valči
|
Tako težko mi je, ko vsa berem,kako se borite.In težko nekaj napisat,da se ne bi bralo plehko in nerealno. Vsak dan vas berem,res ste mame,ki so močne in daleč nad vsemi z vašo energijo,ki jo dajete svojim borcem.In jo črpajo od vas,ko jo rabijo in rabijo jo vsako minutko. Rubin,prosim,ne se vdat,daj zberi vse atome moči,ki jih še premoreš,pa prenesi Gaji.Povej ji,da je na računalniku veliko tetic,ki mislimo nanjo,upamo za njo in za vse borčke in to mora pomagat.Gaja,punčka draga mala,ti zmoreš vse in ti boš vredu,ko se bo pomlad prebudila.Toliko si že dala skozi in še to boš Rubin,se je okužila,veš kaj? Ch 21,zate podobno velja,vidve sta tudi borki z veliko začetnico.Klara Gloria bo se izmazala,začela bo jest več,trebušček je verjetno od operacije napet,kaj pa vem,razmišljam.Kaj so sedaj porihtali črevike,da bo vrdu,kolikor je lahko,vsaj,da bi jedla in ne več tolko prejokala,bogica mala. Tako dolgo,kot gre slabo,se bo enega lepega dne zasukalo na bolje in tako bo ostalo.Mora. Z mislimi sem z vami. dadaegon,ti pa tvojemu sineku tudi povej,da sedaj pa res konec s temi padci in nihanji.Saj to človeka psihično ubije.To res ni za vsakega smrtnika.Meni bi se obrnilo.In je res,da bog da najtežje preizkušnje takim,ki zm,orejo.Čeprav nisem ziher,da bog je,niti,zakaj to tako mora bit,nekaj pa je na tem. Gašper,zunaj bo pomlad,zvončki bodo zacveteli,naj te počasi začne vlečt iz bolnice. Saj bo,bortec si,vi vsi ste borčki,maleki,ki se ne vdate in prav je tako.Tudi tebi pošiljam Vsem tu gor en velik in želim vam samo pozitivno in dobre novičke.Za vas,vaše družine in za nas,ki tu gor držimo pesti in upamo z vami.