|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
6.2.2010 19:33:11   
vaney
Punce, hvala, ker ste se tudi name spomnile za kavico, ampak se sploh ne bom napisala na seznam, ker močno dvomim, da se je bom lahko udeležila...če bom v naslednji rundi že pri sebi in sposobna skakt okrog, pa pridem sigurnouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
7.2.2010 10:39:07   
5ra8
jutroooo...

no pa je nehalo padat....pa ceste so saj spucal....user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
7.2.2010 12:45:15   
čebelica01
jutro no v nm pa spet en puh pada user posted image user posted image  dost mam tele zime, gremo na pomlad .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
7.2.2010 13:53:52   
štrumfek
hej :) evo mi smo pa dans pri "babi-dedi hotel" (NM) user posted image user posted image user posted image

sneg je nehal.... ampak kaj ko bo v sredo nova pošiljkauser posted image

uživajte v nedelji, pa v podaljšanem vikenduuser posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
7.2.2010 22:07:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

hej :) evo mi smo pa dans pri "babi-dedi hotel" (NM) user posted image user posted image user posted image

škoda k nis prej nč rekla, bi se lahko vidli - mi smo bli na igrišču, smo se valjali po snegu user posted image

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
7.2.2010 22:25:46   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

škoda k nis prej nč rekla, bi se lahko vidli - mi smo bli na igrišču, smo se valjali po snegu user posted image

maš ZSuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
8.2.2010 8:50:32   
5ra8
jutrooo...

kako smo kaj danes?

jst ok, končno upam da bom dispozicijo zaključila da jo jutri pošljem naprej.

moji so odpeketal na gače, tko da sm sama domaaaa. mir u bajt user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
8.2.2010 9:17:26   
rea27
Dober dan...
No, evo da vam mal luštov naredim..Sem bila v Zagrebu, sicer nisem veliko nakupovala, a sem zadela očitno pravi dan, saj je bilo na vse že tako znižano še dodatnih 20% popustta. Tako, da sem res kupila po znižanih cenah heheh - končno enkrat. Sem pa bila v KingsKrossu in City Centru, kamor najraje hodim, ker imajo veliko trgovin na enem mestu...Seveda, če hočeš vse vsaj približn videt lahko traaaajaaaa in traaajaaaa..sploh če gre za "babji pohod".. Tako, da sem bila na koncu tako zmatrana, da so me res prav noge bolele.. Zapravila sem, kot rečeno, malo glede na to koliko bi plačala brz popustov.. Me je pa razočaral pa Petit Bateau, kamor sem zelo rada hodila, ker imajo tako krasne zadevice za bebije...zdej pa...nič, vam povem.. Pa Okaidi..lepo, zelo lepo, samo mal pretiravajo..To je skor tako, kot če si kupiš diesel kavbojke in daš 50% cene samo za ime...tako je bilo tukaj. Krasne stvari, sploh zame, ki nisem pristaš roza-modre sterotipne kombinacije..Samo..halo, za ene žabice 250 kn!?!? Ma neee...

heheh...tako, moje poročilo je tu..

kako ste babuške? Kaj počnete na ta frej ponedeljek?

rea27

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
8.2.2010 10:27:07   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

kako ste babuške? Kaj počnete na ta frej ponedeljek?

živciramo otroke, da se trmajo in da potem lahko tašča vpije name, da me bo zatožla sineku in šla na socialo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma se smejem temu, ker hb še nikoli ni ni nič naredila, sam njej je veselje grozit user posted image
mi gre na user posted image ker se vtakne v mojo vzgojo in ker razvaja otroke in dela večkrat proti meni - ma jst dajem mali nesladkan Hippov čaj (not je itak cukr), ona pa ga zlije ven in sokec ala Frutek, Hipp not natoči in logično da mi pol mala noče čaja pit.
Pa taveliki smo rekli, da ne sme brez dovoljenja k njima in je že halo.

No, sem se mogla mau spihat medtem ko je dragi cel dan v službi kljub prazniku, ker zaostaja na projektu.

Drugače pa pospravljanje in ven na zrak user posted image user posted image user posted image da bo mir pr hiši user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
8.2.2010 10:27:40   
Mala_princeska
aja pa user posted image user posted image user posted image
Rejika za šoping user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
8.2.2010 10:51:38   
Alex01
Dober dan še od nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image za vse, ki pišete dispozicijouser posted image user posted image user posted image (mene je kar sram, ker nisem še ČISTO NIČ naredila v tej smeri user posted image user posted image user posted image )

Princesi in ostale - kdaj ste malčkom začele dajat navadni jogurt? jaz več nimam ideje kaj naj mu dam za jest. zelenjavo pridno papa,riž, pa tudi že piščančje meso, kakšno mlečko kašo (tako, ki se razmeša z vodo), jabolko in hruško, banane ne preveč, ker kaka na vsake 3-4 dni, pa se revež tako napenja, da mu tut od laskov kaplja pot.

Popoldan malo na obisk, zvečer pa mogoče na simfonikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2361
8.2.2010 11:11:37   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dober dan še od nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image za vse, ki pišete dispozicijouser posted image user posted image user posted image (mene je kar sram, ker nisem še ČISTO NIČ naredila v tej smeri user posted image user posted image user posted image )

Princesi in ostale - kdaj ste malčkom začele dajat navadni jogurt? jaz več nimam ideje kaj naj mu dam za jest. zelenjavo pridno papa,riž, pa tudi že piščančje meso, kakšno mlečko kašo (tako, ki se razmeša z vodo), jabolko in hruško, banane ne preveč, ker kaka na vsake 3-4 dni, pa se revež tako napenja, da mu tut od laskov kaplja pot.

Popoldan malo na obisk, zvečer pa mogoče na simfonikeuser posted image

jaz sem moji malčici jogurt (navaden) začela dajati kmalu po 6. mesecih- ker je dober za floro. No, ja..ne spet kakih nenormalnih količin, ampak malo, da vidimo reakcije - pa jih ni bilo. Tako, da ji dam recimo za zajtrk navaden jogurt zraven pa malo mečka žemljico, seveda pol pride čez vse to še sadje (banana, jabolko, domač kivi in pomaranča) in kakamo ko veliki heheheh.. Je pa res, da ji nikoli ne dam same banane, ker je tudi že njo malo matralo..tako, da jo vedno miksam z pomarančko ali jabolčkom :)

Princesi--samo na zrak pejt...bo bolš, si boš mal precirkulirala sive celice, tašči se pa ne daj!!! Peace brothers heheheheh..al naj gre pa kak žbe pokadit, da ji bo lažje..Madona sem žleht a? hehehheh..brez zamere princeska..

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
8.2.2010 11:17:26   
Mala_princeska
Jogurt 3,2 maščobe, navaden seveda, ponavadi Mu od Lj. mlekarn moja user posted image že dobi. hm....nekje bolj proti koncu 6. meseca sem ji ga začela dajat in sicer na način, da sem sadje not umešala, za prvič je dobila tole Mullerjevo jogurtovo kašico:

http://www.bebivita.de/produkte/frucht-joghurtquark.html

(Pfirch-marakuja)

sem ji včer poskusila dat sam jogurt, pa jo je sililo na bruhanje (očitno ima to po meni ker niti pod razno ne maram navadnega jogurtauser posted image ), tko da ji bom jaz sadje not mešala ali pa piškote.
skutice pa še ni dobila, raznih frutzvergov in danonejev pa ne bom dajala, tko da bo navadno skuto dobivala, prav tako sadje umešano ali pa bom našla kakšne kosmiče za vmes.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
8.2.2010 11:21:42   
Alex01
HVALA OBEMAuser posted image user posted image user posted image al sm čist zmedena user posted image user posted image user posted image , ne vem zaka mam občutek, da ko je bil Alex majhen, da sm mu pred enim letom dajala tut alpsko mleko, sicer ne samega za pit  (ker se je še dojil) ampak za kakšne kaše zmešat, zdaj pa strogo pol stvari ne do enega leta, a ko pa dopolni eno leto naj bi pa že vse jedeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
8.2.2010 11:26:21   
Alex01
princesi - NE DAJ SE JI!!!!!!!!, pa še ti zlij sok iz flaške ven, tako kot ona tebi čaj!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
8.2.2010 11:34:03   
štrumfek
daaan

mi smo danes spali od 21- 8.30 brez bujenjauser posted image user posted image mami se je kooončno naspalauser posted image user posted image

Princesi: ne se ji dat... saj so to tvoje punce tako da... ona je svoje že vzgojila, tvoje naj pa lepo na mir pusti

Rea user posted image user posted image za šopinguser posted image user posted image user posted image

Jogurt... me ga bomo če kak teden, dva.... bomo mal eksprimentiraleuser posted image

5ra8 drži pesti za dispozicijo evo pikepoke da bo hitrej šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
8.2.2010 11:51:04   
rea27

HVALA OBEMAuser posted image user posted image user posted image al sm čist zmedena user posted image user posted image user posted image , ne vem zaka mam občutek, da ko je bil Alex majhen, da sm mu pred enim letom dajala tut alpsko mleko, sicer ne samega za pit  (ker se je še dojil) ampak za kakšne kaše zmešat, zdaj pa strogo pol stvari ne do enega leta, a ko pa dopolni eno leto naj bi pa že vse jedeluser posted image

jst ji tudi že alpsko dam, pa sojino in riževo tudi..ni nobenih panik..mislim celo, da ju ima raje kot navadno mleko (alpsko), ker tudi midva pijeva samo riževega..Sploh ne vem, kdaj sem nazadnje pila navadno mleko...Evi ga pa dam v gres, riž ali pa v čokolešnik (kadar ga dobi)..ti se nič preveč ne obremenjuj...tako kot sedaj komplicirajo..Dobr da imam teto v vrtcu in mi pove, kaj vse ne smejo otroci jesti, ker so jim starši prepovedali po navodilih zdravnikov oz. pediatrov..blablabla..Sama pa pravi, da je vzgojila dva zdrava sinova, ki sta že pri 2 mesecih jedla pire in špinačo in jogurt in navadno mleko in jajčka in ne vem kaj vse še..Tako, da jaz od pogovora z njo dalje res ne kompliciram. Tisto kar jemo mi, dobi tudi ona..Seveda, da ne bo pomote, medu in teh reči ne..s takimi alergenimi snovmi bomo še mal počakal...

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
8.2.2010 11:51:15   
Alex01
o štrunfek - pridna tvoja Tajauser posted image user posted image user posted image user posted image , naš je šel pa spat ob 21h, pa spal do enih, potem pa jedel na vsaki 2 uri, ob osmih sva pa vstalauser posted image , pa ni panike, ker se naje in že sprot zaspi nazaj, tak, da ga dam samo nazaj v posteljico in spi naprejuser posted image

še eno vprašanje - koruzni zdrob (polento) skuhate na vodi in potem ponudite kot prilogo ali za zajtrk? Z mlekom ali samo bolj redko polento? Ma , čist sem pozabila že (mal je že dolga, odkar je bil Alex majhenuser posted image user posted image )
Zdaj bom pa nehala, na ta dan kultureuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
8.2.2010 11:53:50   
Alex01
Hvala rea user posted image
Sej ti rečem, da mam občutek, da pred osmimi leti niso tako komplicirali oz taka priporočila niso bila (al sem pa jaz v zmotiuser posted image ).

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
8.2.2010 12:14:16   
rea27

Hvala rea user posted image
Sej ti rečem, da mam občutek, da pred osmimi leti niso tako komplicirali oz taka priporočila niso bila (al sem pa jaz v zmotiuser posted image ).

mislim, da res ne..ker ko se moje kolegice pogovarjajo, ki imajo sedaj že velike otroke (tam nekje kot tvoj alex) vse po vrsti razlagajo, kaj se pediatrom dogaja sedaj...
Po mojem mnenju, je to vse en hudo močan lobij farmacije, ker že apriori mora vse nafilat s tabletmi, ker je prehrana tolko drugačna... Vse je degenerirano, vse je umetno, povsod sami aditivi, konzervansi, barvila in parfumi..bljak če mene vprašaš..Tako, da..hja...po moje je najbolje če delaš po neki tvoji preprosti logiki in ne nasvetu ostalih - kaj bi otrok sedaj že moral ali ne smel..Mi hodimo na Otočec oz. Lutrško selo po sadje in zelenjavo, ki jo gospa sama goji doma, je pridelana naravno, oz. vsaj kolikor se da naravno.. kar pa se tiče ostalih izdelkov, jih če se le da kupim bio ali eko pridelane. Sadje imamo tudi doma tako, da tukaj ni prehud manjko...
Vse ostale stvari, ki pa imajo gluten ali kak drug "moteči" faktor...jaz tako pravim, kaj pa aditivi, ki jih je vse polno v frutkih Fruchzwergih, Danonejih, in kaj jst vem kje vse še..Ji raje dam polento, kjer na pakungi piše..sledi glutena, kot pa frutke...

tmho hhhehehehe.. (*that's my humble opinion)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
8.2.2010 13:02:27   
čebelica01
rea- sem ti fouš za shopping user posted image user posted image . jaz grem v nedeljo v zg ampak grem na koncert . za shopping se pa tudi moramo zmenit . jaz in mala smo šle prejle v pekarnico in je kar mrzlo brrrrrr. moj je bil na lepotni operaciji user posted image user posted image user posted image . ( še od morja je mel en kamenček v podplatu in je šel včeraj to ven zrezat zdaj se pa obnaša k da so mu amputirali pol noge user posted image user posted image user posted image ) in smo šle z mojo mici po čokoladne buhtelčke . zdej pa bom mal pospravla pa južno mam za skuhat pa tko . mi pa tko paše da je danes frejj

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
8.2.2010 13:18:29   
Anonimen
Oh, super da ste imele mal debate o prehrani, ker je naš Aljaž pred 4 dnevi končno začel jest ko velikiuser posted image user posted image user posted image , zdej mi pa idej zmanjkuje kaj naj mu damuser posted image . Kar nism mogla verjet, se je čez noč odloču, da hoče cel obrok pa pika, prej je pa sam kdaj pa kdaj kako žličko vase spravu. Sem mu pa jst včeraj kar koren iz juhe zmiksala s paličnim, pa z juhco zalila (seveda sem jo vzela ven predno sem jo dokončno solila - sam mal soli je pa vseen blo not....ne vem no, men je tista čist neslana hrana user posted image ....ampak valda jo dam res čiiiiist mal). In da vidte kaj je mali zmazal ta koren (ki je itak 100X boljši ko tist kupljen v kašici).

Rea - user posted image user posted image user posted image za šoping, verjetn kr sede frej dan pa cenejše cotke, a neuser posted image

Princeska - tako kot ti je rekla Alex....zlij sok ven, pa nazaj čaja natoč. Matr so pametne ene....moja bivša tašča mi je tut pamet solila, ko je bil Nik majhen, pa sem se igrala z njim, da se preveč vrtim okol njega, pa da kaj bo, ko bom šla v službo...da se ne bo znal nič sam zamotit...pa da je ona svojim cajtng papir dala in so se cel dopoldne zabaval... uglavnem  KATASTROFA...bla, bla, bla

Čebela - kaj je blo men fajn zadnjič, ko sem obležala (seveda če odmislim drisko in bruhanje) in mi je moj čajčka kuhal, pa otroke rihtal...in to čist samuser posted image Me je pa valda vsake tolk vprašal če sem že bolšuser posted image , pa drugi dan me je spodbujal z besedami ,,ooooo, sej maš že mal barve, pa že 10 ur nisi bruhala....,,user posted image tretji dan je bil pa že vidno utrujen in je začel otroke postrojavat ko v vojski, pol sm se pa vstalauser posted image .

Sneg - user posted image , a ga bo kdaj konc, da grem lahko normalno od bajteuser posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 8.2.2010 13:19:31 >

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
8.2.2010 13:23:08   
čebelica01
ha ha ha ja me smo itak tkoj zdrave pa lahko že vse delamo , oni so pa taki revčki user posted image user posted image user posted image .

ma naj bi bil v sredo spet sneg user posted image user posted image user posted image pa četrtek user posted image user posted image user posted image .

jaz bom popizdjot .

moj že upije , kaj bo za južno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
8.2.2010 13:23:10   
Anonimen
Joj, pa kaj sem pozabila.....

Vaney - bom 10. mislila nate, pa naj dragi čim prej sporoči kaj imate user posted image user posted image user posted image , čeprav jst kar računam na eno punčicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
8.2.2010 13:26:11   
Anonimen
kosilo - pohane kolbice, riž, rdeča pesa in jabolčna pita.

Sem pa drugače sama doma s tamalim dvema, ker je dragi spet v dnevni (6-18), Nika je pa zadnjič k mojim odpeljal, da se še oni mal učijo z njim in da si jst mal baterije nafilam. Jutri ga pa spet na testiranje peljemo v LJ (matr bo spet naporen dan).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.