Ulla80
|
čer. da se mal javim...nič ne berem in to, upam da ste vse ok in seveda čestitke vsem ki ( ste/še boste) praznovali.... lubi bo jutri operiran, menda bo kar zahteven poseg, vstavili mu bojo 2 ploščici, za eno bo rez pod učko, drugo bojo vstavl iz notranje strani - iz ust pa pol nekak poflikali kost...pa dons je ugotovil da ma zobe tud fajn sesute...jaz sem mu rekla da za zaob je zmeri fajn odškodnina, pa da naj se ne sekira, si jih bo že dal porihtat, on men trdi da more zob bit ekstra zavarovan a se ktera kej spozna na to, je delala v kaki zavarovalnici? zdej prav od firme odškodnine ne bo zahteval ( sicer bi jo lohk, sam pol adijo šiht, sej vemo kako gre to), pač tisto kolkr gre iz zavarovanja...ma pa v firmi ono neko kolektivno nezgodno, doma psi plačuje neko življenjsko z nezgodnim, sam tud ne vem točno, k morm polico poiskat...eh... je pa zdejle prvič da mam mal miru pa časa, čist zase, pa da mal misli zberem, pa vse skup mal gruntam, pa mi ni glih fajn pri srcu...tko no...sej ne znam napisat sej bo vse kul, sam vseen...