Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:36:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti bom sliko poslala. U, zdej sem se spomnila, da moram KOKICI slike poslat. Kje pa je kaj ona danes? Te držim za besedo. Lahko pa mi slavljenko s prijateljčki pošlješ... bo to tud dovolj sladko Kokica? Pojma nimam...pa Persida je bla včeraj glasna, da bo prišla pa ni ne duha, ne sluha o njej ja sej, slavljenko s prijateljčki okrog torte. Ma kar vse so se zgubile no. Vidim, da se pa trezika pojavla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:41:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Nina reči kako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:41:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja sej, slavljenko s prijateljčki okrog torte. Ma kar vse so se zgubile no. Vidim, da se pa trezika pojavla. že čakaaaammm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:42:43
|
|
|
|
Najaa
|
Go Nina, go Nina! Ne beri za nazaj, vključi se!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:50:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Go Nina, go Nina! Ne beri za nazaj, vključi se! dosti tak nima za brat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:02:24
|
|
|
|
Nina00
|
Čer! Ma ne berem. Je bil že prvi alarm. zgleda, da je omagal preden se je do konca napil mleka pa je moral popravit napako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:03:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sicer je pa danes res bil en čuden dan. Glava me je ful bolela, dec sitn... Res je. Mene je tudi glava bolela, otroka pa sta bila malo na tečno stran. No, deca še nisem vidla, tak da ne vem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:04:49
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh sej sem vzela lekadol pa mi je blo ravno. Derte se pa delite kar čte. Hecam se, ma res je bil naporen dan. Jutri bo boljše. Od jutri do nedelje nisem na dieti. O, le zakaj?! Kako pa sicer napreduje dieta?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:05:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sicer je pa danes res bil en čuden dan. Glava me je ful bolela, dec sitn... Res je. Mene je tudi glava bolela, otroka pa sta bila malo na tečno stran. No, deca še nisem vidla, tak da ne vem verjetno enako naravnan kot so bili otroki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:06:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sicer je pa danes res bil en čuden dan. Glava me je ful bolela, dec sitn... Res je. Mene je tudi glava bolela, otroka pa sta bila malo na tečno stran. No, deca še nisem vidla, tak da ne vem verjetno enako naravnan kot so bili otroki Bomo vidli Njega bom vsaj lahko v postlo poslala pa me bo ubogal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:08:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Bomo vidli Njega bom vsaj lahko v postlo poslala pa me bo ubogal ker bo verjetni ves srečen,sam da je lahko šel spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:08:50
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Bomo vidli Njega bom vsaj lahko v postlo poslala pa me bo ubogal ker bo verjetni ves srečen,sam da je lahko šel spat Ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:10:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Bomo vidli Njega bom vsaj lahko v postlo poslala pa me bo ubogal ker bo verjetni ves srečen,sam da je lahko šel spat Ja se mi je zdelo da bo tako ja saj so skoraj vsi enaki.. dedi kot dedi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:15:02
|
|
|
|
Nina00
|
L. je že nazaj ali bo spala tudi v Lenartu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:21:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 L. je že nazaj ali bo spala tudi v Lenartu? ne, ne spala bo v Lenartu. Zdaj verjetno že spi (upam)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:24:40
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 L. je že nazaj ali bo spala tudi v Lenartu? ne, ne spala bo v Lenartu. Zdaj verjetno že spi (upam) O krasno! Potem se boš pa danes naspala! Jaz tudi sanjam o vsaj eni prespani noči. Ampak bom še kar nekaj časa samo sanjala, ker se ponoči še dojiva.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:29:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 O krasno! Potem se boš pa danes naspala! Jaz tudi sanjam o vsaj eni prespani noči. Ampak bom še kar nekaj časa samo sanjala, ker se ponoči še dojiva. aja, pol pa je mal težko ja. Kaj pa čez dan? Sta že čist na GH? Saj mogoče si že pisala,sam se ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:34:19
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 O krasno! Potem se boš pa danes naspala! Jaz tudi sanjam o vsaj eni prespani noči. Ampak bom še kar nekaj časa samo sanjala, ker se ponoči še dojiva. aja, pol pa je mal težko ja. Kaj pa čez dan? Sta že čist na GH? Saj mogoče si že pisala,sam se ne spomnim. Ja, čez dan sva samo na GH. Že en mesec. Sem hotela obdržat dojenje še 1x čez dan, a ima mali preveč dela in je preveč radoveden, tako da si, ob starejšem doma, ni hotel vzeti časa za dojenje. Tako se dojiva še 2-3x na dan, a vse ponoči
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:36:58
|
|
|
|
tasa_m
|
No, sam da se dojita. Mi je všeč to!! Čeprav meni pa tud paše da se midve z L. več ne Nič, grem spat..moram še prosnje skup vrečt da jih ju3 sam pošljem. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:38:09
|
|
|
|
Nina00
|
Lahko noč! Grem jaz tudi še par stvari v red dat pa v posteljo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:42:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh sej sem vzela lekadol pa mi je blo ravno. Derte se pa delite kar čte. Hecam se, ma res je bil naporen dan. Jutri bo boljše. Od jutri do nedelje nisem na dieti. O, le zakaj?! Kako pa sicer napreduje dieta? Kar v redu, trkam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 21:42:36
|
|
|
|
Najaa
|
Mene je pa ven vrglo in vmes ste vse ušle. Tudi prav. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 22:06:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer.Do sedaj sem nekaj mrdala ni šlo prej. Najaa - bit ,če bolje . trezika- ti ,pa priletiš ,pa odletiš ,pa enkrat me malo zamenjaj no, vidiš ,da ne sfolgam prej prit. tasa - hejaj se malo ne ,pa da jočeš .Saj ,če ti je dolg čas ti jaz mojadva pošljem komot. Nina - helo tudi tebi.Pridna ,da še dojiš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 22:38:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.2.2010 14:47:39
|
|
|
|
tasa_m
|
LIA vse najboljše za 1. svečko na tortici!! Poljubčke od Lije.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?