|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
6.2.2010 12:12:51   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Čer user posted image

Malo da se na hitro oglasim, imam v bistvu eno vprašanje. Moja pikica že od ponedeljka ne spi čez dan-NIČ! Res je da je ne uspavam več na rokah, ker je zaradi bolečin ne morem, ampak se vležem poleg nje in nikakor da zaspat, ona se igra, pogovarja, menca oči, ampak če jo vprašam ali je zaspana, pa pravi ne user posted image . Pa sploh ni tečna, niti čez dan pol kasneje ne, le očke si menca.
Sicer mi je mami rekla, da jaz zaradi tega nisem hotela hoditi v vrtec, ker sem mogla tam na silo spat oz nisem mogla spat, ampak.... Se vam zdi normalno, da še ne 21m stari otrok več ne bi spal čez dan? Zvečer pa mi valda zaspi po 5 minutah ko ležima, kar mi sicer paše, ampak me malce skrbi, saj vem, da če bi jo na rokah uspavala, bi ziher zaspala.

Uh roman napisala, saj grem zdaj user posted image , grem nekaj malega pojest in ležat, ker me boli, nočko user posted image

nikjer ni zapisano, do kdaj morajo otroci spat čez dan. HB! user posted image če bi bila nia res utrujena in bi potrebovala spanec, bi zagotovo zaspala tudi popoldne. zgleda da ima dovolj nočnega spanja. ti vsaj ponoči spi!
se še zbuja za mleko?

user posted image user posted image user posted image zate, da boš kmalu bolje. sam tista prometna je bla pa kar huda, ne? glede na to kakšno operacijo si imela user posted image

Si pa zgodnja user posted image
Pa saj kaj pa čem, silit je ne morem, ampak da bi pa celo noč prespala, pa tudi ne user posted image . Zbudi se enkrat ponoči za mleko in enkrat proti jutru, drugače pa spi, hb. Se pozna, da ji zdaj par dni nisem govorila zvečer za mleko, moram spet v akcijo user posted image

Nesreča hja, huda, vsaj zame. Počena pljuča, strta roka, 3 operacije črevesja...drugim pa praktično nič življensko nevarnega. Najhuje pa je, da pijanemu debilu, ki se je v nas zaletel, ni bilo nič. Dobro, da zdaj po zakonu morajo biti otroci zadaj privezani, da se take poškodbe dajo preprečit.

sem bla zgodnja, ja, ker drugače čez vikend nič ne nardim za diplomo. čez teden še gre, ko sem sama doma, med vikendom je pa treba prej vstat.

OMG! kar dlake so mi šle pokonci, ko sem prebrala o nesreči! user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, pas... kljub temu da bi naj bili otroci zadaj privezani, se nekateri na to požvižgajo! še lani je na fizioterapijah razlagala vzgojiteljica, da ji je fantek povedal, da sta ga mami in ati že večkrat kar v prtljažniku pripeljala v vrtec! ker si je pač on to želel! user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.2.2010 13:57:57   
nia5

Čer user posted image

Malo da se na hitro oglasim, imam v bistvu eno vprašanje. Moja pikica že od ponedeljka ne spi čez dan-NIČ! Res je da je ne uspavam več na rokah, ker je zaradi bolečin ne morem, ampak se vležem poleg nje in nikakor da zaspat, ona se igra, pogovarja, menca oči, ampak če jo vprašam ali je zaspana, pa pravi ne user posted image . Pa sploh ni tečna, niti čez dan pol kasneje ne, le očke si menca.
Sicer mi je mami rekla, da jaz zaradi tega nisem hotela hoditi v vrtec, ker sem mogla tam na silo spat oz nisem mogla spat, ampak.... Se vam zdi normalno, da še ne 21m stari otrok več ne bi spal čez dan? Zvečer pa mi valda zaspi po 5 minutah ko ležima, kar mi sicer paše, ampak me malce skrbi, saj vem, da če bi jo na rokah uspavala, bi ziher zaspala.

Uh roman napisala, saj grem zdaj user posted image , grem nekaj malega pojest in ležat, ker me boli, nočko user posted image

nikjer ni zapisano, do kdaj morajo otroci spat čez dan. HB! user posted image če bi bila nia res utrujena in bi potrebovala spanec, bi zagotovo zaspala tudi popoldne. zgleda da ima dovolj nočnega spanja. ti vsaj ponoči spi!
se še zbuja za mleko?

user posted image user posted image user posted image zate, da boš kmalu bolje. sam tista prometna je bla pa kar huda, ne? glede na to kakšno operacijo si imela user posted image

Pa saj kaj pa čem, silit je ne morem, ampak da bi pa celo noč prespala, pa tudi ne user posted image . Zbudi se enkrat ponoči za mleko in enkrat proti jutru, drugače pa spi, hb. Se pozna, da ji zdaj par dni nisem govorila zvečer za mleko, moram spet v akcijo user posted image

Nesreča hja, huda, vsaj zame. Počena pljuča, strta roka, 3 operacije črevesja...drugim pa praktično nič življensko nevarnega. Najhuje pa je, da pijanemu debilu, ki se je v nas zaletel, ni bilo nič. Dobro, da zdaj po zakonu morajo biti otroci zadaj privezani, da se take poškodbe dajo preprečit.

sem bla zgodnja, ja, ker drugače čez vikend nič ne nardim za diplomo. čez teden še gre, ko sem sama doma, med vikendom je pa treba prej vstat.

OMG! kar dlake so mi šle pokonci, ko sem prebrala o nesreči! user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, pas... kljub temu da bi naj bili otroci zadaj privezani, se nekateri na to požvižgajo! še lani je na fizioterapijah razlagala vzgojiteljica, da ji je fantek povedal, da sta ga mami in ati že večkrat kar v prtljažniku pripeljala v vrtec! ker si je pač on to želel! user posted image user posted image

user posted image user posted image , kakšna neodgovornost!

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
6.2.2010 13:59:34   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

jana81, sem se ravno spomnila: a so škornji zdaj ok?
Aja, glede unih kremic: sem malo pokombinirala in Gregca namazala z mat. dušico po podplatkih, s sivkino pa po prsih in je ravnokar brez kašlja zaspal, čeprav je pozno popoldne spet začel nabijati. Upam, da bo ponoči mir in se ne bo spet davil.

vidim,da bom morala tudi jaz sivko nabavituser posted image

Jaz sem jo uporabljala pri menstrualnih krčih, pa tudi Nio sem že po podplatih namazala.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
6.2.2010 14:00:50   
nia5
Hvala vsem za pikapoke in objemčke user posted image , danes je že precej bolje, proti večeru me začne bolj bolet od napora čez dan, zjutraj pa skoraj nič.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
6.2.2010 14:04:11   
nia5

Aja, glede unih kremic: sem malo pokombinirala in Gregca namazala z mat. dušico po podplatkih, s sivkino pa po prsih in je ravnokar brez kašlja zaspal, čeprav je pozno popoldne spet začel nabijati. Upam, da bo ponoči mir in se ne bo spet davil.

In kako ste preživeli noč? Sem videla zadnjič po tv, kako izdelaš domač sirup za kašelj. Črno redkev izdolbeš in spodaj narediš luknjo, ampak ne preveliko, vanjo vliješ med in pustiš da se v kozarec počasih ta med izcedi. Med naj bi posrkal iz redkve neke snovi, ki blažijo kašelj. Probat ni greh.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
6.2.2010 14:05:03   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Ojla...evo se javljam na raport....nč mi ni luštn...vse me tišči,nizko v trebuhu me ful zbada...včasih imam občutek da mi že ful tišči dol....v glavnem ta teden je bil glede počutja bluser posted image ...16 imam pregled,bomo videli kaj bo rekel G....komi čakam da grem rodit...Pri Tjaši sem se tko počutila v zadnjih 14 dnevih...ne pa v 28 tednu....

Upam, da se kmalu počutiš bolje user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
6.2.2010 18:48:06   
Srčekgirll

Srčekgirll, kako kaj počutje? Praktično si že na polovici user posted image

Alo, še ostale nosečke na raport user posted image

Jst se počutim odlično, k rožcauser posted image ...uf,..ja počasi bom na polovici, drug tedenuser posted image v glavnem moj user posted image veselo brca, srček lepo bije,...super je občutit ta filing spetuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
6.2.2010 20:48:27   
tally

ojla, evo še ene na raport user posted image

hja počutje ni glih najboljše, ta nosečnost je čista kontra prve. vse me špika tam doli že lep čas, trebuh mi skos otrdeva, boli me v predelu rane od CRuser posted image če se mal več gibljem ali dalj časa sedim tko, da moram večinoma počivat (beri ležat) to je pa zraven Emilije zelo težko, skratka same težave......

komi čakam, da grem rodit..............!!!!user posted image in da bom lahko normalno jedla, čokolada mi ful diši user posted image .

Drugače pa je Emilija še kr ok, uživa v vrtcu, veliko govori user posted image tko da ji sploh ne slediva več, baje ima tudi ona dojenčka v trebuhu user posted image user posted image .

aja pa ime sva izbrala, končno,  Aleks bo!

Upam da ste zdravi in da boste še naprej, če pa kdo rabi user posted image user posted image user posted image mu jih pošiljam cel kup!

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.2.2010 10:15:46   
Srčekgirll
Jutro!
Pr nas mamo pa sončekuser posted image ....dns gremo k mojim na kosilo, juhu....spet bomo užival, posebej pa Vid z mojim očijem. Želim vam lepo nedeljo.
Pa-pa

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.2.2010 15:07:34   
nia5
A ve katera kaj je s tem fb-jem user posted image . Ne morem videt starejših objav, pa objavit nič ne morem. Sicer sem potrdila, ker ste ziher majčice, ampak ne vem kera je S.M. in J.C.?

Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.2.2010 15:11:32   
nia5
Drugače pa dober dan user posted image
Joj ta sneg mi živce para, komaj čakam poletje, da bomo na terasi uživali, pili pivce user posted image , ne pa da smo skoz noter user posted image

Lepo nedeljsko popoldan vam želim.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.2.2010 15:28:32   
suzy85

A ve katera kaj je s tem fb-jem user posted image . Ne morem videt starejših objav, pa objavit nič ne morem. Sicer sem potrdila, ker ste ziher majčice, ampak ne vem kera je S.M. in J.C.?

1. je kodrana, 2. pa tilči user posted image

drugače pa so baje neki posodabljali, ampak jst mam še vse po starem

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.2.2010 16:30:55   
jana81

škornji so zdaj super..
ampak trenutno pa jst nisem.. sem fasala gnojno angino, pa še trese me ko hudič in vročino imam.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.2.2010 16:31:01   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

hahhahahaha,ja fb je pa moja slabost....čist odvisna od njega user posted image

Tjaši je zaenkrat ql,končno smo zrihtali prebavo!V varstvu razhajajo norice,tko da čakamo kdaj bo tud naša pika kej prnesla domov...Drugače pa se ful stiska k mojem trebiščku in govori da "Uka aja" (Luka aja)heheheh,lumpa!!

kok pa jst tebe ne srečujem na FB..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.2.2010 21:08:55   
nia5

1. je kodrana, 2. pa tilči user posted image

drugače pa so baje neki posodabljali, ampak jst mam še vse po starem

Hvala user posted image

Saj jaz imam tudi vse po starem, postavitev, vse, ampak sem lahko le na prvi strani, pa objavljat nič ne morem user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.2.2010 21:09:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

škornji so zdaj super..
ampak trenutno pa jst nisem.. sem fasala gnojno angino, pa še trese me ko hudič in vročino imam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.2.2010 22:31:57   
špelin@
Dober večer user posted image

Ni bilo časa za net, ker smo čisto padli noter v igro Naseljenci otoka Catan (smo zdaj kupili "odraslo" verzijo in naju je malo prej velika pika tako premagala, da se je kar kadilo user posted image ).

Moram vam povedati, da sem včeraj na Petrolu v Lukovici (ko smo se po AC vračali domov z obiska pri tašči) dobila eno krasno presenečenje. Je user posted image tam ustavil, ker ga je "kao" lulat. In mi zapiska sms. Dobim povabilo na sobotni zmenek user posted image Ko se user posted image vrne v avto, spelje in mi pomoli denarnico, naj pogledam noter. In kaj najdem: dve karti za Nove fosile v CE user posted image Tako me je presenetil, da sem ostala brez besed - kar mi niti pod razno ni v navadi user posted image Sem bila do Trojan tiho user posted image Pred nekaj tedni sem mu samo omenila in je očitno opazil, da žalostno gledam en jumbo plakat pri nas vsakič, ko se peljemo mimo... Pa to še ni vse: zmenil se je že za varstvo z mojo mami! No, najverjetneje (upam) bosta zdaj ta večji dve šli k tašči za 2 dni, ker se bodo ravno začele počitnice, tako da bo moja mami imela samo Gregca.

suzy85, a sem si pravilno zapomnila, da greš tudi ti na ta koncert?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.2.2010 22:34:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

škornji so zdaj super..

Ojej, tole pa ne zveni čisto nič dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si šla kaj do zdravnika?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.2.2010 22:36:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ojla, evo še ene na raport user posted image

hja počutje ni glih najboljše, ta nosečnost je čista kontra prve. vse me špika tam doli že lep čas, trebuh mi skos otrdeva, boli me v predelu rane od CRuser posted image če se mal več gibljem ali dalj časa sedim tko, da moram večinoma počivat (beri ležat) to je pa zraven Emilije zelo težko, skratka same težave......

komi čakam, da grem rodit..............!!!!user posted image in da bom lahko normalno jedla, čokolada mi ful diši user posted image .

Drugače pa je Emilija še kr ok, uživa v vrtcu, veliko govori user posted image tko da ji sploh ne slediva več, baje ima tudi ona dojenčka v trebuhu user posted image user posted image .

aja pa ime sva izbrala, končno,  Aleks bo!

Upam da ste zdravi in da boste še naprej, če pa kdo rabi user posted image user posted image user posted image mu jih pošiljam cel kup!

O lej jo user posted image
user posted image za Emilijo.
Lepo ime ste izbrali user posted image

Pazi nase še naprej user posted image Saj bo minilo, fantič bo pokukal na svet in se bo nosečniška sladkorna umirila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.2.2010 22:36:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jst se počutim odlično, k rožcauser posted image ...uf,..ja počasi bom na polovici, drug tedenuser posted image v glavnem moj user posted image veselo brca, srček lepo bije,...super je občutit ta filing spetuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.2.2010 22:37:44   
špelin@

In kako ste preživeli noč? Sem videla zadnjič po tv, kako izdelaš domač sirup za kašelj. Črno redkev izdolbeš in spodaj narediš luknjo, ampak ne preveliko, vanjo vliješ med in pustiš da se v kozarec počasih ta med izcedi. Med naj bi posrkal iz redkve neke snovi, ki blažijo kašelj. Probat ni greh.

Ja, poznam tole - no, podobno (le da s sladkorjem, ne medom) so meni kot otroku dajali proti vročini. Bo treba preizkusit.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.2.2010 22:39:51   
špelin@

Čer user posted image

se še zbuja za mleko?

O sranje, tole je bila pa ornk huda nesreča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se uporabe varnostnih pasov tiče, sem pa jaz neomajna: kdor se hoče peljati z mano (odrasel ali otrok), se mora obvezno pravilno pripasati.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.2.2010 22:40:11   
špelin@

Čer user posted image

se še zbuja za mleko?

Nimam komentarja... user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.2.2010 22:57:23   
suzy85
suzy85, a sem si pravilno zapomnila, da greš tudi ti na ta koncert?

jaaaaaa! user posted image super darilo! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
8.2.2010 10:37:59   
Čmrlika
Nek raport nosečniški sem vidla da je potreben.user posted image ..no...brez zamere,ampak bom trenutno prilepla kr post ki sem ga prej na marčevkah napisala...

Lep praznični pozdravček!

Mene so včeraj spustili iz P domov počivat, zato samo na kratko, ker mi lubi trenutno ne pusti bit za računalnikom, prenosnik pa nekaj šteka!

Nisem brala nič za nazaj, menda pa vas je lina malo obvestila in sem prepričana da je bla tud kaka pikapoka zame! in za mojga user posted image ...HVALA! VSEM! user posted image

Mat. vrat je že ful zmehčan, 1cm odprt... plodovnice je še kr dovolj , je ok...malecki bi pa lahko bil malo bolj konkreten , pa bo zgleda pizdek mali po meni...ipo preiskavah krvi in urina je kolko tolko ok,tKO DA SEM LAHKO ŠLA DOMOV STREOGO POČIVAT IN ČAKAT...SEM PA PREVENTIVNO VSEENO DOBILA MANJŠO DOZO  INEKCIJ ZA RAZVOj pljučk ..ups nisem se hotla dret ...tako da bi moralo bit daj ok, tudi če pohitiva...je pa baje tak da lahko takoj preseneti, lahko pa čakava dan žena user posted image

No, bomo videli, počutim se pa drugače zelo slabo, še nahodna sem...pa malo me živčki dajejo user posted image  pa saj bo...

se javim kaj kasneje, če usposobimo prenosnik.

lepo bodite

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?