|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
8.2.2010 15:45:39   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Super idej mi dajete: Frutabela, rogljički....še kaj? user posted image

Hm, jest mislim, da mi bo moj mogu kr sendvič prnest user posted image  Da ne govorim, da ga bom itak zadolžila, da mi nekaj paštet prinese, pa nutello. Mi je prov vseeno, če bom tam sam 3 dni. Sem dovolj stradala predlani user posted image  Moja mami pa tudi pravi, da res ful mal dajo za jest, tak da mi bo moj mogu še kakšen extra nahrbtnik s hrano prnest user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.2.2010 15:50:15   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
Aja da se še mal pohvalm...2 dni nazaj mi je uspeu podvig britja user posted image user posted image user posted image sicer user posted image pravi da je sm nekje falila, ampak da je zelo dobr glede na to da nč ne vidm kje brijem. Tko da sm še vedno zadovoljna sama s sabo. Nč zdej vas js še mal zapuščam, pa mogoče pol še nazaj pridem.

user posted image user posted image user posted image  oh, men je mogu pa moj pomagat. Sva se tok narežala, da je blo groza. Jest mam pa ponavadi kar hosto tam, tak da je še z el. brivnikom za strižt mogu mal zrečit user posted image  Pol je blo pa še bolj smešno, ker ga je mogu v smeti vrž user posted image  - sam ne zaradi mene. Ga brivnik svira že en let, sam na men je pa doživel super konec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.2.2010 15:50:31   
Jessy
Jaz sem Nejo nosila v kengurujčku od nekje 3. meseca dalje, ampak samo takrat, ko se z vozičkom ni dalo na sprehod (sneg, dež), pa sva šli z dežnikom v roki. Ma, ni bilo prav pogosto, saj mi je bilo bolj na komot z vozičkom. Kengurujček bom enako uporabljala tudi zdaj, torej le takrat, ko se z vozičkom ne bo dalo ven.
Hojice nisem imela, ker je nisem hotela in enako mislim tudi zdaj. Ležalnik sem imela. Uporabljala sem ga za hranjenje, ko sem uvajala gosto hrano in vse do takrat, dokler ni sama lepo sedela v trip trapu. Sem pa tja pa smo jo dali v ležalnik in na igralno blazino pod lok, da je sploh lahko dosegla igračke na loku. V glavnem, vsega skupaj je zeloooo malo uporabljala. Imela ga bom tudi zdaj, a ga moramo še kupiti, ker je prejšnji že v prafaktorjih, saj smo ga imeli izposojenega in so ga do zdaj že čisto uničili. Stajico smo tudi imeli, a zelo kratek čas. Morda 1 mesec, kaj pa vem, pa še to le na dobre želje mojih staršev. Nekako mi ni ustrezala. Najraje smo jo imeli na tleh, na blazinah, da je kraljevala naokrog.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.2.2010 15:53:47   
rožca26

Ležalnik sem imela. Uporabljala sem ga za hranjenje, ko sem uvajala gosto hrano in vse do takrat, dokler ni sama lepo sedela v trip trapu. Sem pa tja pa smo jo dali v ležalnik in na igralno blazino pod lok, da je sploh lahko dosegla igračke na loku. V glavnem, vsega skupaj je zeloooo malo uporabljala. Imela ga bom tudi zdaj, a ga moramo še kupiti, ker je prejšnji že v prafaktorjih, saj smo ga imeli izposojenega in so ga do zdaj že čisto uničili.

Enako je bilo tudi pri nas. Super stvar za uvajanje g. hrane.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.2.2010 15:56:35   
Tjasa27
Oj!

Kako se vse menja - prej sem vas samo brala pa nič pisala, zdej pa samo pišem pa nič ne berem user posted image

Sem pa zasledila, da je govor o hrani v porodnišnici - no men jo je bilo 5 x preveč, je vsakič moj še nekaj za domov odnesu, pa prve 3 dni ni bila sploh zanič, no ne morem rečt da so bili neki gurmanski užitki ampak za pojest je pa čist bilo.

Mi se kar nekako rihtamo, trudimo se ujet ritem in pa predvsem kilce, zdej je patronažna prinesla vago in se skoz vagamo - danes je bil mali že skoraj na porodni teži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ja, življenje se ti s prihodom paketka definitivno postavi na glavo user posted image

Punce božajte vampke, jaz ga kar malo pogrešam

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.2.2010 16:36:17   
3Sonček3

Drugače sem pa jaz zelo nerodna postala. Nikoli mi ni nič padalo iz rok, zdaj pa mi padajo šalce, pa kozarci, pa kakšne škatle s hrano kam zadanem in mi zleti iz rok...ma, ni da ni....

user posted image user posted image user posted image se podpišem user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

oh, men je mogu pa moj pomagat. Sva se tok narežala, da je blo groza. Jest mam pa ponavadi kar hosto tam, tak da je še z el. brivnikom za strižt mogu mal zrečit  Pol je blo pa še bolj smešno, ker ga je mogu v smeti vrž  - sam ne zaradi mene. Ga brivnik svira že en let, sam na men je pa doživel super konec

Tut js se z električnim brivnikom, si ne upam z britvico, čeprou je tok dobra da se nemorš porezat. Mi je čist ql samo z brivnikom, res da negre u nulo, je pa zihr bolš kot "gozdiček", sej skorej use pobere, kakšna 2mm pusti, tko da se u P ne bojo rabli mučt z mano user posted image user posted image user posted image

Tjasa27 super da najdeš čas še za nas user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image tut za tvojga korenjaka.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.2.2010 16:41:26   
Zvezdici
čmrlika - me veseli, da si spet v domači postelji! user posted image user posted image za naprej!
Sem bila pa tudi jaz presenečena, da si dobila injekcije. Čeprav, saj sara jih je tudi dobila polovično, kolikor se spomnim. Tudi samo 2. Tako, da očitno res samo preventiva. Pa samo da sta oba ok user posted image .

vekybel - njami za pecivo! Evo mene si privabila sem gor user posted image . Samo kaj ko sedaj ne dobim nič user posted image .

jessy - nisi edina. Meni tudi kar naprej nekaj pada iz rok. Očitno kaj privabim k sebi to energijo za nerodnost user posted image . Mi je nekaj časa nazaj uspelo v 1 tednu razbiti 2 kozarca in eno sklečko user posted image . Kot, da bi se norca delala iz sebe.user posted image

tjaša - sem na FB videla tvojega pikca. Res je lepi, pa tako drobčkan user posted image .
user posted image user posted image

sonček - jaz se tudi nikakor ne moram več pobriti tako kot je treba.
Si pa olajšam tako, da vzamem manjše ogledalo in si z njim pomagam tam kjer ne vidim (torej nikjer) user posted image user posted image . Saj je smešno. Ampak se da user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.2.2010 17:00:07   
Jessy
Tjaša, lepo, da se uspeš javiti!!!! Drugače sem malce upala, da tudi nam, ki nismo na facebooku, pokažeš kakšno sličico!!! A bo šlo???

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.2.2010 18:26:03   
girl79
Mene je tudi presenetilo, ko je fizioterapevtka na šoli za starše odsvetovala praktično vse pripomočke, no ampak moje mnenje je, da če ne pretiravaš in ne puščaš otroka cele ure v ležalniku ali pa kangurujčku, pol je vse OK. No edino hojica, pa tudi meni ni všeč in je sigurno ne bomo imeli, ne vem mogoče imam še kakšne podzavestne travme iz otroštva, ko sem bojda s hojico vred zletela po celih stopnicahuser posted image ...ja moj bi rekel da se mi še danes poznauser posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.2.2010 19:10:11   
vekybel
Ola!

Evo mene, sem se pripravljala za jutrišnji pregled tako da sem imela britje čez in vam povem da si kr z ogledalcem pomagam in rezultat je user posted image . Prav mi je pasal ta tuš.

jessy za pecivo je pa čisto enostavno veš: če znaš naredit krhko testo kot za krostate in pol po vrhu sam namažeš marmelado in posuješ nastrgane orehe. Nič posebnega.

zvezdici ja upam da se kdaj dobimo vse kje na kupu pa bom prinesla s seboj kaj slatkega.

tjaša27 lepo da se nam oglašaš in si najdeš čas za nas. Pridna si. Lupčka za user posted image .

3sonček3 jz si kr z britvico obrijem a noge ba z depilatorjem, tako da noge brijem 1x na mesec, tako zdej sem mirna 1 mesec. user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.2.2010 19:17:15   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

zvezdici ja upam da se kdaj dobimo vse kje na kupu pa bom prinesla s seboj kaj slatkega.

Jaz sem takoj za user posted image user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.2.2010 19:31:45   
Jessy

jessy za pecivo je pa čisto enostavno veš: če znaš naredit krhko testo kot za krostate in pol po vrhu sam namažeš marmelado in posuješ nastrgane orehe. Nič posebnega.

Nisem še delala krostatov, tako da prosim za recept! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.2.2010 19:32:25   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Če prej ne, se bomo enkrat, ko bomo imele že vse naše bebije v rokah...enkrat poleti ali pa jeseni. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.2.2010 19:36:01   
Zvezdici

Če prej ne, se bomo enkrat, ko bomo imele že vse naše bebije v rokah...enkrat poleti ali pa jeseni. user posted image

Ja takrat bomo, pa sigurno lahko.
Če ne drugega, že zaradi tega, ker bomo na porodniški user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.2.2010 20:12:46   
vekybel
Jaz navijam da bi se dobile jeseni, ker tisto poletje in vročina - bljek....

jessy evo recept

krhko testo:

50dag moke
20dag masla
10dag sladkorja
1 pecilni prašek
1 jajce
malo lupinice od limone

Evo ti še nadev z jabolki:

50dag jabolk
1/2 limone
20dag masla
1-2 vanilin sladkor
malo cimeta
sladkor po okusu
rozine po okusu

Na maslu pocvreš naribana jabolka in ohladiš. Nato dodaš vanilin, sladkor, cimet in rozine. user posted image  

Evo ti še nadev z skuto:

50dag skute
1 vanilin sladkor
sladkor po okusu
1 sladko smetano
malo ruma

Skuto zmešaš z sladkorjem-ne dosti sladkorja, dodaš vanilin, sladko smetano in malce ruma. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.2.2010 20:13:47   
Jessy

Jaz navijam da bi se dobile jeseni, ker tisto poletje in vročina - bljek....

jessy evo recept

krhko testo:

50dag moke
20dag masla
10dag sladkorja
1 pecilni prašek
1 jajce
malo lupinice od limone

Evo ti še nadev z jabolki:

50dag jabolk
1/2 limone
20dag masla
1-2 vanilin sladkor
malo cimeta
sladkor po okusu
rozine po okusu

Na maslu pocvreš naribana jabolka in ohladiš. Nato dodaš vanilin, sladkor, cimet in rozine. user posted image  

Evo ti še nadev z skuto:

50dag skute
1 vanilin sladkor
sladkor po okusu
1 sladko smetano
malo ruma

Skuto zmešaš z sladkorjem-ne dosti sladkorja, dodaš vanilin, sladko smetano in malce ruma. user posted image

Zlata si!!! user posted image user posted image user posted image Hvala!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.2.2010 20:15:31   
Zvezdici
vekybel - njam! Tole si bom pa še jaz shranila! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.2.2010 20:23:54   
vekybel
Punce ni kaj, če rabite še kak recept vam napišem, samo recite želje user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.2.2010 20:30:39   
vekybel
Punce držite pesti ju3 za naju z pikico, da bo vse uredu. Samo upam da mi ne bo spet pritiska zrastel kot ponavadi. Ne vem kako je pri vas sam jz vedno imam problem z tem pritiskom, ker mi kr zraste takoj ko se parkiram pred zdravstvenim domom.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.2.2010 20:35:27   
Zvezdici
vekybel - user posted image evo ti pošiljam velikoo pikopoko user posted image .
Hehe, ja je normalno, da ti naraste. Pri meni je tudi po navadi tako. Enkrat na pregledu mi je 3x morala izmeriti pritisk, ker je bil totalno previsok, ker sem bila živčna user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.2.2010 21:18:54   
rožca26
Evo mene spet tle user posted image user posted image user posted image

Sm se mogla še oglasit predno grem v ležečki. Še toliko, da zrihtam naše seznamčke. Se mi kar ne da delat. Sam sem pa zdele samo sebe presenetla - zapasal mi je pospravlat user posted image  Pa kr neki bi prčkala. da ne govorim, da mi je uspelo skupej lupinco in košaro zmontirat (prevleke, ker smo jih dal prat). Zdej moram sam še od jogija prevleko dat prat in je stvar rešena. Pol grem pa sam še na čakanje user posted image user posted image user posted image
Sam s tem pospravljanjem sem se pa res presenetla. Pojma nimam od kod sem tolk energije dobila user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo bli pa pop. pri tastu in moram rečt, da sem kr jezna nanj. K nam se ni še niti enkrat primajal na obisk, pa živi stran 1,5 km user posted image  Tudi svojega vnuka ni mogu it pogledat. Aja, da ne govorim kok ni hotel Vida prjet pa ga mal pocrkljat user posted image user posted image user posted image  Pol bo pa na stara leta tožaru, da ga noben ne obišče!!!!! user posted image  Sej si je kr sam kriv.
No, ampak kaj češ. V familiji od mojga sta normalna sam lubi pa njegova sestra ...
Pa pohvalit moram mojga user posted image  Končno se je spravil rože rezat in rihtat, pa k sm šla jest na Vrhniko, je on lepo pomil in spoliral hodnik in kopalnico, pa še za jest pripravil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se pozna, da je že od petka doma in je dosti bolj pripravljen kej narest. Ker kadar dela, je tok zmatran, da se komi do postle spravi user posted image
Eto ga. In je šel dan mimo. JUTRI SMO PA MI DONOŠENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.2.2010 21:20:46   
rožca26

Punce držite pesti ju3 za naju z pikico, da bo vse uredu. Samo upam da mi ne bo spet pritiska zrastel kot ponavadi. Ne vem kako je pri vas sam jz vedno imam problem z tem pritiskom, ker mi kr zraste takoj ko se parkiram pred zdravstvenim domom.

Držim pesti. Sam itak da bo. če pa misliš glede obrata pa sploh držim pesti. Sem pa v knjigi Glej kako rastem prebrala, da se le 3% otrok rodi v medenični vstavi. Tko da navijam, da ne boš ravno ti v tistih nekaj odstotkih user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.2.2010 21:21:51   
rožca26

Kaj pa maja. Takrat zna biti prov lepo. Al pa tudi poleti ni problem - gremo lahko v arboretum ali pa v ZOO. To je en res super sprehod user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.2.2010 21:30:38   
3Sonček3

3sonček3 jz si kr z britvico obrijem a noge ba z depilatorjem, tako da noge brijem 1x na mesec, tako zdej sem mirna 1 mesec. user posted image

tut js si noge pobrijem z britvico, tam kjer pa ne vidm pa raje z brivnikom   

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.2.2010 21:31:51   
3Sonček3

tut js bom mislna nate in na tvojga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

gluten
1hruška

Kdaj ste začele uvajati gluten?

pred 6. mesecem (29%)

med 6. in 7. mesecem (50%)

po 7. mesecu (14%)

po 1. letu (7%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!