo v negativno razpoloženje te spravijo!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
10.2.2010 17:10:53   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

zinchy - joj sploh ne brati o tem!!! user posted image user posted image Jaz sem tudi to delala. Ampak resnično ti polagam na srce. Izogibaj se negativnim temam!! Ne naredijo ti nič dobrega, samo v negativno razpoloženje te spravijo!

jaz se sigurno strinjam s tem.. negativno mišljenje škodi tvoji pikici..

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
11.2.2010 6:52:48   
zinchy
ja sej sem hitro dojela, da te teme niso zame in sem zacela misliti samo na lepe stvari user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
11.2.2010 11:24:06   
emibu
tut mene kake take teme spravjo v slabo voljo..zadnč sem recimo brala o prezgodnjem porodu en od znakov je bil bočeine u križu evo je že bla panika jooi rajš sploh ne berem več tegauser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
11.2.2010 11:41:28   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

3Sonček3 js sem pa zvedla za nosečnost tik pred mojo maturo.. pa se mi ni uspelo nič učit ker sem bla skos zaspana. še na maturi sem zehala skos user posted image user posted image ampak mi je uspelo nardit - ne vem po kakem čudežu. a ti hodiš zdej na fax naprej?

Dala sm prjavnico na zdravstveno fakulteto - radiologija in bla sprejeta, ampak pol se nism šla vpisat, ker je ful velik vaj, to pa pomeni sevanje, kar pa ni dobr zato sm se odločla da ostanem doma in sm med počitnicami nekej delala, tko da je blo saj neki, no od 15.8.2009 sm pa že na porodniškem dopustu user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
11.2.2010 17:18:26   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

Dala sm prjavnico na zdravstveno fakulteto - radiologija in bla sprejeta, ampak pol se nism šla vpisat, ker je ful velik vaj, to pa pomeni sevanje, kar pa ni dobr zato sm se odločla da ostanem doma in sm med počitnicami nekej delala, tko da je blo saj neki, no od 15.8.2009 sm pa že na porodniškem dopustu user posted image user posted image user posted image

ja sej prav da nisi šla.. sej maš še čas.. js sm pa šla vseeno naprej na fax.. do decembra sem še hodla na predavanja, naredila sem 2 izpita, januarja pa sem rodila..

< Sporočilo je popravil egleria -- 11.2.2010 17:19:01 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
11.2.2010 17:31:46   
emibu
čedalje več dokazov da otrok ni ovira za karierouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
11.2.2010 17:51:45   
zinchy
se stinjam user posted image user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
12.2.2010 10:08:39   
zinchy
zivjo punce user posted image
kako ste kaj danes?jest že čutim prve znake user posted image danes sem se zbudila kot da me je povozil vlak...pa skos mislim na pikico,se dobro da imam forum da malo beremuser posted image Imam pa še eno lepo novico..julija se mi obeta še porokauser posted image user posted image
vsem želim en lep dan user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
12.2.2010 10:16:01   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

tut mene kake take teme spravjo v slabo voljo..zadnč sem recimo brala o prezgodnjem porodu en od znakov je bil bočeine u križu evo je že bla panika jooi rajš sploh ne berem več tegauser posted image

Jaz imam krče v križu in podobne bolečine kot pri menstruaciji že od 28. tedna. In lej mene.. še vedno 2v1 user posted image .

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
12.2.2010 10:17:24   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

zivjo punce user posted image
kako ste kaj danes?jest že čutim prve znake user posted image danes sem se zbudila kot da me je povozil vlak...pa skos mislim na pikico,se dobro da imam forum da malo beremuser posted image Imam pa še eno lepo novico..julija se mi obeta še porokauser posted image user posted image
vsem želim en lep dan user posted image

Čestiiiiiiitke za zaroko user posted image user posted image .
Ja super!! Sem prav vesela zate user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
12.2.2010 10:42:49   
zinchy
hvala zvezdici user posted image mislm,da mi bo tele pol leta zelo minilo user posted image še eno vprašanje imam,jest sem zdej nekje v 7 tednu sem zračunala in zdej sem čisto zmedena, nekateri pravijo nej počivam,spet drugi nej se gibam...men paše bit na zraku,za vikend grem ponavadi na sprehod v Krnico,ki traja nekje 2 ure v eno smer..a je to preveč zdej za mojo pikico?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
12.2.2010 10:53:26   
Zvezdici
zincy - zakaj pa ti pravijo, da naj počivaš? Saj nisi bolna user posted image .
Jaz mislim, da če si imela take sprehode vsak vikend, ni čisto nič narobe (če se tudi sama počutiš vredu), da greš na tak sprehod. Bolj narobe bi bilo, če bi kar zdaj iz nič (da prej ne bi toliko hodila) začela.
Tako, da če se tu dobro počutiš ni nič narobe. Delaj vse tako kot si prej. No ja.. razen ne dviguj težkih bremen.
Ko, pa ne boš morala več prehoditi te razdalje (proti koncu po vsej verjetnosti), boš pa pač začela hoditi na krajše razdalje.
Ti kar uživaj user posted image !

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
12.2.2010 11:05:38   
zinchy
ja sej jest tudi tako razmišljam...mislim,da mi bo svež zrak le dobro deluser posted image jooooj komej že čakam,da mi trebušček zrase sem si že dala delati majco...pridem oktobrauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
12.2.2010 11:16:46   
Zvezdici
Ja seveda.
Ravnaj se po svojem občutku. Ti najboljše veš kako in kaj. Pa tudi veš kako se počutiš in po tem ravnaš.

user posted image user posted image za majčko!

Buši bo še prehiter zrastel. Ga boš imela še čez glavo dovolj user posted image .
Jaz sem ga tudi komaj čakala. Se mi je dobro začel poznati šele v 26 tednu. Ampak to je bilo res neka binkica, hehe. Zdaj, pa se ga ne da več skriti. Ga ponosno razkazujem, ampak vseeno se ne bi branila če bi šla že rodit user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
12.2.2010 11:26:04   
zinchy
user posted image ja jest bom tut s ponosom kazala svoj bušiuser posted image danes sem sanjala že kako grem v beli obleki z velikim bušijam do oltarjauser posted image kdaj pa imas rok?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
12.2.2010 11:27:40   
Zvezdici
Hehe.. ja sigurno boš prav luštna user posted image .
24. marca. Še malo manj kot 6 tednov.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
12.2.2010 11:30:11   
zinchy
juhuuser posted image super se malo pa boš že crkljala svojo stručko user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?