|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
9.2.2010 15:25:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Naša tamala je pa tako težka (po kg), da sem čisto uničena. Pri svojih šetih mesecih in pol ima 9,5kg. Me boli vse od križa, rok, nog..., skratka popolnoma fizično utrujena. IN zdaj naj bi z njo hodila na telovadbo in jo imela za utež user posted image user posted image - bo treba zamenjat za lažji model.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No kaj bi potem rekla na naše 11 kilaše

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
9.2.2010 15:27:05   
tubby
šivilja ja dojim itak ne več, ampak tudi AM ne popije prav veliko, samo ponoči. tako da bi mu rada dala še kaj mlečnega, pa tudi pediater mi je rekal naj dam. ja pol pa skutk ne bova več, vsaj kak mesec ne. navadnega jogurta frajer ne mara. Sadni majo pa polno sldkorja in dodatkov in pol ne vem kaj naj mu dam. Men je P rekla naj mu dam sir??? halo sej so več al manj ful slani vsi

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
9.2.2010 15:27:11   
Dudica1
tubyy mlečno dajem jaz te kašice,potem polento,gres...

Naš sicer full rad je te skute s podloženim sadjem,ponavadi če se ful premetava in nori bruhne drugač pa ne.Pa za pit mu pol ponavadi nekaj časa ne dam.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
9.2.2010 15:28:49   
Dudica1
Maj je zdej grozdje probav...se je kar stresel user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
9.2.2010 15:29:42   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Naš sicer full rad je te skute s podloženim sadjem,ponavadi če se ful premetava in nori bruhne drugač pa ne.Pa za pit mu pol ponavadi nekaj časa ne dam.

Kako skuhaš gres? na AM naj se ne bi...
ja sej je tiste kašice za večerjo user posted image sm rada bi mu kaj novega uvedla za pop malico user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
9.2.2010 15:39:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Naša tamala je pa tako težka (po kg), da sem čisto uničena. Pri svojih šetih mesecih in pol ima 9,5kg. Me boli vse od križa, rok, nog..., skratka popolnoma fizično utrujena. IN zdaj naj bi z njo hodila na telovadbo in jo imela za utež user posted image user posted image - bo treba zamenjat za lažji model.

ujej, a tam se tamale uporabi zas utež? pa saj ne grem na body building user posted image user posted image user posted image

skuta - jaz dajem M. navadno skuto, mešano s sadjem. na vrh se običajno podoji, pa mu očitno ni nič slabo. dam pa cca. 2 veliki žlici skute in mali kaki user posted image

tubby, bebivita od Müllerja ima gres z AM, jaz mu kar tistega pripravim. mleko bom v večjih količinam začela uporabljat čez kake 2 meseca...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
9.2.2010 15:41:10   
ledenka
tubby, probaj mu dat v jogurt kako sadjde, npr. borovnice, maline (odtajane)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
9.2.2010 15:48:13   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tubby, probaj mu dat v jogurt kako sadjde, npr. borovnice, maline (odtajane)

Točno to sem hotela tudi jaz predlagat - skupaj zmiksaj sadje in navaden jogurt. ALi pa če poskusiš sama narest skutko - večina sadje in malenkost skute (najprej samo žlilčko), da se navadi. Tako sem jaz delala He. poleti - ena breskev, ena marelica in žlica skute za zgostitev - to je pa potem šlo in ni bilo težav.

Ledenka - ja to sem si jaz tako predstavljala, da če telovadiš skupaj z dojenčkom, ti verjetno služi za utež. Ne vem - samo glede na to da lahko začneš šest tednov po porodu, kaj drugega verjetno ne pride v poštev. Bova pa vsaj dobro nabildali.

Dudica - samo čakaj na našo kilažo, ko bo stara toliko kot tvoj (imava še dva meseca fore, pa pri tem apetitu)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
9.2.2010 16:02:22   
PapuaNG
Hm, naš pa mleka (kravjega) itak ne sme, tko da bomo z raznimi skutkami še počakali. Imamo končno nekaj časa fraj s temi krči, tko da imam kar strah spet probat dat, če je slučajno že izzvenela alergija. Mu bom pa danes dala sojin jogurt, ki ga sicer jst jem, ampak ga je tut on že probal, pa mu je bil všeč. Za alergike na mleko je izbira res mizerna.

Je pa malček zaspal medtem, ko sem telefonirala, tko da sem ga kar med pogovorom v posteljo odložila. Očitno je bil pogovor res dolgočasen user posted image Nam pa še kar vrtajo, zgleda en stanovanje prenavlja al pa na novo postavlja...upam, da ne bo zdej to cel teden tako user posted image

Pol pa z mami pičim u BC, ne vem več točno zakaj. Neki je rekla, da nima avta al kaj...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
9.2.2010 16:06:46   
ivanamdb
uf tukaj sm na 5 min...mal se spocijem...moj je prisel nazaj za kosilo, mal bolan, tko da je jel zupco in sel spat, jaz se ukvarjala s D., zrihtala kuhnjo, pustila D po tleh in spet je bila ta "koala" faza, potem sm se se mal igrala in ji dala kosilo...ma kolk ta poje?!?!?!? 2 velike skodelice goste zupce (korencek, buca, bucka, krompir...) pa ful testenine tamale za juho in se tolk kos kuhane sunke da bi ga  ja lahk v en sendvic pojedla....ja je res da kaka najmanj 2-3krat na dan...pa je sevedno suha....(ja boljs da ni na mamo sla...user posted image )

ledenka - hvala....se nisem nc spakirala.....uf uf uf....ja zdaj bom, oba spijo, tko da izkoristim ta cajt!

maja - ja ja gres na merkator fan club na FB... a si vidla...so hitri in friendly

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
9.2.2010 16:57:24   
maja1488
ivana...hvala, n isem vedala, da tut to obstaja user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
9.2.2010 16:58:11   
maja1488
ledenka...za tudorse, pravi sestra, da se ji ne da presnemavat cd-jev in da ti jih posodi, pa si sama presnemi.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
9.2.2010 17:00:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ledenka...za tudorse, pravi sestra, da se ji ne da presnemavat cd-jev in da ti jih posodi, pa si sama presnemi.

uf, če se ji da za par dni posodit, bom to porihtala user posted image sam kako se bova zmenle?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
9.2.2010 17:17:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Kako skuhaš gres? na AM naj se ne bi...
ja sej je tiste kašice za večerjo user posted image sm rada bi mu kaj novega uvedla za pop malico user posted image

včeraj sem mu dala pire z navadnim mlekom...in zvečer kašico tud.

Gres pa zaenkrat še skuham kot polento na vodi in potem zmešam z njegovim mlekom

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
9.2.2010 17:39:02   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

uf, če se ji da za par dni posodit, bom to porihtala user posted image sam kako se bova zmenle?

Hmmm...ona živi na Miklošičevi. Lahko se dobita v soboto na tržnici user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
9.2.2010 17:46:53   
Blueeyes

lananai Vse najboljše še tukaj!!!user posted image

še z moje strani.. vse najboljše in najlepše  user posted image user posted image

pa tudi karatini in meduzici vse naj naj

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
9.2.2010 17:52:59   
Dudica1
BLUE kje si ti jaz bi rabila tvojo pomoč user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
9.2.2010 17:53:46   
Blueeyes

kaj pa je???? a je roba pršla???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
9.2.2010 17:55:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ni robe še ni user posted image

Na fb bi rada neki mela,tisto color your facebook...pa ne morem in ne morem!!!A si ti kej probala?

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 9.2.2010 17:56:15 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
9.2.2010 18:02:34   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ni robe še ni user posted image

Na fb bi rada neki mela,tisto color your facebook...pa ne morem in ne morem!!!A si ti kej probala?

čak, ti pošljem ZS

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
9.2.2010 18:04:29   
Blueeyes
dudi maš ZS

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
9.2.2010 18:13:27   
Dudica1
maš zs

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
9.2.2010 18:55:40   
Blueeyes

maš zs

maš ZS

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
9.2.2010 19:19:35   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

Si pridna...tnxuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
9.2.2010 19:27:52   
Anonimen
uspelo?
meni je prav luštna zadevca_popestri.

sicer_a je danes spet en tak bolj težek dan? sicer sta otroka okej, a mene (tako se mi zdi) ni v telesu. čuden občutek_kar težko se premikam.

no, mulčka bosta šla kmalu spat. takooooooo rada spim_upam, da mi bo danes uspelo kakšno urico ali dve spanca s čistimi sanjami_

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?