|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
5.2.2010 14:34:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

katrinka dobrodšla in čestitke! Kaj pa imaš doma? Pa kok si stara, pa iz kje,...? Sej veš smo firbciuser posted image

ah razumem, sem sama tud en velik firbec...rok imam septembra, doma imam user posted image , mlada sem - hehe 26 let sem pa iz iga, a drugace rojena jarsanka - nove jarse in mnogo let prezivela tudi na vicu...cistokrvna zabarkauser posted image user posted image user posted image user posted image

O punčko imaš. Kaj si pa zdej bolj želiš, punčko al fantka?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
5.2.2010 14:36:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Sej lih to je. Jaz rečem mojmu pa dej bom pa jaz kaki kolegici rekla, da greva skupi, pol mi pa prbije, ja lubi za otročka morva pa skupi kupovat. Bi bil jaz tud rad zravenuser posted image Kdo bi razumel te dece.

Ha ha, moj pa glih kontra. Bi bil ful vesel, če bi jaz to kr sama dam prinesla, pol bi pa že on sestavil.user posted image  No, če ti Cojka, česa ne bo uspela prinesti, lahko meni sporočiš. Sam sej pravim, nisem še 100%, da bova šla.

Ej jaz pa ne vem kaj mojga trga, ampak za šoping za tamalga velik bolj navdušeno kupuje kot jaz. Sam do šopinga je treba pridt, to pa ponavad mal traja, ampak ok sej ga razumem, ker ima velik dela.
Hvala. Bom še mal pogledala če je še kej tazga, da bi imela iz dol. Sej drugače gremo pa pol že kmal me v nabavouser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
5.2.2010 14:38:58   
krtkova
nax - kaj pa dela tvoj, da toook dela?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
5.2.2010 14:42:47   
Anonimen
nax - kaj pa dela tvoj, da toook dela?

Ima s.p.- vodovod in centralno. Sej kar nej pridno dela dokler ni user posted image , pol pa upam, da se bo mal umiril.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
5.2.2010 14:47:38   
neka_noč
Oj kaj klepetate user posted image   Saj je prav....
Mene je pa ravnokar moj razkuru, ker je na cesti gneča in je obstal. Pravi, da sem ga "nasrala" - nekaj sem ga prosila da gre iskat.... V Medvode sem mislila it ob 15.15 pa pravi, da je taka gneča, da adijo pamet... ne bom prišla do 16-ih tja. Sem mu rekla, da naj bi samo avto pripelje... user posted image pa ostane doma, ko je tako tečen. Driska driskasta...

Intermeco - meni so tudi tiste kopalne brisačke v Pikapolonici všeč. Pa še kaj bi se našlo.

Katarinka lepo , da si spet med lj. nosečkami. user posted image Dobrodošla!

Hrana oz. kosilo ; sem se tudi sama napokala - špinače in krompirja. Na mizi me čaka krof, ki pa, roko na srce, zanj nimam prostora. Pa še ni od šipca, tako da ne vem ali se mi ga "splača" pojesti s temi, še vedno razbolelimi zobmi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
5.2.2010 14:48:03   
krtkova
a pol če bi želela prestavit radiator, njega pokličem???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
5.2.2010 14:51:50   
Zvezdici
Se javljam, da sporočim, da je UZ pokazal, da je vse ok. Še tretje potrdilo, da bo res user posted image  user posted image , ter velika je 41cm in težka 2186g user posted image user posted image .
Sicer je pripomnila, da bi lahko bilo malo več plodovnice, tako da moram spet malo več počivati, vendar imam dovoljene sprehode user posted image user posted image .

Pa da vam lušte naredim.. Ravnokar se mastim s krofom user posted image ... njaaaaaaaam!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
5.2.2010 14:55:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Mene je pa ravnokar moj razkuru, ker je na cesti gneča in je obstal. Pravi, da sem ga "nasrala" - nekaj sem ga prosila da gre iskat.... V Medvode sem mislila it ob 15.15 pa pravi, da je taka gneča, da adijo pamet... ne bom prišla do 16-ih tja. Sem mu rekla, da naj bi samo avto pripelje... user posted image pa ostane doma, ko je tako tečen. Driska driskasta...

neka_noč si ga danes preveč hvalilauser posted image Ja vsi so kdaj ene driske.

a pol če bi želela prestavit radiator, njega pokličem???

krtkova user posted image user posted image user posted image

Zvezdici super, da je vse okuser posted image A tok je že velika pupika.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 5.2.2010 14:56:16 >

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
5.2.2010 14:57:19   
Zvezdici
nax - ja.. moram reči, da sem še bolj nestrpna postala. Jo že prav komaj čakam, da jo bom lahko cartala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
5.2.2010 15:02:50   
Anonimen
Zvezdici te čist razumem. Sej še mal pa jo boš imela pri seb. Jaz sem tud zdej že vsak dan bolj nestrpna kdaj bo tuki, sploh zdej k skoz tok brca, da ga bom lahko pocartala in prelubčkala. 

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
5.2.2010 15:04:06   
krtkova

se mi je zdelo, da je najprej  nekaj manjkal!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
5.2.2010 15:08:28   
Zvezdici
nax - zato se pa tolažim, da še čisto malo potem pa cartanje. Brcike in prevali, pa krajšajo čas user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
5.2.2010 15:10:20   
krtkova
grem domov in vas ne berem do jutri

user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
5.2.2010 15:12:30   
Anonimen

se mi je zdelo, da je najprej  nekaj manjkal!! user posted image

Ja ma sem že v prvo dala, pa niso bli gor.

grem domov in vas ne berem do jutri

Jupi zate. Pa pridna bodi.

Zvezdici ja res je, tele brcike nam prov krajšajo čas. Kdaj imaš ti rok?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
5.2.2010 15:21:00   
Zvezdici
nax - 24.3 Mi pa vsi pravijo, da bom konec februarja rodila. Bomo videli kdo ima prav user posted image .
Ti si pa aprilčica ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
5.2.2010 15:22:07   
Zvezdici
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image  
Urban: 28.1.2010    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image            22.2                   user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)         3.user posted image 1.user posted image             16.2                   user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (30)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image             9.2.                    user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image           2.3.                    user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image      MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                    2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)              1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)          user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)        1.user posted image 0.user posted image              9.2. (P)            user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                10.2 NS            user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),             5.user posted image 3.user posted image                                        user posted image     

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                  2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                  ?.user posted image ?.user posted image                                        user posted image

Skupaj nas je 33 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

7x user posted image

9x user posted image

17 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 9
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septemberk = 1

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 5.2.2010 15:28:22 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
5.2.2010 15:28:37   
marjanaj
nax05 a zna tvoj potem tut bojler prestavit? Ker imava midva full star bojler in je pred dvemi leti ze totalno puscal je bila cela poplava v kopalnici, pa zdej kar nekako drzi. Pa sva imela ze novega narocenega, pa sva 1 leto cakala, da bi ga dostavil pa ga kao ni bilo na zalogi. Zdej sem pa jaz rekla, da to pa morva uredit zdaj, ker da ne bo slucajno potem poplave! Zdaj imava pokoncnega 80 l na pralnim strojem, raje pa bi imela 80L ali pa 100L in lezecega, d aga dam pod strop. Ker ima kopalnica 2m x 2m in je res majhna. Pa un vodovodar, ki nama je umivalnik montiral ko sva se vselila ne more bojlerja premontirat, kar ga je kriz tako zjebal, drugega pa ne poznava user posted image . Ins  emi zdi brezveze zdej ciscenje bojlerja narocit, ker bi ga najrajsi zamenjala... A bi ti tvojega user posted image  vprasala, ce bi nama lahko premontiral bojler?

Uf sem zatezila, ampak me to res matra zadnje dni user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
5.2.2010 15:37:38   
Zvezdici
Vse štima na seznamu, kaj ali kdo manjka?? 

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
5.2.2010 15:42:20   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

katrinka dobrodšla in čestitke! Kaj pa imaš doma? Pa kok si stara, pa iz kje,...? Sej veš smo firbciuser posted image

ah razumem, sem sama tud en velik firbec...rok imam septembra, doma imam user posted image , mlada sem - hehe 26 let sem pa iz iga, a drugace rojena jarsanka - nove jarse in mnogo let prezivela tudi na vicu...cistokrvna zabarkauser posted image user posted image user posted image user posted image

O punčko imaš. Kaj si pa zdej bolj želiš, punčko al fantka?

mah, po en stran user posted image da mam parcek, ceprav tudi se ena user posted image bi blo fajnuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Katarinka lepo , da si spet med lj. nosečkami. Dobrodošla!

o hvala, hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
5.2.2010 15:43:15   
bcljka
midva sva bla v pikapolonci in sm ful user posted image user posted image user posted image kok so neprijazne prodajalke... sm misnla da k sva voziček kupla do so mele slučajno slab dan pa očitno ni tko!
skratka, hotla sva kupt zibko... in ni blo cene... sva vprašala prodajalko kok stane... una gleda pa reče joj ne vem... pa kr gre stran... halo?!?!user posted image no pol sva eno drugo prašala če loh pogeda za ceno pa je bla ta vsaj tolk da je rekla spet eni tretji da je šla pogledat... in pol k smo končno ugotovil ceno... in rečeva da bova kupla povejo da majo itak samo to k je raztavlena - pa cela je popraskana... sm vprašala če dobiva kkšn dodaten popust glede na to da je raztavni eksponat in da je kr ornk opraskana... pa me je gledala kt da sm z lune padla... no, potem so na blagajni povedal da jo lahko naročijo, če jih še delajo take ker to pa oni ne vejo... skratka groooooooooooooooooza! user posted image tko da sva kupla sam 2 dudi... 0-3m nočni... pa so ble namest 7eur 4.5eur... whatever!
če je pa popust še dodatno na klubsko ceno pa še one same ne vejo... sam pomoje da je... sm prašala: a ta 15% popust je še dodatno na klubsko ceno al na normalno ceno? pa me gleda pa reče: 15% popust je na nakup... user posted image user posted image user posted image in pol mislm da sm jst čudna!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
5.2.2010 16:39:55   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

pa vse sladkarije mi poje še predn uspem pridt do omare... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image moj tud men.....pa sm jih začela skrivat oz. imam v službenem predalu svojo zalogo user posted image

Jst pa vse čokolade prepuščam mojemu user posted image . Že približno pol leta mi ne pašejo čokolade. Vsaj ne tako, kot sem jih jedla včasih --- kot kos kruha user posted image . Na vsake tolk v službi vzamem kak košček, če kdo od sodelavcev kaj prinese. V slaščičarnah sem preklopila na sadne tortice. A mislte, da je kej narobe z mano user posted image ? Moj mi prav, da sem zbolela user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Drugač sm se pa jst za koslio preveč najedla in mam občutek da mi bo trebuh poču....mi je koža premajhna user posted image

Jst sm se pa zdej tko najedla, da me bo razneslo. Pa sploh nisem velik pojedla. Samo še za na kavč sem, pa vse 4 od sebe user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 20:44:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
6.2.2010 7:41:53   
neka_noč
Dobro jutro  user posted image

Kako ste?

Cojka sem vesela, da sta veliko dobila. Mi smo tudi navdušeni nad Pu-ji. Ima Luka v svoji sobici Pu-je, ki pa mislim, da bodo šli sedaj dol. user posted image Bomo videli kako bo, ko pride mladinska sobica.... je že nekaj govoril o tem, da bomo dali dol. Nalepke sigurno, čeprav ne vem kaj bomo potem dali namesto tega, ker so krasne obrobe. Ostali Pu-ji oz. osliček, pujsek,... so pa itak "obšlesani" od sonca in bo treba dati stran. user posted image Ja, naš sine raste. Kmalu bodo plakati bejb. user posted image
Hvala bogu so mu všeč plakati živali, narave,... ne mara spaderman-ov, gurmitov,... user posted image
Za user posted image , ki bo nekaj časa pri nama v spalnici pa želim urediti nek simpatičen kotiček, a kaj ko ne vem s čim bi kombinirala. Imamo beljeno pohištvo kar je ok, a želim še nekaj na stene - sem razmišljala o Miki Miškiuser posted image Ne vem (še) kaj imajo sedaj, midva pa imava v spalnici rdeče stene... Ima katera kak predlog? Čakam tudi na naš shooping, da kaj zagledam kar bi pasalo gor,.... Upam, da bo naš shooping "ploden" in bomo uspele tudi kaj nakupiti..user posted image

HVALA Cojka za pleničke. Kdaj bi se pa lahko videle, da ti plačam? Vem, spet boš rekla da ti težim, ampak.....  Saj zdaj mi je že žal, da nisem naročila vsaj dveh paketkov pleničk iz Ike-je, pa škatle sem se spomnila da rabim, a itak škatle pa zasedejo preveč prostora - bi potem res morala s kombijem tja. user posted image
Stalno pozabljam, da ti povem, da je odlična ta knjiga, ki si jo vzela v knjižnici. Saj smo se že pogovarjale pred časom o njej. Nanjo sem čisto pozabila - jo dati na seznam. Si imela srečo, da si jo dobila. Navadno je stalno "zunaj" in jo je potrebno rezervirat.
Krasno, da dobiš veliko zadev od kolegice. Potem pa le veselo na pranje in likanje. To je lepo delo. Sama pričnem s tem danes oz. ta podaljšan vikend. Itak je slaba napoved vremena (ne bomo ne vem kam šli) in bom izkoristila prijetno s koristnim.
Zvezdici imaš pa že veliko user posted image ! Prav je, da raste.... še malo, še malo.... pa bo v tvojih rokah. user posted image Jaz bi tudi eno punčko (ne morem si pomagat).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
6.2.2010 8:44:51   
neka_noč
Pri aprilčicah me je zadelo ko z jasnega, da sem že v 32-tem tednu, ko sem prebrala Elin post (kjer je pisala, da je v 32-em tednu in sem šla preverit kdaj ima ona PDP - ima ga dan za mano) in me je skoraj kap (beri PANIKA). Rodila naj bi itak 10-14 dni prej, torej sem "ugotovila" da nimam več veliko časa..... torej - zdaj že perem user posted image oblekice. Čakajo me še dve rundi; še ene oblekice, ter plenice. Nato pa likanje in zlaganje. Potem bom veliko bolj mirna.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
6.2.2010 8:52:18   
neka_noč
Kje ste zdaj vse srake? user posted image Saj vem da je vikend, pa da spite..... AMPAK MENI JE DOLGČAS! user posted image  

Sine je pred TV-jem, kar se ne dogaja prav pogosto, moj user posted image na kavici, pralni stroj sam pere user posted image , .... tukaj pa nobeneuser posted image user posted image   Potem boste pa spet toliko načvekale, da vas bom mogla brat ene dve uri. Najbolje da sedaj naklofam ene pet strani, da boste morale prvo veliko brat....user posted image Prej bi me skenslale, vem...user posted image Poizkusit pa ni greh, ne?
Mi gre tole nakladanje, ne? Pa samogovori tudi, ne? A nadaljujem? user posted image   Rajši grem dol z rr, ker če ne me bo še katera user posted image   .

No, upam, da ste se naspale, da ste ok, da uživate oz. še boste. Želim vsem en lep pozitiven dan. Še se kaj oglasim - ne boste se me (še) rešile...user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......