nokes
|
aja, tara, glede čokolad in kilaže... jaz sem postala po porodu fenica orehovih kifeljčkov, ma ni da ni, vse pekarne, vse proizvodnje sem naštudirala, najboljši so "neža" iz kočevja, toti pa res nea šparajo z orehi! DM, nisem niti enkrat bila tam, odkar sem rodila. to pa zato, ker nimajo mleka, ki ga pijeta, potem pa raje vse stvari kupim v eni štacuni. res se mi ne hodi sem pa tja, da nabavim. surovo sadje, baje da čimprej, če se izkaže, da radi jedo sadje, ker se s kuhanjem preveč vitaminov uniči. tako pravi tanč na monu, jaz sem dolgo kuhala, ko pa sem začela dajat surovo, je bil to resničen hit, ful je drugačen okus in hrana je ful sočna! senčka, kaj se ti šališ? si prebrala kilaži? torbi že vsaj 4mesece počivata, nosim vitana v nahrbtniku, ivano pa v rokah, oba hkrati. sem uravnotežena, pa gre. testenine, jaz jima popečem bučke, papriko, malancane,... malo podušim, nato skuham durum testenine, polnozrnate, uno, da so sledi jajc mora pisati, ker v istem obratu delajo tudi jajčne testenine, vse skupaj dam v sekljalnik in brrrrrrr, imata ful rada, še posebej, če potem dolijem še malo oljčnega olja. razvojna, FT, ja, veliko nas obiskuje oboje, jaz sem sicer zelo hvaležna, da imam možnost za oba, začeli smo z I, nato sem prosila za V, in se je izkazalo, da v tem trenutku on to res potrebuje. nogico namreč zvija navznoter, ko stoji in je res grdo videti, predvsem pa neuporabno ,saj se nanjo le naslanja in je noče uporabljat. pred mesecem se mi sanjalo ni, da bi kaj takega lahko počel kakanje po uvedbi GH dobi povsem drugačne razsežnosti in vonjave okej, zdaj pa dost... lepo spančkajte, predvsem pa mirno in doooooooooolgo
< Sporočilo je popravil nokes -- 7.2.2010 21:47:05 >