|
RE: Dolenjke, 2. del 8.2.2010 13:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, super da ste imele mal debate o prehrani, ker je naš Aljaž pred 4 dnevi končno začel jest ko veliki , zdej mi pa idej zmanjkuje kaj naj mu dam . Kar nism mogla verjet, se je čez noč odloču, da hoče cel obrok pa pika, prej je pa sam kdaj pa kdaj kako žličko vase spravu. Sem mu pa jst včeraj kar koren iz juhe zmiksala s paličnim, pa z juhco zalila (seveda sem jo vzela ven predno sem jo dokončno solila - sam mal soli je pa vseen blo not....ne vem no, men je tista čist neslana hrana ....ampak valda jo dam res čiiiiist mal). In da vidte kaj je mali zmazal ta koren (ki je itak 100X boljši ko tist kupljen v kašici). Rea - za šoping, verjetn kr sede frej dan pa cenejše cotke, a ne Princeska - tako kot ti je rekla Alex....zlij sok ven, pa nazaj čaja natoč. Matr so pametne ene....moja bivša tašča mi je tut pamet solila, ko je bil Nik majhen, pa sem se igrala z njim, da se preveč vrtim okol njega, pa da kaj bo, ko bom šla v službo...da se ne bo znal nič sam zamotit...pa da je ona svojim cajtng papir dala in so se cel dopoldne zabaval... uglavnem KATASTROFA...bla, bla, bla Čebela - kaj je blo men fajn zadnjič, ko sem obležala (seveda če odmislim drisko in bruhanje) in mi je moj čajčka kuhal, pa otroke rihtal...in to čist sam Me je pa valda vsake tolk vprašal če sem že bolš , pa drugi dan me je spodbujal z besedami ,,ooooo, sej maš že mal barve, pa že 10 ur nisi bruhala....,, tretji dan je bil pa že vidno utrujen in je začel otroke postrojavat ko v vojski, pol sm se pa vstala . Sneg - , a ga bo kdaj konc, da grem lahko normalno od bajte
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 8.2.2010 13:19:31 >
|
|
|