mimi30
|
pred pol ure sem se vstala ....dragi skuhal kavico, nahranil otroka sonček, pravi fantič je že tale tvoj sinko , lušna slikica mi smo pa pred kratkim nabavili nov fotoaparat, ker se je staremu ful hitro baterija praznila....kamorkoli sem šla z njim je imel prazno baterijo, med drugim tud na srečanju .....in moj dragi je ocenil kakšen fotoaparat je za nas dovolj in zdaj imamo same ši* slike....naj še povem, da on sploh nikol ni nekaj slikal , ne prej ko je bil sam ne zdej ko sva skupi....prvo leto ko sva šla skupaj na morje sva naredila dve sliki in še to je slikal surferje , dobr da nisva bila sama grozno je to, če se otrok joče, ko ga oddaš v varstvo in sploh, če še pol ne je .....nejc se je tolk jokal, sam veliko bolj pri meni kot pri dragem....po začetni fazi uvajanja pa je zelo rad hodil v varstvo in ni bilo več problemov....pri nas je bilo tako, da dalj časa, ko sva se poslavljala, dalj časa ko sem mu razlagala, da zdaj gre v varstvo in kako lepo bo tam, dalj časa, ko sem sploh namenila misli temu, da bo zdaj mogel it in da bo sigurno hudo slabše je bilo....na koncu sem ugotovila, da je še najboljše, če se po poti pogovarjava vesele in kr neke druge stvari, potem sem ga vzela iz avta z mislijo da tak mora bit in bo ok, mu dala lupčka in ga predala varuški....niti časa ni imel, da bi jokal....še zdaj, ko greva v vrtec in vidim, da je kateri dan kriza, začnem hitet in njega priganjat naj mi pomaga, ker se nama mudi v službo in v vrtcu so že sigurno tud vsi njegovi prijateljčki in pol ga kr hitro noter v igralnico mal pospešim al pa kr sam teče in zraven govori mami hitro, hitro .....punce upam, da hitr rešite situacijo, ker ven kolk je grozn s cmokom v grlu hodit pol vstran matr sem se razpisala plohca, tele ploščice so pa šment....pa priden medved, da jih tolk spretno polaga....in glih zdaj mora snežit, ko je podaljšan vikend in bi lahk bli mal več skupi, ne pa na plugu Jancci, men ne gre filmček zagnat mimi si moraš vzet čas za rr, za sprostitev vsaj, če ne zaradi česa drugegauser posted image , kar pogrešam tvoja razmišljanja farfala, , vidiš sem kr takoj zatežila danes je pa tak dan, da bi lahk šli v kino , veverička gledat Hijacinta, te čist razumem....moja tud cel čas na men visi, ko domov pridem....sam se stanje izboljšuje, mi že da mal dihat ....ko pridem po njo v varstvo takoj začne mojo majco gor vlečt al pa za ovratnik kukat in zraven govori to to to to am am am