Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_ Naty-Taja halo seveda se nam pridruži, te pa tudi pogrešamo na Julijkah,samo verjamem da pri 3 otrocih je bolj malo časa za RR Oj, Ella - ja, mi kr mal cajta ostane. se kr nabere tem če imaš tri otročke. Čeprav mi je trenutno tole najbolj aktualno. Pa Aprilke 05, na julijke 06 sem pa kr mal pozabla, priznam, ker se en čas ko sem gledala ni nič kaj dogajalo. Ko je Klaja rodila tretjič...Bom prišla pogledat obljubim. Zvita lisica - ne vem, če si prebrala moj prvi post - jaz imam tri otroke, vse tri sem kr dolgo dojila (oz. še dojim) a z Montijem nikoli ni šlo!! od polnozrnatega ni mleka, vsaj pri meni ne. Oz. mogoče, če bi bila od prej navajena na to prehrano mogoče. Poznam pa nas več, ki to ni šlo skup. Vsaj prve štiri do pet mesecev ne. Potem je že lažje, ko začneš dodajat hrano in lažje premostiš kak manjko vmes. Je pa možno, da ima mala kak poskok v rasti in se ti ponudba in povpraševanje usklajuje...mogoče bo kmalu bolje, drugače pa ti svetujem, da se ne čisto striktno držiš, pa poskusiš spet čez kak mesec. Pa še en problem je pri dojenju in hujšanju. Ne gre ravno toliko za to, da bi ti stradala, pač pa za izločene strupe med zmanjševanjem teže, ki baje prehajajo v mleko in jim mali popijejo. Ne vem, koliko je to znanstveno dokazano, sam se mi zdi, da se je moj kr stran obračal, ko sem tudi poskusila tam pri ene 3, 4 mesecih zdej z Montijem. Zdaj pri 7,5 pa ni več problema. Tole, kar ti je Ella napisala...ja, no tudi drži po svoje. Čeprav tisto z Afirškimi mamicami mi pa ni najbolj simpatično - tam so tudi otročki tistih mamic tako suhceni in velikokrat tudi ne preživijo...Kaj pa vem, maščobne obloge med normalno nosečnostjo so že res čemu namenjene. E pa sem zbluzila. Je pa res, da smo tole zadevo z nekaj celjankami kr dobro že obdelale, ker nas je kr nekaj s tremi otročki, ki prisegamo na Montija za dobro izgubo kg in potem tudi držanje pridobljene teže! Pa še nekaj me kr malo moti. Jaz še vedno vztrajam, da je to način prehranjevanja in ne samo dieta. Ker po dietah sem jaz kg vedno nazaj dobila, tule po Montiju pa ne - ja, tole je sicer v nasprotju z mojo izjavo, da že tretjič izgubljam kg po Montiju, sam je pa res,da sem se med nosečnosmi in dojenjem lahko rečem nažirala z nemontinjaškimi zadevami (beri bel kruh, sladkarije...) Nisem pa še čisto zeher, kolk je šlo kej dol. 1.1.2010, ko sem striktno začela Montija (se vmes malo pregrešila, zdej sem pa čisto pridna). začetna teža je bila 94 pri 175cm. (ful preveč za moj operirani križek ) Željena teža je pa tam 69...tak da bi rada do poletja dala dol vsaj...25 kg... Pa trikrat na teden se fajn prešvicam, če mi le rata. Pa še kdaj vmes, ko gremo z malimi na sneg... Tak kot pri nekaterih od vas je pa posteljna rekreacija na odlogu... (nič čudnega pri treh otrocih!!) Imejte se in se pišemo...