Anonimen
|
ojla, zombi se javlja... svet: jst res upam, da vam gre na bolje, držim pesti za vse.... ancibanci: tud jst sem čist napsihiran aod tega spanja in res si bom mogla malo fraj vzet, da se zluftam, ker če ne, sam druge sekiram, ko sem taka tečka neprespana...sicer pa lepo probavaj obleke...pa bravo za izpit!!! katrinka:držim pesti tudi za vaju, da bosta čimprej bolje... : nimam v bistvu, sem si dala Mireno vstavit, kar je kul, ker ni več krčev in močnih krvavitev kot pred porodom, mam pa že drugi mese tako šibko krvavitev po mireni glih toliko, da je in me nervira, ker čakam in upam,da se neha.prej sem bla pa čist boga, tako da Češnca, te razumem.aja, čokolada pomaga:) no, ko mam minuto časa za forum pa pozabim, kaj sem hotela... No, mi imamo par novih fint: 1.Hoče prijeti vse v roko, kar ima kdo drug.in če ne dobi al pa mu vzamemo, užaljen jok...kr neki.. 2.gh mu ne diši preveč, se mi zdi, da se še bolj besno doji kot včasih...(a jeto sploh možno??') Jah...pa zobke čakamo, pa jih kr ni... no lepo preživite podaljšan vikend, mi bomo malo praznovali, malo bomo pa kulturni...(ko bi še spali )
|