Ursi2
|
Punce, dobro jutro! Kaj verjeti ne morem, da je tudi Zofy že rodila. Sem res vesela za njo oz za vse, pa upam, da bota z Matejem kmalu doma pri atiju in juliji!!! Joj, komaj čakam, da bom tudi jz tako daleč! V torek sem bila na pregledu in je vse ok, luleka še vedno ima, mu š eni odpadel (čeprav me vsi okrog prepričujejo oz zabavajo, da bo punčka ). Težek je okorg 2200g, kar je skoraj toliko kot je imel Luka, ko se je rodil. DRgač je vse ok, obrnjen je še vedno navzdol. Upam, da tako ostane! Tudi drgač smo ok, Luka je zdrav (trkam). Za vikend smo se imeli fajn, najprej koline, potem pa v nedeljo praznovanje (moja dva sta imela RD in god), pa smo bili spet vsi na kupu. NO, mamca je imela sestrine tamale že od četrtka na počitnicah, tako da je bil v petek LUka z mano v službi in je prav užival z njimi. Res se je lepo igral. V nedeljo pa prav tako in je zelo užival, edino potem, ko je bila ura že ene 14 ali celo mal več in še ni nič spal in je bil zlo utrujen, je začel šipat, če se mu je kdo preveč približal (silil v njega). Pa sem bila huda, sma se zmenla.kako in kaj in je potem nehal. No, zvečer smo šli pa še k njegovi prababici, ki je tudi imela RD, da smo ji voščili, pa je še tam malo norel okrog. Ta vikend sma se pa z mojim pogovarjala, da bi se šli malo kopat. Jz prav pogrešam bazen, pa tudi Luka se mi zdi, da mal pogreša. Pa prej si nisem upala, preveč v bazen it, zaradi luleka, zdej pa če bo vreme pa da bomo zdravi, se bomo šli za ene 3 ure kopat. Komi čakam. Potem se pa začnejo spet praznovanja-nečak 4 leta, potem naslednji vikend 20.2 pa bo imel Luka praznovanje. Aja, zdejle sem se spomnila. Nečak je čiust nor na dinozavre in sestavljanke. A kera ve, a se da dobit kako sestavljanko tam 100-200 kosov z dinozavri. Sicer še nisem šla neki ful v akcijo, sam me zanima, če slučajn kera ve. Ja, Luka je zlo vesel, da je lahko pleničke in uno palčko vstran vrgel. Mi zdej vsak dan oz pri vsakem previjanju pove oz pokaže, da je vrgel vstran in da so zdej smetarji odpelali in ni več in da ga ne bomo pikali. Res je luban! Pomlad, tudi LUka je čist vesel, kadar pozvoni pri vratih in ve, da so kaki otroci zraven. Tudi glede igrač zdej ni nekega hudega kreganja. Sma mu lepo povedala, da kadar pride kdo na obisk, se vsi igrajo z njimi in to, pa je kr ok. Sam ta prva stvar, ki jo vedno naredi, ko kdo pride je, da gre po džezvo za kavo pa mi jo prinese, sam pa si potisne stol zraven in potem hoče skuhat kavo. Pa vse kozarce in šalce hoče znosit na mizo. Res je priden. Se pa morem še večinoma vedno jz zraven igrat. Seveda mi pa tudi potem skoz kaže, da jih ni več in da so šli, pa hodi na hodnik kazat, da ni čevljev, no pa za vsak slučaj še vhodna vrata odpre in pogleda ven, če ne bi slučajno revčeki zunaj stali. San, no sem videla, da je Vesni zrasel lulček nazaj!No, upam, da ne bo Izabeli preveč težko. Ampak sej je važno sam, da je zdrav. Boš pa imela tri razbojnike doma. O, bo uživala IZabela, ko jih bo lahk pokomandirala. Pa še z moškimi bo znala delat, ko bo večja. Priden Urban, da tako lepo reče hvala in prosim. Upam, da bo tudi naš, ko bo enkrat govoril! Pa priden, da tako lepo pospravi!!! Ja, TEGA lesena poganjalca mu boma midva pomoje za pisanko kupila. Mislim, da bo ful navdušen. Knjige: pri nas jih ima ful rad, sicer ima taka obdobja, ko sta samo dve ali tri knjige aktualne, potem pa jih pa spet nekaj časa ne pogleda. Mačka murija pa pri nas ne moremo brat, ker me samo skoz ruka in mi kaže in milo gleda, da bi on tudi imel muceka. Super za pregled, da je vse ok!Za kg se pa nič ne sekiraj. Pri 4-ih otrocih ti bo itak vsaka rezerva prav prišla! In priden Bani, da je tako navdušen nad smučanjem!Faca mala!!!!!! NČK, super, da ste ok in da je bila samo enodnevna viroza. Glede otrok in karakterja in vzgoje: ma, se mi zdi, da je res veliko odvisno od karakterja. Sej je tudi neko obnašanje značilno za eno obdobje, ampak vidim pri sestri. Ta prva dva sta pridna. Mata svoje muhe pa to, ampak se jima je dalo kaj dopovedat, da se ne sme, pa da se s knjigami lepo dela, da se po stenah ne piše,.... ta tretji pa je pravi mali vragec. Sam da ima nekaj v rokah, je vse popisano od tal do sten, nobena knjiga ne ostane cela, nič ni previsoko za njega, .......Res, povsod je in kar naprej neki ušpiči. Sicer zlo prijazen, vljuden, sam skoz v akciji in samo tako, ko se naj ne bi delalo. Bomo videli, kako bo kaj pri nas, ko bota dva oz ko jih bo več! Lona, super, da ste uživali na Rogli! Ja res je lepa, tako pozimi, kot tudi čez leto in kar nekaj stavri se lahko počne tam. Pa super, da si se celo nasmučala! Tilenu čestitke za opravljen tečaj!Res je pravi frajer!!! IN super, da je Taja uživala na sankah!!! In bravo Taji za štetje do 10!!!!!!! Frajerka!!!! Terida, no kar se Primoževega ritma tiče, ti ne vem, kaj rečt. Naš je na začetku kr imel vsak dan približno isti ritem oz je spal približno isto. Sam lahk pa, da bi Primož rad bil zraven v dogajanju, pa je potem en dan buden, drugi dan pa more mal nadoknadit. Za tebe , da ne bi spet kaj fasala, pa da se nista Erika in Primož nalezla. Tale sestavljanka je pa prav fajna. Mislim, da mu jo bom tudi jz naročila. pa plastelin je ful dobra ideja. Trampolin je pa meni tudi zakon, sam sma se malo menila z mojim, da bomo še malo počakali, da bo malo večji, oz, da ota vsaj dva, pa boma takrat kupila. Mislijo pa moji kupit za pisanko za vse vnuke in bo potem tuki pri mojih postavljen. Komi čakam!!!!! gLEDE Erike in tepenja Telebajska, pa ti ne znam kaj pomagat, ampak mislim, da bi lahko bilo to, kar si ti razmišljala, res. Ker res ne veš,kajs e dogaja v glavici. Tudi jz sem bila šokirana nad nečakinjo, ki ima ful rada svoja brata in res lepo skrbi zanjiju in ta mlajšega ful crtla, pa se z njim ukvarja, potem pa zadnjič zvečer čist žalostna reče bici, da si želi, da bi bila sama, da ne bi imela bratov pa da ne bi bilo sestričev in sestričenj njenih da bi potem imeli ves čas samo za njo. Prav jokala se je. Sma bile obe z bico kr šokirane, ker nikoli ni dala tega občutit. No, naslednji dan je bilo že vse po starem, sam nobeni ne gre iz glave to. Pa se ful okvarjajo z njo doma, tudi drgač si vzamemo čas tudi za njo, ni, da bi bila sama sebi prepuščena. Dinki, priden Tit, da tako lepo pomaga pri kidanju. Tudi LUka zlo rad pomaga, sam da on ima svojo lopatko, pa omelo in potem dol z ograje ometa in s stopnic. Prav uživa! Upam, da sta se s taščo že zmenili. No, moje mnenje je, da je prav, da si povedala, da te moti, sploh če to vedno naredi. Mislim, da se nimaš kaj opravičevat oz smotano počutit. Je pa res, da je mal smotan Filing zaradi tega. No, tudi pri nas se je večkrat zravn vpletala, ko smo šli, pa je npr. hotel za volan, in ni hotel v sedež in seveda jok. Pa je kr priletela, ker imava takoj zraven garažo. NO, pa sma se oba komi zadrževala. Jz sem ji dala vedet, da mi niprav, pa ni nekaj posebej me šmirklala. Potem je pa sama ugotovila, da nič ne pomaga in da je zgleda bolj v napoto. Zdej je to že zlo redko. Ponavadi, ko smo mogli it zjutraj k zdravniku, p aje jokal, ker je vedel, kaj ga čaka, pol je pa še ona silila v njega in mu razlagala, kaj bo delal zdravik, ampak da bo hitr konc in da je on velik fant in da se nima kaj jokat zaradi tega,..... GRRRRRR No, na srečo je velikokrat še spala, ko smo šli, al pa je priletela potem, ko smo bili že v avtu. SAN, Urban je pa res faca, da se tako že lepo smuča in se ulovi, preden da bi padel!!!!!! Kako sem se nasmejala Izabeli!Faca!Ja, sej ima prav, naslednjič pa vse stare recepte za delanje punčke uporabit! Tina, pridna, da si že vse oprala!Imaš tudi ti namen prej it rodit, tako kot jaz? Jz sem rekla, da 13.3 grem še na praznovanje od nečakinje, potem pa grem 15.3 rodit, ko je ravno mj G dežuren! Sem mu v torek to povedala, pa je reku, ok. Ni slab plan! Zlo lepo ime. Tudi pri meni je bilo v širšem izboru. Ja, tudi jz si ne znam predstavljat, da bi naš ne šel spat čez dan Smo daleč od tega!!!! Toliko zaenkrat, grem še kaj nardit! Pa se še pol beremo!
|