neka_noč
|
Dobro jutro Kako ste? Cojka sem vesela, da sta veliko dobila. Mi smo tudi navdušeni nad Pu-ji. Ima Luka v svoji sobici Pu-je, ki pa mislim, da bodo šli sedaj dol. Bomo videli kako bo, ko pride mladinska sobica.... je že nekaj govoril o tem, da bomo dali dol. Nalepke sigurno, čeprav ne vem kaj bomo potem dali namesto tega, ker so krasne obrobe. Ostali Pu-ji oz. osliček, pujsek,... so pa itak "obšlesani" od sonca in bo treba dati stran. Ja, naš sine raste. Kmalu bodo plakati bejb. Hvala bogu so mu všeč plakati živali, narave,... ne mara spaderman-ov, gurmitov,... Za , ki bo nekaj časa pri nama v spalnici pa želim urediti nek simpatičen kotiček, a kaj ko ne vem s čim bi kombinirala. Imamo beljeno pohištvo kar je ok, a želim še nekaj na stene - sem razmišljala o Miki Miški Ne vem (še) kaj imajo sedaj, midva pa imava v spalnici rdeče stene... Ima katera kak predlog? Čakam tudi na naš shooping, da kaj zagledam kar bi pasalo gor,.... Upam, da bo naš shooping "ploden" in bomo uspele tudi kaj nakupiti.. HVALA Cojka za pleničke. Kdaj bi se pa lahko videle, da ti plačam? Vem, spet boš rekla da ti težim, ampak..... Saj zdaj mi je že žal, da nisem naročila vsaj dveh paketkov pleničk iz Ike-je, pa škatle sem se spomnila da rabim, a itak škatle pa zasedejo preveč prostora - bi potem res morala s kombijem tja. Stalno pozabljam, da ti povem, da je odlična ta knjiga, ki si jo vzela v knjižnici. Saj smo se že pogovarjale pred časom o njej. Nanjo sem čisto pozabila - jo dati na seznam. Si imela srečo, da si jo dobila. Navadno je stalno "zunaj" in jo je potrebno rezervirat. Krasno, da dobiš veliko zadev od kolegice. Potem pa le veselo na pranje in likanje. To je lepo delo. Sama pričnem s tem danes oz. ta podaljšan vikend. Itak je slaba napoved vremena (ne bomo ne vem kam šli) in bom izkoristila prijetno s koristnim. Zvezdici imaš pa že veliko ! Prav je, da raste.... še malo, še malo.... pa bo v tvojih rokah. Jaz bi tudi eno punčko (ne morem si pomagat).
|