|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
9.2.2010 10:23:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
flaska kako ste vi in Majči?

Danes je šla v varstvo. Ker mam faks. Jutri pa še ne vem, mogoče bo doma. Kreha ko star atauser posted image Pa vsake tolk pljune sluz ko se ji tolk nabere. Sej ne vem kako nej ji sluz iz grla spravimuser posted image

Ko je imela Hana toliko sluzi, sem ji vlivala fiziološko in ven vlekla s tisto ustno pumpico. Pol je pa vedno bruhala - fiziološko in sluz. Ko sem to omenila P je rekla, da super, da je to edini način, da izločijo to sluz iz grla user posted image (zelo prijeten in eleganten način.....................NOT)

Maja - ko bom imela čas ti napišem ZS, če boš slučajno znala pomagat

ja pravijo da če sluz ne pokaka ali da ga ne izbruha se lahko pol razvije kakšen bronhitis ali še huje pljučnica, tak da čeprav je hudo je bolje tako kot pa da se kaj zakomplicira...

matr sem pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
9.2.2010 10:23:40   
majana79
flaska, kaj pa tiste bronhopulmin svečke? a ne mehča tisto sluz?

sicer bodo bolj vedle tiste k so jih že uporabljale...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
9.2.2010 10:25:21   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jst sem jih pri Z uporabljala, pol mi je pa P reku, da raje ne. Zakaj že ne, sm pa pozabla. reku je, da naj ji paj mal prospana dam.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
9.2.2010 10:25:30   
Anonimen
babe moram povedat da sem se danes po enem letu in pol sama vsedla za volen in peljalauser posted image user posted image user posted image , no ja vmes sem se dvakrat sam je bil zmeri mož zraven in jaz takrat nočem vozit k sam kritizirauser posted image
sem se pa počutila fenomenalno, sem že pozabila kojk rada sem vozilauser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
9.2.2010 10:26:24   
maja1488
Aja flaška...pa inhalacije fiziološke ji delaj. Pri Z ful pomaga.

M pa zdej ful stoka, da jo grlo boli in noče ne pit ne jest.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
9.2.2010 10:26:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst sem jih pri Z uporabljala, pol mi je pa P reku, da raje ne. Zakaj že ne, sm pa pozabla. reku je, da naj ji paj mal prospana dam.

no da vam povem glede prospana sem bila včeraj ponoči pri dežurni in mi je sama dr. rekla da je to plunk v morje...

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
9.2.2010 10:27:42   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

babe moram povedat da sem se danes po enem letu in pol sama vsedla za volen in peljalauser posted image user posted image user posted image , no ja vmes sem se dvakrat sam je bil zmeri mož zraven in jaz takrat nočem vozit k sam kritizirauser posted image
sem se pa počutila fenomenalno, sem že pozabila kojk rada sem vozilauser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
9.2.2010 10:29:53   
Anonimen

hvala majauser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
9.2.2010 10:30:04   
Dudica1

ja kako si šla pa zdej v postojno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
9.2.2010 10:30:10   
majana79

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
9.2.2010 10:31:01   
majana79

a pa če ji da eno na teden recimo, misliš da vseeno škodi? če bi recimo pomagale?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
9.2.2010 10:31:06   
Anonimen

ja kako si šla pa zdej v postojno?

z svakinjo k je mogla tud ona it v trgovino oz v takkouser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
9.2.2010 10:31:44   
majana79

karamelno mleko meni ful pomaga pri bolečem grlu

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
9.2.2010 10:32:03   
Anonimen
razočarana, kako pa da nisi toliko časa vozila???

pst,... vodovodar prišeluser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
9.2.2010 10:32:44   
maja1488

a pa če ji da eno na teden recimo, misliš da vseeno škodi? če bi recimo pomagale?

Ma škodi zihr ne, sej je sam borovo olje. Sej vidiš...eni priporočajo Prospan, eni ne...kdo bi vedu.

Zarja je potem ful dišeče kakala, ko sm dala bronhopulmin user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
9.2.2010 10:36:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

razočarana, kako pa da nisi toliko časa vozila???

pst,... vodovodar prišeluser posted image

najprej zarad nosečnosti k sem mela hude vrtoglavce in slabosti, in se nisem upala tud 5metrov peljat, pol pa kr nisem se upala, ja priznam boječka sem, vsest za volan, tak da danes ko je bila pa nuja sem se pa čist normalno vsedla in peljala, pa nikol nisem mela take možnosti da bi peljala, mah sej vem izgovori, no ja vglavnem da sem se spet ukorajžla in od zdaj naprej vozim jazuser posted image vsaj upamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
9.2.2010 10:41:01   
majana79

Ma škodi zihr ne, sej je sam borovo olje. Sej vidiš...eni priporočajo Prospan, eni ne...kdo bi vedu.

Zarja je potem ful dišeče kakala, ko sm dala bronhopulmin user posted image

u, to bi pa jaz kar probala, naš zasmradi celo stanovanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
9.2.2010 10:41:11   
šivilja

karamelno mleko meni ful pomaga pri bolečem grlu

Verjetno ima tudi tam norice in jo boli.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
9.2.2010 10:42:19   
šivilja
Lsica - bizi ampak OK, pa vsak dan večji user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
9.2.2010 10:42:38   
ledenka
jutro user posted image

smo končno malo boljše... ok, pokakana rita, pridem čez 10 minuser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
9.2.2010 10:43:51   
PapuaNG

papua, zadnjič so ga testirali na mleko in jajca, ko smo bili pri alergologu, pa ni bilo nič... ne vem, nisem dovolj pametna

Pri našem tudi ni nič pokazalo. Ne testi na roki ne test krvi. Pa sem potem spet probala mlečne izdelke uvesti (ko se je še več a manj polno dojil), pa so ble spet krvave nitke v blatu. Enako je blo za novo leto, ko smo bli v toplicah in sem mal več sira pojedla-se je celo noč zbujal in zvijal. Zdej se pa itak samo še ponoči enkrat doji, tako da očitno ne vpliva toliko.
Probaj kakšno mleko, ki ni na osnovi kravjega mleka.

Maja-a pregomin mleko je na osnovi soje al kako? Kje se ga pa kupi? Mi zdej aptamil soja uporabljamo, ker v millerju nimajo nič drugega na osnovi soje...pa koliko stane? Tale je 13 al 14 evrov pakunga, pa mi je to kar veliko, glede na to, da gre zihr ena pakunga na teden...

aja, dobili smo drugi zobek Danes al pa včeraj, ne vem točno. Sem ga šele danes slučajno opazila. Je pa spodnja desna enka user posted image

Mulček je pa že zaspal. Upam, da ga vrtanje v sosednjem stanovanju ne bo preveč hitro pokonci vrglo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
9.2.2010 10:47:43   
Anonimen
popua: bravo za zobekuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
9.2.2010 10:53:03   
Dudica1
greva v merčkatorja  in na kavico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
9.2.2010 10:53:09   
šivilja
Naša damica tudi spi, tako da imam malo časa.

Maja imaš ZS.

Sem otroka in sebe naročila k zobarju, ker smo vsi piškavi (nažalost imata po meni zanič zobe - umivamo dvakrat na dan, pa so še piškaviuser posted image user posted image ), zdaj pa še H. naročim in smo porihtani. Moj mož ima pa take zobe, da jih gre na dve leti pokazat, pa rečejo samo lepo in nasvidenje. Pri meni je pa taka katastrofa, da si zobar pomoje že nov avto izbirauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
9.2.2010 10:54:27   
Anonimen

greva v merčkatorja  in na kavico user posted image user posted image user posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?