|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
9.2.2010 10:55:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Naša damica tudi spi, tako da imam malo časa.

Maja imaš ZS.

Sem otroka in sebe naročila k zobarju, ker smo vsi piškavi (nažalost imata po meni zanič zobe - umivamo dvakrat na dan, pa so še piškaviuser posted image user posted image ), zdaj pa še H. naročim in smo porihtani. Moj mož ima pa take zobe, da jih gre na dve leti pokazat, pa rečejo samo lepo in nasvidenje. Pri meni je pa taka katastrofa, da si zobar pomoje že nov avto izbirauser posted image

pol si pa ista kot moj možuser posted image k ima take zobe da je katastrofa, no ja jz mam kr vredu zobke tak da ne smem nič rečt čez nih, sam bolj temeljito bi si jih morala umivatuser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
9.2.2010 11:00:47   
majuška10
dobro jutro... že od 9h zjutraj seveda z večkratnimi nočnimi žurkami, zgledam kot da bi me buldožer zgazu...
zdej mal dežuram in mirkam našega ponočnjaka, dokler se moj ne zbudi...

pestro...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
9.2.2010 11:02:47   
šivilja
Ma katastrofa - od H. poroda sta se mi dva kar odlomila, kar na lepem sem imela pol zoba v ustih user posted image user posted image , da govorim o drugih - nisem prepričana če sploh imam nezaplombiran zob. KATASTROFA
Je imel moj oče enako in mi je rekel zobar da je to pač sestava zob in da se podeduje in bodo tudi otroci lahko imeli take (že imajo).Pozn pa se baje tudi, da od svojega drugega leta ne pijem mleka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
9.2.2010 11:03:25   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

greva v merčkatorja  in na kavico user posted image user posted image user posted image

uh dobro se sliši, kaj če še jst mojga zbudim, pa ga zvlečem ven.., vedno kafetkamo doma, bi blo fajn tudi  kam it

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
9.2.2010 11:04:26   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

greva v merčkatorja  in na kavico user posted image user posted image user posted image

uh dobro se sliši, kaj če še jst mojga zbudim, pa ga zvlečem ven.., vedno kafetkamo doma, bi blo fajn tudi  kam it

To te bo vesel

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
9.2.2010 11:09:12   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja flaška...pa inhalacije fiziološke ji delaj. Pri Z ful pomaga.

M pa zdej ful stoka, da jo grlo boli in noče ne pit ne jest.

karamelno mleko meni ful pomaga pri bolečem grlu

Kako se pa to naredi? Mleka sicer ne pije...je pa za probat.

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Maja-a pregomin mleko je na osnovi soje al kako? Kje se ga pa kupi? Mi zdej aptamil soja uporabljamo, ker v millerju nimajo nič drugega na osnovi soje...pa koliko stane? Tale je 13 al 14 evrov pakunga, pa mi je to kar veliko, glede na to, da gre zihr ena pakunga na teden...

sojino je ja. Kupiš v lekarni, cena je pa nekje 15 al 16€. Jst sem ga na Hrvaškem vzela, ker je cenejše in davek dobiš nazaj.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
9.2.2010 11:12:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ma katastrofa - od H. poroda sta se mi dva kar odlomila, kar na lepem sem imela pol zoba v ustih user posted image user posted image , da govorim o drugih - nisem prepričana če sploh imam nezaplombiran zob. KATASTROFA
Je imel moj oče enako in mi je rekel zobar da je to pač sestava zob in da se podeduje in bodo tudi otroci lahko imeli take (že imajo).Pozn pa se baje tudi, da od svojega drugega leta ne pijem mleka.

jah nimaš kej včasih so govorili, en otrok en zobuser posted image   men se je v tud zdej mal zdravje zob poslabšal od nikinega rojstva sam ni tojk hudo, tak da je zazdržat

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
9.2.2010 11:19:23   
majana79
maja, prepražiš sladkor oziroma ga stopiš da karamelizira in potem dodajaš mleko

zna fino cvrčat pa pazit moraš da ne zažgeš sladkorja user posted image

samo če ima tam tudi norice, tako kot šivilja pravi, ne vem če je to dobro? user posted image

šivilja
, take slabe zobe ima moj in samo molim, da jih ne bi imel tudi J. user posted image dokler nisva začela sonicare uporabljat je imel pa še slabe dlesni, non stop krvaveče, zdej se mu je pa vsaj to popravilo... njegova imata že oba proteze user posted image

papua, bom pozorna na blato, pa na mlečne izdelke... sojinega mleka mu pa ne bom dajala, ker je večina te soje gensko spremenjene, pa hormonsko obdelane in za fantke ni dobro
čudno mi je, da bi se to pojavilo sedaj, ko že nekaj časa dobiva AM v kašicah in tudi kar je jedel mlečnih izdelkov, ni bilo nič...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
9.2.2010 11:25:38   
maja1488
Šivilja imaš ZS.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
9.2.2010 11:35:24   
ledenka
previli rito, potem je M. zaspal, jaz pa sem se uspela v miru stuširat user posted image

šivilja, moj ima super zobe, nič ne skrbi za njih (no, redno pere in nitka), k zobarju gre enkrat na 3 leta... ima eno plombo. jaz imam tudi kar ok, ampak več plomb - vse 6 in 7 imam zaplombirane, modrostne pa sem dala ven, ker ni bilo prostora. upam, da bo M. imel zobovje po očetu...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
9.2.2010 11:38:30   
šivilja
Maja hvala!

Majana - jaz bom tudi pomoje pri štiridesetih že s protezo, če se bo tako nadaljevalo.

Za J. pa pomoje ni nujno, da je mleko (če sploh je alergije) - a je v zadnjem času dobil kaj novega za jest? Bi bolj na kaj takega pomislila, če se je to zdaj na novo pojavilo. Ne vem pa , ker k sreči z alergijami nimamo težav?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
9.2.2010 11:52:41   
Anonimen
a zobki?
O. se mi jih dolgo ni pustil umivati, U. pa uživa, ko mu tista biserčka drgnem s krtačko_se mu smeji!
moj ima strah pred zobarji in posledično temu primerne zobe_jaz pa: kar je treba narediti, je treba. ampak plomb pa kar veliko!

si predstavljate, kako je bilo na začetku prejšnjega stoletja?
mi je bilo hecno v enem filmu (Jackie Chan, Owen Wilson), ko je eden od njiju zagledal lepotičko in jo ogovoril, ona pa njemu en velik piškav nasmehuser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
9.2.2010 12:05:37   
Anonimen
mi mamo 4 zobkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
9.2.2010 12:10:57   
maja1488
A gre katera v bližnji prihodnosti v kak večji merkator?

Bi rabla tole:
http://www.najdi.si/multimedia/imagePreview.jsp?refurl=Tod25wCLmE6sWu1P7HkCn5A4%252F9OF7g5ZfKkfpOdGGUrHxydddT89zYKx9Edjij6DYEIMyi7GFLL%252BrFe6o5eH2d9eidLB1zjvAZE9yC1qVo9EqTIRDM8fla86YWwIbZxv&previewParam=34DWYJccGX3PieEebAZFnYr3o9Z4gJViVyafAi%252FqjLk%253D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
9.2.2010 12:11:16   
Anonimen
mani pa kar ustreza, da ima U. šele 2 zobka_ker se še vedno doji...joj, kako bo potem grizel_

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
9.2.2010 12:12:38   
Anonimen
maja, dooooolg linkuser posted image
pa zelo lušten predalnik_lep lep!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4316
9.2.2010 12:16:10   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

evo sem se načvekala  user posted image

spet bo sneguser posted image

bo bo jutri user posted image

jp, baje spet 20cm :) user posted image user posted image user posted image

papua
čestitke za zobek

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

mi mamo 4 zobkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

ŠE PODATKI S PREGLEDA PRI 9 MESECIH:
8360g, 72cm, glava 44cm, prsni koš 48cm.. za nasledni pregled pri 1 leti se morm enkrat aprila naročit... drgač pa naslednji gajin doktor je 17.2. ZOBAR user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
9.2.2010 12:19:05   
ivanamdb
ojoj kolk bolanckov!! velika user posted image vsem

vceraj sm celo stanovanje dobr zrihtala, dons bi morala se likat (mah...) pa se spakirat nas za na irsko in tamalo za pr babci.... sama sm, moj je pri mamici, ji pomaga kuhat pa dat v steklenicke hrano za D, tko bo imela za ne vem kolk cajta vse pripravljeno, in ne rabi vsak dan mislit kaj kuhat - mislim da delajo - zajcka, telecjo zupco in se zelenjavno zupco.....
pa se shit moj je mal bolan, mislim tko mal kot viroza...pred spanjem mu dam en viks medinight, tko da jutr lahk greva!
D. zdaj malo spi, jaz moram res vse zdaj pripravit....uf uf uffff

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
9.2.2010 12:19:51   
Dudica1
midva sva mal nabavila...

blue za pregled user posted image user posted image user posted image
Jp spet bova zasneženi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pri nas je sicer že začelo narahko snežit user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
9.2.2010 12:20:56   
Dudica1
Aja mi pa mamo 8 zobek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
9.2.2010 12:21:19   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A gre katera v bližnji prihodnosti v kak večji merkator?

Bi rabla tole:
http://www.najdi.si/multimedia/imagePreview.jsp?refurl=Tod25wCLmE6sWu1P7HkCn5A4%252F9OF7g5ZfKkfpOdGGUrHxydddT89zYKx9Edjij6DYEIMyi7GFLL%252BrFe6o5eH2d9eidLB1zjvAZE9yC1qVo9EqTIRDM8fla86YWwIbZxv&previewParam=34DWYJccGX3PieEebAZFnYr3o9Z4gJViVyafAi%252FqjLk%253D

a ni ga v merkator tehniki v PO? men se zdi da sm nekaj takega vidla, ampak se ne spomnem ce v merkatorju al BC...sorry

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
9.2.2010 12:22:13   
Blueeyes

midva sva mal nabavila...

blue za pregled user posted image user posted image user posted image
Jp spet bova zasneženi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pri nas je sicer že začelo narahko snežit user posted image

pr nes je zjutri že tuk dr snežil.. še v lj k sem pršla je mal padal... zdej je pa nehal... :)
PA ČESTITKE ZA 8 ZOBEK user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
9.2.2010 12:23:00   
ivanamdb

user posted image user posted image

user posted image zdaj pa zares lahko poje mojo Danico......

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
9.2.2010 12:24:14   
maja1488
V postojni ga ni. Iščem že neki časa, zdaj sem pa kr na curver pisala in mi je gospa rekla, da edino če je še kje na zalogi, ker ne bodo več uvažali. Imeli pa so jih v merkatorju in Merkurju.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
9.2.2010 12:25:27   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

user posted image user posted image

user posted image zdaj pa zares lahko poje mojo Danico......

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?