|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
8.2.2010 9:30:06   
MONY25
tečka: našemu tud ne odgovarja gneča kej preveč...je vedno čist resen, zamišljen itd. ga bom tud js mogla mal več okol vozt, da se bo mal navadu...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
8.2.2010 10:05:36   
Janci F
manna - pri nas je večerna rutina sledeča in sicer ob sedmih gre v banjo, potem poje flaško in gre v posteljo. Okrog pol osmih gre v posteljo in lepo zaspi. Manna kdaj pa gre pri vas v posteljo? Ali je možno, da je že preveč utrujena?

Tom se je pa sedaj začel žogat. user posted image  ga posedi in se vsede nasproti njega in potem se žogata, veselje je pa veliko, vsakič ko Tom vrže žogo je presrečen in kar brca od veselja.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
8.2.2010 11:11:04   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

lino - čim manj kozic vam želim in da bo hitro boljše. kater sirup ste pa dobili pri pediatru? jaz sem tjaši dajala claritine, ko je imela norice, ampak je bila stara že več kot dve leti. drugač smo imela pa poxiclean peno, ki je super pomagala. kaj imata vi?

Haj.

Mi smo bili pri dežurnem in nam je napisal claritine, ki pa ga naj bi dajal šele po 1 letu, pa tut drgač se sploh ni glih kaj potrudil, mu je sam na glavi eno kozico od daleč pogledal in rekel, da bi lahko bile...pol pa vedi, mislim, to sem sama tut vedla, da so verjetno kozice, sam se hotla potrditev...no in pol nam je napisal ta sirup in rekel, da samo, če bo nujno, ker še ni 1 leto star in itak je sam zato, da oblaži srbenje, zaenkrat se pa Maksi sploh ne pritožuje, tudi siten ni in nima nobenih drugih bolezenskih znakov, samo kozice pase, jih je malo več že zbral...bom pa ju3 njegovo pediatrinjo poklicala in se mal pozanimala, sej sploh ne vem več kk dolgo mora bit doma, kk dolgo je kužen,...sej me verjetno razumete, hočem, konkretne odgovore, ne sam "lahko da je to to...)

Mony lepe slikice

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
8.2.2010 14:34:05   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Sem vas pa hotla že parkrat vprašat; kakšni so vaši malčki zvečer preden zaspijo, ko so utrujeni? Ker naša je tak živec da je groza. Maha, brca, se upira, noče ležat, noče spat, noče pit mleka, noče nič. Kot da bi bla živčnauser posted image Preden jo skopamo in damo v pižamo je tko utrujena in mirna da komaj gleda, potem pa kar dobi od nekje energijo in razgraja še eno uro. Mogoče jo kopanje zbudi?

Pri smo se začeli rihtat za spat ob 18h - od oktobra lani do prejšnjega tedna, ko je začel štrajkati. Zdaj gremo spat kakor kdaj, bedi lahko tudi 5 ali 6 ur skupaj, prej 3 ure. Je kar naenkrat preskok. Tudi meni se zdi, da je Srečko utrujen, ima ful rdeče oči, na kavču ali tleh se igra in vsake toliko kar uleže za par sekund. Enostavno se mi zdi, da je prešel v fazo, ko ne zaspi več, ko je utrujen, ampak zna ostati buden kljub utrujenosti.
Jaz sem se odločila, da ga bomo pač dajali spat kadar bo pač naneslo, vendar vedno po enakem postopku - torej umivanje, gremo pripravit stekleničko, popije v posteljici in potem spanje. Le da zadnji teden to pomeni, da praviloma ne zaspi, ampak se lepo vsede v posteljici in pogovarja. Potem ga pač prestavim v posteljo, uspavam in preložim.

Nimaš kaj, otroci rastejouser posted image . Naš je recimo pogruntal, da je hrana, ki jo dobi on, drugačna od tiste na najinih krožnikih. In je danes z mojega krožnika pojedel par žlic ričeta. In zanimivo, koščki ga niso nič motili, pojedel je tudi luščino od grahauser posted image . Vse bolj se mi zdi, da bo "bolje", ko se bom znala pač bolje prilagoditi njegovim potrebam, ne pa gledala na to, kako bi moralo biti "po teoriji".

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
8.2.2010 14:36:11   
tecka
Pa še to: zjutraj spet spi pri nama. Raje tako, kot da vstanem eno uro prejuser posted image .

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
8.2.2010 16:05:39   
manna
Mony25 lepe slikce!!
Uuu šment, ravno sem hotla napisat kako je vaš priden, da že kleči ob opori na kavču, pa zagledam Manco ki kleči! Me je kar kap. Prvič je tako pokleknila...no sej ji je ratalo samo za par sekund! Zdej je pa spet na trebuhu.

Hvala za mnenja glede utrujenosti/spanja.
Tudi pri nas je tako; okrog 18.30h je že ful utrujena (se kar uleže, tako kot vaš, tecka), najkasneje ob 19h je kopanje, pa v pižamo, polupčka očkota, potem nardim flaško, potem greva v spalnico in do tu je vse OK. Potem pa ko prideva v tiho in temno spalnico se pa razživi..jo dam na najino posteljo in ona takoj na vse štiri, pa brca pa maha pa piska in čeblja. Flaško odriva, popije s težavo in siljenjem kakšnih 80ml, nato je še bolj nemirna...skratka ne more se umirit. Potem jo probam dojit in me ščipa in praska, se odriva in ihta. Čez kakšne 30-40min se komaj umiri. Saj ni vedno tako, ampak skoraj vedno pa.
Včeraj sem jo pa nesla kar nazaj v dnevno ker mi je blo zadost. In se je še eno uro igrala, čeprav je komaj gledala že. Tudi jaz ne bom več tako delala, ampak jo bom pač po kopanju pustila še malo v dnevni, pa naj se še malo zmatra. Ker tisto "uspavanje" mi toliko živcev požre!

Zato me je zanimalo kakšni so vaši - če so tudi kdaj tako nemirni in "živčni".

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
8.2.2010 16:09:10   
manna
JanciF, če dam našo kar v posteljico, se najprej malo igra, nato začne jokcat. Da bi sama zaspala, je znanstvena fantastika. Sem probala tako da sem jo božala skozi stranico od posteljice, pa ne deluje. Se ne umiri, ampak postaja vedno bolj jokava. Potem pa nisem več poskušala, sem jo vzela ven.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
8.2.2010 16:19:01   
manna
user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
8.2.2010 16:20:50   
manna
Evo še ena slikca naše miss. Pa ne mislit da tako rada papa - hotla je samo potipat medvedka na dnu skledice, pa ji ni nikakor ratalo user posted image

Najbrž je ful velika slikca ratala...?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
8.2.2010 19:09:35   
Goldy
manna - ja, slikca je malo večja, samo pa fenomenalnauser posted image , prekrižani nogi (tako kot naša). Ne morem verjat, ker je naša čudežno, že nekajkrat zaspala sama, sem jo budno namreč položila v posteljico. Drugače pa nimam pravega recepta za vaše spanje. Jaz sem odkrila to, da mora dobit, ob pol 7 do 7 jest, še 15 minut pokonci, zrihtat za spat, podojit in je to to. In mal čez osem že spi. Prej sem jo dajala spat pa ob 9 in je očitno bila že prečuta, ker ni in ni hotela zaspat.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
8.2.2010 19:24:40   
mini86
joj vrgl me je vn..

manna in druge ki jim sončki ne jejo meska..kaj če bi ji nardila tako kašico kt ponavadi pa postopoma dodala mesek..prvo eno žličko, pol drugič dve in tako naprej..pomoje bi šlo čezuser posted image

tecka-mam turkizen flis za marcelauser posted image sm dobila zadnjega in to v supernovi k v city parku ga niso več meluser posted image

a je kera že dala user posted image njoke..js mu bom vrjetn jutr mu nardila..marcel jih bo mel z zelenjavno omakico in parmezanom, midva pa v smetanovi omaki s pršutomuser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 8.2.2010 19:25:05 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
8.2.2010 20:22:58   
mk8
Naša Veronika se je pa danes prvič čisto sama vsedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Sediva midva z mojim na kavču, Veronika je bila pa na tleh in pasla kravice. Pa se začne guncat na kolena in nazaj na trebuh. Midva jo gledava in ko sva pogruntala, kaj počne, skočiva s kavča in sva začela navijat - je blo tko, kt na kakšni tekmi user posted image user posted image . In ji končno se uspe vsest na ritko in stegne nogice, takrat pa tak nasmeh, do ušes user posted image user posted image !! Midva pa čist vzhičena in ponosna! In ob vsej tej noriji, sem pozabila, da bi jo lahko posnela user posted image , pa drugič. In zdej sem čist ponosna user posted image !

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
8.2.2010 20:26:50   
mk8
Manna slikca je pa super - naša tud vedno tko da eno nogico, ko jemo user posted image

Pa čestitke za drugi zobek!!!

Aja, pa še glede uspavanja - tud naša se precej razživi, ko jo položim v posteljico. Se začne na kravce obračat, pa za letvice se začne vlečt v sedeči položaj. Ampak jo kar pustim v posteljici in grem iz sobe. Pa se vsake toliko vrnem nazaj, jo vzdignem in položim nazaj na hrbet, pa spet, pa spet, pa spet,.... Potem, čez nekaj časa (enkrat traja več drugič manj) pa zaspi ali pa začne brundat. Takrat jo obrnem na bok, dudo v usta in ponavadi zaspi.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
8.2.2010 20:30:21   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pa še to: zjutraj spet spi pri nama. Raje tako, kot da vstanem eno uro prejuser posted image .

Pri nas je tud tako. Najkasnej ob šestih zjutraj začne v svoji posteljici protestirat, zato jo prestavim v najino. Sem jo probala pustit pa samo dudo dat, ampak se je čisto zbudila in seveda ni hotla nazaj zaspat. Res bolje tako, kot pa da bi ob šestih zjutraj vstajala. Sta mi dve dodatni uri spanca bolj pomembni user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
8.2.2010 20:30:53   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Tom se je pa sedaj začel žogat. user posted image  ga posedi in se vsede nasproti njega in potem se žogata, veselje je pa veliko, vsakič ko Tom vrže žogo je presrečen in kar brca od veselja.

user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
8.2.2010 20:59:25   
bjondi
mony25-je pa modelček tala tvoj sonček sploh tista s kruhom v ustih user posted image

manna-je manca hotela še polizat skledčko ,ker si tako dobro skuhala...al ji pa premalo naredila user posted image ...
glede spanja je nam takole sračkal žiga mesec dni nazaj...ampak je bil ves polom samo v moji nervozi...danes si pa kar dvakrat tikerček menjala,una ČB varjanta je bla user posted image ...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
8.2.2010 21:09:31   
bjondi
Kako je pasalo da je bil mož danes doma...no ker ni bilo sončka ,smo malo fotkali...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 8.2.2010 21:15:10 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
8.2.2010 21:10:30   
bjondi
Hm...tudi meni so tokrat večje fotke prišle...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
8.2.2010 21:10:49   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

..danes si pa kar dvakrat tikerček menjala,una ČB varjanta je bla user posted image ...

Hvala. Una ČB je bla lepa ja, sam nočem da je na tickerju preveč videt. Je boljš da je tko bolj "nerazpoznavno".

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
8.2.2010 21:14:32   
manna
bjondi JOJ kaj se ti hecaš s temi fotkami? Kok so leeeeepeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
8.2.2010 21:15:39   
manna
Kakšen fotoaparat imaš ?

< Sporočilo je popravil manna -- 8.2.2010 21:16:30 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
8.2.2010 21:18:48   
bjondi
Ma hvala,sam se kr namatram,čist preveč mi že miga naš sonček,pol morm gledat svetlobo kako pada,pa njega štimat-bit stilist pa komandirat moža user posted image  ,kaj nej nardi...no lahko bi ble boljše bi rekl moji fot.kolegi...ampak zame so kul...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
8.2.2010 21:21:36   
bjondi
Canon eos350 D-je že šel ven iz programa user posted image ...pri prvem delu uporabljena dva fleša ,en je imel še dežnik gor...pri drugi varjanti pa en fleš z marelo-pa dalinsko proženje flešev...bom v priliki pokazala kako zgleda tale mini studio...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
8.2.2010 21:25:02   
Goldy
bjondi - kapo dol za tele slikce!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
8.2.2010 21:25:48   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Canon eos350 D-je že šel ven iz programa user posted image ...pri prvem delu uporabljena dva fleša ,en je imel še dežnik gor...pri drugi varjanti pa en fleš z marelo-pa dalinsko proženje flešev...bom v priliki pokazala kako zgleda tale mini studio...

Akhm a si to opremo sposodiš? Ker moj lubi pravi da je to strašno drago, pa ima tudi on enega orenk nikona. NO, sej jaz se ne spoznam.
Ampak super zgleda, res. Dasta potem te fotografije razvit? Bi blo kar plakat za nardit, in dat na steno!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?