Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 22:04:28
|
|
|
|
Najaa
|
Spodnje 3-ke? Vauuuuu, hitro! Pol je pa res bogica. Kako je pa kaj v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 22:10:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Spodnje 3-ke? Vauuuuu, hitro! Pol je pa res bogica. Kako je pa kaj v vrtcu? Ja, 3-ke nima pa še zg. 1 al pa 2 Vrtec..danes je že bilo brez joka, ko sem ponjo prišla! Saj bo počasi...samo malo dlje rabi. Me je res šokirala, ker sem mislila,da nebo problemov, da se bo hitro vživela...pa nič od tega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 22:11:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Spodnje 3-ke? Vauuuuu, hitro! Pol je pa res bogica. Kako je pa kaj v vrtcu? Ja, 3-ke nima pa še zg. 1 al pa 2 Vrtec..danes je že bilo brez joka, ko sem ponjo prišla! Saj bo počasi...samo malo dlje rabi. Me je res šokirala, ker sem mislila,da nebo problemov, da se bo hitro vživela...pa nič od tega Ma sej niso to problemi. Otroci doživljajo stiske, ko se takole ločijo od mame. Sej bo, pridna je, da ne joka več.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 22:19:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Draga moja Najaa bi še klepetala ampak imam zadnje dni budilko ob 6.30. Če pa je slučajno ne slišim, pa se tak fajn pokaka,da jo zagotovo voham Lepo in mirno noč želim. Se tipkamo jutri kaj Poljubčke malima dvema princeskama! Persida..saj se lahko nazaj prijaviš na RR . Saj veš, da te imam fulll rada Kokica... a te je tvoj iz računalnika nagnal? Lahko noč,se slišimo kaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 22:25:08
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč, tasa. In tud vse druge, ki ste tak elegantno pobegnile.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 22:31:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz končala svoje obveznosti sedaj ,pa šibam pod tuš in gasa spat.Lahko noč.Bo pa jutri več časa .Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 22:39:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Še od mene... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 11:52:00
|
|
|
|
Nina00
|
Dober dan! Nas bom na hitro prestavila na prvo stran Pri nas je zelo aktivno in do računalnika trenutno komaj pridem. Smo pa zdravi, zob še vedno nima, ponoči še vedno je (večkrat in to konkretno ), na noge se postavi že kar mimogrede Toliko na kratko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 11:57:50
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak pozdravla sem vas, zdaj pa grem nek verz iskat pol pa likat. Juhey To sem si najbolj želela danes. so mi v vrtcu rekli,da bodo Lijo čez dan toliko otrudli,da bo samo padla v posteljo zvečer. Aha, se mi zdi. Frajla se je najedla, zaigrala da je zaspala, ko pa sem jo nesla v posteljo, še prav vrat nisem zaprla, ko je že stala pa se drla: mama, ata, baba .. Tak da je zdaj na puzzlih in se igra z Hello Kitty. No, če bo spet spala do 6.30 pol je še lahko malo gor Nič lepo bodite, se tipkamo kaj jutri. Frajla! Že uporablja taktiko: eden se me bo pa ja usmilil Je torej spala do 6.30?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 12:02:32
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, sem misla, da se ti že kaj sanja. Moji dve mata polno vsega in reeees ne vem, kaj bi. Tricikel bo pa rabla in to je ena od stvari, ki jih je Tija res uporabljala. Jaz tudi razmišljam o triciklu, ker smo prvič imeli enega starega, ki je sedaj samo še za v smeti. Drugih igrač imata že tako preveč, tricikel je pa res uporaben.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 12:06:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vrtec..danes je že bilo brez joka, ko sem ponjo prišla! Saj bo počasi...samo malo dlje rabi. Me je res šokirala, ker sem mislila,da nebo problemov, da se bo hitro vživela...pa nič od tega L.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 15:27:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Frajla! Že uporablja taktiko: eden se me bo pa ja usmilil Je torej spala do 6.30? ne, je bila lakota ob 4h. Pol pa je do 7.10 potegnila. Mah, zadnje dni poje samo 80ml mleka te pa ni čudno,da je lačna sredi noči.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 15:28:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan. Sama samcata..no T. je na kavču . Lija pa v Lenartu so mi jo odpelali, še preden sem ne rekla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 16:09:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan. Sama samcata..no T. je na kavču . Lija pa v Lenartu so mi jo odpelali, še preden sem ne rekla. boga si
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 16:54:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan. Sama samcata..no T. je na kavču . Lija pa v Lenartu so mi jo odpelali, še preden sem ne rekla. boga si vem ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 19:48:52
|
|
|
|
Najaa
|
Čer... anybody here? Nikino današnje razpoloženje: sitnoba, trma, cviljenje, jokanje, tečnjarjenje... Mogoče pa sprememba vremena vpliva na njo. Je namreč deževalo nasmesto snežilo. Spala je pa čez dan kar 3 ure v kosu kar ni njena navada. S tem, da sem komaj čakala, da gre spat, ker je na levo vstala. Sicer je pa danes res bil en čuden dan. Glava me je ful bolela, dec sitn...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 19:52:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... anybody here? jeeeee, meeee IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nikino današnje razpoloženje: sitnoba, trma, cviljenje, jokanje, tečnjarjenje... Mogoče pa sprememba vremena vpliva na njo. Je namreč deževalo nasmesto snežilo. Spala je pa čez dan kar 3 ure v kosu kar ni njena navada. S tem, da sem komaj čakala, da gre spat, ker je na levo vstala. Sicer je pa danes res bil en čuden dan. Glava me je ful bolela, dec sitn... OBJEMČKI!! Nea mi gre ostale smeške prikazat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:01:43
|
|
|
|
Najaa
|
Eh sej sem vzela lekadol pa mi je blo ravno. Derte se pa delite kar čte. Hecam se, ma res je bil naporen dan. Jutri bo boljše. Od jutri do nedelje nisem na dieti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:12:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh sej sem vzela lekadol pa mi je blo ravno. Derte se pa delite kar čte. Hecam se, ma res je bil naporen dan. Jutri bo boljše. Od jutri do nedelje nisem na dieti. tak se govori! Imate jutri predpriprave?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:20:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh sej sem vzela lekadol pa mi je blo ravno. Derte se pa delite kar čte. Hecam se, ma res je bil naporen dan. Jutri bo boljše. Od jutri do nedelje nisem na dieti. tak se govori! Imate jutri predpriprave? Ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:28:35
|
|
|
|
tasa_m
|
No, super. Imejte se maximalno super Ko pa se boste s čim sladkim basali pa se kaj name spomnite
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:29:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, super. Imejte se maximalno super Ko pa se boste s čim sladkim basali pa se kaj name spomnite Ti bom sliko poslala. U, zdej sem se spomnila, da moram KOKICI slike poslat. Kje pa je kaj ona danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:31:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti bom sliko poslala. U, zdej sem se spomnila, da moram KOKICI slike poslat. Kje pa je kaj ona danes? Te držim za besedo. Lahko pa mi slavljenko s prijateljčki pošlješ... bo to tud dovolj sladko Kokica? Pojma nimam...pa Persida je bla včeraj glasna, da bo prišla pa ni ne duha, ne sluha o njej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:34:27
|
|
|
|
trezika
|
čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.2.2010 20:36:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! oooooo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?