|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
2.2.2010 17:22:42   
Azzurra
oooo, zofy...ma sem prav slutila, da se nekaj dogaja...

upam sicer, da je zdaj že za tabo ali da si vsaj proti koncu. A bo Marko? :-) (to je lokalna fora, razložim drugič). držim pesti.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
2.2.2010 17:24:17   
mumu
Zofy, naj bo hitro in neboleče user posted image user posted image user posted image , ko pa boš otroka v roke dobila boš takoj vedela kako mu bo ime.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
2.2.2010 17:41:06   
Azzurra
glede umetnih pa...

jaz sem imela obakrat sprožen porod. prvič 10 dni čez pdp so mi dali neko vaginalno reč z gelom, ki je sprožila popadke (moje) in drugič 10 dni pred pdp zaradi vseh unih težav so mi sprožili s klasično "flašo". ma mene drugič cel porod ni toliko bolel kot prvič tistih 5 ur svojih popadkov, ki so se zelo hitro zgostili na eno minuto (priča moj mož), da sem že mislila, da bom tik tak rodila, ko so mi rekli, da sem odprta (po petih urah) šele 3 cm....zato mi je bila druga izkušnja z umetnimi "prijetno" presenečenje, če verjamete ali ne.

Joj komaj čakam da zofy sporoči, upam, da je možu naročila...ali imate v LJ wireless v porodnišnici? user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
2.2.2010 19:25:59   
Naša črtica koraka
Zofy, joj, bella user posted image user posted image

morebiti si ravno v akciji ... tudi jaz držim pesti zate!!! goooooo zofy!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
2.2.2010 19:31:17   
Dinki
iiiiiiiiiiiiiiii Zofy, držimo pesti
in mislimo nate!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dihaj Zofy!!!!  user posted image  user posted image user posted image user posted image

in če tvoj fantek pride danes na svet bo imel na enak dan RD kot moja sestra, krasen datum user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
2.2.2010 19:34:34   
Lona76
Joj Zofy upam, da je že za tabo. No če pa še ni pa naj bo čimprej.

Umetni popadki? Obakrat sem jih mela. Bolijo že ampak je vsega prej koncuser posted image .

Julijiuser posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi!

San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za stanovanje! Super res, sedaj pa kar v akcijo za pohištvo. Vedno sem si želela kupovat pohištvo na šment pa sva kupila opremljeno stanovanjeuser posted image .

Dinki pomočnik je super ni kaj!

Zdej pa šibam Tajko dat spat, je tečna k sto hudičev.

V službi pa mam gužvo. Mogoče mi jutri rata več prebrat in pokomentirat.

Neposredna povezava do sporočila: 3406
2.2.2010 19:36:40   
Naša črtica koraka

san!!! to je pa fenomenalno dobra novica!!!!! In čez mesec boste že preseljeni, juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TINA: lan in jon, tudi meni se lepo sliši user posted image

same lepe novičke danes!user posted image user posted image user posted image

aja, še ena se pridružuje klubu umetnih popadkov. ANJO smo z umetnimi ven spravli, MAtija pa z naravnimi, obakrat je bil sprožen porod ... mah, razlike nisem opazila, so pa posledice obeh vrst popadkov iste user posted image user posted image .

ma, kaj čvekam, js v bistvu navijam:
ZOFY, ZOFY, GOOOOOOOOOOOO!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 2.2.2010 19:46:40 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
2.2.2010 19:48:23   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za stanovanje! Super res, sedaj pa kar v akcijo za pohištvo. Vedno sem si želela kupovat pohištvo na šment pa sva kupila opremljeno stanovanjeuser posted image .

o, smola user posted image user posted image . a verjetno je opremljeno tako, kot je tebi všeč?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
2.2.2010 23:38:00   
terida
Nimam časa za kaj več, samo mimo tega dvojega res ne morem:

Zofy, bravo, super, dejmo, potiskaj!!! Komaj čakam dobro novico!

San, čestitke za stanovanje, res krasno, da so vam ga našli v bližini!

Neposredna povezava do sporočila: 3409
2.2.2010 23:45:26   
Ursi2
Punce, dober večer!!!!

Bravo, Zofy!DRžim pesti in mislim na tebe!DRži se!!!!!!!Komaj čakam, da izvemo veselo novico!Res sem bila ful vesela, ko sem prebrala!!!!!!!user posted image

No, že Luka joka, pa upam, da mi uspe jutri kaj napisat!!!!!!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
3.2.2010 1:09:39   
Špela100
user posted image Ja res se ne da mimo it:

ZOFY zdaj pa mislim, da je res že vse skupaj mimo, da že stiskaš k sebi tvojega sinka, da si ga že celega prevohala, pregledala in se načudila temu novemu čudežu.
Upam, da je šlo mimo tik tak, da si že pozabila na bolečine, da že lepo počivaš, da se lepo dojita in da je tvoja Julija že zdrava.
Uživaj maksimalno...carica si....ime bo pa itak....

SAN ja poglej ti to bejbo, kar novo stanovanje si bo privoščila....bravo San čestitam za stanovanjce, sem vesela kot, da bi ga jaz dobila user posted image , zdaj ti pa tast ne bo več v spalnico uletaval user posted image user posted image ....Fajn, da vam odgovarja lokacija, da je blizu šola, vrtec...SUPER....ikea pa vabi, ne??? Nove žlice in vilice bodo pa zdaj tudi svoj predalček dobile...user posted image

zdaj grem pa spat, ker je tudi za mano en dolg deloven dan, pa še želodec me nekaj heca.....

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
3.2.2010 7:35:42   
aleži
user posted image Marčevke,

Zofy je ob 23.13 rodila Mateja dolgega 52 cm in težkega 3410 g.
čestitke!!!!!!!!!!!!!!! oba sta v redu!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
3.2.2010 7:40:44   
Ursi2
ZOFY, ČESTITKE!!!!!!!!!!!! Bravo, punca!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživaj s svojo malo štručko, pocrtlajta se, pol pa hitro domov!!!!!!!!!user posted image

Pa ful lepo ime!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
3.2.2010 7:42:31   
Dinki
Ursi2, mi sporočiš prosim tvoj naslov, da Lukcu pošljemo CD z risankimi user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
3.2.2010 7:46:16   
Dinki
(čist sem se naježila ko sem prebrala novičko user posted image )

Zofy ČESTITAM!!!!!!!

tebi, Juliji in očiju za novega družinskega člana Mateja user posted image user posted image user posted image

veliko zdravja, crkljanja, smeha in prespanih oči user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa je za tabo user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
3.2.2010 8:01:03   
tina50
Jaz sem se pa naježila, pa še solze so mi pritekle ob tako lepi novici,....

Zdravja, veselja ob novem družinskem članu vam želimo, Vsem!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.2.2010 8:05:36   
san
hehe, sem včeraj oz. danes do enih zjutri hodila špegat, če bo novička in končno smo jo dočakaleuser posted image

jeee, zofy, čestitam za Matejauser posted image user posted image user posted image , pa naj ga sreča boža po ličkihuser posted image
vidiš pa ima imeuser posted image in še zelo lepouser posted image
upam, da je vajino počutje dobro in da bosta hitro spet doma
pa še pikepoke za julijo, da bo do takrat že čisto zdravauser posted image
in seveda čestitke tudi sestrici in očkuuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.2.2010 8:07:48   
san
pa hvala punce za čestitke za stanovanje, danes ob 12-tih dobim ključe, juhuhuuser posted image
poročam potem še o notranjosti...

lep dan vam želim, ma meni ga je tale novička o Zofyjinem Mateju prav lepo polepšala, mam kar skoz nasmešek na ustihuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
3.2.2010 8:49:11   
Špela100
O imamo Primoža, zdaj pa še Mateja....

user posted image user posted image Zofy, čestitam tebi in tvoji družinici, še posebej pa ponosni sestrici, da bi obema bilo življenje čimbolj naklonjeno.
Uživajte do konca.

San poročaj...ja....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.2.2010 9:21:28   
Naša črtica koraka
Matej, dobrodošel med nami!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
3.2.2010 11:51:33   
Lona76
Zofy čestitek za Mateja!

Naj bo zdrav, vesel in razigran.

Pa čestitke tudi sestrici in očkatu!

Neposredna povezava do sporočila: 3421
3.2.2010 12:48:12   
mumu
Zofy, iskrene čestitke, želim vam veliko zdravja in veselja......

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.2.2010 15:30:45   
mergetka
Ohoho, kako lepa novica!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ZOFY!!!
Vse lepo z novim user posted image , pa da bi bili zdravi, da bi se čimbolj crkljali in ponoči veliko spančkali!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.2.2010 9:53:30   
Ursi2
Punce, dobro jutro!

Kaj verjeti ne morem, da je tudi Zofy že rodila. Sem res vesela za njo oz za vse, pa upam, da bota z Matejem kmalu doma pri atiju in juliji!!!

Joj, komaj čakam, da bom tudi jz tako daleč!
V torek sem bila na pregledu in je vse ok, luleka še vedno ima, mu š eni odpadel (čeprav me vsi okrog prepričujejo oz zabavajo, da bo punčkauser posted image ).

Težek je okorg 2200g, kar je skoraj toliko kot je imel Luka, ko se je rodil. DRgač je vse ok, obrnjen je še vedno navzdol. Upam, da tako ostane!

Tudi drgač smo ok, Luka je zdrav (trkam). Za vikend smo se imeli fajn, najprej koline, potem pa v nedeljo praznovanje (moja dva sta imela RD in god), pa smo bili spet vsi na kupu. NO, mamca je imela sestrine tamale že od četrtka na počitnicah, tako da je bil v petek LUka z mano v službi in je prav užival z njimi. Res se je lepo igral. V nedeljo pa prav tako in je zelo užival, edino potem, ko je bila ura že ene 14 ali celo mal več in še ni nič spal in je bil zlo utrujen, je začel šipat, če se mu je kdo preveč približal (silil v njega). Pa sem bila huda, sma se zmenla.kako in kaj in je potem nehal. No, zvečer smo šli pa še k njegovi prababici, ki je tudi imela RD, da smo ji voščili, pa je še tam malo norel okrog. Ta vikend sma se pa z mojim pogovarjala, da bi se šli malo kopat. Jz prav pogrešam bazen, pa tudi Luka se mi zdi, da mal pogreša. Pa prej si nisem upala, preveč v bazen it, zaradi luleka, zdej pa če bo vreme pa da bomo zdravi, se bomo šli za ene 3 ure kopat. Komi čakam. Potem se pa začnejo spet praznovanja-nečak 4 leta, potem naslednji vikend 20.2 pa bo imel Luka praznovanje.

Aja, zdejle sem se spomnila. Nečak je čiust nor na dinozavre in sestavljanke. A kera ve, a se da dobit kako sestavljanko tam 100-200 kosov z dinozavri. Sicer še nisem šla neki ful v akcijo, sam me zanima, če slučajn kera ve.

Ja, Luka je zlo vesel, da je lahko pleničke in uno palčko vstran vrgel. Mi zdej vsak dan oz pri vsakem previjanju pove oz pokaže, da je vrgel vstran in da so zdej smetarji odpelali in ni več in da ga ne bomo pikali. Res je luban!

Pomlad, tudi LUka je čist vesel, kadar pozvoni pri vratih in ve, da so kaki otroci zraven. Tudi glede igrač zdej ni nekega hudega kreganja. Sma mu lepo povedala, da kadar pride kdo na obisk, se vsi igrajo z njimi in to, pa je kr ok. Sam ta prva stvar, ki jo vedno naredi, ko kdo pride je, da gre po džezvo za kavo pa mi jo prinese, sam pa si potisne stol zraven in potem hoče skuhat kavo. Pa vse kozarce in šalce hoče znosit na mizo. Res je priden. Se pa morem še večinoma vedno jz zraven igrat. Seveda mi pa tudi potem skoz kaže, da jih ni več in da so šli, pa hodi na hodnik kazat, da ni čevljev, no pa za vsak slučaj še vhodna vrata odpre in pogleda ven, če ne bi slučajno revčeki zunaj stali.user posted image user posted image

San, no sem videla, da je Vesni zrasel lulček nazaj!No, upam, da ne bo Izabeli preveč težko. Ampak sej je važno sam, da je zdrav. Boš pa imela tri razbojnike doma. O, bo uživala IZabela, ko jih bo lahk pokomandirala. Pa še z moškimi bo znala delat, ko bo večja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Priden Urban, da tako lepo reče hvala in prosim. Upam, da bo tudi naš, ko bo enkrat govoril!user posted image Pa priden, da tako lepo pospravi!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, TEGA lesena poganjalca mu boma midva pomoje za pisanko kupila. Mislim, da bo ful navdušen.

Knjige: pri nas jih ima ful rad, sicer ima taka obdobja, ko sta samo dve ali tri knjige aktualne, potem pa jih pa spet nekaj časa ne pogleda. Mačka murija pa pri nas ne moremo brat, ker me samo skoz ruka in mi kaže in milo gleda, da bi on tudi imel muceka.user posted image

Super za pregled, da je vse ok!Za kg se pa nič ne sekiraj. Pri 4-ih otrocih ti bo itak vsaka rezerva prav prišla!
In priden Bani, da je tako navdušen nad smučanjem!Faca mala!!!!!!user posted image user posted image

NČK, super, da ste ok in da je bila samo enodnevna viroza.user posted image

Glede otrok in karakterja in vzgoje: ma, se mi zdi, da je res veliko odvisno od karakterja. Sej je tudi neko obnašanje značilno za eno obdobje, ampak vidim pri sestri. Ta prva dva sta pridna. Mata svoje muhe pa to, ampak se jima je dalo kaj dopovedat, da se ne sme, pa da se s knjigami lepo dela, da se po stenah ne piše,.... ta tretji pa je pravi mali vragec. Sam da ima nekaj v rokah, je vse popisano od tal do sten, nobena knjiga ne ostane cela, nič ni previsoko za njega, .......Res, povsod je in kar naprej neki ušpiči. Sicer zlo prijazen, vljuden, sam skoz v akciji in samo tako, ko se naj ne bi delalo. Bomo videli, kako bo kaj pri nas, ko bota dva oz ko jih bo več!user posted image

Lona,
super, da ste uživali na Rogli! Ja res je lepa, tako pozimi, kot tudi čez leto in kar nekaj stavri se lahko počne tam. Pa super, da si se celo nasmučala! Tilenu čestitke za opravljen tečaj!Res je pravi frajer!!!user posted image user posted image IN super, da je Taja uživala na sankah!!!user posted image
In bravo Taji za štetje do 10!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Frajerka!!!!

Terida, no kar se Primoževega ritma tiče, ti ne vem, kaj rečt. Naš je na začetku kr imel vsak dan približno isti ritem oz je spal približno isto. Sam lahk pa, da bi Primož rad bil zraven v dogajanju, pa je potem en dan buden, drugi dan pa more mal nadoknadit. user posted image

Za tebe user posted image user posted image user posted image , da ne bi spet kaj fasala, pa da se nista Erika in Primož nalezla.

Tale sestavljanka je pa prav fajna. Mislim, da mu jo bom tudi jz naročila. pa plastelin je ful dobra ideja.

Trampolin je pa meni tudi zakon, sam sma se malo menila z mojim, da bomo še malo počakali, da bo malo večji, oz, da ota vsaj dva, pa boma takrat kupila. Mislijo pa moji kupit za pisanko za vse vnuke in bo potem tuki pri mojih postavljen. Komi čakam!!!!!

gLEDE Erike in tepenja Telebajska, pa ti ne znam kaj pomagat, ampak mislim, da bi lahko bilo to, kar si ti razmišljala, res. Ker res ne veš,kajs e dogaja v glavici.
Tudi jz sem bila šokirana nad nečakinjo, ki ima ful rada svoja brata in res lepo skrbi zanjiju in ta mlajšega ful crtla, pa se z njim ukvarja, potem pa zadnjič zvečer čist žalostna reče bici, da si želi, da bi bila sama, da ne bi imela bratov pa da ne bi bilo sestričev in sestričenj njenih da bi potem imeli ves čas samo za njo. Prav jokala se je. Sma bile obe z bico kr šokirane, ker nikoli ni dala tega občutit. No, naslednji dan je bilo že vse po starem, sam nobeni ne gre iz glave to. Pa se ful okvarjajo z njo doma, tudi drgač si vzamemo čas tudi za njo, ni, da bi bila sama sebi prepuščena.

Dinki, priden Tit, da tako lepo pomaga pri kidanju. user posted image user posted image Tudi LUka zlo rad pomaga, sam da on ima svojo lopatko, pa omelo in potem dol z ograje ometa in s stopnic. Prav uživa!user posted image
Upam, da sta se s taščo že zmenili. No, moje mnenje je, da je prav, da si povedala, da te moti, sploh če to vedno naredi. Mislim, da se nimaš kaj opravičevat oz smotano počutit. Je pa res, da je mal smotan Filing zaradi tega. No, tudi pri nas se je večkrat zravn vpletala, ko smo šli, pa je npr. hotel za volan, in ni hotel v sedež in seveda jok. Pa je kr priletela, ker imava takoj zraven garažo. NO, pa sma se oba komi zadrževala. Jz sem ji dala vedet, da mi niprav, pa ni nekaj posebej me šmirklala. Potem je pa sama ugotovila, da nič ne pomaga in da je zgleda bolj v napoto. Zdej je to že zlo redko. Ponavadi, ko smo mogli it zjutraj k zdravniku, p aje jokal, ker je vedel, kaj ga čaka, pol je pa še ona silila v njega in mu razlagala, kaj bo delal zdravik, ampak da bo hitr konc in da je on velik fant in da se nima kaj jokat zaradi tega,..... GRRRRRR

No, na srečo je velikokrat še spala, ko smo šli, al pa je priletela potem, ko smo bili že v avtu.

SAN, Urban je pa res faca, da se tako že lepo smuča in se ulovi, preden da bi padel!!!!!!user posted image user posted image
user posted image user posted image Kako sem se nasmejala Izabeli!Faca!Ja, sej ima prav, naslednjič pa vse stare recepte za delanje punčke uporabit!user posted image user posted image user posted image

Tina, pridna, da si že vse oprala!Imaš tudi ti namen prej it rodit, tako kot jaz?user posted image Jz sem rekla, da 13.3 grem še na praznovanje od nečakinje, potem pa grem 15.3 rodit, ko je ravno mj G dežuren! Sem mu v torek to povedala, pa je reku, ok. Ni slab plan!user posted image user posted image
Zlo lepo ime. Tudi pri meni je bilo v širšem izboru.
Ja, tudi jz si ne znam predstavljat, da bi naš ne šel spat čez dan Smo daleč od tega!!!!

Toliko zaenkrat, grem še kaj nardit! Pa se še pol beremo!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.2.2010 11:13:47   
Joži79
Zofy čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da ste OK.

San,
tudi tebi čestitke za stanovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da se sedaj kaj več beremo, sem namreč že 3. dan na dopustu, 20. pa nastopim porodniško. Samo se prej nisem uspela javit, ker imam še vedno toliko opravkov... Pa po Juša grem že malo čez 3 v vrtec, da greva potem na sneg. Ga že 3 dni vozim sankat, ampak imamo probleme s ključi od kleti. Da bi človek kar znorel - najprej jih je vzel user posted image , potem so se pa izgubili. In to so edini ključi, ker majo tule eno prazgodovinsko žabco na vratih, k ma pač sam en ključ. Ne vem kako bomo zdaj... Tok snega, mi pa brez sank user posted image .

Imam eno vprašanje. Ali ima katera za vašega malega dvignjeno posteljo (cca. 1m 20cm), tako da je pod posteljo npr. še prostor za igranje? Jaz jo imam namen zrihtat za Juša, samo me je mal strah kaj če direkt dol vžgeuser posted image . Ker tista soba, ki naj bi bila namenjena njemu je tako ozka, da ne bo drugače imel nikjer prostora za igro... Mislim pa da potrebuje svoj prostor. Moj skos teži, da ma lahk za to dnevno user posted image .

Maškare. Včeraj sem bila v Supernovi in nisem našla nič pametnega. Imajo nekaj za dojenčke, potem pa od 3h let naprej. Ful bi rada da bi bil Juš Nodi, pa nikjer ni kostuma. Mogoč doma kej izbrskam, če je še ostalo od nečakov... Pač ne bo Nodi (ful ga ma rad).

Pižama. Jaz mam Juša v dvodelni pižami, s tem da ima spodaj še bodi brez rokavov, da ga ne bi čez ledvica zeblo. Ker imava ponoči okoli 17-18°C. Nogavičk mu ne dajem, ker se ponavadi odkrije večinoma ravno do kolen...

Luč ponoči. Nimamo, je dovolj grozna javna razsvetljava v LJ. Pri naših doma, ko je pa ponoči res trda tema pa imam eno brlilko, ki jo prižgem ob potrebi - npr. če bi blo treba malemu nos pucat itd. Drugače pa naj bi bila taka luč moteča za otroka in če dobro pomisliš jo imamo bolj zase kot zanj.

Kar se Daril tiče, a je katera od vas oz. bo (tiste, ki ste noseče) prakticirala darilo od novorojenčka za ta velikega? Po eni strani se mi zdi podkupovanje, po drugi pa...

No, dovolj zaenkrat.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......