|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
5.2.2010 14:55:13   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Dan...a danes ni pa nobene..sej je pa ja tak smotan dan..za nikamor it...tprej: pridite kaj pokramljat! user posted image user posted image

Danes sva šle paaa paaaa :-)))
V knjižnjico po gradivo za diplomsko....pa ni nič dobrega kazalo :-((( treba poiskat kartico od knjižnjice v Nm - blizu tebe Rejika :-))) pa tja zavit na kak spec. oddelek. Cilj je sicer do ponedeljka dispozicijo napisat....ah jaaa...menda bo.

Pa v vrtec sva zavili (tam kjer je Nina), da sva se jim pokazale (ponosna big sister) in neverjetno kako so vsi rinli v voziček user posted image , pol pa še V Mercator po burek, pa našga psa lovit in domov....

Mejte se (kot pravi Majchuser posted image user posted image ) se tipkamo.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.2.2010 14:57:29   
Mala_princeska

DOPOLDAN/POPOLDAN------ MED TEDNOM-------ZA VIKEND
---------------------------------------------------------------------------

JAKNIK                                            DA                          DA
ALEX
TRIŠ
ŽIVKA
MAJCH
ČEBELI                                            NE                           DA  
PRINCESKA
                                     DA                           DA
VANEY
KAMINEK
CUKR
BBAJA
PETRA
ŠTRUMFEK                                     DA                             DA
REA ---------------------------------- DA --------------------- DA

Aja pa še krofki :-))) svaka čast vsem, ki jih pečete; mene je tud danes prijelo, pa se nekak nisem odločila, ker mi je še pica teig komaj ratal :-((((
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.2.2010 14:57:58   
TRIŠ

EVO DA SE POFOČKAMuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 5.2.2010 14:59:19 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.2.2010 14:58:52   
TRIŠ

JAKNIK                                            DA                          DA
ALEX
TRIŠ                         DOPOLDAN        DA                         NIKAKOR NEuser posted image
ŽIVKA
MAJCH
ČEBELI                                            NE                           DA  
PRINCESKA
                                     DA                           DA
VANEY
KAMINEK
CUKR
BBAJA
PETRA
REA ---------------------------------- DA --------------------- DA

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 5.2.2010 15:00:01 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.2.2010 14:59:40   
TRIŠ
KROFI so mi ratali šele v drugo,prvo rundo sem vrgla v koš,ker nisem vedela da ne sme bit prevroče oljeuser posted image user posted image user posted image

rea ti kar pošlji TRR saj sem že čisto na začetku napisala,da ne bi zalagalauser posted image ,ti si itak duša.Meni paše da se dobimo med tednom dopoldanuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
5.2.2010 14:59:44   
Alex01

ALEX                                                 DA                          DA
TRIŠ        DOPOLDAN                                   DA                  NIKAKORuser posted image
ŽIVKA
MAJCH
PRINCESKA
VANEY
KAMINEK
CUKR
BBAJA
PETRA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
5.2.2010 14:59:49   
majch
uf pa sem našla...

ANNIVERSARY TRADITIONAL GIFT

1 Paper
2 Cotton
3 Leather
4 Fruit/Flowers
5 Wood
6 Candy
7 Wool
8 Bronze
9 Pottery
10 Tin/Aluminum
11 Steel
12 Silk
13 Lace
14 Ivory
15 Crystal
20 China
25 Silver
30 Pearl
35 Coral
40 Ruby
45 Sapphire
50 Gold
55 Emerald
60 Diamond
75 Diamond Gold

no tako...torej jaz letos pričakujem za darilo zokneuser posted image , princeska pa teglc.user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2332
5.2.2010 15:10:53   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

midva pa letos 9 praznujeva

Midva tut.user posted image Če me spomin ne vara sta vidva začela hodit mal pred nama, a ne?user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.2.2010 15:41:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

midva pa letos 9 praznujeva

Midva tut.user posted image Če me spomin ne vara sta vidva začela hodit mal pred nama, a ne?user posted image

Ja je tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
5.2.2010 16:18:24   
Alex01
Mi2 pa 14 let uradno (poroka), drugače pa 16 let. Kak sm stara user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mal gledam letnice (82), sm šla že všolo ko ste se rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 5.2.2010 16:23:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2335
5.2.2010 16:22:27   
Alex01
Vse najboljše Taja

user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
5.2.2010 16:27:56   
majch
krofi so ratali. Če ignoriramo dejstvo, da sem prešvoh kroglice nardila, pa so zacveteli...ampak, to sem dala na spodnjo stran, da se ne vidiuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
5.2.2010 16:54:40   
čebelica01
mnjami krofiiiiii . nč hudega če cvetijo glavno da so za pojest user posted image user posted image .
jaz sem pa pico nardila in pojedl smo jo že .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
5.2.2010 17:10:48   
štrumfek
Alex, princesi hvala lepauser posted image user posted image user posted image

ja mi pa danes praznujemo pol leta user posted image user posted image user posted image

Tortica uspela... je bla odlična... (no še mjčken je je)

bravo za vse ki pečete krofe user posted image user posted image user posted image

Princeska držim pesti da i raa do pon. dispozicijo napisatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 19:35:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
5.2.2010 20:48:50   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea popoldne sem ti prenakazala 64€, tako, da veš, da je to moje. user posted image

Danes je bilo tako pestro v službi in doma, sem veliko naredila in sem zelo zadovoljna. Taja je zdrava, cujne so zlikane, samo še učit se je treba in bo svet prečudovit.

ja, draga moja, seveda sem!!! Sem ti hotela že zs pisat, pa vidim, da si tule..okej..najlepša hvala in ko pridejo stvari obvestim..Lahko mi pa tudi na zs napišeš številko od mobija, tako, da lahko te tudi pokličem, ko stvari pridejo..Tako sem tudi majch, alex in princesko. Tudi jaknik, sam, sem telefonsko založila user posted image

No, kakorkoli že..drage moje, jutri grem pa z še dvema prijateljicama v Zagreb, bo naš ata babysitterca...Sem tegale kvazi šopinga že prov potrebna...PA če kupim kej ali pa ne..bo pa izlet..moram mal odkopit. Pa ne me narobe razumet, obožujem svojo princesko in moža tudi, a včasih se je treba tudi za miceno umaknt...

Lepo se imejte, na tv je neka brezvezna komedija, tako da bom verjetno kar v posteljo zavila...

pozdravček od mame Ree user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 5.2.2010 20:49:32 >

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
5.2.2010 20:50:44   
Alex01
rea-uživaj jutri in srečno potuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
5.2.2010 21:07:56   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image h v a l a

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
5.2.2010 21:38:09   
*zmajčica*
Helou bejbe...da se še jaz malo pofoškam!!! Hehe...sej mislim na vas in vas redno berem...sam tipkat se težko spravim...hehe...danes sem si pa utrgala malo časa in se potrudla...Ma vbistvo sm ratala obsedena in odvisna od Facebooka in sem tam dosegliva 24 ur na dan...

Najprej iskrene čestitke naši VALENTINČICI...Pridno se crkljajte doma...<3

Vaney...Ti si naslednja...držimo pesti in dihamo s tabo...user posted image user posted image user posted image

Hmmmmm vidim da se dogovarjate za kavico...A mene pa Lauro tudi sprejmete zravn??...mi je pa čisto vseeno kdaj...

Drugače smo pa z malo Lauro ok...se že pridno potepamo in vozičkamo...pa tudi redimo...mamo že 5100g....tak da je že kr težka za nosit...drugače je pa ttak srček, da se ji ne moremo načudit...zdej je mejčkn bubana-ma noska zamašenega, pa kiha...upam da kmalu projde...pa tudi krčkov nismo prikrajšani... :-(

Jooooj gdaj se bojo končale vse te nočne more...komaj eno stvar uredim-spet je tukaj druga...to dokazovanje očetovstva me ubija...v nm na sodišču jim je to prvi primer in ne znajo kako in kaj...v Metliki na socialni isto....V glavnem svašta!!

Ok vse mi fajn bodite, pridne...lepo se mejte...pa se berewmo in tipkamo še kaj!!!

Lp user posted image user posted image

Jaknik...hitro se pozdravi...pa upam, da se kmalu spet na kakšni kavici oglasim!!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 23:39:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *zmajčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.2.2010 8:28:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image h v a l a

Ja uživaj danes, pa upam da ne bo na poti prevelikih težav s snegom.

Pri nas sneeeeeeži......

Ja in dobro jutro, res DOBRO user posted image user posted image user posted image - zakaj???
Ker je Manca imela huddddd maraton spanja - včeraj okoli 16h (se pravi 4 popoldne) sem jo nafutrala z riževo Milupino kašico(ki sem jo zmešala z Novalacom NF,ki ga mam doma z rezervo, pa da ga ponucam in ne vržem stran; not umešala še 1 piškot), sem jo previla in ona mi nekje med 17h in 18h ali celo že prej zaspi in mi je spala do 4h zjutraj user posted image user posted image , skoz sem jo hodila gledat, moje prsi so bile polne za znoret, v glavnem potem je jedla in od 5h zjutraj do 8h spet spanje - tko da ne morem verjet, da nam je to vse uspelo user posted image user posted image user posted image
Verjetn ji je vandranje pasalo user posted image

Moj dragi je odpujsal v službo (ponavad je ob sobotah doma), delat gre tud v pon. 8 feb, ko je praznik - dela na enem projektu in zmujajo, pol morjo pa delat. Je rekel, da vsaj tečna ne bom in da se ne bova kregala user posted image

Pridne bodite...

*zmajčica* lepo da si se oglasila in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da zrihtaš očetovstvo pikici, če se ne motim ji od države (ZPIZ-a?user posted image user posted image ) pripada vsak mesec nek denar, nisem pa čisto sigurna če je to še v veljavi - moj polbratec je kot dojenček ostal brez očeta (je zaradi hude bolezni preminil) in vem da je mami nekaj dobivala zanj.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.2.2010 8:29:16   
Mala_princeska

Ja pa še mati samohranilka si. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.2.2010 10:43:27   
čebelica01
eeeeeeeeee spet ta snegggg user posted image user posted image user posted image . no pa sem se mislila danes malo potepat z mojima pa nč od tega . spet se bom morala sankat user posted image user posted image . zdej mam pa res že dosti tega snega .

in kako smo kaj danes ???

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2348
6.2.2010 10:51:17   
Anonimen
rea - sem ti sicer nakazala, sam bo izvedeno v torek - sem prepozn vidla včer

Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.2.2010 12:59:34   
TRIŠ
zmajčica user posted image user posted image user posted image user posted image FB sem pa jaz kar skenslala,ker sem postala z njim obsedenauser posted image user posted image user posted image .Če se bomo dogovorili za kavico dopoldan med tednom pa se lahko peljeva skupaj.Prideš do mene dava sončke v moj avto in šibnevauser posted image

rea evrčki nakazaniuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 6.2.2010 13:00:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.